|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Tak apropos parasolki to ja jedną dałam klientce za duże zamówienie i miała jeden ten metalowy zawias był pogięty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
a mi przy wielkim wietrze się wygięła w drugą stronę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Raczkowanie
|
wrzuciłam fotki "nowych nowości" do wątku z katalogami - mam nadzieję że komuś się przydadzą.
wreszcie dorwałam perfumy bond girl, flakonik ładnie wygląda, ale ciężko się spryskać bo to "coś" na górze ogranicza dostęp do atomizera. Zapach podobny do extraordynary moim zdaniem, dość przyjemny, spryskałam się nim o 4 godziny temu i dalej czuję zapach wyraźnie. Nie wiem jednak czy są warte 50 zł bo nie urzekły mnie niczym, są dość typowe. Torebka z k15 ta za 40 zł (nie pamiętam nazwy) też mnie rozczarowała, materiał z którego jest zrobiona jest dość sztywny, zamek ciężko się zapina przez to że boki były przygięte, nie ma kieszonki na suwak w środku, za to ma kieszeń dość dużą z przodu. Nie podobają mi się w niej rączki, wydają mi się za cienkie w stosunku do całej torebki i nie wyglądają zbyt porządnie, miałam wrażenie że jak włożę do niej cokolwiek to rączki odpadną - zdecydowanie to jej największa wada. Materiał z imitacją skóry bardzo fajny, niezbyt błyszczący, powiedziałabym że dość elegancki jak na taką cenę. Bez problemu zmieści się do niej format a4 (tak mi się przynajmniej wydaje ![]() Seria marokańska róża - nie wiem czy mam coś z nosem, ale nie wyczułam żadnego zapachu ![]() Nowa odżywka do paznokci przyspieszająca wzrost, zdziwiło mnie bardzo małe opakowanie, wchłania się dość wolno, znudziło mi się czekanie i ją wsmarowałam wtedy wchłonęła się szybko, nie pozostawiła tłustej warstwy. Jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem bo nie wiem co jeszcze napisać ![]()
![]() |
#3544 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a może ma ktoraś z Was koloryzujący preparat do maskowania siwiejacych wlosów??? ja go kupilam pare katalogow temu i nie wiem jak go używać czy na mokre czy na suche wlosy, na ulotce tylko piszą jak ten produkt rozprowadzac,czyli jak nakladac na dlugie a jak na krotkie wlosy, ale nic pozatym, moze ktoś jest lepiej poinformowany??
bo chciala bym w koncu wyprobowac czy to jakies efekty daje gdyz pomimo ze mam dopiero 21 lat juz mi siwe wlosy wylaza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Moja mam ma parasolke składaną do torebki juz 25 lat i się super trzyma! Wytrzymała już nie jedną zawieję i burzę, więc czemu ta moja tak szybko poległa ... chyba poprostu była licha!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Potrzebuję formularza zamówień, dokładnie chcę kilka próbek i nie mam ich numerów:/ W strefie konsultantki nie umie ich znaleźć:/ Jak ktoś ma to proszę o przesłanie lub pomoc gdzie mogę znaleźć. Buziaki ![]() Znalazłam ![]() w programie asystent konsultantki ![]() hmmmm... z 2007roku:/ Dalej czekam na pomoc..
We gotta trust a hope... Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-10-03 o 17:24 Powód: Prosze nie pisac postu pod postem tylko edytowac post i dopisywac!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Przegladałam własnie Hello Tomorrow (co za głupia nazwa... "Panorama" już była lepsza): "Oferta działa w ramah ... "
![]() Chyba wezmę sobie jeszcze maseczkę z demo i krem do rąk
#3550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
madzik87 mam pytanie odnośnie nowych lakierów: one są perłowe, mają jakieś drobinki, czy są "matowe"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Konto usunięte
|
jaki krem do rak z demo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Raczkowanie
|
właśnie złożyłam zamówienie z 14. nie spodziewałam się ze tak dobrze pójdzie. uzbierałam 420zł
![]()
#3554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj znać ewentualnie o jej braku w magazynie to wezmę tę drugą ![]() Ja jeszcze nie zebrałam zamówień z k14 u mnie większość czeka na ostatnią chwilę jak nie zdążają to zamawiają na drugi dzień i w taki o to sposób muszę składać na II termin zamówienia,. Co do peelingu do stóp " korzenne aromaty" też o miałam na swej liście zakupów ale pewnie zakup ten odłożę na inny termin bo niedawno kupiłam krytykowany przez co niektórych arbuzowy scrub i jak dla mnie jest on bardzo dobry zdecydowanie lepszy od tego peelingu co go wyprzedają ciągle w netto.Nie dość że arbuzowy jest gęściejszy , ma więcej różnych drobinek to jeszcze do tego ładnie pachnie.Więcej nie wymagam od scrubu do stóp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9227693]jaki krem do rak z demo?
![]() Przecież napisała, że maseczka z demo. A krem do rąk zapewne weźmie sobie jakiś z katalogu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9227693]jaki krem do rak z demo?
![]() Nie pisałam o kremie do rąk z demo tylko maseczce z demo ![]() Cytat:
![]() |
#3559 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie się k 14 bardzo podoba i mam nadziję,że i moim klientkom się spodoba. Wróciłam na uczelnie, wiec może stare kontakty się odnowią... W kazdym bądź razie dla siebie biorę: mini True Glow, maseczkę SPA z demo i chyba oba zimowe kosmetyki z FootWorks (zapach taaak mi sie spodobał ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Melduje brak braków.
Przy zamówieniu na ok. 350 zł ![]() Mam pytanie. CZy produkty ze stron wyprzedażowych podlegają upustowi ??? Cały czas byłam przekonana, że nie, a teraz zamówiłam stamtąd 2 podwójne próbki i mam na nie 25 % :| ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___ No to koordynatorka wcisnęła mi ściemę jak sie zapisywałam : O i pomyśleć że zawsze miałam opory stamtąd zamawiać :| ___ Dopiero teraz zobaczyłam netto do 15 ![]() interesuje mnie podkład w kompakcie i korektor w sztyfcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Jestem zła. Nowa klientka zamówiła podkład w musie nude i mam w brakach! Oprócz tego w brakach z netto Balsam do ciała Today. A miał być dla mamy
![]()
#3564 |
Rozeznanie
|
Do Liderów/byłych Liderów, który otrzymali ankietę:
Gratisem za 0,50 zł ![]() oczyszczający krem z glinką do mycia twarzy marokańska róża Tak przynajmniej mi wynika z faktury ![]()
#3565 | |||
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Rozeznanie
|
jak to dobrze, że jest ten wątek - dopiero go odkryłam
![]() ja właśnie lece zobaczyć nowy katalog (on-line).
![]() |
#3567 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiecie gdzie mogę sprawdzić kody próbek do zamówienia? Nie dostała w paczce tej karty zamówień, gdzie są wszystkie próbki wypisane i nie wiem teraz co mam wpisać w internetowym zamówieniu?
![]()
#3568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wysłałam zamówienie, dla siebie wzięłam lusterko z różową wstążką, torebkę Anushka i jogurtowy żel pod prysznic wanilia i mleczko sojowe za 5,90zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Raczkowanie
|
[quote=ashiva;9227044]http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=525
Dzięki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.