|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Chce to oczywiste. Ale z upływem czasu brakuje mi sił i mam głupie myśli. Dla niektórych to dziwne bo przecież to tylko jedzenie ale mi zmieniło gwałtownie całe życie. Jestem młoda a czuje się jakbym straciła już wiele w życiu i wszystko co beztroskie minęło i nie wróci. Teraz wałczę z natręctwami. I wiąże ciut nadziei na poprawę ,że terapia coś da.
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
Kobitki co wy sądzicie o tym,że znowu wraca moda na dzwony cieszycie się czy raczej nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mam coś typu rurki. ![]() I mam w du** modę zakładam to co mi się podoba a nie to w danej chwili jest na topie. ![]()
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem z skąd się biorą takie pomysły ludziom ale są gusty i guściki i się o tym nie dyskutuje.
![]() |
#3546 |
Wtajemniczenie
|
a ja nigdy nie noszę i nie nosiłam rurek, zawsze spodnie poszerzane dołem i je kocham !!!!!
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole co tam u Ciebie słychować? ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- http://annahairstyle.blogspot.com/ cudnie wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Wtajemniczenie
|
wiecznie zmęczona, nic mi się nie chce, gazeta leży od tygodnia do przeczytania eh
![]() ![]() ![]() ![]()
#3549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25399289] I ja też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale, nie jest źle ostatnio, dieta generalnie wychodzi..ale w tym tygodniu pewnie w piątek będę się wymigiwać od ważenia, zrobię to wcześniej, oby przed tłustym czwartkiem bo niestety pączki uwielbiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Wtajemniczenie
|
Jutro poniedziałek
![]() Może uda mi się zacząć wszystko od nowa. Zamierzam w końcu poćwiczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przez ostatnie dwa lata miałam problem z zakupem dżinsów, bo w sklepach tylko rurki, w których kontrast między moją sporą pupką a łydkami wyglądał nieciekawie. Noszę tylko biodrówki i tylko rozszerzane, nawet proste nogawki są dla mnie zbyt wąskie w łydkach. Mam plan obkupić się dżinsowo za wszystkie czasy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Nie do mnie pytanie ale Joasia z tego co pamiętam chciała już tylko utrzymać wagę. I super bo ma ją chyba idealną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3559 | |
Raczkowanie
|
Jezu, Promyczku, nie dobijaj mnie.
Nie chcę chudnąć, utrzymuję wagę po tym, jak schudłam z 60kg. A to przy takiej wadze powinnam się odchudzać? ![]() Cytat:
![]() Ja już po śniadaniu wieśniakowo-warzywnym, spijam poranną kawkę i zabieram się do różnych spraw ![]() ps u mnie słońce ![]() Edytowane przez joasia_sia Czas edycji: 2011-02-28 o 06:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry laseczki
![]() przeżyłam szok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() u mnie też słońce ![]()
![]() |
#3561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() PS ja uwielbiam z budyniem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() OneSweetTaste wracaj do nas..pamietaj ze niedlugo wakacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Laisla a sushi robie tak (zaznaczam ze to byl moj debiut ![]() ![]() ![]() ![]() Edit. A efekt maczam w sosie sojowym albo smaruje wasabi (imbiru nie jem bo mi smierdzi perfumami, w dodatku kiepskimi ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Dirtyy mozesz mi podac ling to strony z termogaciami ![]() Edytowane przez Aniap23 Czas edycji: 2011-02-28 o 08:42 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Aniap dziękuje
![]() w ogóle wracam do pisania jadłospisów cieszysz się? ![]() I czekam na Twoje ![]() Śniadanie Owsianka z jagodami i serkiem homo oraz kakao ![]() II śniadanie Kromka chlebka orkiszowego z chuda szynka z kurczaka i pomidorkiem Kromka chlebka orkiszowego z fetą i pomidorkiem Obiad Makaron razowy z warzywami i przecierem pomidorowym Podwieczorek Nie wiem, bo idę na zakupy to może kupię sobie pyszne latte ![]() Kolacja Omlet z 2 jajek ze szczypiorkiem I jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wogole bardzo ladnie jesz, zawsze sie trzymasz planu ?? bo ja czasem cos zmienie ![]() ![]() A ja dzis: I sniadanie: jak zwykle owsianka z orzechami i suszonymi owocami II śniadanie: 8 kawalkow sushi (zostalo mi z wczoraj) Przekąska: pół melona Obiad: Nalesniki z serem i jagodami (wiem ze malo dietetycznie ale uwielbiam nalesniki ze zwyklej maki i raz na jakis czas jem ![]() Kolacja: Makrela w pomidorach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do śniadania, to II było zdecydowanie bogatsze ![]() Wiesz, poza tym ja nie jestem zwolenniczką dodawania węgli do każdego posiłku, jak sugerują dziewczyny na Jadłospisach. Po prostu nie wierzę w to, że po odchudzaniu można jeść, co dusza zapragnie i nie tyć ![]() A endokrynolog (mam zespół policystycznych jajników) kazał mi uważać na węgle, też te w owocach. Na początku postraszył, że w ogóle żeby schudnąć, powinnam je całkiem wykluczyć i zostać tylko przy warzywach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I do makaronu dałabym też może mielonego fileta z kuraka albo indyka, żeby białko było. I warzywa do kolacji ![]() Zdjęcie jakoś Wam podeślę, jak tylko zrobię, żeby było aktualne. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
Hej słoneczka. Ja cały czas Was czytam, ale musiałam sobie zrobić reset od wizażu, żeby na wszystko spojrzeć z dystansem. Teraz pracuje troszke dorywczo jako opiekunka do dziecka.
I czekam na dyplom. Zaczęłam jeść więcej, a waga mi spadła ![]() Gratuluję wszystkim Wam spadków. Promyczku masz rację, dążenie do perfekcji jest zgubne. A ostatnio co widzę Wasze zdjęcia, po prostu szczęka mi opada. Moje dzisiejsze U: Ś: owsianka z jogo naturalnym i łyżką dżemu od babci ( z czarnej porzeczki) 2 Ś: trzy łyżki nutelli, kromka ( mega duża) chleba orkiszowego z szynką parmeńską, sałatą i ogórkiem O: szklanka makaronu muszle ze szpinakiem, czosnkiem i ziołami K: wieśniak z pomidorem i ogórkiem ( mam wielką ochotę )
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dobrze czasami taki reset potrzebny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.