|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Widze rozmowa i tak nie ma sensu, nie nie pracuje w rossmannie, ale prace mam podobna tez w handlu, Ty wiesz swoje ja wiem swoje i niech tak zostanie, ale wkurza mnie takie podejscie, bo panienka przychodzi do sklepu bez reklamowki i mysli, ze kazdy bedzie jej jeszcze nogi calowal z wdziecznosci, bo robi zakupy. Ja idac do sklepu stawiam sie w sytuacji kasjerek, bo mam praktycznie to samo na codzien, ale zaciskam zeby i udaje sztuczny usmiech.
Milej niedzieli i owocnych zakupow
|
#3542 | |
|
404 Not Found
|
Ja uważam że reklamówki z R. to jedne z mocniejszych w marketach i również jak dziewczyny używam ich wielokrotnie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Haha no to by bylo w ogole super :P ale no zdarzaja sie trudni klienci w kazdym sklepie, ale widac trzeba to olewac i robic dalej swoje, mnie tez drazni w rossmannie, ze co kupuje to mi proponuja cos tam :d ale widocznie tez maja taki standard obslugi jak jest u mnie, na wet na stacjach benzynowych tak jest, wiec grzecznie dziekuje i tyle
|
#3544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę szacunku,bo nie mam nastu lat. Poza tym może Ty masz takie myślenie w sklepach,jak prosisz o pakowanie po dwie siatki,ale na pewno nie ja. Co jak co,ale zawsze stawiam się w ich sytuacji,inaczej już bym nie jedną zwyczajnie objechała,że w zębach tych zakupów nie zaniosę albo żeby pakowała do więcej siatek,bo mi się potem rozwalają pod autem.Zmęczone też nie są,jak sklep jest od 9,a ja jestem przy kasie o 9.20,więc nie przesadzaj. Nauczona rozmową z Tobą na pewno będę zwyczajnie zwracała im uwagę,żeby inaczej pakowały.Powodzenia,pozdr awiam. ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Jak masz takie wymagania,to już nie mój problem.
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze lubię biedronkowe, moim zdaniem też są mocne. ja również jak tylko nie zapomnę
biorę swoje torebki, szczególnie, że szkoda ciągle pieniędzy na te w supermarketach. a w rossmannie nie robię tak dużych zakupów, aa i jeszcze mam dużą torbę do noszenia na codzień, a ona jest jak studnia bez dna ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- ale ja rozumiem platekrozy
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-11-17 o 16:00 |
|
|
|
#3546 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A siatkę jakąkolwiek mam zawsze przy sobie - nawet jak mam sam portfel to biorę siatkę w rękę i heja. Choć czasami brakuje w niej miejsca... ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie zrobiłam listy, myślałam o paru tuszach, ale właśnie sobie uświadomiłam, że mam jeszcze te, które kupiłam na poprzedniej promocji -40% Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-11-17 o 16:11 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Portfel mam w kieszeni i tłumaczę,że nie idę prosto z auta do sklepu(czy z domu) tylko zachodzę po drodze po załatwieniu sprawy do Rossmana i dopiero stamtąd z zakupami idę do auta.
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domyślam się, że według Ciebie to kasjerka ma o tym myśleć, ale Ty też możesz się odezwać.
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam,że teraz niektóre kasjerki odłączają myślenie na kasie
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam do wątku, hejo
![]() Ja podczas promocji chcę zakupić tusze u szminki z wibo,jakiś tusz z maybelline,szminki rimmel klasyczne i te z serii kate i chyba tyle. Podkłady mam jeszcze z poprzedniej promocji,tyyyyle ich nakupiłam :/ A co do tych reklamówek nieszczęsnych to- można poprosić o dodatkową i tyle,można też nosić ze sobą. Naporawdę nie widzę problemu. Jednak nie uważam,że kasjerka ma się domyślać,jakie są potrzeby klienta. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie odbija się na powiece? zasycha od razu?
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dziewczęta, jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje, co można zamieścić na pierwszej stronie to piszcie
postaram się uzupełnić go wieczorem.O ile dobrze pamiętam to nie ma już okazji dnia? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jakoś mało sympatycznie się zrobiło Ostatnio widziałam, jak dziewczynie przerwała się taka torebka i potłukł się chyba mendel jaj. Materiałowe są znacznie wytrzymalsze, można uprać. Osobiście lubię takie składane w rulonik zakupowe torby w stylu tych zielonych z Yves Rocher. Są bardzo wytrzymałe.Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-17 o 17:06 |
|
|
|
|
#3559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3561 |
|
404 Not Found
|
Ja też jestem fanką tych materiałowych.
Zwłaszcza, że teraz są świetne np. w empiku.
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie rozumiem znoszenia plastikowych śmieci do domu wiadomo można mieć kilka w domu ale żeby z każdych zakupów znosić reklamówki a złożona torba ekologiczna zajmuje w kieszeni tyle miejsca co portfel. Teraz idzie zima to można taką torbę włożyć do kieszeni kurtki trochę świadomości ekologicznej Polacy i tak zużywają najwięcej reklamówek
|
|
|
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w 3 Rossmannach i nigdzie nie ma jeszcze pomadek baby lips, ani w szafie Maybelline ani tam gdzie wiszą wszystkie pomadki. Pojawiły się już może one u Was?
Jeszcze jedno pytanie czają się na jakąś pomadkę Colorwhisper, po obejrzeniu zdjęć w necie mam ochotę na lust for blush, jednakże też nigdzie jej dzisiaj nie wiedziałam. Ten kolor jest dostępny w Polsce?
|
#3565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Zoila, a widziałaś go gdzieś we Wro? Bo ja dzisiaj byłam w Rossmannie w Arkadach, Renomie i w Sky Towerze i albo jestem ślepa albo nigdzie nie było tego koloru.
|
#3568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3569 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sama kupilam ten kolor w Rossmannie, jednak bardzo czesto sie zdarza, ze sa one gdzies poprzekladane do tylu i ciezko je znalezc, bo jak ktos szuka czegos nie odklada na miejsce i sa kolory wymieszane, a widze ze pozniej z oblsugi i tak ich nie uklada, wiec po prostu zapytaj Pani i niech Ci poszuka
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

Ostatnio widziałam, jak dziewczynie przerwała się taka torebka i potłukł się chyba mendel jaj.
Materiałowe są znacznie wytrzymalsze, można uprać. Osobiście lubię takie składane w rulonik zakupowe torby w stylu tych zielonych z Yves Rocher. Są bardzo wytrzymałe.