|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cześć dziewczyny
![]() Navien, gratuluję zmian w życiu ![]() Ir, ja Ciebie w pełni rozumiem. Tzn, Twoją nieśmiałość. Też tak zawsze miałam. Pogadanie z facetem, który mi się podoba było koszmarem. Może powinnaś poczekać na takiego, przed którym nie będziesz miała takiej tremy? Zresztą, ja jakoś tak wolę kiedy to facet podrywa kobietę, a nie odwrotnie ![]() A Corny należą się wielkie baty! Za teksty typu: "nie gadamy z nimi, bo są zakochane", "czuję się gorsza" i za masło orzechowe! ![]() ![]() A teraz Wam się pochwalę tym, co dostałam od mojego TŻ na Gwiazdkę! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i osobiście też mam takie podejście, że to facet powinien. i od ostatniego weekendu, kiedy zrobiłam test, czy naprawdę to jest tak, że po prostu mnie nikt nie zarywa na imprezach, bo jestem brzydalem = sama podrywałam chłopaków, stwierdziłam, że bardzo się z tego cieszę! a eksperymentu nigdy więcej nie powtórzę, o nie! oj topciu ja to dobrze wiem, to były tylko żarciki ![]() ![]() EDIT: kurczę, znowu zapomniałam. Chciałam Wam, Moje Drogie, życzyć wspaniałych Świąt, spędzonych w miłej, rodzinnej (lub TŻ'owej - to dla topci ![]() ![]()
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-12-23 o 12:29 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3543 |
Raczkowanie
|
Słyszałam, że jogurty naturalne są wskazane przy odchudzaniu, zgadzacie się??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3544 |
Rozeznanie
|
[B]Corny[B], faktycznie ten prezent w sumie niesie korzyści i dla mnie i dla niego
![]() ![]() ![]() A jesteśmy ze sobą jakieś 4 miesiące. Wiem, że to niedługo, póki co. Mam nadzieję, że będzie tych miesięcy coraz więcej. I dziękujemy bardzo za życzenia ![]() ![]() Ja życzę Wam tego, żeby w tym roku spełniły się wszystkie Wasze noworoczne postanowienia. Żebyście za rok usiadły do wigilijnej kolacji lżejsze o kolejne kilogramy. Oczywiście w święta proszę mi jeść same rybki, bo zdrowe. Tylko nie smażone! ![]() No i życzę tego, żeby każda z Was była szczęśliwa, szczęśliwa i jeszcze raz szczęśliwa! ![]() Nieznosna, pewnie, że naturalne jogurty są wskazane. Tylko te z niską zawartością tłuszczu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3545 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I Wam wszystkim Kochane wszystkiego dobrego, duzo miłości, szczęścia i spełnienia marzeń ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3546 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tobie również wesołych świąt no i miłości przede wszystkim i kilogramów mniej ![]() I Wam wszystkim Kochane wszystkiego dobrego, duzo miłości, szczęścia i spełnienia marzeń ![]() Tak jest! zagadałam dziś rano do niego, wreszcie taki normalny, fajny facet, z którym miło się gada ![]() ![]() ![]() ok, a więc tak poglądowo i ja napiszę ogółem ![]() Topciu, cudownie że do nas zawitałaś! Wstrętne komentarze na wizażu! Ale grunt, że już wszystko działa ![]() Ach, satynowa koszulka w rozmiarze S... Hmm... też takowe kocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ir, świetnie, że do niego zagadałaś! Cieszy mnie to! Najważniejsze, żeby nie przerywać tego "romansu"! Flirtu z nim flirtuj! Lepiej żałować czegoś co się zrobiło, niż żałować, że się tego nie zrobiło! Naprawdę! Ja niczego nie żałuję. Żadnej chwili z Nim spędzonej, bo w gruncie rzeczy było miło i uroczo. Cudowne uczucie być blisko drugiej osoby ![]() Corny, dziękuję ze swojej strony za życzenia i ja również Wam chcę życzyć wszystkiego naj naj naj! W końcu mamy święta, czas nadziei, więc: spełnienia marzeń, samych radości, niesamowitych chwil, znalezienia w sobie wewnętrznej siły do dalszej walki o pragnienia, uśmiechu każdego dnia, zdrowia i masy prezentów ![]() Żebyśmy znalazły swoich TŻ'tów - Topci tego nie życzę, bo ona ma już swoje szczęście ![]() Wesołych Świąt kochane! ![]() ![]() A ja już z utęsknieniem czekam na powrót do Warszawy. Spotkania z przyjaciółmi, praca i uczelnia. Wpadłam w wir szaleństw i niesamowicie mi z tym dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ir i widzisz na Święta dzieją się cuda! ![]() i również dziękuję Wam za życzenia! ja za fajnych Świąt niestety nie mam, ale może jeszcze się odmieni pod wpływem życzeń? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 | |
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;16024446]
Tak jest! zagadałam dziś rano do niego, wreszcie taki normalny, fajny facet, z którym miło się gada ![]() ![]() ![]() WOW! Gratuluję odwagi! Ale się cieszę z Twojego sukcesu, nawet sobie nie wyobrażasz! Tylko tak jak Navien napisała, musisz z nim teraz flirtować, flirtować, flirtować! Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3549 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie Corny, co się dzieje?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Rozeznanie
|
Ależ Navien ja tak nie zakładam, ale nie mam w końcu pewności, że na pewno mi się przyda
![]() Hm, teoretycznie nic się nie dzieje, ale nie jest za świątecznie, jako iż mój tata odmówił kupienia choinki i prezentów, cały dzień się kłócimy, a mama i siostra pojechały na Wigilię do innej babci niż ja i tata. Fajnie, bardzo rodzinne Święta ![]() I mam nadzieję, że "jaka Wigilia taki cały rok" się nie sprawdzi w moim przypadku ![]()
![]() |
#3551 |
Rozeznanie
|
Oł... To niezbyt fajnie, faktycznie. Ale nie jesteś sama, nie martw się. Mój tata dzisiaj się wyprowadził z domu. I się nie załamuję. Jestem zakochana, szczęśliwa, piękna i młoda. Mam jeszcze mamę i brata. Nie takie rzeczy spotykają ludzi. Co poradzić...
![]() |
#3552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3553 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3555 |
Rozeznanie
|
I co, Dziewczyny, nic nie przybyło po wigilijnej wieczerzy?
![]() Ja się muszę pochwalić, że niewiele zjadłam ![]()
![]() |
#3556 |
Konto usunięte
|
Też niewiele zjadłam, bo nie dla mnie ryby, sledzie itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3557 |
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;16041703]Też niewiele zjadłam, bo nie dla mnie ryby, sledzie itp
![]() oj, ja to rybki kocham, ale pokusiłam się tylko na karpia w galarecie roboty mojej mamy. zresztą naprawde szybko się napchałam - przynajmniej taki pożytek z mojego ciągłego "odchudzania", że mam mały żołądek ![]() ![]()
![]() |
#3558 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jade dziś do babci i znów będzie "no zjedz jeszcze, przecież tak mizernie wyglądasz..." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() haha, to ja was podziwiam! Bo ja tyyyyle zjadłam, że się ruszać nie mogłam, haha ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3560 |
Konto usunięte
|
Taa Navien tylko Tobie to cale objedzenie się na w biodra nie wejdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3561 |
Rozeznanie
|
haha, ale ja nie mówię, że przez całe Święta się nie obeżrę. jutro jadę do drugiej babci i tam nie mam zamiaru sobie żałować - u tej sobie żałowałam, bo... no, bo tak, nieważne czemu
![]() cm więcej w talii już mam na pewno ![]()
![]() |
#3562 |
Rozeznanie
|
A ja mam totalnie beznadziejne święta... Dzisiaj już nie mogę patrzeć na to, po raz wtóry odgrzewane, żarcie.
Właściwie to za mocno się nie obżarłam, bo na moim stole nie było niczego co by mi smakowało, mimo, że połowę tych potraw zrobiłam sama. W dodatku moi rodzice odwalają jakieś cyrki... Można przy nich stracić zdrowie! ![]() Wczoraj cały dzień siedziałam w swoim pokoju i uczyłam się anatomii, dzisiaj zamierzam to powtórzyć. TŻ miał do mnie przyjechać w niedzielę, ale moja mama się nie zgodziła.. Właściwie nie wiem co jej odbiło. Nigdy jego obecność jej nie przeszkadzała. Wie, że ja strasznie za nim tęsknię i już dostaję świra w tym domu! ![]() Mówię Wam... To najgorsze święta w moim życiu.
![]() |
#3563 |
Konto usunięte
|
Topciu a może Ty pojedziesz do niego jesli to oczywiście możliwe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3564 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;16049522]Taa Navien tylko Tobie to cale objedzenie się na w biodra nie wejdzie
![]() ![]() mi też poszło ostro w biodra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się i nie martw ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Rozeznanie
|
Hej laski, jak po świętach? Ja wczoraj miałam się cały dzień uczyć, ale wyciągnęli mnie do cioci... Na szczęście zjadłam niewiele. Tylko wieczorem przyszła do mnie koleżanka, która studiuje we Lwowie i przywiozła mi torbę przepysznych cukierków. Całe szczęście, że mój brat to ogromny łasuch i jak mu pozwolę, to sam zje całą tę torbę
![]() Na dzisiaj zaplanowałam sobie ciąg dalszy nauki anatomii i przepisywanie notatek na poprawkę. Przez te studia wpadłam w taki wir nauki, że nie potrafię już teraz nic nie robić. To próżnowanie w święta strasznie mnie męczy. Miłego dnia, kochane ![]()
![]() |
#3566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a słodyczy zazdroszczę! Sama bardzo chętnie bym coś wszamała. W zasadzie to zjadam właśnie bounty, więc nie narzekam ![]() Byłam dziś w pracy, właśnie wróciłam, za chwilę się ogarnę, a później mam zaplanowane robienie listy gości i zakupów na sylwestra. Masa roboty! Więc do dzieła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3567 |
Konto usunięte
|
Topciu zamiast korzystać z odpoczynku, bo następny dopiero na Wielkanoc to Ty się uczysz
![]() Navien czyli sylwek u Ciebie? Ja jutro mam wolne i wyruszam na zakupy, bo robie własnie sylwester u siebie i musze coś przygotowac do jedzenia, ale nie mam pojęcia co. Wiem, że na pewno dietetyczne nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;16102882]Topciu zamiast korzystać z odpoczynku, bo następny dopiero na Wielkanoc to Ty się uczysz
![]() Navien czyli sylwek u Ciebie? Ja jutro mam wolne i wyruszam na zakupy, bo robie własnie sylwester u siebie i musze coś przygotowac do jedzenia, ale nie mam pojęcia co. Wiem, że na pewno dietetyczne nie będzie ![]() moja przyjaciółka robi sylwka u siebie, ale ja muszę się zająć przygotowaniami, bo ona pracuje 31, więc wpadam do niej i ogarniam całość ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3569 |
Konto usunięte
|
Ale na szczęście popołudniu to zdążysz sie ogarnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;16103194]Ale na szczęście popołudniu to zdążysz sie ogarnąć
![]() no obym dała radę! Bo wiesz, jak % pójdą w ruch, to nie wiem czy nawet cały dzień snu by mi pomógł, hehe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.