![]() |
#3541 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
goraca_czekolada - nie kochasz go. Twój mózg jest od niego uzależniony, ale to przejdzie. Znajdziesz kogoś wartego swoich uczuć. Jesteśmy z Tobą!
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
Dziwnie mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Rozeznanie
|
A ja na dziś przytoczę Wam cytat:
"(...) jeśli mężczyzna ucieka się do podstępu, drobnych oszustw i kłamstw, na pewno nie jest zakochany" [Orhan Pamuk] co oznacza, że powinnam być właśnie szczęśliwa z facetem, z którym od dwóch tygodni nie rozmawiamy, bo to nie mnie on oszukiwał. całe lato czekałam na NASZ czas.... i przyszła jesień. |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Przyczajenie
|
a ja pozwole sobie wkleić coś co kiedyś znalazłam na wizażu i z czym absolutnie sie zgadzam: "Przywilej ludzi silnych to umiejętność wyboru życia w pojedynkę, jeśli zachodzi taka potrzeba. Silny człowiek potrafi odróżnić dobro od zła, miłość od uzależnienia i na tej podstawie podjąć decyzję.
To słabi ludzie wybaczają, bo przeraża ich wizja samotności, samodzielności. Wolą wybaczyć, bo lepsze jest dla nich zło znane, niż nieznane. Ale każdy ma swoją teorię..." ![]() nie wiem dlaczego ale od powrotu z woodstocku ta piosenka zawsze poprawia mi humor ![]() Edytowane przez omg69 Czas edycji: 2010-08-29 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po co miałaś się meczyć skoro on i tak tego nie doceniał?? Lepiej późno niż później ![]() Jak to ktoś kiedyś powiedział "kobiety mogą mieć grzecznych chłopców ale zawsze kochają sku***li" ![]()
![]() |
#3546 |
Zadomowienie
|
fajny text
![]() goraca czekolada tak to uzaleznienie, nie milosc, daj sobie czas ![]() umieram ![]()
#3547 |
Rozeznanie
|
Spotkalam sie z eksem... Poltorej godziny bylo gadania o dupie maryni. O tym, ze nowe spodnie sobie kupilam, bo zauwazyl. O tym co u niego, co u mnie i o tych miesiacach kiedy nie rozmawialismy. Ostatnie 5 minut rozmowy to to, ze on chcial ze mna spotkac, bo ta sytuacja, ze sie nie znamy i ja go nie widze na miescie, albo przechodze na druga strone nie jest fajna i jest glupia. Przyznalam mu racje. SPytalam tez czemu wtedy kiedy ja proponowalam on stwierdzil, ze nie chce mnie znac. Powiedzial, ze ja tak napisalam, a potem go nie widzialam, wiec on nie wiedzial. TO bylo akurat odwracanie kota ogonem, bo widzialam go 1 raz niedawno i faktycznie przeszlam na druga strone. Generalnie mamy sie znac ale w jaki sposob to nie wiem. Wyjdzie w praniu. Przynajmniej juz nie bedzie glupich smsow, tylko jak juz to normalne. Nie wiem czy ma panne. Nie wspominal o niej, mowil tylko, ze nie ma czasu bo pracuje i gdyby mogl, to siedzialby tam 24h na dobe. No i to tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
wiem, że to chore.. to co czuję.
potrzebuję kontaktu z ludźmi bo bardzo się odizolowałam.. zagoszczę tu u was bo już wyczuwam fajne dziewuszki ![]() wiem, że czas leczy rany. wiele moich już wyleczył... |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Wtajemniczenie
|
taka mnie chwila refleksji naszła
![]() Zrozumcie nasze myślenie... Jak by nam postawili do wyboru grzecznego,ułożonego,inte ligentnego chłopca i sku***ela to i tak zawsze wybierzemy tego padalca co nam potem zycie rozwali ![]() Kobiety jednak nie są logiczne ![]()
#3550 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zadomowienie
|
hehehe omg tez przechodzilam kolo nich na Woodstocku jak spiewali "chleb"
nooooo i piekny i madry ten text co masz napiane na czerwono!!! ja jestem slabym czlowiekiem niestety ![]()
#3552 |
Zakorzenienie
|
Gorąca czekoladko witaj na wątku
Ja wczoraj i przedwczoraj jakoś się trzymałam, a dziś kiepsko. Nie umiem chyba być sama ![]() ![]() Powoli do mnie dociera, że mąż mnie nie kocha.
#3553 |
Zakorzenienie
|
Nosz kur.. czy ja szukam dziury w całym? Powiedzcie?
![]() juniorka89 - no dokładnie, do mnie teraz 'zarywa' chłopak - wcielenie cnót wszelakich, przystojny, poukładany, ma świetną pracę no nic tylko się brać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Raczkowanie
|
Uwaga Uwaga!
Byłam u J. i zrobiłam tak jak zapowiedziałam. Powiedziałam, że wiem, że on traktuje ją tylko jak koleżankę, ale ja uważam, że jest ona złym doradcą i jeżeli jeszcze nie mąci w naszym związku to niedługo zacznie. Powiedziałam, że to oczywiście jego wybór, ale ja ze swojej strony proszę go, aby się z nią nie spotykał. I co odpowiedział? "Ja już wybrałem. Ciebie. Ona nie jest nikim waznym, więc skoro uważasz, że to może popsuć coś między nami, to obiecuję, że nie będę się z nią widywał". ![]() To był dobry dzień... ![]() (oprócz faktu, że będąc na diecie dukana właśnie zeżarłam czekoladę... ![]()
Mam twardą dupę i serce z kamienia. KEEP GOING, DON'T STOP. Edytowane przez Caramelli Czas edycji: 2010-08-29 o 20:47 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Nie depcze krokusów
|
Na pewno?
Caramelli - nieraz już to słyszałam, a potem i tak panna z butami wchodziła w związek, a facet nie potrafił jej spławić...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-08-29 o 20:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, ale J. zawsze dotrzymywał słowa, gdy go prosiłam o coś takiego. I myślę, że teraz też dotrzyma. Gdy się zeszliśmy powiedziałam mu, że odeszłam, bo się nie starał-i teraz ma swoją OSTATNIĄ szansę. Poza tym, ona mieszka 70 kilometrów od naszego miasta, a on nie ma po co tam jeździć. ![]()
![]() |
#3557 |
Nie depcze krokusów
|
Niech jeszcze ją wywali z komunikatorów.
![]() |
#3558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kobieca psychika bez kitu...
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co myślisz o tej sytuacji z tym 'moim' P.? Wymyślam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Wtajemniczenie
|
Ja takiego łaknę od dziecka
![]() Porządni mnie olewają ![]() Gorąca czekolado, witamy ![]() Virginio - spokojne. Odczekaj. Nie wyciągaj na razie żadnych wniosków. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-08-29 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ilu facetów zaje****tych przez to zdobyłam ![]() i do tej pory tak mam,że dla mnie w związku nie może być nudno...A jak trafi mi sie koleś który jeszcze mi się narzuca to juz masakra straszna bo ja nienawidzę takich siusiu majtków co to nieba Ci do nóg przybliżą... Nie wiem dlaczego...Wolę żeby walka o bycie z kimś była obustronna... Trochę ja pokokietuje,on się uśmiechnie,podejdzie pogada... Dla mnie facet co lata za mną z wywieszonym ogonem jest skreślony na amen... Tak samo "nowy" jeszcze kolega,już sie zakochał chociaż przestrzegałam go,że zakochanie się we mnie to najgorsze co mógł by zrobić i co?? Od 3 dni mędzenie czemu tak mało pisze(bo mam ochotę na chwilę samotności,dużo spraw na głowie) a teraz jeszcze jak mu napisałam,ze zaraz sie kłade bo piszę z qmple to co mi odp ![]() I elve moja droga po raz kolejny ukłon w Twoją stronę... ![]() BTW moja droga to zakazany owoc smakuje najlepiej ![]() A jeśli on sam robi w Twoim kierunku drobne kroczki to chyba coś oznacza ![]() Ja tam bym ryzykowała tylko weź pod uwagę,że on nieśmiały jest więc nie wiadomo czy sie rozkręci czy w związku szybko zawieje nudą ![]()
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2010-08-29 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wkurzyłam się. Idę na fajka i się przejdę, może mi te durne myśli wyjdą z łepetynki ![]() Ps. żadna nie odp. mi na moje głupie przemyślenia, szkoda ![]() Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2010-08-29 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Zadomowienie
|
ja tez przewaznie w outsajderach gustowalam tzn tacy mi sie trafiali a potem, ryk
![]()
#3565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Nie depcze krokusów
|
A ja lubię grzecznych chłopców, może dlatego mam za sobą długie związki
![]()
![]() |
#3567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trafił sie jeden normalny,spokojny to ja idiotka go rzuciłam po 3 latach ![]() Ale chcemy wrócić wiec wszystko jest na dobrej drodze ![]() Ofelia odnoszę wrażenie że kobieta jest tak skomplikowanym mechanizmem,że nie da się tego określić dlaczego wybieramy tych złych ![]() Może żeby nudno nie było ![]() tak na poprawę humoru kochane ![]() http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2010-08-29 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Przyczajenie
|
jestem głupia, żałosna i słaba.... zadzwoniłam do niego, naładowana pozytywną energia i pewnoscia siebie z zapytaniem gdzie w tym tygodniu można go złapac i czy znajdzie troche czasu, powiedział ze nie wie, bo zależy jak z pracy zadzwonią... Ten telefon, przełamanie się, wyciągnięcie ręki po raz kolejny tyle mnie kosztowało, a on zwracał sie do mnie takim lodowatym tonem... kiedy kogos dobrze znacie wiecie jakiego tonu głosu używa do różnych ludzi... tak nie zwracał sie nawet do swojej byłej, ktora zostawił... kiedy do mnie mowil poczułam jak temperatura w pokoju spada a serce zaczyna walic jak szalone, czy to znak ze nadal kocham ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Zadomowienie
|
No całkiem możliwe
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.