Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi:
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione 0 0%
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie 2 4,08%
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu 4 8,16%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 28 57,14%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V 15 30,61%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 14:26   #3541
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość
moje cialo jest okropnie bezlitosneeee chyba probuje mnie przyzwyczaic do ekstramalnego bolu...

ostatnio byla zgaga jakiej nie znalam....A wczoraj 24 godz bol migrenowy...normalnie nie wiedzialam jak sie nazywam
bidulka...
ale dzisiaj już lepiej? brałaś jakieś tabletki? taki ból to może wymeczyc

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
hej kochane a u mnie burza się chyba właśnie zaczyna, już pierwszy raz zagrzmiało, lubię burzę

kurcze misia dziwna i głupia sytuacja Ci powiem :/ nie rozumiem jak można tak mówić do dorosłej kobiety, przyszłej żony i matki dzieci ich syna/brata, no nie wiem troche szacunku i umiejętności zachowania się w niektórych sytuacjach... tymbardziej że na żywo Cie jeszcze nie poznały to jak mogą stwierdzać takie rzeczy. Moim zdaniem to albo właśnie skończyć to raz na zawsze czyli musiałabyś stanowczo powiedzieć swoje zdanie i tż też, albo druga opcja być bardzo miłą dla nich i wtedy ich szlag trafi, już któraś dziewczyna o tym pisała często się sprawdza, ale ja nie potrafię tak udawać jak już kogoś nie lubię i nie przejmuj się tym, że kupujesz już rzeczy, wiele z nas kupuje, widzisz Samba ma podobną sytuację jak Ty, też jest za granicą i też w maju będzie w PL więc kupuje już grubsze rzeczy, więc to normalne że chce się trochę oszczędzić, i później mieć też na inne dogodności dla maleństwa... dlaczego one tego nie rozumieją?
a i widzę że i Ty i ja jesteśmy w tym samym wieku i nasi Tż też

Ci faceci to są dziwni....
eh mój też nie ma dla mnie czasu w ogóle taka kompletnie sama czuje się w tej ciąży i wiem, że on nic a nic, kompletnie nic nie wie o ciąży, o tym jaka kobieta jest w ciąży, jakie zmiany zachodzą, że hormony itp. no nic nie kuma bo nie przebywa na tyle ze mną, i tak samo nie obchodzą go rzeczy typu wyprawka, wózki, łóżeczka, NIC... Jak wczoraj mu prawie już płakałam (bo ja taki słabeusz jestem, jak mówię co mnie boli to od razu łzy w oczach, nienawidzę tego ) do słuchawki, i mówiłam jak mi smutno, przykro itd, to na mnie jeszcze nakrzyczał, że o co mi chodzi, że przecież on mi nic złego nie robi, że wychodzi na to że on jakimś tyranem jest dla mnie... no to zwątpiłam.
eh

mój TŻ też 33 a aja 25 fajowo myślałam, że mało takich par, sama nie znam żadnej a tu na wątku już dwie

a mój TŻ dopiero budzi się do życia co do ciąży, oczywiście nie odbylo się bez małych kłótni, że ma wszytsko w doopce... ale wybaczam mu, ma do ograniecia prace mieszkanie samochod itp, zalatwiania co nei miara, a teraz rosnie brzuszek wiec sam juz sie pyta dotyka i cieszy mimo ze jest ciezko finansowo i z popieprzona rodiznka

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Hej

Moja rwa kulszowa sięgnęła zenitu!- coś okropnego takie jeszcze mnie nie bolało... ledwo chodzę :/
Zjadłam właśnie czekoladowe jajko, które zostało jeszcze po Świątach Wielkanocnych,a teraz relaksuje się przed komputerem,bo Tż zabrał Maję i poszli na zakupy. Błoga cisza !!!

następna bidula... że też w ciąży takie dolegliwości muszą się kobiet czepiać... ale tego czekoladowego jajka zazdroszcze
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:35   #3542
niebede
Raczkowanie

ja właśnie pożarłam całego czekoladowego baranka

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:47   #3543
papalinka83
Zakorzenienie

Witam się na chwilkę Dzisiaj mam aktywny dzień, dużo roboty, zakupy, itp, a w domu taki syf, że hoho, ale już nie mam siły na sprzątanie, a na 18 się umówiliśmy ze znajomymi, od których dostaniemy zaproszenie na ślub

t_89 - jestem pełna podziwu, że ty masz siłę tak wszystko organizować, bo ja w tej ciąży to jestem jakiś flak taki wypompowany z energii, a sama pamiętam, ile to było nerwów, przygotowań i ciąglęgo biegania przed ślubem... Trzymam kciuki, żeby było pięknie i tak jak sobie wymarzyłąś

Matal
- musisz potrząsnąc facetem, nie ma co

Misia - współczuję i szwagierki i teściowej. Sama nie wiem, co bym zrobiła na twoim miejscu, ale pewnie bym się czymś odgryzła, bo nie umiem siedzieć cicho, jak mnie ktoś z premedytacją wyprowadza z równowagi...

Dzwoniła do mnie wczoraj babcia, że słyszała, że już kupiłam jakieś ubranka i że to niby zabobony, ale że mam już nic nie kupować, bo to przynosi pecha... Normaqlnie szkoda gadać...

A propos: przyszły moje ubranka w reniferki

Umówiliśmy się z tż, że on wybierze wózek, a ja kolor, bo jakoś mnie temat wózka przerasta, za dużo tego jest. No to wybrał:
http://ekowozki.pl/Wozki-wielofunkcy...io-7w1-GO.html
I tylko się teraz zastanawia, czy czasem nie za drogi... no ba! ale z drugiej strony i teściowie nam chcą dać na wózek i moja babcia, wię cmoże w sumie się uzbiera... jeszcze zobaczymy

A co do czekoladowych jajek, to ja mam w domu i jajka i mikołaje i kto wie, co jeszcze, bo nie mogę patrzeć na czekoladę od dłuższego czasu, więc jakbyście miały ochotę...

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2013-04-13 o 14:48
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:01   #3544
your Angel
czyli Endżi

Dziewczyny, a czy któraś może była na bezpłatnych warsztatach Moda na Brzuszek? Natrafiłam w necie na wzmiankę, że są nawet lepsze od Bezpiecznego Malucha Ja już się zapisałam KLIK

Taka piękna pogoda a ja muszę w pracy kwitnąć
Stary 2013-04-13, 15:12   #3545
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ktora posciel ladniejsza?

http://allegro.pl/posciel-z-kory-140...138355649.html

150 czy 277 braz?

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2013-04-13 o 15:18
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:14   #3546
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy któraś może była na bezpłatnych warsztatach Moda na Brzuszek? Natrafiłam w necie na wzmiankę, że są nawet lepsze od Bezpiecznego Malucha Ja już się zapisałam KLIK

wow super na BM byłam i na Mode na Brzuszek też pójdę fajowo

dziękujemy za wiadomość
Stary 2013-04-13, 15:17   #3547
zmienniczka
Zadomowienie

a ja sie witam w 16 tyg

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:30   #3548
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
hej kochane a u mnie burza się chyba właśnie zaczyna, już pierwszy raz zagrzmiało, lubię burzę
uwielbiam burzę mam nadzieję, że przyjdzie w moje rejony
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

150 czy 277 braz?
150
Stary 2013-04-13, 15:35   #3549
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość

dziękujemy za wiadomość
Nie ma sprawy. Kiedy masz tą Modę na Brzuszek? U mnie dopiero 6.06. Może zdałabyś relację wcześniej
Stary 2013-04-13, 15:51   #3550
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy. Kiedy masz tą Modę na Brzuszek? U mnie dopiero 6.06. Może zdałabyś relację wcześniej
dopiero 20.05 zdam pewnie, że zdam już się nie mogę doczekać skoro są lepsze od BM:P

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez sambadijaneiro Pokaż wiadomość

150 czy 277 braz?
150

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość
a ja sie witam w 16 tyg
je je je! jeszcze chwila i drugi trymestr, trzymam kciuki by twoje samopoczuce było o niebo lepsze

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-04-13 o 15:55
Stary 2013-04-13, 15:56   #3551
t_89
Zakorzenienie

Cytat:

150 czy 277 braz?
Mi sie bardziej ta brazowa podoba

Ale przeszla burza z deszczem, teraz znowu ladnie.
Spac mi sie chce.
Dziewczyny macie jakis pomysl jakie dac drobne prezenciki na oczepiny bo wymyslilam 3 zabay:
1. Wierszyk zoo o rodzinie - tutaj am bombonierke zeby sie podzielili
2. 2 facetow bedzie zbierac buty, ktory zbierze wiecej zostanie najwiekszym pantoflarzem wesele ( nie wiem co mu dac na prezent)
3. Koszlki dziewczyny beda mialy biale koszlki i pomadki i beda zbierac buziaki od facetow ktora wiece zbierze wygrywa (myslalam zeby kupic duze lizaki)
Podobaja wam sie te zabawy? nie chcialam zboczonych, ani rozbieranych dzisiaj przegladalam internet i te mi wpadly w oko.
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 15:56   #3552
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
mój TŻ też 33 a aja 25 fajowo myślałam, że mało takich par, sama nie znam żadnej a tu na wątku już dwie

a mój TŻ dopiero budzi się do życia co do ciąży, oczywiście nie odbylo się bez małych kłótni, że ma wszytsko w doopce... ale wybaczam mu, ma do ograniecia prace mieszkanie samochod itp, zalatwiania co nei miara, a teraz rosnie brzuszek wiec sam juz sie pyta dotyka i cieszy mimo ze jest ciezko finansowo i z popieprzona rodiznka
z tym wiekiem to czasem też nie ma co patrzeć, nie wiem jak jest u Was ale ja się czasem zastanawiam które z nas jest starsze czy ja czy rzeczywiście on albo mądrzejsze
no mój niby też już się poprawia no zobaczymy jak to będzie, napewno będzie lepiej jak już skończymy remont i będziemy mieli dla siebie czas

Cytat:

a ja już dziś 3 razy byłam na spacerze jakoś nie mogę w domu usiedzieć.

fajne te warsztaty ale nie ma ich niestety koło mnie nigdzie

Cytat:

150 czy 277 braz?
jak dla mnie 150, ale to zależy jaki masz wystrój sypialni, wsumie mi też by taka czerwona pasowała
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 16:07   #3553
tancerka212
Zakorzenienie

hej! sorry że do was nie zaglądam ale dzisiaj taka piękna pogoda że z podwórka nie da się w ogóle zejść muszę sobie jakiś wygodny rozkładany leżak zafundować i zielona trawko nadchodzęęęęęęęęę
no.. to odmeldowałam się i zmykam jeszcze troszkę się dotlenić
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 16:09   #3554
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny kupilam ta czerwona bo mezowi sie bardziej podoba

teraz szukam jeszcze sokowirowki bo postanowilam zrobic sobie prezent... uwielbiam swiezy sok z marchwi i od dawna o sokowirowce marze tylko chcialabym jakas dobra bo kiedys kupilysmy z mama jakas na promocji w markecie i na 2 dzien zanioslysmy ja z powrotem bo zacinala sie przy kazdej marchwi i bylo wiecej balaganu niz soku... znacie jakies sprawdzone modele?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 16:09   #3555
zmienniczka
Zadomowienie

Cytat:
bidulka...
ale dzisiaj już lepiej? brałaś jakieś tabletki? taki ból to może wymeczyc[COLOR="Silver"]

je je je! jeszcze chwila i drugi trymestr, trzymam kciuki by twoje samopoczuce było o niebo lepsze
nie lepiej..dzis tez napier***a rowno w dodatku dopadlo mnie zbudynienie totalne...jutro zaczynam 16 tydz a nie dzis

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 16:21   #3556
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
z tym wiekiem to czasem też nie ma co patrzeć, nie wiem jak jest u Was ale ja się czasem zastanawiam które z nas jest starsze czy ja czy rzeczywiście on albo mądrzejsze
no mój niby też już się poprawia no zobaczymy jak to będzie, napewno będzie lepiej jak już skończymy remont i będziemy mieli dla siebie czas

haha to prawda też sie zastanawiam....
właśnie gdyby nie ten zas osobno byłoby super

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
dzieki dziewczyny kupilam ta czerwona bo mezowi sie bardziej podoba

teraz szukam jeszcze sokowirowki bo postanowilam zrobic sobie prezent... uwielbiam swiezy sok z marchwi i od dawna o sokowirowce marze tylko chcialabym jakas dobra bo kiedys kupilysmy z mama jakas na promocji w markecie i na 2 dzien zanioslysmy ja z powrotem bo zacinala sie przy kazdej marchwi i bylo wiecej balaganu niz soku... znacie jakies sprawdzone modele?
no i pięknie, czerwona

ja też nabyłam sokowirówkę taką : http://www.electro.pl/Sokowirowka_OP...tka-44352.html

ceny sie wachaja na stronach ja dałam 80 zł a sa tez po 100,
na razie jestem zadowolona osobno kupiłam wyciskarkę do cytrusów i codziennie pije soczki najlepszy z marchwi i jabluszka

są też droższe z tej firmy, widać że kolosy, ja brałam taka by moc postawic na szafce i by nei zagracała, a jak patrzyłam po półkach w sklepie to srednio mi sie usmiechalo wydac ponad 200 zł

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-04-13 o 16:22
Stary 2013-04-13, 16:37   #3557
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

Umówiliśmy się z tż, że on wybierze wózek, a ja kolor, bo jakoś mnie temat wózka przerasta, za dużo tego jest. No to wybrał:
http://ekowozki.pl/Wozki-wielofunkcy...io-7w1-GO.html
I tylko się teraz zastanawia, czy czasem nie za drogi... no ba! ale z drugiej strony i teściowie nam chcą dać na wózek i moja babcia, wię cmoże w sumie się uzbiera... jeszcze zobaczymy
patrzac na opinie to ma dobre

Cytat:

150 czy 277 braz?
ja chcialam powiedziec braz bo nie lubie chinskich znaczkow

tez sie zapisalam na ta mode na brzuszek chociaz wydaje mi sie ze to to samo co bezpieczny maluch, jedynie co fajne to warsztat z chustowania. pytanie tylko czy nadazaja z prezentacja wszystkiego podczas wyznaczonego czasu bo na bezpiecznym maluchu wszystko szybko szybko.

tz wymyslil imie emma, a mi co raz bardziej rece zaczynaja opadac na jego pomysly, a juz mi zapowiedziedzial ze na normalne imie sie nie zgodzi :| wiec mam focha, tym bardziej ze smial mi powiedziec ze przypieklam za bardzo lodeczki ziemniaczane, wiec powiedzialam ze jak mu nie pasi to jesc nie musi i od tego momentu mam na niego okropne cisnienie

no i od wczoraj mam sluz podbarwiony brazowymi nitkami, albo calkiem brazowy,ehh cos czuje ze szlaban na przytulanki bedzie bo to albo od nich albo od lazenia i zmeczenia.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 17:14   #3558
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:

Szkoda, bo w Lodzi juz byly

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-13, 18:06   #3559
martaK
Raczkowanie

Cytat:

dziękujemy za wiadomość
A ja wynalazłam jeszcze warsztaty "Mamo to ja" i idziemy na nie pod koniec kwietnia a na Bezpiecznego Malucha w maju
Update : kliknęłam na ten link moda na brzuszek i się okazało że to te co ja nazywałam "Mamo to ja"

Edytowane przez martaK
Czas edycji: 2013-04-13 o 18:08
martaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 18:15   #3560
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:

O dzięki za cynk. Ja dziś miałam iść na BM ale nie mogłam, więc w takim razie pójdę na Moda na Brzuszek! Już się zapisałam.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 18:28   #3561
t_89
Zakorzenienie

a na jakiej stronie pisze o tych warsztatach i gdzie one sie odbywaja?
Stary 2013-04-13, 18:32   #3562
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Matal, co ten Twoj Tż odwala.... Ja bym mu chyba zapowiedziała poważna rozmowę, niech sobie zapisze w kalendarzu i znajdzie na to czas. Kurcze, przecież to Wasze drugie dziecko, przecież powinien zdawać sobie sprawę z tego, jak dużo masz na głowie... ;/ A sam pokrzywdzony książę... ;/ sorry, ale trafia mnie coś.

Niebede, lekarza się poradźcie koniecznie. Ale dla pewności bym się trzymała z dala jesli tylko macie taką możliwość
Ta, a jak zaczynam mówić, że zachowuje się nie fair, to mam awanturę, że wszystkiego się czepiam i nic mi nie pasuje
Próbuję zrozumieć jego frustrację, ale to nie daje mu powodu to zachowywania się w ten sposób!

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
My też mamy dodatkowo koc, bo mąż twierdzi, że mu kołdrę zawsze zabieram. Wychodzę z założenia, że jeśli mielibyśmy spać pod osobnymi kołdrami to w zasadzie od razu możemy spać w osobnych łózkach. A to w grę nie wchodzi, bo moim zdaniem jest to pierwszy krok do oddalenia się od siebie. Poza tym uwielbiam jak się mąż przed snem przytula do moich plecków (teraz dodatkowo jeszcze głaska po brzuszku) a jakbyśmy spali osobno to zwyczaj ten by się zakończył.

Dziś miałam iść na Bezpiecznego Malucha, ale muszę męża pilnować! Mąż robił podyplomówkę i w poniedziałek ma obronę. O terminie obrony dowiedział się na tydzień przed i teraz siedzi i się uczy pytań na obronę. Ciężko to idzie. Co chwilę widzę, jak szuka wymówki, żeby się nie uczyć. Wczoraj pojechałam w odwiedziny do pracy, a on miał urlop na naukę. Wracam a tu posprzątane, poodkurzane, obiad ugotowany. No mąż ideał!!! Gdyby nie fakt, że miał się uczyć a nie sprzątać. Zresztą większość z nas zna to z doświadczenia, że jak trzeba się uczyć to raptownie ma się 1000 innych obowiązków, które koniecznie trzeba zrobić teraz. W każdym razie dziś jest sobota, a mąż jeszcze połowy materiału nie umie.
Dziś zabrałam mu wszystkie piloty, telefony i laptopa i pilnuję, żeby się uczył. Wiem, że jak pojadę na te warsztaty, to on zaraz sobie znajdzie jakieś zajęcie. Tak więc odpuszczam warsztaty i stoję na straży!!!
Jestem dziś Strażnikiem Texasu!!!
To trzymamy kciuki za tż'ta

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 18:44   #3563
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
a na jakiej stronie pisze o tych warsztatach i gdzie one sie odbywaja?
https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsz...nformacje.html

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
To trzymamy kciuki za tż'ta
Nie dziękuję, żeby nie zapeszać.

01.02.2016
Leoś
Stary 2013-04-13, 18:46   #3564
t_89
Zakorzenienie

Rubinka dziekuje

oooo w moje urodziny sa w Lublinie, ale nie wiem czy pojde bo bede miala chyba sesje zdjeciowa ze slubu hmmm
Stary 2013-04-13, 19:20   #3565
ladanseuse14
Zakorzenienie

Witam sie wieczorowa pora :Hi:
dzis takie piekne slonce bylo! oczywiscie grill na dzialce u tesciow byl
chociaz musze sie oszczedzac, bo choroba nie ustepuje...
Stary 2013-04-13, 19:26   #3566
bajka1807
Zakorzenienie

hehe a moj tz przerwal przegladanie allegro za jakas czescia i teraz skupia sie na ogladaniu poloznych
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 19:41   #3567
Madziuchna27
Zakorzenienie

Hej! Witamy się z Julkiem z wieczora Byłam z TŻ u gina i na 99 % .... it's a boy !!! Bardzo się cieszę!
Matall
, możesz dopisywać mojego chłopaka na I stronę

Malutki spał podczas badania, nie chciał pobrykać. Gin powiedział, że zwinął się w kłębek jak mały kotek Gin już go nie mierzył, nawet nie bardzo się dało, ważne, że waży 218 gramów, a serduszko bije 143 razy/minutę. Wszystko w porządku. Widzieliśmy takie malutkie stópki - kochane!
Na połówkowe jestem umówiona na 8 maja do innego lekarza niż mój prowadzący (taka jest praktyka w mojej klinice). Poprosiłam też o zwolnienie, bo chcę odpocząć i od poniedziałku będę się byczyć cały tydzień

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny podczytuję Was już od jakiegoś czasu i postanowiłam się wreszcie udzielić, a tak na prawdę częściej podpytywać, bo jestem zupełnie zielona w temacie ciąży - mam dosłownie jedną 'obrodzoną' kumpelę, z którą się trzymam, a i tak jest mi strasznie głupio kiedy pytam ją o jakąś pierdołę. Jestem w 13tc, a termin mam na 18.10.2013

I od razu pytanie nr 1 - dotyczy różyczki. Okazało się, że wśród znajomych panuje ta choroba. Zanim dowiedziałam się od mamy mojego Mężczyzny, on zadzwonił do mnie, że ma wysypkę. I teraz zastanawiam się czy i jak długo przeprowadzać kwarantannę? :P Nie chorowałam na to i uprzedzałam lekarza, ale mówił, że w wieku 13lat miałam obowiązkowe szczepienie. Jednak jakoś nie przekonuje mnie to :P Miałam dopiero 2 badanie krwi, ale na skierowaniu odczytałam, że dotyczyło HIV i toksoplazmozy (były jeszcze 2 rzeczy dodatkowo). Jak długo się izolować od niego? :P
Cześć!

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Cześć
Taka piękna pogoda była z rana a teraz ulewa

Ja też muszę kupić większe. Ostatnio chyba znów zaczęły mi rosnąć i mi stare staniki płaszczą piersi, albo po prostu są za małe No nic, trzeba w tygodniu iść do sklepu

A ja się dzisiaj żegnam z 19tc
A to mój dzisiejszy brzuchol. Nie patrzcie na moje babcine leginsy, ale w nich jest mi najwygodniej
Super!

Jak zwykle pominęli moje miasto No tak, Białystok promują to tylko w tvnie

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 19:46   #3568
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Hej! Witamy się z Julkiem z wieczora Byłam z TŻ u gina i na 99 % .... it's a boy !!! Bardzo się cieszę!
Matall
, możesz dopisywać mojego chłopaka na I stronę

Gratulacje

01.02.2016
Leoś
Stary 2013-04-13, 19:49   #3569
ladanseuse14
Zakorzenienie

Madziuchna gratuluje!!!!!!!
Stary 2013-04-13, 19:50   #3570
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Madziuchna27

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości