![]() |
#3541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Mam kilka sklepów ze świeżą żywnością warzywami i mięsem i tam kupuje i nie mam z tym większych problemów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zadomowienie
|
szien witaj
![]() bylas w Kambodzy ? opowiadaj ![]() lorelei to bardzo dobra wiadomosc ale poszperalam i znalazlam : "Euforia zielonych i SLD jest jednak przedwczesna, ponieważ weto prezydenta nie było podyktowane przekonaniem, że jedni i drudzy mają rację głosząc tezy o szkodliwości GMO dla zdrowia i życia ludzi. Prezydenckie weto do ustawy o nasiennictwie, zgodnie ze słowami samego prezydenta, podyktowane jest m.in. niezgodnością z prawem Unii Europejskiej, a sam prezydent nie podziela obaw o szkodliwość GMO." tak wiec, to chyba tylko kwestia czasu ![]() i fajnie ze udala Ci sie wizyta -niespodzianka ![]() vonnie ![]() ![]()
#3543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak wogole jak zaczelam pracowac w tym "bizesie" to jestem w szoku jak wiele osob (czesto dzieciaki) jest nacpanych na festivalach i to do nieprzytomnosci. Akurat V Festival nie byl jeszcze zly, gorzej bylo na Galstonbury. Moja firma zatrudnia sporo Polakow i tak sobie z nimi rozmawialam o tym, ze zdarza sie im znajdowac trupy, glownie przedawkowanie. Mam nadzieje, ze mnie to ominie...
![]() |
#3544 | |
Wtajemniczenie
|
Kofika no tyle na dobry poczatke bo nie wiem co wam pisac
![]() zdjec mam kilka, nie wiele ze mna w roli glownej bo jestem uczulona na aparat fotograficzny ![]() Bylam w Kambodzy i w Wietnamie i W Laosie i w Tajlandii. Kambodze pokochalam calym sercem. Przepiekny kraj chociaz bieda az piszczy i czasami bylo mi trudno walczyc lzy (np. jak odwiedzilam dom dziecka w Siem Reap) Cytat:
![]()
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-08-24 o 17:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() malenska jak tam zostalo cos jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() ale.... kupilam kiedys mieso mielone na lazanie iiiiiii to z sainsburego czy m&s nie umywa sie do naszego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() *** ja uciekam na kolacje z babeczkami a potem ..... pub ![]() trzeba jakos przywitac sie z kumplami po prawie zakonczonych wakacjach ![]()
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
szien i odwiedzilas te pania od pieskow?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zadomowienie
|
Zostało pół kurczaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
szien witaj spowrotem!!!
czekamy na więcej opowiadań, opisów i przede wszystkim na zdjęcia.
#3549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi super ciekawie ![]() Ja bardzo lubię takie trochę niecodzienne zajęcia ![]() Cytat:
Jaka fota by się przydała, jedna, dwie, a moze kilka ![]() Ppowodzenia w poszukiwaniu pracy. Uda się na pewno ![]() Ostatnio pokochałam zakupy wieczorne w moim lokalnym Waitrose (to tak apropos kurczaka, kolacji itd.) ![]() Mają fantastyczne obnizki cen, fantastycznego jedzenia i nie tylko ![]() A cisza i spokój jak w świątyni....
![]() |
#3550 |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2894029 8]
a zrobisz tak, ze zniknie mnie tylko 10 kilo ![]() [/QUOTE] ![]() Lori, pocwicz na Moonie, bo ja tez chce zeby bylo mnie 10 kg mniej. Ale wole zebyc byla doswiadczonym pstrykaczem pstrykajac w moje kilogramy ![]() Jaka pania? Vonnie - hoho, praca w ochronie koncertow jako fucha weekendowa ![]() ![]() Zwlaszcza, jakbym sobie mogla do tego posluchac Razorlight na zywo!!! Luna - ja kocham Waitrose'a. Moglabym tylko tam robic zakupy. Niestety, ze wzgledu na finanse, na duze zakupy jezdze do Tesco...
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tez mam licencje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie wystarczyl widok malych dzieci zebrajacych na ulicach.... ![]() Cytat:
![]() fajny asortyment ale ceny.... ![]() Mam kolo pracy, wiec czesto wpadam po jakies jedzonko. Ostatnio uwielbiam zupe italian bean KLIK milego dnia! juz czwartek ![]()
![]() |
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bea ostatnio kupiłam proszek do prania pieluszek. Cena jak w Poundland ![]() A tak w ogóle: dzień doberek ![]() Jestem niewyspana do kwadratu ![]() Kawa, kawa, kawa...
![]() |
#3553 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
tez mi wlasnei otworzyli waitrosa pod praca i wieczorem wiekszosc rzeczy jest przeceniona wiec cos uda sie wyrwac.
czemu tak trudno sie teraz wstaje?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
![]() wiéc serwujé kawé ![]()
#3556 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w łóżku..... Też nie mogę się podnieść
![]() ![]() Szkoda że nie ma mi kto kawy zrobić:ziewa:
#3557 |
Zadomowienie
|
kofi nie za dobrze ci?
![]() ale leje!!!!! a ja nie moge za duzo kawki ![]() pije wiec pokrzywe ale to nie to samo buuuuuuuuuu ![]()
#3558 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() pogoda jest do ![]() wczoraj latalam po miescie w espadrylach i kusej kiecce dzis musze jakichs plaszczy przeciwdeszowych szukac wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
#3559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak juz jestesmy przy kulinariach to wczoraj weszly we mnie moce kuchenne i ugotowalm bigos ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3560 |
Konto usunięte
|
Bigos
![]() ja dzis na latwizne ide i wrzucilam do piekarnika kawal szynki, bedzie z frytkami i surowka. Jutro kolejny mega trudny obiad czyli makaron z wedzonym lososiem i philadelpia (jak mi sie bedzie chcialo to i mrozony groszek wrzuce, ale kto mnie tam wie ![]() W pt i sb oddam kuchnie Tz, niech sie chlopak wykaze ![]() Pogoda do bani, ale to dobrze, bo jestem tak snieta, ze sie poloze po obiedzie i nie bedzie mi zal, ze na spacer nie pojdziemy ![]() Jakies przesilenie letnie, czy co ![]() ![]() Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2011-08-25 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z pogodą u nas od wczoraj leje aktualnie co prawda wyszło słoneczko ale pełno chmur więc zaraz znów pewnie będzie padać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2897808 8]Bigos
![]() ja dzis na latwizne ide i wrzucilam do piekarnika kawal szynki, bedzie z frytkami i surowka. Jutro kolejny mega trudny obiad czyli makaron z wedzonym lososiem i philadelpia (jak mi sie bedzie chcialo to i mrozony groszek wrzuce, ale kto mnie tam wie ![]() W pt i sb oddam kuchnie Tz, niech sie chlopak wykaze ![]() Pogoda do bani, ale to dobrze, bo jestem tak snieta, ze sie poloze po obiedzie i nie bedzie mi zal, ze na spacer nie pojdziemy ![]() Jakies przesilenie letnie, czy co ![]() ![]() ja bigos lubie ale nie jakos przesadnie ![]() tez na latwizne poszlam ![]() z rosołu zrobiła się pomidorowa ![]()
#3563 |
Wtajemniczenie
|
Ok to juz jakies zdjecia wklejam i opowiadam. Wiolq niestety nie odwiedzilam tego schroniska bo ono jest w Phuket i najzwyczajniej w swiecie nie starczylo mi czasu.
Zaczne od Tajlandii. Miejsce jest niesamowite gdzie bieda przeplata sie z przepychem. Metropolia z prawdziwego zdarzenia. Maja lepsze drogi i autostrady niz Polska ![]() ![]() W sumie w Tajlandii bylam 2 tygodnie. Ostatnie kilka dni spedzilam na Koh Chang gdzie prazylam sie na plazy wsuwajac owoce morza na lunch i obiad. Z Tajlandii wybralam sie do Laos gdzie dotarlam do Luang Prabang lodzia. Zajelo mi to dwa dni. Widoki byly jak z bajki i poznalam niesamowitych ludzi (na ktorych wpadlam przypadkiem w Wietnamie ![]() ![]() Z Saigonu przeprawilysmy sie autobusem do Kambodzy. Gdzie mialysmy szczescie bo nikt na nas nie wymusil lapowek ![]() W Kambodzy zobaczylysmy Phnom Penh, Kampot, Sihanoukville, Siem Reap i oczywiscie Angkor. Kambodza jest piekna i okrutna. Zebrzace dzieci sa doslownie wszedzie. W Siem Reap poszlam na przedstawienie taneczne w lokalnym domu dziecka. Przez caly show gapilam sie w podloge bo mi oczy lzami zachodzily. W Sihanoukville mozna jesc i pic za pol darmo ![]() ![]() Probuje wkleic kilka zdjec ale sie nei daje :/ Sprobuje jeszcze raz.
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-08-25 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja sobie gotuje raz na rok i potem jem do oporu, tak, zeby smak na caly rok zaspokoic ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zadomowienie
|
East Yorkshire
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Dziewczynki potrzebuje małej pomocy doradźcie co kupić siostrze na 40-te urodziny ? ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- A no i dwa tygodnie po niej ma urodziny moja chrześnica lat 4 dla niej też potrzebuję pomysłu na prezent tylko nie ubranka i nie zabawki bo tego ma kilka szaf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Wtajemniczenie
|
Szien witaj
![]() Lori na mnie tez pstryknij plissssssssssss ![]() ![]() Vonnie bardzo nietypowa dodatkowa prace masz ![]() Kofi u nas w weekend byl rosol,pozniej zamienil sie na pomidorowke i flaczki dla Tz ![]() ![]() Moona a widzialas Pizza hut Happy Hour ??? od 3 do 5,za 5f i jeszcze dzieci za darmo. Mialam isc jutro z mama i Simonem,ale chyba opre sie pokusie, bo to sie ma nijak do mojego SB ![]() http://www.pizzahut.co.uk/restaurant...appy-hour.aspx Malenska moze rower,albo hulajnoge dla dziecka ? ********************** U nas nadal ladnie,ale od jutra ma zaczac padac,wiec do Was pewnie slonce przyjdzie ![]() Pospalam dzis do 10,a w nocy tylko jedno karmienie bylo ![]() ![]()
#3567 |
Zadomowienie
|
oba sprzęty już posiada plus ja jej muszę stąd do Polski wysłać więc tak duży gabaryt raczej odpada
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 |
Wtajemniczenie
|
Malenska nie musisz. Mozesz kupic na allegro ,albo w innym sklepie wysylkowym z Polski. Ja tak robilam. Podobnie rodzina dla mojego dziecka, kupowala na ebayu.
Moze jakies ksiazki,gry ... ?
#3569 |
Zadomowienie
|
Mała książki i gry niszczy w zastraszającym tempie aż żal na to patrzeć, jest typowym nadpobudliwym dzieckiem, nie umie skupić uwagi, jak coś ją denerwuje albo jej nie wychodzi to ląduje na ścianie lub jej mamie i po prostu nie mam już koncepcji co jej kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moj synek tez ma poklady energii i szybko sie nudzi,ale zabawek,a juz tym bardziej ksiazek nie niszczy ![]() Jesli tak wszystko niszczy, to moze ubrania sa najelpszym rozwiazaniem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.