Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 15:25   #3541
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ostatnio robiłam moussakę: http://wino-i-oliwki.blog.onet.pl/Gr...,ID347372162,n i gyrosa z tzatziki.
Wygląda super tylko ja piekarnika nie mam heh...

aa gyrosa też czasem zrobię
(sałatkę z gyrosem i prażonym słonecznikiem uwielbiam )

A z kuchni meksykańskiej, to tortille robiłam (to w ogóle meksykańskie jest ?
Stary 2010-02-08, 15:27   #3542
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Mnie zastanawia teraz jedna rzecz... A mianowicie, kto reżyseruje takie filmiki...

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

W sensie zaprezentowania swojej "urody" na mailu?
Jakiś utalentowany artysta

Co do Waszego gotowania...W sobotę zrobiliśmy sobie z TŻem spaghetti.Wiadomo-sos zrobiliśmy sami,na bazie pomidorów z puszki.
I potem zaczęłam sprzątać w kuchni i myć naczynia,a Teściu do mnie,żebym to zostawiła M. I ja Teściowi powiedziałam z rozbrajającą szczerością,że ja lubię sprzątać,prać,prasować... ale gotować nie lubię. A wtedy Teściu mi powiedział,żebym się nie przejmowała,bo jego żona też gotować nie lubi dlatego to on przejął to zadanie i mój M. ma to po nim. A u mnie w domu Mama umie gotować,ale nie ma na to czasu-jedynie w weekendy gotuje jakieś swoje specjały. Ale ogólnie gotuje Tata.Widać i ja TŻ mamy wyniesiony z domu taki model podziału obowiązków

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:27   #3543
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

co do położnictwa to jestem na 2 roku, ale mam teraz dziekankę (więc zaliczony mam tylko pierwszy rok), nie mogę iść na zaoczne licencjackie z położnictwa (nie uczęszczałam do liceum medycznego itp, więc nie mogę). Nie męczę się tak bardzo, nauka łatwo mi wchodzi i wszystko jest cudnie teorii, ale w praktyce jest nudno w porównaniu z pracą pielęgniarki. I to właśnie jest mój ból. Poza tym w tym roku skończę 23lata i nie chcę być ciągle na utrzymaniu rodziców. Ogólnie wszystko w teorii z położnictwa mi się podoba, ale realia szpitalne niekoniecznie (za mało się dzieje, oczywiście poza końcówką porodu), a jako pielęgniarka czuję się w spełniona w 100%, a na oddziałach położniczych i zleceń jest mniej i zamało roboty czysto technicznej. Na pielęgniarstwie wyraźniej widać poprawę stanu zdrowia pacjentów i to daje mi dużo sadysfakcji. No dużo mogłabym tak wymieniać.
Kiwi ja też mialam kiedyś ciężki rok z Tż (byliśmy wtedy za sobą ok 3,5 lat) i On nie widział sensu żeby dalej to ciągnąć, ale mój upór wszystko zmienił, a efekty można podziwiać na forum i sam mówi, że jestem kobietą jego życia i tylko mnie kocha (w przeciwieństwie do swojej rodziny). Moze warto dać sobie troszkę czasu na poukładanie wszystkich spraw, ale wspólnie. Wydaje mi się, że oboje się bardzo kochacie, związek się zmienia z każdą chwilą i nie jest taki sam przez cały czas, motylki w brzuchu też zmieniają się w coś innego, stałego i równie pięknego wg mnie.

Egzamin poprawkowy napisałam w 10min, a mialam godzinę czasu Więc jestem dobrej myśli Dziękuję za kciukasy W nagrodę za dzisiejsze i w wyniku ubiegłotygodniowych emocji wybrałam się na zakupy kosmetyczne i zamiast kupić 1 rzecz, no razem z aukcją internetową 2 rzeczynabyłam dodatkowo ok 8-9sztuk i jeden gratis
A nie możesz zostać i pielęgniarką i położną? Przecież Ci dobrze idzie.

