|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. IV
Grudzień
![]() - zestaw Grzaniec Żołądkowa Gorzka - folia z ucinarką Gosia - Nutridrink z test me too - kalendarz ścienny MS okna - kubek z Epanel - kapsułki do prania Ludwik - zaproszenie do Burger King - maseczka Garnier - zestaw kosmetyków Eloderm - zestaw Develey - paczka Ambasadorki Le Petit Marseillais - Heinekeny - perfumy Le Glamour - nóż Fiskars - Vichy Slow Age (pełnowymiarowy) - pachnący lakier Flowers + baza + top Szczęśliwego Nowego Roku!
#3482 |
Konto usunięte
|
U mnie w grudniu skromnie, ale nie narzekam
![]() 1. 50 zł z opinie.pl 2. Box z piwem Heineken dla mnie i znajomego 3. Zestaw kosmetyków Eveline + książka 4. Suszarko-lokówka z ambasadora innowacji 5. Zestaw produktów Develey 6. Zestaw piw Tyskie 7. Maska Garnier 8. Zestaw produktów Mutti 9. Karton Lay's 10. Bon do Empiku z Zymetrii 11. Zestaw kosmetyków Joanna 12. Kalendarz 13. 40 zł do empiku z mb W tym roku (jak co roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku byście tak dużo wygrywały a nawet więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
U mnie dwa testy z wizażu i jeden konkurs na jakimś blogu i to tyle. O tyle dobrze że nawiązałam współpracę blogową to na plus
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Wtajemniczenie
|
U mnie bez podsumowania, ale naszła mnie refleksja, że w tym roku to dopiero trzeba konkursowo zaszaleć!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3486 |
Raczkowanie
|
Cześć! Od jakiegoś czasu czasami Was podczytuję, moją przygodę z konkursami zaczęłam niedawno. Niestety nie mam wiele czasu, żeby regularnie śledzić konkursy i brać w nich udział. W grudniu udało mi się wygrać w konkursie Lista Marzeń ze Schwarzkopf. Mam takie pytanie, czy któraś z Was również tam wygrała? Jeśli tak to czy długo czekałyście na weryfikację paragonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Requiem inspirujesz
![]() U.mnie 2016 slabszy od 2015,ale mam zamiar konkretniej wkroczyc w 2017. ![]() Zycze Wam jak najlepszych nagrod, spelnienia marzen ![]()
#3489 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny- może mało mądre pytanie, ale skąd Wy wiecie o tych wszystkich konkursach? Jest jakaś strona, na której są te wszystkie konkursy rozpisane? Bo w tym wątku są tylko pojedyncze akcje, a lista wygranych niektórych z Was jest naprawdę imponująca.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zadomowienie
|
U mnie 2016 bardzo kiepski, bo większość konkursów odpuściłam.
A tak lubię ten dreszczy emocji i później czekanie na paczki ![]() Przydałaby mi się jakaś grupa wsparcia, żeby w ogóle się zgłosić do konkursu ![]() ![]() Potrzebuję kopa w ![]() requiem ![]()
#3491 |
Przyczajenie
|
Nurella, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: "konkursy" i wyświetli ci wiele stron, na których są całe listy konkursów z różnych kategorii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Mój grudzień:
- beglossy - kosmetyki marion - kalendarz adwentowy z kosmetykami - 2 kubki - gra komputerowa - kilka biletów do kina - shinybox - wybrane 5 kosmetyków bielenda - zestaw kamill - zestaw od kompanii piwowarskiej (piwa, czapka, szalik) - serum na wypadające włosy - zestaw od żołądkowej gorzkiej - blender kielichowy - świąteczny skrzat - zestaw karm dla psiaków - 3 kalendarze książkowe - druga piłka lays - zestaw ziaja - serum chantarelle - zestaw clarena - zestaw ręczników - 2 kartony chipsów - 2 kartony soków - upominek develey - maseczka garnier Później jeszcze podsumuję cały rok ![]() Edytowane przez maartini92 Czas edycji: 2017-01-01 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Konto usunięte
|
U mnie rok byl słaby. Wpadala sama drobnica, więc nie robilam podsumowań. Mam nadzieję, że 2017 będzie lepszy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zadomowienie
|
Ale mnie zainspirowalyscie! Że też ja nigdy wcześniej nie wpadłam na to, żeby brać udział w takich konkursach. Ale od dziś zaczęłam i mam nadzieję na jakieś wygrane
![]()
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Piękne podsumowania
![]() Mój grudzień nie odstaje od reszty miesięcy jak dla mnie super: -perfumy dla niej i dla niego wizaz -karta 50zl do Biedronki i szelki odblaskowe -piłka Lays x2 -tablet Kruger & matz -podkładki Pudliszki -dywanik renifera -zestaw Dove -zestaw makaronów od Lubelli -zjeżdżalnia z samochodzikami -sweter i wino w sweterku -farba ekran NoEM Electro Protector -NutriKid -choinka -deska do krojenia -walizka od Barona Jeśli chodzi o cały rok to przerósł moje najszczersze oczekiwania spełniłam swoje założenie w postaci ps4 dla męża bo wpadły nawet dwa do tego 2 telefony, 2 tablety, weekend nad morzem, wypasiony grill webera, aparat Nikon, szczoteczka do oczyszczania twarzy, multicookery, blendery, steamer, głośnik sporo gotówki i bonów do różnych sklepów, masa kosmetyków i słodyczy, trochę zabawek dla synka, gry, książki, spożywka, bilety do kina i wiele innych na kwotę blisko 25tyś zł W przyszłym roku marzy mi się kolejny wyjazd lub gotówka na niego i wszystko co się przyda do domu. Niech organizatorzy rozpieszczają nas konkursami i nagrodami a nasze marzenia sie spełniają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a jak to wygląda z konkursami, gdzie wysłać trzeba smsa? Bo mam obawy, że potem będę dostawać codziennie płatne smsy.
#3498 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny piękne podsumowania, na forum trafiłam przypadkiem półtora roku temu, i tak mnie zainspirowały wasze listy wygranych że zostałam. Mój rok to skromniutkie 8tys.zł z czego 1500zł w gotówce. Najfajniejsze nagrody to wyciskarka do owoców, blender Amica, robot kuchenny Tefal
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3500 |
Zadomowienie
|
Roczne podsumowanie
![]() Konkrety ![]() - Douglas- zestaw startowy do hybryd Red Carpet - Blender Amica - 2x aparat Fuji Instax Mini 80- Danio - 2x walizki Wittchen- Kaufland - 2 x młynek Kamis - smartwatch My Kronoz - smartwatch Sony 3w - TV Samsung Lay's - Ps4 Lay's - pióro kulkowe Visconti Rembrandt- Cosmopolitan - aparat Fuji Instax 70- Luksja - garnki Olkusz- Knorr - Portfel Wittchen - sanki z Sadówki ![]() - sztabka złota- Żywiec Bony, vouchery: - 200 zł Tyskie Orlen - 7x 100 zł Kaufland - 7x 50zł Lay's - 2x 100zł wakacyjna premia Lay's - 100zł Elfy Pepsi - 100zł Desperados - 2x 200 zł- Pozytywnie z Garnier - 50zł Pepco - 200zł Zalando - 2x 100zł Netto Kosmetyki i chemia: -2x tusz L'oreal - błyszczyk Provoke Lirene - zestaw Osis+ - dezodorant Garnier Ofeminin - naturalne mydełko BioLine - szampon i odżywka Swiss - kosmtyki LPM - podkład Rimmel - zestaw Nivea- Vica - zestaw Soraya - zestaw Dax Sun - zestaw Luksja - zestaw Pachnąca Szafa - Paczka sprzątaczka - płyn Surf Jedzenie i alkohole ![]() - 3x Kawa za marzenie - 2x zgrzewka Warka - NaKaca drink- zgrzewka - Somersby - butelka Grants - Verbena - żelki - kubek i płatki Nestle - zestaw produktów Lewiatan - 5x Tyskie personalizowane - zestaw Lubella Koszulki, szaliki, czapki, bluzy: - 2x koszulka Lay's - czapka i szalik Lech - bluza reprezentacji 4F- Żabka - szalik I4 Sport - 3x torba Milka - 3x torba Oreo - 6x koc Milka - 4x koszulka Nike - Biedronka - czapka Nike- Biedronka - koszulka reprezentacji w piłce nożnej Książki: - książka kucharska - Sekrety chirurgii plastycznej - Klaśnięcie lewej dłoni - Zakupoholizm - książka Mai Popielarskiej Testy: - kawy cykoriowe Biedronka - kampania Ariwl i Lenor Trnd - kampania Werther's Original Konkursy na fb i insta: - naklejka na ścianę - lusterko Kimmidoll - hiacynt- Poczta Kwiatowa - gadżety Cartoon Network - 3 miesięczy kod xbox live - zestaw 6 liquidów do e-papierosów - leżak Łomża - płyta Dziwne ![]() - Giętarka - zamek cyfrowy Bilety na mecze: - Lech- Cracovia - Lech - Piast Piłki: - 17x piłka Lay's - piłka Adidas- Kaufland - piłka Puma- Intermarche - piłka z autografem Lewandowskiego - piłka T-mobile Pozostałe: - 4x kubki w sweterku Słodka Chwila - Zestaw Magne b6 - 2x Harmonella - miseczki Kruger - 6x pufa Lay's - 2x kubek Lipton - sztucce Hellmans's - maskotka PKP - Żabka pendrive Przy pracy po 12 na dobę nie jest źle.
Czarodziejka ![]() -15 ![]() Edytowane przez Kiciunia21 Czas edycji: 2017-01-02 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
Wiem, ze temat był walkowany juz kilka razy ale wczesniej mnie to nie interesowało a teraz moj Tz poczuł chęć wypełniania ankiet. Jaki portal polecacie, gdzie najłatwiej o bony do empika/empiku?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
#3502 |
Zakorzenienie
|
Mi się w miarę szybko udało na zymetrii, ale nie wymieniałam na bon tylko pieniądze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zadomowienie
|
Wyniki LENORA na wizazu. U mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o link? Nie mogę się do tego dokopać...
#3506 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
U mnie Nowy Rok zaczął się sympatycznie. Rano kurier przywiózł zestaw na sezon grzewczy od Żołądkowej Gorzkiej i wygraną z konkursu Fa: kosmetyki i ręcznik w pięknym koszyczku. A przed chwilą wpadł kalendarz od Foxy. Oby to był dobry znak, na jeszcze większe wygrane. Bo w 2016 poza pralką, smartfonem i zestawem ubrań od Reeboka, reszta wygranych zamykała się do 500zł. Jednak po zrobieniu bilansu wartość wszystkich nagród to ok 12 tysięcy. Więc grosz do grosza...
![]() Ale wiadomo, że apetyt rośnie w miarę... wygranych ![]() A więc samych wspaniałych i wymarzonych nagród w tym 2017 roku Wam życzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]()
#3510 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam rok książką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.