|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47149709]Nie dałam rady tego obejrzeć, głupota i tyle.[/QUOTE]
Głupota. Ale na filmiku Pan otwiera butelkę z kapslem odkręcanym (takim np. jaki jest w piwie Corona). Tam na dobrą sprawę wystarczy ścisnąć kapsel i odkręcić. To jest znacznie łatwiejsze niż otwieranie typowych w Polsce kapsli, które trzeba podważyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
lokalna gwiazda
|
Czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie, kto wpadł na dziwny i niezrozumiały pomysł, by odkręcić buteleczkę z resztką ketchupu, na oko całkiem niezdatną do użycia?
Ku przestrodze - ta sfermentowana resztka jest w s z ę d z i e. |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Konto usunięte
|
A nasz sąsiad skarży na nas że jak bierzemy prysznic to mu szumi.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Naczelny Hipster
|
Oj tam, mój sąsiad przyszedł kiedyś na skargę do moich rodziców, że ja strasznie tupię.
Szkoda tylko, że ja wtedy ledwo raczkowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Poźniej przeszkadzało jej że kot po panelach biega. ![]() Ciekawe co by zrobiła jakby po tych panelach dzieciak w chodziku jeździł ![]()
![]() |
#3546 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z racji, że chodzę spać koło północy, a w moim bloku większość to osoby chodzące spać wcześniej niż ja, to jest cicho i ciemno jak włażę do łóżka. Potem jeszcze muszę przejść fazę zasypiania. I jak już już prawie śpię, to nagle jakiś sąsiad idzie pod prysznic. Zawsze w takim wypadku zrywam się poparzona, bo nie wiem co się dzieje ![]() A hitem jest moja sąsiadka ![]() ![]() Ostatnio koleżanka była. Poszła do ubikacji i nagle wychodzi zrozpaczona i mówi, że mamy bardzo nieprzyjazny kibelek, bo weszła, zamknęła drzwi i usłyszała: "wypie*alaj stary *uju, ty sku*synu za*ebany". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3549 |
Konto usunięte
|
rzadko mnie takie rzeczy bawią ale śmiechłam tym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Że kuźwa jak? To w ogóle słychać?
Jak byliśmy nad morzem to mama takie coś kupiła : http://www.wzgorzasmaku.pl/PL-H19/of...-rusiecki.html Wzbraniałam się, że nie będę tego jadła, w końcu dałam się przekonać i mało orgazmu nie dostałam, Boże jakie to dobre ![]() Najgorsze, że nie widziałam tego w żadnym sklepie od tamtej pory. Widziała któraś gdzieś? ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Zawsze do usług
![]() Jeszcze za ścianą mam sąsiada, którego była żona mieszka znowu za moją drugą ścianą ![]() ![]() Oczywiście zawsze wtedy kiedy musiałam się uczyć, to oni wychodzili na balkon i najpierw sobie słodzili, potem wymieniali poglądy, a potem się wyzywali ![]() Potem sąsiad znalazł sobie inną z którą rozmawiał na balkonie. Na trybie głośnomówiącym. Nieważne czy zima czy lato, czy środek dnia czy środek nocy. Zawsze głośnomówiący i na balkonie ![]() A teraz jest jakaś dowciapna, która ma białego pudlopsa. Też rozmawia z nią na głośnomówiącym i też na balkonie. Ale ona już nie jest kobietą widmo, bo przyjeżdża na łikendy ![]() A sąsiadka zaś stała się bobem budowniczym i sama przerabia meble ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
babka twierdziła że ma bardzo dobry słuch. Strasznia z niej skrzypaczka była.
Może jak z czegoś zeskoczył głośniej to było słychać, ale tak to nie ma opcji
#3556 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dobre? a z czym to jadłas? ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- jak byłam w podstawówce na koloniach to zaliczyliśmy tę kaplicę czaszek w czechach ![]() coś czuję że gdyby teraz to miał być punkt kolonii to by tvn przyjechał a organizator wycieczki poszedłby do mamra xd edit: kurde nie ładuje sie fota z kwejka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Z ziemniokami. Mi baaardzo smakowało. Ale poczekaj z kupnem, zapytam mamy czy tak to wyglądało, wydaje mi się, że to to, zresztą w goglach nie wyskakuje żaden inny słoikowy schab ze śliwką.
#3558 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Też widziałam tą kaplicę, niesamowita frajda.
Teraz współczuje wychowawcom na koloniach, za wszystko można beknąć i mieć problemy - najlepsza odpowiedzialność za ciąże była, no weź miej na oku 24/h nastolatków którym wystarczy 10 minut w kiblu albo krzakach, dwulatka chyba łatwiej upilnować ![]() Dziwią mnie rodzice dzieci z tysiuncem diagnoz, orzeczeń, alergii, dysfunkcji, terapii i zbierania 1% na bardzo_chore_dziecko którzy płaczą że na normalne kolonie nie chcą je brać i że to jest dyskryminacja. |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ten, BOŻĘ CZEMU JA NIGDY NIE CZYTALAM KOMENTARZY NA KWEJKU XD dopiero odkryłam jakie one są śmieszne, często 10 razy lepsze od obrazków. zmarnowałam tyle lat xD |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazało się, że chłopak był chory psychicznie, ale rodzice posłali go na kolonię bez leków i bez odpowiedniego wpisu w karcie, żeby się socjalizował z rówieśnikami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Konto usunięte
|
Zatajanie informacji o problemach psychicznych czy dysfunkcjach albo wadach przez rodzicow jest praktycznie zawsze. To jest niepowazne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą jakby się uprzeć to każda wycieczka jest niebezpieczna, np. kopalnia złota czy soli, bo dziecko może mieć klaustrofobię, albo wycieczka na miasto, bo dziecko może wpaść pod auto/zgubić się. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2014-07-04 o 06:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47156370]Ale zaraz by się odezwali, że to makabra, uraz na delikatnych psychikach dziecięcych, koszmary, nie można, kości fuj, jeszcze się ktoś wystraszy, trauma
![]() Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach ![]() jak ktoś chce to przyczepi się do wszystkiego np. że okno w klasie za bardzo otwarte, a sprzątaczka za dużo wody na podłogę dała. |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Copyraptor
|
1,5kg ususzyłam w suszarce do owoców (wychodzą pyszne, jak rodzynki tylko dużo lepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
O RLY?
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47156370]Ale zaraz by się odezwali, że to makabra, uraz na delikatnych psychikach dziecięcych, koszmary, nie można, kości fuj, jeszcze się ktoś wystraszy, trauma
![]() Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach ![]() Ale tak samo można się przyczepić do wycieczek szkolnych do Auschwitz. Własnie mi się przypomniało jak byłam piękna i młoda w gimnazjum i byłam z klasą w obozie w Oświęcimiu. Dziwiło mnie wtedy i dziwi mnie nadal, że niektóre dzieciaki z innych wycieczek wchodziły o pieców krematoryjnych i uhahane od ucha do ucha strzelały sobie foty telefonami bo to takie za☠☠☠iste i śmieszne. Oczywiście nikt nie zwrócił im uwagi. Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-07-04 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47160098]Tak własciwie to ja jestem przeciwna gimnazjalnym i młodszym wycieczkom szkolnym do Auschwitz ale nie ze wględu na kruchą psychikę dzieciaczków tylko z powodu wyżej wspomnianego zachowania. Nie każdy jest na tyle dojrzały żeby wybrać się tam z cała klasą. Dochodzi jeszcze popisywanie się przed całą grupą i mamy sweet focie z miejsca zagłady. Chociaż wiadomo, że starszym też zdarza się głupio zachowywać.[/QUOTE]
W gruncie rzeczy to i wśród studentów znajdziesz takich na poziomie gimnazjum... Ale fakt faktem, dla takich dzieciakow to chyba odpowiedzialniejsze by byly "rodzinne" wycieczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.