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
a teraz żeby Wam się nie wydawało że u mnie wszystko awsze tak pięknie i kolorowo opowiem historie....

zadzwoniłam wczoraj i zarezerwowałam ten pakiet w hotelu na walentynki... ustaliłam olację na 18:00 a te usługi SPA na poniedziałkowy ranek zaraz po śniadanku... wszytsko pięknie zaplanowane

ale.....................w łaśnie dziś ODWOŁAŁAM rezerwację.... a to wszystko zasługa mojego TŻta.... wkurzył mnie niemiłosiernie... wygarnęłam mu że miałam takie plany i że odwołuje bo mam to już głęboko gdzieś......

i TAK zrobiłam to impulsywnie...ale mam już dość spychania na dalszy plan!!!!! może być z siebie dumny......

a miałam właśnie teraz jechać odebrać i zapłacić rezerwację....
Dobrze mu tak. Niech teraz sam coś wymyśli na Walentynki.
Cytat:
już piszę o co chodzi....

jadę do niego teraz we zcwartek i wracamy do krk w sobotę....
powiedziałam że sobie coś zaplanujemy w niedzielę że może jakieś kino później kolacyjka itp (chciałam go zmylić) a on na to że przecież ogólnie mówiliśmy że nie będziemy tego dnia nie wiadomo jak bardzo świętować.... no ale nieważne

i z moim ukochanym jest zazwyczaj taki problem, że jeżeli hcodzi o wyjazd do mnie to jak najpóźniej z domu się da... a jeżeli chodzi o wyjazd ode mnie do domu to najwcześniej jak to możliwe.....

i zaczęłam (tak specjalnie żeby mieć z czego zbijać) prosić żeby został do wtorku rano - OCZYWIŚCIE NIE!
ja: "no to chociaż pojedź kochanie w poniedziałek wieczór" -
on: "NIE MOGĘ bo musze coś jeszcze w krk załatwić
ja: "no dobrze w takim razie o której zamierzasz wyjechać w poniedziałek"
on: "a o co Ci znowu chodzi?"
ja: " no chociażby o to żebym wiedziała jak sobie na poniedziałek ułożyć paznokcie, bo chwilowo mam cały wolny, bo chciałam go spędzić z Tobą..."
on: "no to sobie weź kogoś na 10:00"

tu już mnie szlag trafił bo o tej porze normalnie mieliśmy się relaksować na saunie....

ja: "a do któej masz otwarte te rzeczy w krk żeby załatwić?"
on: "pracują do 15:00"
ja: "no to nie możesz tam pojechać np na 13:00 a spędzić ze mną ranek?"
on: "jak zwykle zaczyna się problem.... o co Ci chodzi? muszę wcześniej bo potem zajade do domu i coś tacie pomogę"

dodam że wcześniej wybadałam teren i zaplanował że skoro we wtorek i w środę nasi znajomi będą w pobliżu na nartach to skoczy z nimi pozjeżdżać... więc na to czas ma, ale dla mnie nie......:/

no i wybuchłam powiedziałam mu że miałam taką niespodziankę, że już było wszytsko zarezerwowane, że o 18:00 mieliśmy sobie jeść koloację, a rano odpoczywać w SPA... ale że mam to gdzieś i żeby sobie załatwiał swoje prawy z samego rana skoro to takie ważne!!!!!!!! i skończyliśmy rozmowę....

napisałam mu smsa:
"zobacz sobie na stronę hotelu w spa pakiety...Miło było sobie pomarzyć i być z siebie dumną że zrobię Ci taką niespodziankę..ale jak zwykle Twoje zorganizowanie i beznadziejna upartość wszystko ryjnuje! mam nadzieję ze jesteś z siebie zadowolony! jutro odwołuję rezerwację i mam te walentynki głeboko gdzieś! Dziękuję za romantyczny wieczór"

i potem zadzwonił... generalnie przeprosił ale nie omieszkał powiedzieć że doskonale wiem że nie lubi niespodzianek i że gdybym mu powiedziała to cała rozmowa wyglądałaby inaczej....

na co powiedziałam że jeżeli dla niego słowa ukochanej osoby "proszę Cię bo mi bardzo zależy" nie wystarczą to że dziękuję mu bardzo i jeżeli ma ochotę to następnym razem zaproponuje mu 50zł za to żeby ze mną został....

ogólnie jesteśmy pogodzeni ale mam niesmak i poważnie odwołałam tą rezerwację i nie chcę już tych pieprzonych walentynek!!!
A dlaczego on nie lubi u Ciebie siedzieć?

Nie lubi niespodzianek? Ty się tak starasz, a on Ci tak odpowiada...
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:28   #3544
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Oszzz kurczę,to muszę jakieś ładne foty znaleźć To się zejdzie troszkę postaram się dzisiaj.
Stary 2010-02-08, 15:29   #3545
frezyjka85
Zakorzenienie

carmelku co do mieszkania blisko teściów to będziemy od nich (zalediwe) 10km.... i tak to racja mój TŻ bardzo jest przywiązany do domu rodzinnego, ale zauważyłam że ma zdrowie podejście bo powiedział że dopóki nie będzie szansy żebysmy mieszkali sami to nie będziemy w ogóle ze sobą mieszkać... więc jako tako chce "uciec" z domu... poza tym teściowie to spoko ludzie... nie zauważyłam żeby si jakoś bardzo naprzykrzali.... jest OK... no chyba że się dopiero przekonam
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:31   #3546
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ostatnio robiłam moussakę: http://wino-i-oliwki.blog.onet.pl/Gr...,ID347372162,n i gyrosa z tzatziki.
Łeeee nie znoszę Moussaki W ogóle nie nawidzę bakłażanów,cukinii itp. Jak kiedyś rodzice mi kazali to jeść to mnie naciągało.Bleeeee

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:33   #3547
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję dziewczyny! ale to typowo męskie nie znaczy że tak ma być zawsze zwłaszcza że ja mu zawsze zwracam uwagę że znowu to robi.... przekłada inne żeby nade mnie a przede wszystkim mam żal o tą jego upartość i że nie stara się nawet tego zmienić.... on jest poprostu taki że nie zrobi tak jak ktoś chce tylko postawi na swoim, nawet gdyby w tym przypadku oznaczło to tylko 2 godziny różnicy.... o to mi chodzi! że moje proszę jest za przeproszeniem gówno warte!!! no ludzie!!!!!!!
jakbym widziała mojego ja też jak o coś proszę co wydaje mi się,że jest całkiem normalne to często mi odpowiada czy musi być tak jak ja chce..

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Co do Waszego gotowania...W sobotę zrobiliśmy sobie z TŻem spaghetti.Wiadomo-sos zrobiliśmy sami,na bazie pomidorów z puszki.
I potem zaczęłam sprzątać w kuchni i myć naczynia,a Teściu do mnie,żebym to zostawiła M. I ja Teściowi powiedziałam z rozbrajającą szczerością,że ja lubię sprzątać,prać,prasować... ale gotować nie lubię. A wtedy Teściu mi powiedział,żebym się nie przejmowała,bo jego żona też gotować nie lubi dlatego to on przejął to zadanie i mój M. ma to po nim. A u mnie w domu Mama umie gotować,ale nie ma na to czasu-jedynie w weekendy gotuje jakieś swoje specjały. Ale ogólnie gotuje Tata.Widać i ja TŻ mamy wyniesiony z domu taki model podziału obowiązków
to dobrze bo przynajmniej nie będziecie się kłócić co kto ma zrobić w domu

Cytat:
Oszzz kurczę,to muszę jakieś ładne foty znaleźć To się zejdzie troszkę postaram się dzisiaj.
No a jak czekamy z niecierpliwością

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Łeeee nie znoszę Moussaki W ogóle nie nawidzę bakłażanów,cukinii itp. Jak kiedyś rodzice mi kazali to jeść to mnie naciągało.Bleeeee
Też nie przepadam za tym

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 15:34   #3548
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
A dlaczego on nie lubi u Ciebie siedzieć?

Nie lubi niespodzianek? Ty się tak starasz, a on Ci tak odpowiada...
to nie chodzi o to że nie lubi... tylko o to że wiecznie uważa że jest potrzebny na miejscu w domu....
bo z domu inaczej odbiera się telefony i inaczej odbiera maile.... paranoja!!!!
Stary 2010-02-08, 15:36   #3549
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie więcej sadysfakcji sprawia mi rola pielęgniarki, chociaż sporo osób to dziwi (i mówią, żebym na lekarza szła, ale ja nie chce), a połoznictwo też sprawia sadysfację jak widzi się nowe życie, ale jak się ma doła to jeszcze bardziej się dołuję na położnictwie Więc bycie pigułą jest mi pisane i chyba tylko to będę obstawiać
Chyba satysfakcję
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-02-08, 15:37   #3550
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Chyba satysfakcję
Nie czepiaj się dyslektyka zaraz poprawię

Już poprawione

Edytowane przez katarakta
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:39
katarakta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:40   #3551
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
to nie chodzi o to że nie lubi... tylko o to że wiecznie uważa że jest potrzebny na miejscu w domu....
Ale powiedz mu, że Tobie on też jest potrzebny.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Nie czepiaj się dyslektyka zaraz poprawię

Już poprawione
A to przepraszam, nie zrobiłam tego złośliwie.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 15:41   #3552
Biska
Zakorzenienie

Justyna, fajnie, że sobie wyjaśniliście to i że jesteś w tym stanowcza

Frezyjko, ech znam to uczucie, kiedy bardzo się o coś staram i planuję, a Tż jakąś głupotą nieważną wszystko psuje a później jeszcze pretensje - "no, bo jak ja powiem, że mi coś nie pasuje (nie, żeby jakiś ważny powód, bo takie to rozumiem), to Ty całkiem rezygnujesz ze swoich planów zrobienia mi niespodzianki" - zamiast np wszystko przełożyć tak, żeby Panu pasowało i próbuje u mnie wyrzuty sumienia wzbudzić Drań jeden

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
No, to ja już obiad przygotowałam, będą roladki schabowe zawijane z salami, serem i grzybami
widać, że Tż podbił Ci dzisiaj serduszko swoim telefonem

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:42
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:45   #3553
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Ale powiedz mu, że Tobie on też jest potrzebny.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

A to przepraszam, nie zrobiłam tego złośliwie.
Hehe spoko Nie musisz przepraszać Aż się zarumieniłam i nie wiem jak będę teraz mogła ujawnić swoją twarz na mailu
Stary 2010-02-08, 15:45   #3554
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
carmelku co do mieszkania blisko teściów to będziemy od nich (zalediwe) 10km.... i tak to racja mój TŻ bardzo jest przywiązany do domu rodzinnego, ale zauważyłam że ma zdrowie podejście bo powiedział że dopóki nie będzie szansy żebysmy mieszkali sami to nie będziemy w ogóle ze sobą mieszkać... więc jako tako chce "uciec" z domu... poza tym teściowie to spoko ludzie... nie zauważyłam żeby si jakoś bardzo naprzykrzali.... jest OK... no chyba że się dopiero przekonam
Skoro ma zdrowe podejście, to ok

Cytat:
A ja kocham bakłażany Jutro do pracy zabieram roladki z grillowanych bakłażanów, mozarelli i pomidorków.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:49   #3555
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Ja też!!! Cudowna była ta gierka. Pamiętam, że jak nasza (siostry i moja) się zepsuła to zawsze u brata ciotecznego w to grałyśmy i.... 2 lata temu wujek wygrzebał ją z szafy i wiesz co....? DZIAŁAŁA!!!
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Wczoraj powiedziałam TŻowi bez żadnego "może":
1. Jesli zamierza na jakiejś imprezie pić - idzie na nią beze mnie. Jeśli zaczyna pić w trakcie, to ja od razu wychodzę. Zgodził się
2. Jedziemy na kurs tańca bez fochów i wprowadzamy nowe zasady koegzystencji na nim nie zgodził się... no, chyba że ja pojadę z nimi w weekend do Laskowej na deskę, a wszelkie patyki i deski na nogach to moja trauma... Zgodziłam się (może), ale na kurs i tak jedziemy
Ogólnie przypieczętowaliśmy wczoraj powyższe postanowienia... właściwie to nawet dwa razy i jest już spowrotem super
Cieszę się, że się tak "zgadzacie" dobrze, że wszystko jest ok.
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
no wlasnie ja tez sie dziwie - zawsze uwazalam, ze ja jestem taka fajna i w ogole, jakbym byla facetem to bym sie w sobie zakochala
zartuje oczywiscie - nie wiem czemu - moze wlasnie wcale nie jestem taka super - znaczy sie zauwazaja tylko zazwyczaj nie ci ktorzy bym chciala, zeby zauwazali.... albomi sie zawsze tacy podobaja ktorzy na mnie uwagi nie zwracaja - no nie wiem czemu to tak jest,....
Nie przejmuj się Ja też tak zawsze mam. Jak poszłam na studia- takich dwóch fajnych kolegów poznałam... ogólnie na ich widok z każdej damskiej twarzy biła i co? I nic. Bo mnie uważają za dobrego kumpla, a dla większości mężczyzn dziewczyna która idzie na mecz, piwo, pije wódkę bez przepitki raczej nie jest dobrym kandydatem na partnerkę życiową. Owszem, każdy mi mówi jaka to ja jestem cudowna koleżanka no ale...
A kto się we mnie zakochał? Niższy ode mnie o głowę, grubawy, łysiejący i w ogóle niepociągający kolega...
Przykro było mu dać kosza bo to taki kolega przez wielkie K, który wiedział że tamtych dwóch mi się podoba i chyba zdawał sobie sprawę że nie ma szans...
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
No, to ja już obiad przygotowałam, będą roladki schabowe zawijane z salami, serem i grzybami
podziel się
Cytat:
Mnie zastanawia teraz jedna rzecz... A mianowicie, kto reżyseruje takie filmiki...

W sensie zaprezentowania swojej "urody" na mailu?
Co do filmików... katastrofa... śmiem twierdzić że PM miała taka sukienkę tylko i wyłącznie po to, żeby było wygodnie bzyknąć się w limuzynie... tak przynajmniej wyglądała.

Oczywiście że powinnaś się zaprezentować na mailu. Na co w ogóle czekasz?

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Frezyjko, przykro że tak wyszło... Kurcze no... starasz się żeby było miło, to jeszcze odwróci kota ogonem, dając do zrozumienia że to Twoja wina bo mu o tym nie powiedziałaś
Zrozumieć mężczyzn...
Stary 2010-02-08, 15:49   #3556
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Ja też!!! Cudowna była ta gierka. Pamiętam, że jak nasza (siostry i moja) się zepsuła to zawsze u brata ciotecznego w to grałyśmy i.... 2 lata temu wujek wygrzebał ją z szafy i wiesz co....? DZIAŁAŁA!!!
Zazdroszczę

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:50   #3557
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe spoko Nie musisz przepraszać Aż się zarumieniłam i nie wiem jak będę teraz mogła ujawnić swoją twarz na mailu
No wiesz co? Nie ma się czego wstydzić
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-02-08, 15:50   #3558
frezyjka85
Zakorzenienie

kochane jesteście

dobrze że jest się komu wygadać....

robię z mamą kopiec kreta i teraz wszystkim ślinka cieknie jestem ZŁAAAAAAAAA bwahahaha
Stary 2010-02-08, 15:52   #3559
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Co do filmików... katastrofa... śmiem twierdzić że PM miała taka sukienkę tylko i wyłącznie po to, żeby było wygodnie bzyknąć się w limuzynie... tak przynajmniej wyglądała.

Oczywiście że powinnaś się zaprezentować na mailu. Na co w ogóle czekasz?
Właśnie wysyłam zdjęcia z komórki, mam aż 9 fotek, teraz muszę tylko coś wybrać
Stary 2010-02-08, 15:55   #3560
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
tydzień temu o tej porze....
Stary 2010-02-08, 16:01   #3561
katarakta
Zadomowienie

Już mam zdjęcia na komputerze, tylko są kiepskiej jakości bo robione komórką i jakoś gorzej wychodzę na zdjęciach. Jak mi zaraz wstyd minie to prześlę, ale mi serce wali ze stresu, że mnie poznacie bardziej wizualnie.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
tydzień temu o tej porze....
Tydzień temu o tej porze, ewentualnie maks 5 minut wstecz wygrałabym konkurs na najgłupszą minę świata. O może wam prześlę zdjęcie z tej chwili, jak ktoś ma dobre oko może dostrzeże zarys sylwetki.
Stary 2010-02-08, 16:02   #3562
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
i tylko o to mu chodzi?

Cytat:
normalnie my czekamy

Cytat:
robię z mamą kopiec kreta i teraz wszystkim ślinka cieknie jestem ZŁAAAAAAAAA bwahahaha
tak jesteś zła a ja mam odwyk od słodkiego jejkuu

Cytat:
to szybciusio ,szybciusio

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Już mam zdjęcia na komputerze, tylko są kiepskiej jakości bo robione komórką i jakoś gorzej wychodzę na zdjęciach. Jak mi zaraz wstyd minie to prześlę, ale mi serce wali ze stresu, że mnie poznacie bardziej wizualnie.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Tydzień temu o tej porze, ewentualnie maks 5 minut wstecz wygrałabym konkurs na najgłupszą minę świata. O może wam prześlę zdjęcie z tej chwili, jak ktoś ma dobre oko może dostrzeże zarys sylwetki.
nie zjemy Cię hihihi wysyłaj ,wysyłaj fajnie wiedzieć z kim się pisze
Stary 2010-02-08, 16:04   #3563
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
i tylko o to mu chodzi?

normalnie my czekamy

tak jesteś zła a ja mam odwyk od słodkiego jejkuu

to szybciusio ,szybciusio

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

nie zjemy Cię hihihi wysyłaj ,wysyłaj fajnie wiedzieć z kim się pisze
Oj Madzia coś Ty taka niecierpliwa, ja blondynka jestem i dłużej mi się schodzi Juz się zabieram do roboty.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 16:07   #3564
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Madzia coś Ty taka niecierpliwa, ja blondynka jestem i dłużej mi się schodzi Juz się zabieram do roboty.
Dobrze już się uspakajam
Stary 2010-02-08, 16:07   #3565
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Kto jest ze Śląska? Bo ma tam być -20 stopni. U mnie jest teraz tylko -6.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-02-08, 16:14   #3566
madziamacius8786
Zakorzenienie

a u mnie -4
Stary 2010-02-08, 16:15   #3567
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze już się uspakajam
Madziu specjalnie na Twoją prośbę i długie oczekiwanie większa liczba zdjęć Za bałagan w pokoju przepraszam, ale jak jest czas sesji to tak mam, że lepiej mi się uczy w bałaganie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 16:19   #3568
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
a u mnie -4
A skąd jesteś?
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-02-08, 16:19   #3569
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Głupia?

Dziewczynki wróciłam z pracy, wchodzę na maila wyniki. juz oficjalnie mam koniec sesji i ferie do 21. lutego ) Zdałam ostatni egzamin, cieszę się, bo z połowa ludzi ma w plecy albo wcale nie przyszli, bo kuli na immuny i poprawiają 12.
A ja sprzedałam dziś niechciane perfumy na all i idę zaraz na pocztę je wysłać, a zamówiłam już sobie inne, jak najbardziej chciane

Tęsknię strasznie za tżtem, a dziś się nie zobaczymy, bo do późna pracuje

Jutro jadę z indeksem na uczelnię, oczywiście wpisu od razu nie dostanę, tylko indeks muszę zostawić i odebrać za 2 dni... wkurza mnie takie coś, bo nie mam co robić tylko tam jeździć jeszcze tak zimno
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:22   #3570
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Głupia?
Troszkę tak A tak na serio to nie mi to oceniać.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości