Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-12, 16:57   #3541
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilę, bo dostałam info od Haniuli:

Pojechałam do szpitala, plamień nie mam ale pojawiły się małe skrzepy ze postanowiłam to sprawdzić. Wszystko jest ok, prawdopodobnie to przez nadżerkę ale mam zostać na obserwacji 3-4dni. Jak trzeba to trzeba. Lenka gigant w tydzień urosła prawie 200g

Resztę nadrobię później

no to super ze wszystko u niej ok!
Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
w biedronce od dzisiaj są chusteczki nawilżane huggies pure, trójpak za 9,99 zł opłaca się jak nie wiem co ja już zakupiłam trzy trójpaki

pamiętacie jak jakiś miesiąc temu pisałam ze Emi idzie pierwszy ząb bo tak marudziła? no więc wlasnie dopiero wczoraj się przebił!!! prawa dolna jedynka, jeszcze za bardzo jej nie widać ale łyżeczka stuka więc jest na bank moje dziecko w wieku 10 miesiecy i 17 dni doczekalo się w koncu zęba
gratuluję ząbka
Cytat:
Napisane przez dolores181 Pokaż wiadomość
czesć , jak was czytam to mam straszny mętlik w glowie, nie nadążam , ja wczoraj byłam na usg echa serca płodu i na sto procent dziewczynka , serduszko w porządku tylko lekarz mnie postraszyl że mam dużo wód plodowych na granicy normy i muszę obserwować obwód brzucha i być pod kontrolą , trochę się boję bo w poprzednich ciążach nigdy tak nie miałam, boję się że może mała chora a rzeczywiscie jestem teraz w 31 tyg ciąży i brzuch mam dosć spory jak na ten czas, acha mała waży 364 gr 20 tyg i 2 dni wczoraj
hmmm zawsze myslalalm ze jest problem jak wód za mało a jak duzo to ok....;/
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
\a tu wiadomosc od [B]Agatka:
Hej jestem po badaniu ktg i przez 40 min sluchalam tetna...;-)chociaz bardziej slyszalam kopniaki bo sie buntowalo dziecie :-P za pozno troche przyszlam do szpitala a gin mi nic nie powiedzial o ktorej mam byc :-| leze z dwoma dziewczynami, a teraz bede czytac lektury :-P pa :-*
!
trzymamy kciuki, zeby bylo ok
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie jak to mój tatuś mnie rozpieszcza...
mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 17:16   #3542
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Sąsiad miał takiego pięknego psa, beaglea i ktoś go autem potrącił i zdechł:/

Taki słodziak, bardziej był mój niż sąsiada, hehe większosc czasu u nas siedział, taki młody szczeniak skory do zabawy. Smutno mi tak jakoś .
Szkoda pieska

Cytat:
Wpadłam tylko na chwilę, bo dostałam info od Haniuli:

Pojechałam do szpitala, plamień nie mam ale pojawiły się małe skrzepy ze postanowiłam to sprawdzić. Wszystko jest ok, prawdopodobnie to przez nadżerkę ale mam zostać na obserwacji 3-4dni. Jak trzeba to trzeba. Lenka gigant w tydzień urosła prawie 200g

No to dobrze, że pojechała i że wszystko ok

Cytat:
czesć , jak was czytam to mam straszny mętlik w glowie, nie nadążam , ja wczoraj byłam na usg echa serca płodu i na sto procent dziewczynka , serduszko w porządku tylko lekarz mnie postraszyl że mam dużo wód plodowych na granicy normy i muszę obserwować obwód brzucha i być pod kontrolą , trochę się boję bo w poprzednich ciążach nigdy tak nie miałam, boję się że może mała chora a rzeczywiscie jestem teraz w 31 tyg ciąży i brzuch mam dosć spory jak na ten czas, acha mała waży 364 gr 20 tyg i 2 dni wczoraj
Dolores, gratulacje dziewczynki jeszcze raz
I trzymam kciuki, żeby ilość wód się unormowała i żeby wszystko było ok

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
czesc Mamusie buziaczek w brzusie

Rzadko piszę, ale zawsze jestem na bierząco:ehem

Nie mogłam z tego jak pogoniłyście vixen normalnie śmiałam się wczoraj sama do siebie Pisalam kiedys na innym forum i tez byla tam taka laska, co wszystkich ustawiala, dawala "rady", umoralnial, komentowala jak kto wyglada, a sama nie chciala sie ujawnic. Nie rozumiem takich ludzi co uważają sie za nie wiadomo kogo, jakby wszystkie rozumy pozjadali

Haniula do lekarza! bo...
Agatku trzymaj się kochana, bedzie dobrze tylko nie smuc sie, bo dzidzia czuje
BebiBebi skąd ja to znam....moj tez ma takie podejscie. Robi mi wyrzuty, ze juz kupuje rzeczy dla dziecka, bo jeszcze jest czas a przeciez juz polowa pazdziernika prawie, do konca grudnia juz niewiele zostalo
Wczoraj dostalam ciuszki od pewnej babki, ktora nie jest zadna moja bliska kolezanka (kombinezonik, komplecik wyjsciowy-spodnie, kurtka, czapeczka, dwie inne czapuchy, buciki, dwie sukienusieubranka sa w takim stanie jak nieuzywane). Moj tz nawet na to nie spojrzal, a jak powiedzialam, ze przydaloby sie cos kupic za ten prezent- moze wino i czekoladki- to tak sie zbulwersowal, bo on nie bedzie nic za to dawal! ze mozemy isc do sklepu i kupic cos, a nie brac jakies uzywane...

tez jestem na jego utrzymaniu teraz, chociaz dostaje pieniadze z zusu, to jest to tylko 680 zl co 3tyg, z czego 450 zl przeznaczam na mieszkanie, wiec 230zl to bardzo szybko sie rozchodzi i co dalej...? W pon bylam u gina, dostalam recepte no i nic nie wykupilam, bo nie mam grosza, a tz nie bede prosic, bo on jest na tyle bezczelny, ze mi to z czasem wypomni.
Magda, współczuję zachowania TZta
A wy mieszkacie razem czy sama płacisz 450 zł?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:

a tu wiadomosc od Agatka:
Hej jestem po badaniu ktg i przez 40 min sluchalam tetna...;-)chociaz bardziej slyszalam kopniaki bo sie buntowalo dziecie :-P za pozno troche przyszlam do szpitala a gin mi nic nie powiedzial o ktorej mam byc :-| leze z dwoma dziewczynami, a teraz bede czytac lektury :-P pa :-*

Dobrze, że u Agatka ok

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 17:16   #3543
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

moj TZ na szczęscie nie ma nic przeciwko moim zakupom. zawsze mu wszystko pokazuję, on oglada i się smieje, ze zwariowałam ale przynzaje mi rację, ze kupuję "na raty" co miesiac cos to to mniej obciąża nasz budżet.
Stary 2011-10-12, 17:18   #3544
MissZuzia
Zadomowienie

Agatku i Haniula trzymacie sie dzielnie!!!!: roza:

Cytat:
wlasnie podobno niby wszyscy zaliczaja, ale ja mam taka ciezka specjalizacje, na ktorej 98% studentow nic nie rozumie i sama nie wiem, po co sie w to wpakowalam
nie dosc, ze nie rozumiem do konca, o czym napisalam prace, to jeszcze musze sie nauczyc z dwoch lat studiow,a slyszalam,ze zadaja mega dziwne pytania :/
nic to, jakos to bedzie!
dziewczyno co ty takiego studiujesz budowe maszyn fizyke

Cytat:
dziewczyny zobaczcie jak to mój tatuś mnie rozpieszcza...
wow

ja sie sama musze rozpieszczac i mam szarlotke i muffinki bananowo-czekoladowe i pina colada własnej roboty a zaraz mam gosci

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 17:30   #3545
NataliaM1103
Rozeznanie

pearpearl dziewczyny mają racje,zawsze przed obroną stres jest ,ja już zapomniałam co sama przechodziłam przed moją obroną ale teraz Ty właśnie mi przypomniałaś hehehe
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 17:31   #3546
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

wiecie co kupiłam sobie dzisiaj na wszelki wypadek wkładki laktacyjne co by miec w razie wypadku
wzięłam z babydreama za 5 zł chyba

czy wy tez macie takie wrazenie, ze ta ciąża mija jak szalona??
Stary 2011-10-12, 17:32   #3547
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Bambusiek ależ się obkupiła przyznaj sama, ze nic tak nie cieszy kobiety jak zakup paru rzeczy
Oczywiście, że zakupy są super tymbardziej jak się coś w końcu upolowało kilkadziesiąt złotych taniej

Cytat:

Mamy, a właściwie junior ma leżaczek-bujaczek stan idealny, wszystkie pozytywki, wibracje, światełka itp. działają, pokrycie czyściutkie i w ogóle nie wytarte.
Babeczka mówiła, że kupiła go za późno, bo na 4 miesiące, gdzie po 2 mały zaczął raczkować, więc już nie chciał w nim siedzieć

Jak wracaliśmy to non stop włączała się pozytywka. No, ale mój mąż uparł się, że idziemy pieszo, to niósł dzielnie. Oczywiście spotkaliśmy po drodze sporo jego uczniów
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 17:36   #3548
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
wiecie co kupiłam sobie dzisiaj na wszelki wypadek wkładki laktacyjne co by miec w razie wypadku
wzięłam z babydreama za 5 zł chyba

czy wy tez macie takie wrazenie, ze ta ciąża mija jak szalona??
A gdzie takie coś kupiłaś? Bo ja się pomału też bede musiała zaopatrywać, a najlepiej co miesiac troszke cos

Oj racja to leci strasznie szybko, tak jakbym sie dowiedziała o ciazy wczoraj ;D

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-10-12 o 17:39
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 17:36   #3549
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
pearpearl dziewczyny mają racje,zawsze przed obroną stres jest ,ja już zapomniałam co sama przechodziłam przed moją obroną ale teraz Ty właśnie mi przypomniałaś hehehe
A gdzie studiowałaś?

U mnie obrona, to był luzik, jedynie na chwilę przed wejściem chwila stresu, ale tak już mam, przed ślubem było tak samo
G. 9.1O.18
Stary 2011-10-12, 17:47   #3550
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Oczywiście, że zakupy są super tymbardziej jak się coś w końcu upolowało kilkadziesiąt złotych taniej

Mamy, a właściwie junior ma leżaczek-bujaczek stan idealny, wszystkie pozytywki, wibracje, światełka itp. działają, pokrycie czyściutkie i w ogóle nie wytarte.
Babeczka mówiła, że kupiła go za późno, bo na 4 miesiące, gdzie po 2 mały zaczął raczkować, więc już nie chciał w nim siedzieć

Jak wracaliśmy to non stop włączała się pozytywka. No, ale mój mąż uparł się, że idziemy pieszo, to niósł dzielnie. Oczywiście spotkaliśmy po drodze sporo jego uczniów
fajnie to macie juz pierwsza zabawkę
Cytat:
A gdzie takie coś kupiłaś? Bo ja się pomału też bede musiała zaopatrywać, a najlepiej co miesiac troszke cos

Oj racja to leci strasznie szybko, tak jakbym sie dowiedziała o ciazy wczoraj ;D
kupiłam w rossmanie...nie wiem czy dobre ale z drugiej strony nie wiem czy są jakies różnice z innymi
Cytat:
A gdzie studiowałaś?

U mnie obrona, to był luzik, jedynie na chwilę przed wejściem chwila stresu, ale tak już mam, przed ślubem było tak samo
u mnie tez obrona luzacka byla tzn stres wiadomo ale komisja super wiec lajt. w zasadzie 2 obrony... lic i mgr

dzisiaj tez kupiłam m jak mama nowy numer dopiero
i jest o urlopach dla ttaty z okazji urodzenia bejbika
napisali tak:
ile czasu spędzi tata z dzieckiem na płatnym urlopie?
-1 tydzień tacierzyński (od stycznia 2012- 2 tygodnie )
-do 6 tygodni zamiast macierzyńskiego żony
-2 tygodnie urlop dodatkowy - tata sam z maluchem a od stycznia 2012- 4 tygodnie

edit
oczywiscie to nie z m jak mama tylko z dziecka kupiłam dwie gazety i nie zwróciłam uwagi któa czytam

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2011-10-12 o 17:53
Stary 2011-10-12, 17:50   #3551
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
To ja już nic nie rozumiem w którym jesteś tygodniu 31 czy 20

Cytat:
bylam...
na wynikach mam strzaleczke w dol,czyli "ponizej normy",ale wysle to ginowi i zibacze, co powie, bo nie wiem, co to znaczy
No masz u mnie też poniżej normy.Min to 60 a ja mam 51 ,a po 2 h 70 i nie wiem czy pisać do gina czy poczekać do 20,09 bo mam wizytę

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

ja sie sama musze rozpieszczac i mam szarlotke i muffinki bananowo-czekoladowe i pina colada własnej roboty a zaraz mam gosci
A mi teraz małż zrobił szarlotke bo mu sie zachciało i już sie piecze
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 17:51   #3552
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
A gdzie studiowałaś?

WSH Leszno
Stary 2011-10-12, 17:51   #3553
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Kupujecie kołderke do lozeczka? Czy po prostu wpierw bedzie rożek, śpiworek i kocyk?
Stary 2011-10-12, 17:54   #3554
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
fajnie to macie juz pierwsza zabawkę

dzisiaj tez kupiłam m jak mama nowy numer dopiero
i jest o urlopach dla ttaty z okazji urodzenia bejbika
napisali tak:
ile czasu spędzi tata z dzieckiem na płatnym urlopie?
-1 tydzień tacierzyński (od stycznia 2012- 2 tygodnie )
-do 6 tygodni zamiast macierzyńskiego żony
-2 tygodnie urlop dodatkowy - tata sam z maluchem a od stycznia 2012- 4 tygodnie
Mam nadzieję, że dla malucha to będzie zabawka, a dla nas ułatwienie

Ja miałam tylko jedną obronę - od razu mgr, bo byłam ostatnim rokiem jednostopniowych na tym kierunku. Zawsze zresztą byłam ostatnim rocznikiem - chodziłam do VII i VIII klasy zamiast gimnazjum, no i ogólniak był 4-letni

A co do tacierzyńskiego, to mam nadzieję, że mojemu mężowi uda się skorzystać, bo nauczyciele zasadniczo poza wakacjami, feriami itp. nie mają czegoś takiego jak urlop
G. 9.1O.18
Stary 2011-10-12, 17:55   #3555
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja jestem stara juz i na sczęscie moim zdaniem tez nie chodziłam do gimnazjum
Stary 2011-10-12, 17:56   #3556
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Magda, współczuję zachowania TZta
A wy mieszkacie razem czy sama płacisz 450 zł?
Agawoo my mieszkamy razem, tylko we dwoje i placimy za mieszkanie 50/50, a oplaty dodatkowe ostatnio tz zaczal placic sam

Cytat:

Bambusiek zazdroszcze lezaczka ja tez planuje zakup, ale jeszcze nie wiem kiedy. Lezaczek to baaardzo praktyczna rzecz. Moje kolezanki wlasciwie tylko w tym sadzaly/kladly dzieci, kiedy same cos robily

PS dodalam zdjecia brzusia do klubiku. wlasciwie nie ma za bardzo na co patrzec, ale jakies postepy tam widac

Ej dziewczyny czy Wy nie macie za dobrze ? :P Elizka małż szarlotke piecze? ja tez tak ce!!!

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*

Edytowane przez magda1804
Czas edycji: 2011-10-12 o 18:02 Powód: dopisek
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 17:56   #3557
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Ja swojemu mężowi już zakomunikowałam, że jak tylko wrócę ze szpitala do domku (będę po cesarce) to On ma być już na tacierzyńskim ...
Czy wie któras z Was ile leży się w szpitalu po cesarskim cięciu ??
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 18:03   #3558
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
WSH Leszno

Gdyby PWSZ, to jest szansa, że byśmy się znały

Cytat:
Kupujecie kołderke do lozeczka? Czy po prostu wpierw bedzie rożek, śpiworek i kocyk?
Ja mam cały zestaw z kołderką. ale mam też śpiworek póki co, bo rożek chyba też dokupię
G. 9.1O.18
Stary 2011-10-12, 18:05   #3559
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:

Gdyby PWSZ, to jest szansa, że byśmy się znały

Ja mam cały zestaw z kołderką. ale mam też śpiworek póki co, bo rożek chyba też dokupię

Ja napewno będe korzystała z kołderki. Śpiworek i rożek też mam, ale jeśli chodzi o łóżeczko zdecydowanie kołderka
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 18:07   #3560
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Agawoo my mieszkamy razem, tylko we dwoje i placimy za mieszkanie 50/50, a oplaty dodatkowe ostatnio tz zaczal placic sam
No to chociaż tyle, że opłaty sam płaci (ostatnio) ... Ale i tak uważam, że powinnaś płacić mniej, skoro nie zarabiasz :/

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 18:18   #3561
nawojka8583
Zadomowienie

Cześć Mamuśki! Witam się po pracy. Jak zwykle kupa nadrabiania
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
dzień dobry kochane mamusie! dzień oczywiście paskudny
właśnie kupiłam sobie kurtkę na zimę bo jak dla mnie już jest zimno
http://allegro.pl/zimowy-cieply-plas...871116630.html
szału nie ma ale jest cieplutka
Fajna kurteczka i napewno będzie cieplutka.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 18:19   #3562
NataliaM1103
Rozeznanie

bambusiek ale może się spotkamy na porodówce bo ja na 99%będę rodziła w Lesznie,tyle ,że ja mam termin na 11 stycznia a ty znacznie pozniej,ale wiesz różnie to bywa - ja pozniej albo ty wcześniej
Stary 2011-10-12, 18:24   #3563
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej ja dzisiaj wstałam z bólem głowy, ale ciśnienie mam normalne. Zjadłam małe śniadanko i znowu leżę w łóżku. Dzisiaj zaczęli grzać, to mogę coś poprać dla córci, bo przynajmniej szybciej wyschnie.

Ogólnie jest mi trochę smutno, bo mój tż nie wykazuje specjalnej radości i troski o swoje dziecko w moim brzuchu. Jest taki obojetny, na wszystko ma jeszcze czas. Jak chce coś kupić dla dzidzi, to mi nie pozwala, bo po co teraz jak można wszystko w styczniu kupić. Ale on tego nie rozumie jaka to jest radość dla matki kupić jakiś śpioszek czy smoczek. Niestety mamy wspólne konto, a raczej to ja jestem narazie na jego utrzymaniu i każdy wydatek muszę z nim skonsultowac. Z tego powodu jest mi często smutno i bardzo przykro. Bo na fajki z łatwością codziennie 10 zł wydaje, ale żeby dziecku coś kupić to nie. ;( ohh musiałam sie wyżalić.

W listopadzie idę do szkoły rodzenia dzisiaj dzwoniłam i wypytywałam wszystko i mam zadzwonić się umówić pod koniec października
BebiBebi faceci tak mają, mój ostatnio powiedział, że jak już urodzę i będzie wiadomo na jaki rozmiar kupować to on szybko pojedzie do galerii i wszystko kupi
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 18:26   #3564
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
bambusiek ale może się spotkamy na porodówce bo ja na 99%będę rodziła w Lesznie,tyle ,że ja mam termin na 11 stycznia a ty znacznie pozniej,ale wiesz różnie to bywa - ja pozniej albo ty wcześniej
Może akurat
Jakoś tak się złożyło, że trzy koleżanki mają termin na koniec stycznia, więc na pewno jakąś znajomą twarz tam napotkam

Ktoś mi zrobił apetyt na rybkę, więc idę do marketu w poszukiwaniu tej dobrej co ostatnio Wam pisałam
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2011-10-12 o 18:27
Stary 2011-10-12, 18:30   #3565
NataliaM1103
Rozeznanie

co myślicie o tym termometrze http://allegro.onet.pl/termometr-ele...818709712.html
Stary 2011-10-12, 18:34   #3566
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
o jezuuu to straszne co piszesz... wspolczuje... a w ktorym tyg. byla?
Była w 12 tygodniu na razie jeszcze leży w szpitalu

Cytat:
Fajnie trafić na takie okazje

Cytat:
A co do tacierzyńskiego, to mam nadzieję, że mojemu mężowi uda się skorzystać, bo nauczyciele zasadniczo poza wakacjami, feriami itp. nie mają czegoś takiego jak urlop
Mój też nauczyciel, więc też mam nadzieję, że będzie mógł z tego skorzystać. A jeszcze lepiej by było jakby mi się udało urodzić w ferie, gdzie akurat będzie miał 2 tygodnie wolnego

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 18:40   #3567
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Ja swojemu mężowi już zakomunikowałam, że jak tylko wrócę ze szpitala do domku (będę po cesarce) to On ma być już na tacierzyńskim ...
Czy wie któras z Was ile leży się w szpitalu po cesarskim cięciu ??
chyba zależy jak będzie sie rana goiła i ogolnie samopoczucie...myślę, ze ok 5 dni?? nie wiem, tak strzelam
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
BebiBebi faceci tak mają, mój ostatnio powiedział, że jak już urodzę i będzie wiadomo na jaki rozmiar kupować to on szybko pojedzie do galerii i wszystko kupi
hehe dobrze, ze moj nie ma takich pomysłów. on uwaza ze się nie zna i lepiej jak ja się zajmę ubrankami a łóżeczko, wózek, wanienkę itp kupimy razem..nawet go zacigągnęłam do sklepu dzieciecemu to Wam powiem, ze z zaciekawieniem oglądał
Stary 2011-10-12, 18:44   #3568
kasiahexe
Zadomowienie

HELLOOOOOOO mamusie i brzusie

ja jestem teraz tak zabiegana ze szok i w doadtku mam kolejny antybiotyk na infekcje w moczu
nie chciałm go brac ale dopeiro jak poczułam bol nerek to wiem ze to nie przelewki ((((

AgaMilli jak tam Twoja znajoma i jej dzidzia???
jak mozesz to podaj linka do tego sklepu ??

Cytat:

bardzo dobrze ze wszytko oki bo nadrabiałam i martwiłam sie o Ciebie

Cytat:

Hej jestem po badaniu ktg i przez 40 min sluchalam tetna...;-)chociaz bardziej slyszalam kopniaki bo sie buntowalo dziecie :-P za pozno troche przyszlam do szpitala a gin mi nic nie powiedzial o ktorej mam byc :-| leze z dwoma dziewczynami, a teraz bede czytac lektury :-P pa
dziekujemy za wiadomosc kurde co to sie dzieje tyle dziewczyn w szpitalu
Agatko perełko trzymaj sie **

A co do tż to oni chyba juz tak maja moj marudzi ze rozwalam pieniadze na prawo i lewo bo dziecko juz ma wszytkoo ale jak mam sie oprzec tak cudownym ciuszkom na przecenie :
za to wszystkie sprzety wyszukje sam

nie wiem co komu jeszcze mialam napisac nadrobiłam chyba z 10 stron i zapomnialam (((

buziole

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 18:47   #3569
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Jeju Kochane, ale mnie mój były wkurza , pisze do mnie od czasu do czasu i pyta sie czy czegos nie potrzebuje, że jak potrzebuje pieniadze to on mi da, co za idiota Czego on w ogóle odemnie chce, jakby nie umiał zrozumiec, że mam swoje życie, narzuca mi się co chwilę i wyskakuje z tematem pieniędzy jak jakiś boss, eh..
Stary 2011-10-12, 18:48   #3570
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
HELLOOOOOOO mamusie i brzusie

ja jestem teraz tak zabiegana ze szok i w doadtku mam kolejny antybiotyk na infekcje w moczu
nie chciałm go brac ale dopeiro jak poczułam bol nerek to wiem ze to nie przelewki ((((
bidula!!!

ja w piątek idę na badanka-krew, mocz, trzeci coombs i znów wr...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości