Rossmann cz. XIX - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-17, 14:48   #3541
gornek
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Widze rozmowa i tak nie ma sensu, nie nie pracuje w rossmannie, ale prace mam podobna tez w handlu, Ty wiesz swoje ja wiem swoje i niech tak zostanie, ale wkurza mnie takie podejscie, bo panienka przychodzi do sklepu bez reklamowki i mysli, ze kazdy bedzie jej jeszcze nogi calowal z wdziecznosci, bo robi zakupy. Ja idac do sklepu stawiam sie w sytuacji kasjerek, bo mam praktycznie to samo na codzien, ale zaciskam zeby i udaje sztuczny usmiech.
Milej niedzieli i owocnych zakupow
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:51   #3542
Emilia 25
404 Not Found

Ja uważam że reklamówki z R. to jedne z mocniejszych w marketach i również jak dziewczyny używam ich wielokrotnie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Widze rozmowa i tak nie ma sensu, nie nie pracuje w rossmannie, ale prace mam podobna tez w handlu, Ty wiesz swoje ja wiem swoje i niech tak zostanie, ale wkurza mnie takie podejscie, bo panienka przychodzi do sklepu bez reklamowki i mysli, ze kazdy bedzie jej jeszcze nogi calowal z wdziecznosci, bo robi zakupy. Ja idac do sklepu stawiam sie w sytuacji kasjerek, bo mam praktycznie to samo na codzien, ale zaciskam zeby i udaje sztuczny usmiech.
Jeszcze fajnie by było znieść zakupy do samochodu i pocałować w rączkę na do widzenia.

Stary 2013-11-17, 14:56   #3543
gornek
Zakorzenienie

Haha no to by bylo w ogole super :P ale no zdarzaja sie trudni klienci w kazdym sklepie, ale widac trzeba to olewac i robic dalej swoje, mnie tez drazni w rossmannie, ze co kupuje to mi proponuja cos tam :d ale widocznie tez maja taki standard obslugi jak jest u mnie, na wet na stacjach benzynowych tak jest, wiec grzecznie dziekuje i tyle
Stary 2013-11-17, 14:58   #3544
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość

Naprawdę to jest taki problem wziąć sobie mocniejsze siatki np. płócienne? Serio? Nie musisz w kieszeń upychać. Można przez ramię przewiesić.

Nie można,nie będę chodzić z przewieszoną siatką na ramieniu,bo do Rossmana zachodzę po drodze,a nie specjalnie.Przed Rossmanem nie będę śmigać z siatką,bo paniom jest ciężko zapakować w siatki

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Chyba się zagalopowałaś.
Trochę szacunku,bo nie mam nastu lat. Poza tym może Ty masz takie myślenie w sklepach,jak prosisz o pakowanie po dwie siatki,ale na pewno nie ja.
Co jak co,ale zawsze stawiam się w ich sytuacji,inaczej już bym nie jedną zwyczajnie objechała,że w zębach tych zakupów nie zaniosę albo żeby pakowała do więcej siatek,bo mi się potem rozwalają pod autem.Zmęczone też nie są,jak sklep jest od 9,a ja jestem przy kasie o 9.20,więc nie przesadzaj.
Nauczona rozmową z Tobą na pewno będę zwyczajnie zwracała im uwagę,żeby inaczej pakowały.Powodzenia,pozdr awiam.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:

Jeszcze fajnie by było znieść zakupy do samochodu i pocałować w rączkę na do widzenia.

Jak masz takie wymagania,to już nie mój problem.

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:02   #3545
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

ja jeszcze lubię biedronkowe, moim zdaniem też są mocne. ja również jak tylko nie zapomnę biorę swoje torebki, szczególnie, że szkoda ciągle pieniędzy na te w supermarketach. a w rossmannie nie robię tak dużych zakupów, aa i jeszcze mam dużą torbę do noszenia na codzień, a ona jest jak studnia bez dna

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

ale ja rozumiem platekrozy nigdzie nie jest napisane, że można dostać max 2 reklamówki, u siebie też nie raz widziałam w rosku ale tym najmniej lubianym jak na siłę pakowały płyny do kąpieli, pampersy itp do jednej reklamówki a jak tylko pani odchodziła to jej coś wypadło. ktoś płaci - ktoś wymaga, zawsze można poprosić grzecznie

Edytowane przez edyta508
Czas edycji: 2013-11-17 o 15:00
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:06   #3546
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Ja uważam że reklamówki z R. to jedne z mocniejszych w marketach i również jak dziewczyny używam ich wielokrotnie.
Też je wielokrotnie wykorzystuję
A siatkę jakąkolwiek mam zawsze przy sobie - nawet jak mam sam portfel to biorę siatkę w rękę i heja. Choć czasami brakuje w niej miejsca...

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
ja jeszcze lubię biedronkowe, moim zdaniem też są mocne. ja również jak tylko nie zapomnę biorę swoje torebki, szczególnie, że szkoda ciągle pieniędzy na te w supermarketach. a w rossmannie nie robię tak dużych zakupów, aa i jeszcze mam dużą torbę do noszenia na codzień, a ona jest jak studnia bez dna
A potem nie można nic w niej znaleźć
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:09   #3547
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Nie rozumiesz,że jak idę do sklepu tylko z portfelem to oznacza,że nie mogę mieć torebki z siatką?
A dlaczego? Nie rozumiem, nie masz problemu, żeby iść do sklepu z portfelem, ale z torbą już masz? Portfel w jednej ręce, siatka w drugiej i po kłopocie.

Ja jeszcze nie zrobiłam listy, myślałam o paru tuszach, ale właśnie sobie uświadomiłam, że mam jeszcze te, które kupiłam na poprzedniej promocji -40%

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2013-11-17 o 15:11
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 15:15   #3548
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość

ale ja rozumiem platekrozy nigdzie nie jest napisane, że można dostać max 2 reklamówki, u siebie też nie raz widziałam w rosku ale tym najmniej lubianym jak na siłę pakowały płyny do kąpieli, pampersy itp do jednej reklamówki a jak tylko pani odchodziła to jej coś wypadło. ktoś płaci - ktoś wymaga, zawsze można poprosić grzecznie
Dzięki o to właśnie chodzi. Nie o to,że coś mi się należy,ale że każda z nas wie,że jak ktoś pakuje wszystko na siłę do jednej siatki jest pewne,że jak się jej nie mieści i wpycha na siłę to oznacza,że zaraz wszystko się wysypie i tyle. Naprawdę będąc kasjerką wystarczy postawić się w sytuacji klientki,a nie tylko odwalić i wpakować wszystko i mieć to głęboko,bo jestem taka zmęczona,że pracuję na kasie,a ona robi w swoim wolnym czasie zakupy które muszę policzyć ...

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A dlaczego? Nie rozumiem, nie masz problemu, żeby iść do sklepu z portfelem, ale z torbą już masz? Portfel w jednej ręce, siatka w drugiej i po kłopocie.
To szkoda,że jesteś tak słabo domyślna.
Portfel mam w kieszeni i tłumaczę,że nie idę prosto z auta do sklepu(czy z domu) tylko zachodzę po drodze po załatwieniu sprawy do Rossmana i dopiero stamtąd z zakupami idę do auta.

Stary 2013-11-17, 15:17   #3549
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Zawsze noszę ze sobą torbę na zakupy z materiału, bo nigdy nie wiem, co zechcę przytargać do domu. Poza tym to taki mały gest w stronę środowiska .
Ja robie dokladnie tak samo, zawsze mam przy sobie torbe eko
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:20   #3550
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To szkoda,że jesteś tak słabo domyślna.
Portfel mam w kieszeni i tłumaczę,że nie idę prosto z auta do sklepu(czy z domu) tylko zachodzę po drodze po załatwieniu sprawy do Rossmana i dopiero stamtąd z zakupami idę do auta.
W takim razie faktycznie nie wiem w czym masz problem, żeby poprosić kasjerkę o dodatkową reklamówkę mówiąc, że nie chcesz, żeby pękła zanim dotrzesz do samochodu Domyślam się, że według Ciebie to kasjerka ma o tym myśleć, ale Ty też możesz się odezwać.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:21   #3551
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
W takim razie faktycznie nie wiem w czym masz problem, żeby poprosić kasjerkę o dodatkową reklamówkę mówiąc, że nie chcesz, żeby pękła zanim dotrzesz do samochodu Domyślam się, że według Ciebie to kasjerka ma o tym myśleć, ale Ty też możesz się odezwać.
Teraz już wiem nie wiedziałam,że teraz niektóre kasjerki odłączają myślenie na kasie

Stary 2013-11-17, 15:24   #3552
ladymln
Zadomowienie

Dołączam do wątku, hejo
Ja podczas promocji chcę zakupić tusze u szminki z wibo,jakiś tusz z maybelline,szminki rimmel klasyczne i te z serii kate i chyba tyle. Podkłady mam jeszcze z poprzedniej promocji,tyyyyle ich nakupiłam :/
A co do tych reklamówek nieszczęsnych to- można poprosić o dodatkową i tyle,można też nosić ze sobą. Naporawdę nie widzę problemu. Jednak nie uważam,że kasjerka ma się domyślać,jakie są potrzeby klienta.

I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:27   #3553
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Używałam i polecam, tylko na moich szybko tłuszczących się powiekach nakładam tak: baza, color tattoo na całą powiekę (najczęściej permanent taupe) a na to kreska timeless black. Trzyma się do zmycia, najdłużej miałam 15h i wyglądało ok.
no to super a nie odbija się na powiece? zasycha od razu?
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:33   #3554
Inspire
Kuźnia inspiracji

Dziewczęta, jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje, co można zamieścić na pierwszej stronie to piszcie postaram się uzupełnić go wieczorem.
O ile dobrze pamiętam to nie ma już okazji dnia?

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:34   #3555
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sara00 Pokaż wiadomość
Fajny ten wątek, natrafiłam na niego przypadkiem szukając dokładnych informacji dot. promocji.
Dziewczyny, a nie kupuje żadna tych balsamów do ust w pisaku?

I co polecicie mi kupić, chcę wydać tak ok.50 zł nic specjalnego nie potrzebuję w sumie. I mój rossmann jest bd mały niestety nie mam np. szafy lovely
To już chyba uzależnienie, jeśli nic nie potrzebujesz a chcesz kupować na siłę
Lena_94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:51   #3556
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Dziewczęta, jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje, co można zamieścić na pierwszej stronie to piszcie postaram się uzupełnić go wieczorem.

Już nie ma No chyba, że się pojawiły
Stary 2013-11-17, 16:01   #3557
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
dziwna ta szczoteczka ale fajnie wyglada u ciebie
Stary 2013-11-17, 16:02   #3558
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Nie ma już okazji dnia ani prezentów z rossnetu.

Dziewczyny, jakoś mało sympatycznie się zrobiło Byłam swego czasu w Skandynawii i tam taka dyskusja byłaby nie do pomyślenia. Oni importują segregowane śmieci do ogrzewania miasta. Jeśli chodzi plastikowe torebki, to przestrzegam przed tymi płatnymi z Carrefour. Ostatnio widziałam, jak dziewczynie przerwała się taka torebka i potłukł się chyba mendel jaj. Materiałowe są znacznie wytrzymalsze, można uprać. Osobiście lubię takie składane w rulonik zakupowe torby w stylu tych zielonych z Yves Rocher. Są bardzo wytrzymałe.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-11-17 o 16:06
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:03   #3559
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jakoś mało sympatycznie się zrobiło Byłam swego czasu w Skandynawii i tam taka dyskusja byłaby nie do pomyślenia. Oni importują segregowane śmieci do ogrzewania miasta. Jeśli chodzi plastikowe torebki, to przestrzegam przed tymi płatnymi z Carrefour. Ostatnio widziałam, jak dziewczynie przerwała się taka torebka i potłukł się chyba mendel jaj. Materiałowe są znacznie wytrzymalsze, można uprać. Osobiście lubię takie składane w rulonik zakupowe torby w stylu tych zielonych z Yves Rocher. Są bardzo wytrzymałe.
Tą zieloną z YR noszę wszędzie, lekka, nie zabiera dużo miejsca w torebce. Na większe zakupy mam lnianą.
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:03   #3560
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość

Również uwielbiam materiałowe - kilka w domu jest ich.
Stary 2013-11-17, 16:14   #3561
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Również uwielbiam materiałowe - kilka w domu jest ich.
Ja też jestem fanką tych materiałowych.
Zwłaszcza, że teraz są świetne np. w empiku.
Stary 2013-11-17, 16:21   #3562
karolcia198506
Zakorzenienie

Ja w ogóle nie rozumiem znoszenia plastikowych śmieci do domu wiadomo można mieć kilka w domu ale żeby z każdych zakupów znosić reklamówki a złożona torba ekologiczna zajmuje w kieszeni tyle miejsca co portfel. Teraz idzie zima to można taką torbę włożyć do kieszeni kurtki trochę świadomości ekologicznej Polacy i tak zużywają najwięcej reklamówek
Stary 2013-11-17, 16:21   #3563
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Ja też jestem fanką tych materiałowych.
Zwłaszcza, że teraz są świetne np. w empiku.
Właśnie, właśnie Czasami w innych sklepach widuję bardzo oryginalne wzory
Stary 2013-11-17, 16:43   #3564
Clarity
Zadomowienie

Byłam dzisiaj w 3 Rossmannach i nigdzie nie ma jeszcze pomadek baby lips, ani w szafie Maybelline ani tam gdzie wiszą wszystkie pomadki. Pojawiły się już może one u Was?
Jeszcze jedno pytanie czają się na jakąś pomadkę Colorwhisper, po obejrzeniu zdjęć w necie mam ochotę na lust for blush, jednakże też nigdzie jej dzisiaj nie wiedziałam. Ten kolor jest dostępny w Polsce?
Stary 2013-11-17, 16:46   #3565
pilar1509
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w 3 Rossmannach i nigdzie nie ma jeszcze pomadek baby lips, ani w szafie Maybelline ani tam gdzie wiszą wszystkie pomadki. Pojawiły się już może one u Was?
Jeszcze jedno pytanie czają się na jakąś pomadkę Colorwhisper, po obejrzeniu zdjęć w necie mam ochotę na lust for blush, jednakże też nigdzie jej dzisiaj nie wiedziałam. Ten kolor jest dostępny w Polsce?
Ja widziałam te pomadki w King Corss Praga.
pilar1509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:47   #3566
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Tak.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 17:17   #3567
Clarity
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Tak.

Zoila, a widziałaś go gdzieś we Wro? Bo ja dzisiaj byłam w Rossmannie w Arkadach, Renomie i w Sky Towerze i albo jestem ślepa albo nigdzie nie było tego koloru.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 17:24   #3568
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Nie można,nie będę chodzić z przewieszoną siatką na ramieniu,bo do Rossmana zachodzę po drodze,a nie specjalnie.Przed Rossmanem nie będę śmigać z siatką,bo paniom jest ciężko zapakować w siatki

Chyba się zagalopowałaś.
Trochę szacunku,bo nie mam nastu lat. Poza tym może Ty masz takie myślenie w sklepach,jak prosisz o pakowanie po dwie siatki,ale na pewno nie ja.
Co jak co,ale zawsze stawiam się w ich sytuacji,inaczej już bym nie jedną zwyczajnie objechała,że w zębach tych zakupów nie zaniosę albo żeby pakowała do więcej siatek,bo mi się potem rozwalają pod autem.Zmęczone też nie są,jak sklep jest od 9,a ja jestem przy kasie o 9.20,więc nie przesadzaj.
Nauczona rozmową z Tobą na pewno będę zwyczajnie zwracała im uwagę,żeby inaczej pakowały.Powodzenia,pozdr awiam.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Jak masz takie wymagania,to już nie mój problem.
Skoro jeździsz samochodem to spakuj sobie jakieś torby do bagażnika i będziesz miała w razie czego. Wyjdzie to na lepsze tobie - mniej nerwów i środowisku bo nie będziesz bez sensu produkować śmieci.
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 17:37   #3569
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Zoila, a widziałaś go gdzieś we Wro? Bo ja dzisiaj byłam w Rossmannie w Arkadach, Renomie i w Sky Towerze i albo jestem ślepa albo nigdzie nie było tego koloru.
Widziałam, ale w Naturze. W Rossie nie szukałam.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 17:39   #3570
gornek
Zakorzenienie

Ja sama kupilam ten kolor w Rossmannie, jednak bardzo czesto sie zdarza, ze sa one gdzies poprzekladane do tylu i ciezko je znalezc, bo jak ktos szuka czegos nie odklada na miejsce i sa kolory wymieszane, a widze ze pozniej z oblsugi i tak ich nie uklada, wiec po prostu zapytaj Pani i niech Ci poszuka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości