|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
kali765; 244 dziewczyny no bywa, trzeba zacisnąć pasa i tyle. Pozostaje mi Was tylko przytulić.
![]() W ogóle to u Was też jest taka pogoda...? Pada śnieg z deszczem. Wieje tak, ze to po prostu masakra, zimno jak nie wiem. Dobrze, że ja dzisiaj zimowe kapcie założyłam. I rękawiczki, i kamizelkę na polerku pod kurtkę i czapkę i szalik bo ja zmarzluch jestem. A na dodatek dostałam okres. ![]() |
|
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Wiem Alex, że nic nie poradzę, że takie życie. Nikt nie powiedział, że będzie lekko. Ale mój TŻ mógłby być trochę bardziej wyrozumiały i wspierać mnie choćby głupim: Wszystko będzie dobrze, poradzisz sobie. Ale nie.. Po co..
![]() Ja też straszny zmarzluch nawet w lecie mam zime nogi Dobrze, że teraz nie mam już takich bolesnych to przynajmniej tyle odsapnę..
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam okres
i śnieg sypie i zimno jest ale ja na szczęście w domciu jestem Dziewczynki będzie dobrze
|
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
No ja właśnie też w domku i porządki robie bo tak to nigdy czasu nie mam
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się obijam
![]() To "miłego" sprzątania
|
|
#3546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do TŻ no to niestety się mijamy... ale obiecał mi że w sobotę się już w końcu zobaczymy ... chociaż mam cichą nadzieję że i w piątek się pojawi ![]() A co do wspierani to wiem że mogę na niego liczyć, a jak mu pisze że dostałam z czegoś 2 to mówi że jest ze mnie dumny bo to nie 1 ![]() Cytat:
bo pogoda u mnie to jakaś porażka, nie ma śniegu tylko pada deszcz i strasznie wieje a w domu to siedzę w rękawiczkach i bluzie z kapturem na głowie bo tak zimno a ognia nie ma ...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Matko dziewczyny jaki bezsens ... założyłam sobie konto na sympatia i jak chcę wysłać do jakiegoś użytkownika wiadomość to muszę być w ich klubie które trzeba opłacić... a napisał do mnie taki przystojniak (tylko 31lat ) a nie mam mu jak odpisać
|
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
Kali ja na Twoim miejscu bym się troszkę wystraszyła i do doktora bym się zgłosiła bo coś chyba nie jest tak jak powinno.. A co do portalu Sympatia to ja nie lubię takich rzeczy...
Zwału dostałam.. Mój koszatniczek prawie zgryzł mi mój strój kompielowy który dostałam od TŻ na 2 rocznice..
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-10-14 o 13:24 |
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale uratowałaś kostium?
|
|
|
#3549 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy kiedy ich się najbardziej potrzebuje to ich nie ma. A co do bolesnych okresów to ja też już nie mam... Poboli mnie brzuch, czasami mi słabo ale przynajmniej już nie umieram. Zimne stopy w lecie też mam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A czemu Ty masz tak zimno? Cytat:
Omg. A byłaś u lekarza? Matko dziewczyny jaki bezsens ... założyłam sobie konto na sympatia i jak chcę wysłać do jakiegoś użytkownika wiadomość to muszę być w ich klubie które trzeba opłacić... a napisał do mnie taki przystojniak (tylko 31lat ) a nie mam mu jak odpisać Ech, sympatia. ![]() Też miałam tam konto ale je zawiesiłam bo mnie wkurzało, że ciągle do mnie ktoś pisał, jak nie jakiś 40latek (ale to ich mnóstwo było) albo jakiś idiota w stylu: " cesc sUonko co tam slyhac, jestes pienkna" |
|||||
|
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
Uratowałam.. w ostatniej chwili.. Serce mi na moment stanęło.. Przecież jak by się zabrał za niego to strzępy by zostały.. Już tak załatwił koszulkę taty i piżamę..
|
|
|
#3551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.Bo nie ma Taty w domu i nie ma kto zrobić ognia, a ja do piwnicy nie wchodzę bo tam są myszy.... ![]() 3. Byłam (opisałam moją historię wyżej 4.Na razie to 51latek wysłał mi że pasujemy do siebie w 50% ![]() Cytat:
|
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie! Zagroziłam mu, że jak jeszcze raz taką akcje odwali to mu jeść nie dam.. Chyba się nie przejął zbytnio...
|
|
|
#3553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie zauważyłam, że opisałaś. ![]() Stwierdzam, że moje posty są rekordowej długości. ![]() Mówiłam Wam, że byłam w sobotę na koncercie z kolegą..? ![]() |
||
|
|
|
#3554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mówiłaś.... ale pewnie zaraz napiszesz ![]() ![]() A twoje posty serio biją wszelkie rekordy
|
|
|
#3555 |
|
Zadomowienie
|
Kali, Alex no bestyja syta jest
tylko czasem tak mnie drażni, że mam ochote na pole go wystawic, żeby się uspokoił Ale moge wam jego fote wstawić![]() Alex, o mistrzyni długich postów - pisz o tym koledze
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-10-14 o 16:15 |
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tam będę zadowolona jak będziesz to wykorzystywać. ![]() Chociaż Ty się będziesz do mnie przytulała. Generalnie to byliśmy na koncercie jazzowym w starej elektrociepłowni, super! A potem poszliśmy do niego, świece i winko i pogaduchy do 4:30 rano. No a potem to Brat po mnie przyjechał. Ogólnie było miło i fajnie ale chyba na winie i pogaduchach do rana zostanie. ![]() |
|
|
|
|
#3557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() 2. A długo się znacie? Opowiadałaś nam już o nim kiedyś? ![]() Alex widzę nowy avatarek... ;]
|
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Nie widać go dobrze, ale innego ni mom
![]() Alex co to za diobołek w awatarze?
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Wstaw, wstaw.
![]() Czy długo...? Hmmm, aż tak nie ale jakiś czas tam się znamy, nawet nie wiem ile. Nie pisałam o nim nic w sumie. Oki, Kochane ja uciekam do domu, już dawno po 16. Buziaczki. |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki futrzak fajny.
Ale widać po oczach, że łobuz. A avek nowy, no kiedyś trzeba zmienić. ![]() Tylko zupełnie do mnie nie pasuje bo przecież ja jestem grzeczna. Chyba sobie go zmienię. ![]() Wody nie mam... Idę spać Kochane. Dobrej nocki. |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane!
co u mnie? hmmm.. zjechalam teraz na tydzien do domu bo w sobote juz druhnuje;d dzisiaj bylo tyle roboty ze nie mialam czasu podrapac sie po tylku jutro czeka mnie to saamo .. -_-a tz? super ))) tzn nie zapeszajac ale jest wprost cudownie ! jestem szczesliwa
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale szczurek, ja bym się go bała
![]() Cytat:
i najważniejsze że jesteś Szczęśliwa !! ![]() Alex Ty grzeczna? Żart miesiąca ![]() Dziewczyny mnie chyba postraszyło .... Poznałam dzisiaj na tym portalu sympatia fajnego kolesia pisaliśmy 2 godziny na gadu i wiecie co?! Umówiliśmy się na sobotę... A co najgorsze to on ma 26lat ale wygląda na mniej .... Myślicie że mogłabym iść na to spotkanie mimo że mam TŻ który nie mógłby się o tym dowiedzieć?
|
|
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
Kali nie wiem jaki jest Twój TŻ ale mój zabił by mnie.. Zresztą ja Jego też jakby się z jakąś piczą umówił
![]() Hehe na początku też się go bałam Ale fajny jest I nie ma przy nim dużo roboty a pośmiać można czasem z niego jak nie wiem co![]() Alex grzeczna? Yy..Śmieszzzne ![]() PS. Ale się nie wyspałam - poszłam spać o północy, wstałam o 6 --> nauka
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-10-15 o 08:04 |
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Fame,
![]() A czemu Ty masz tydzień wolnego? Nie za dobrze masz? Oj... Ale ja naprawdę nie wiem o co Wam chodzi. Przecież ja to jestem aniołek taki. ![]() Cytat:
A w ogóle to po co Ty się zarejestrowałaś na sympatii i umawiasz się z facetami skoro masz TŻta? ![]() Łobuzie Ty!! |
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Kali- no nielaadnie
![]() Alex- VIPy mogą robic co chcą nie no.. musze tu byc bo za duzo zalatwien poprostu. lece zaraz splukac farbe ;d (ciemny blond), wysuszyc i chyba jade przystrajac jeszcze sale i pomagac dalej -_-
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Ciemny blond?!
Ej, a taki ładny kolor miałaś. A czyje to wesele, że Ty tyle przygotowań masz? |
|
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, to nic takiego...
Cytat:
![]() A na sympatii zarejestrowałam się po to by zobaczyć kolegę (koleżanka mi miała wysłać link ale nie wysłała a moja ciekawość nie zna granic, więc sama go poszukałam - nie było to trudne, ponieważ tylko on był zapisany w tej wsi) i miałam od razu skasować konto ale wyszło jak wyszło ![]() Cytat:
dziewczyny ja przez 2lata nie spotykałam się z żadnymi facetami (nawet z kolegami!!) .. brakuje mi tego
|
|
|
#3568 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() ja dzis 4+ dostalam ha! a balasm sie ze nie zaliczylam ![]() z wcozraj mialam tez 76% czyli najwazneijsze ze zaliczone ![]() teraz jutro tylko 1 wyklad i weekend ![]() aczkolwiek pracowity |
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa gratulacje
Kali niezłe ziółko z Ciebie
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed chwilą TŻ napisał eska że nie może się doczekać soboty by mnie znów zobaczyć ... a najgorsze jest to że ja po tym spotkaniu miałabym jechać do TŻ i z nim spędzić wieczór... Chyba to odwołam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Dobrze, że teraz nie mam już takich bolesnych to przynajmniej tyle odsapnę..
i śnieg sypie 

a w domu to siedzę w rękawiczkach i bluzie z kapturem na głowie bo tak zimno a ognia nie ma ...
) a nie mam mu jak odpisać