![]() |
#3542 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aczkolwiek ja nie narzekam - 10kg na plus, żadnych rozstępów, wagę mam już swoją tylko powinnam się zabrać za brzuch bo trochę jednak flaczek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przytyłam sporo (pocieszam się, że podobno widać nie było) ale po 5 miesiącach ważyłam już mniej niż przed ciążą ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2013-05-02 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3544 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bardzo od jakiegos czasu jeszcze pdzed ślubem chcialam zostac mama ale moje choróbsko pomieszłao mi jak chciało. Jedna lekarka powiedziała ze nigdy nie bede miec dzieci co potem moja gina wyśmiała. Obecny lekarz ginekolog nie wiedzi przeciwskazan a jak bede w ciazy to poprostu bede czesciej robic badania i moze sie okazac ze bede lezec w szpitalu. Pespektywa leżania plackiem iles miesiecy mnie przeraza ale co tam poprostu chce zeby byl z nami jeszcze jedne mały człowiek. Do macieżyństwa sie doratsa jedni szybko bo sobie nie planowali a wyszło inni spokojniej przemyślaja zastanawiaja sie. Ale jest cos takiego ze w ktoryms momencie czlowiek chhce czuje sie to. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3545 |
Rozeznanie
|
Witajcie żonki
![]() Wieki mnie tu nie bylo, chyba ostatni raz chwaliłam się pozytywnym testem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3mam kciuki za wszystkie mamusie i te starające się ![]()
![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Odp: Żony 2011 :)
Ja przytyłam sporo, więcej niż chciałam, inni byli zszokowani. Nie zdazylam jedynie brzucha ujędrnić
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ależ dużo rodzi się teraz chłopczyków ![]() Ja też odpukać nie mam rozstępów. Mam nadzieję, że jak brzuszek zacznie się obkurczać to też nic nie wylezie. No ale nawet jeśli miałabym się zmienić w jakiegoś potwora z obwiśniętym brzuchem i biustem to będę miała synka i nic więcej poza tym się nie liczy ![]()
![]() |
![]() |
#3549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też jeszcze nie mam, zobaczymy jak będzie, jeszcze mają czas, żeby wyjść ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no ja mam nadzieję uporać się najpierw z tym problemem w głowie... bo to ewidentnie problem z myśleniem... który moim zdanie z czasem będzie się tylko pogłębiał, więc czas się za siebie zabrać ![]() nie chcę podejmować decyzji o ciąży, nim nie będę na 100% pewna, że sobie z tym poradziłam... nie chcę potem wpaść w jakąś depresję i skrzywdzić brakiem miłości moje dziecko. co do kg w ciąży.. naprawdę mało... ale niestety nie ma reguły :/ są takie co 25kg przybierają i muszą sobie z tym poradzić... dodatkowo rozstępy do których mam tendencje po mamie, która niestety, ale ma drzewo na brzuchu odkąd się urodziłam ![]() Cytat:
liczę, ze jak się pojawi instynkt, to będzie to silniejsze od potrzeby utrzymania wyglądu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do instynktu .... ja nie czułam nim zaszłam w ciążę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
mi rozstępy wyskoczyły na brzuchu pod koniec ciąży, jakoś półtora miesiąca przed porodem. teraz są białe i nie wyglądają tak źle :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
tak piszecie o wadze i figurach w ciąży/po ciąży. ja przytyłam bardzo dużo, dużo więcej niż powinnam i nie bardzo miałam na to wpływ. od początku miałam ogromny apetyt, ciągle byłam głodna, ani razu nie wymiotowałam więc tylko tyłam. do tego sporą część ciąży przeleżałam i wyszło jak wyszło. cały czas mam sporo nadprogramowych kilogramów i niezbyt dobrze wyglądające ciało ale jak patrzę na moje małe cudo to na pewno nie żałuję, choć szkoda mi, że nie mieszczę się w swoje ciuchy, a na zakupach muszę wybierać konkretne fasony ciuchów bo w sporej części nie wyglądam dobrze. eh, nigdy takich problemów nie miałam. może jeszcze kiedyś moje ciało wróci do normy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc tu też reguły nie ma daj sobie czas ![]() prędzej czy później zgubisz troszkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No my teraz się ze staraniami wstrzymujemy przez moją pracę ![]() ![]() Moja znajoma w ciąży przytyła tylko 3 kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3556 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niektóre kobiety chudną na początku ciązy, więc możliwe że przytyła tylko 3 kg
![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka miała pacjentkę, która schudła w czasie ciąży - po prostu miała dużą nadwagę i w czasie ciąży miała zrównoważoną dietę, więc skończyła na minusie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj podpisałam w pracy umowę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj sobie czas ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
możliwe. tak może być jak kobieta dużo wymiotuje w ciąży, jak ma nadwagę, albo cukrzycę ciążową i musi bardzo pilnować odpowiedniej diety, na której mało która kobieta przybiera na wadze, zazwyczaj minimalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Happy znalazła mnie na innym wątku i zaprosiła, no to jestem ![]() ![]() ![]() U mnie trochę po staremu a trochę po nowemu - żyjemy sobie z Mężem, niestety wciąż tylko we dwójkę, druga rocznica ślubu już dawno za nami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Wtajemniczenie
|
Cześć ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak z Twoim zdrowiem? Napisz co tam więcej słychać ![]() U nas na wątku, który powoli odżywa ![]() ![]()
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Ooo, blog jest sławny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ze zdrowiem... hmm - pół roku leczenia za mną, bo mój nowy gin już nie zakładał jak poprzedni, że ponad 60-dniowe cykle są normalne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dołaczyłam niedawno Podobnie jak Ty mam problemy zeby miec dzidziusia. Tez zmienilam gina i jak narazie działamy badania w ruch poszly teraz troche stymulacji a jak ne wyjdzie to zacznie sie wyzsza szkoła jazdy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za starania ![]() Morenica gratuluję podpisania umowy ![]() Ja zaczynam pracę w przyszłym tygodniu. Na razie to tylko staż. Z jednej strony się cieszę, bo w ciekawym miejscu będę pracować i każdy grosz się przyda, ale z drugiej strony muszę zostawić moją 3,5 miesięczną córcię na tyle godzin... Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-05-08 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
No u mnie też póki co staż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
To oby udało się zostać już na stałe
![]() A jak z mężem Ci się układa? Udało się rozwiązać problemy finansowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.