Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 17:14   #3541
Artm
Rozeznanie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47149709]Nie dałam rady tego obejrzeć, głupota i tyle.[/QUOTE]
Głupota. Ale na filmiku Pan otwiera butelkę z kapslem odkręcanym (takim np. jaki jest w piwie Corona). Tam na dobrą sprawę wystarczy ścisnąć kapsel i odkręcić. To jest znacznie łatwiejsze niż otwieranie typowych w Polsce kapsli, które trzeba podważyć.
Artm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 17:19   #3542
I am Rock
lokalna gwiazda

Czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie, kto wpadł na dziwny i niezrozumiały pomysł, by odkręcić buteleczkę z resztką ketchupu, na oko całkiem niezdatną do użycia?
Ku przestrodze - ta sfermentowana resztka jest w s z ę d z i e.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 17:21   #3543
201704210903
Konto usunięte

A nasz sąsiad skarży na nas że jak bierzemy prysznic to mu szumi.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 17:23   #3544
Mitsukki
Naczelny Hipster

Oj tam, mój sąsiad przyszedł kiedyś na skargę do moich rodziców, że ja strasznie tupię.
Szkoda tylko, że ja wtedy ledwo raczkowałam

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 18:51   #3545
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez narcyzowa Pokaż wiadomość
Dziwią mnie moi sąsiedzi z kamienicy naprzeciwko, którzy roszczą sobie prawa do miejsca parkingowego tylko dlatego, że jest pod ich oknem Sąsiadka z miesiąc temu naskoczyła na mnie, że mam tu nie parkować, bo przeze mnie muszą parkować "o tam daleko" (30 m dalej).
Dzisiaj z konieczności tam zaparkowałam i się zastanawiam, czy pójść przestawić później auto czy przy okazji wygarnąć sąsiadce, że nie ma powodu, dla którego miałabym im iść na rękę. Nie miałabym problemu, gdyby to byli starzy, zniedołężniali ludzie, ale nie. Oni po prostu chcą wyskakiwać z kuchennego okna prosto do samochodu
ja bym im powiedziała, że jak sobie wykupią i będzie koperta z ich rejstracją to będzie to ich miejsce parkingowe. Tak to mogą cie cmoknąć

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Oj tam, mój sąsiad przyszedł kiedyś na skargę do moich rodziców, że ja strasznie tupię.
mnie zaczepiła sąsiadka z dołu i poinformowała mnie żebym kupiła sobie dywan bo jak rozkładam narożnik to ona to słyszy...
Poźniej przeszkadzało jej że kot po panelach biega.
Ciekawe co by zrobiła jakby po tych panelach dzieciak w chodziku jeździł
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 19:46   #3546
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:37   #3547
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
A nasz sąsiad skarży na nas że jak bierzemy prysznic to mu szumi.

To jest straszne
Z racji, że chodzę spać koło północy, a w moim bloku większość to osoby chodzące spać wcześniej niż ja, to jest cicho i ciemno jak włażę do łóżka. Potem jeszcze muszę przejść fazę zasypiania. I jak już już prawie śpię, to nagle jakiś sąsiad idzie pod prysznic. Zawsze w takim wypadku zrywam się poparzona, bo nie wiem co się dzieje

A hitem jest moja sąsiadka Nauczycielka 1-3, znaczy mam nadzieję, że już nie. Pije, trzaska i wrzeszczy. Póki wrzeszczy na męża to mnie nie rusza, choć tyle wulgaryzmów mnie nauczyła wciągu tego roku, że chyba jej jakąś kartkę z podziękowaniami dam
Ostatnio koleżanka była. Poszła do ubikacji i nagle wychodzi zrozpaczona i mówi, że mamy bardzo nieprzyjazny kibelek, bo weszła, zamknęła drzwi i usłyszała: "wypie*alaj stary *uju, ty sku*synu za*ebany".
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:52   #3548
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
To jest straszne
Z racji, że chodzę spać koło północy, a w moim bloku większość to osoby chodzące spać wcześniej niż ja, to jest cicho i ciemno jak włażę do łóżka. Potem jeszcze muszę przejść fazę zasypiania. I jak już już prawie śpię, to nagle jakiś sąsiad idzie pod prysznic. Zawsze w takim wypadku zrywam się poparzona, bo nie wiem co się dzieje

A hitem jest moja sąsiadka Nauczycielka 1-3, znaczy mam nadzieję, że już nie. Pije, trzaska i wrzeszczy. Póki wrzeszczy na męża to mnie nie rusza, choć tyle wulgaryzmów mnie nauczyła wciągu tego roku, że chyba jej jakąś kartkę z podziękowaniami dam
Ostatnio koleżanka była. Poszła do ubikacji i nagle wychodzi zrozpaczona i mówi, że mamy bardzo nieprzyjazny kibelek, bo weszła, zamknęła drzwi i usłyszała: "wypie*alaj stary *uju, ty sku*synu za*ebany".
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2014-07-03, 20:53   #3549
201604181004
Konto usunięte

rzadko mnie takie rzeczy bawią ale śmiechłam tym razem
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 21:39   #3550
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
To jest straszne

Biedna koleżanka

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 22:12   #3551
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
Poźniej przeszkadzało jej że kot po panelach biega.
Że kuźwa jak? To w ogóle słychać?

Jak byliśmy nad morzem to mama takie coś kupiła : http://www.wzgorzasmaku.pl/PL-H19/of...-rusiecki.html
Wzbraniałam się, że nie będę tego jadła, w końcu dałam się przekonać i mało orgazmu nie dostałam, Boże jakie to dobre...
Najgorsze, że nie widziałam tego w żadnym sklepie od tamtej pory. Widziała któraś gdzieś?

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 22:18   #3552
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość

Jak byliśmy nad morzem to mama takie coś kupiła : http://www.wzgorzasmaku.pl/PL-H19/of...-rusiecki.html
Wzbraniałam się, że nie będę tego jadła, w końcu dałam się przekonać i mało orgazmu nie dostałam, Boże jakie to dobre...
Najgorsze, że nie widziałam tego w żadnym sklepie od tamtej pory. Widziała któraś gdzieś?

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Sprawdź w Kauflandzie bo oni mają dużo produktów z tego Spichlerza Rusieckiego. I nie tylko tam przy pasztetach gdzie są kiełbasy słoikowe ale tam przy daniach gotowych

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 22:26   #3553
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
rzadko mnie takie rzeczy bawią ale śmiechłam tym razem
Zawsze do usług

Jeszcze za ścianą mam sąsiada, którego była żona mieszka znowu za moją drugą ścianą Teraz się już uspokoili, ale kilka lat temu miałam telenowelę na żywo
Oczywiście zawsze wtedy kiedy musiałam się uczyć, to oni wychodzili na balkon i najpierw sobie słodzili, potem wymieniali poglądy, a potem się wyzywali
Potem sąsiad znalazł sobie inną z którą rozmawiał na balkonie. Na trybie głośnomówiącym. Nieważne czy zima czy lato, czy środek dnia czy środek nocy. Zawsze głośnomówiący i na balkonie
A teraz jest jakaś dowciapna, która ma białego pudlopsa. Też rozmawia z nią na głośnomówiącym i też na balkonie. Ale ona już nie jest kobietą widmo, bo przyjeżdża na łikendy
A sąsiadka zaś stała się bobem budowniczym i sama przerabia meble Nie ma bardziej cudownej pobudki niż dźwięk wiertarki albo piłki do drewna o szóstej rano
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 22:39   #3554
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Sprawdź w Kauflandzie bo oni mają dużo produktów z tego Spichlerza Rusieckiego. I nie tylko tam przy pasztetach gdzie są kiełbasy słoikowe ale tam przy daniach gotowych
Dzięki

Stary 2014-07-03, 22:43   #3555
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
babka twierdziła że ma bardzo dobry słuch. Strasznia z niej skrzypaczka była.
Może jak z czegoś zeskoczył głośniej to było słychać, ale tak to nie ma opcji
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2014-07-03, 23:35   #3556
201604181004
Konto usunięte

Cytat:

zawsze to omijałam
dobre? a z czym to jadłas?

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

jak byłam w podstawówce na koloniach to zaliczyliśmy tę kaplicę czaszek w czechach

coś czuję że gdyby teraz to miał być punkt kolonii to by tvn przyjechał a organizator wycieczki poszedłby do mamra xd

edit: kurde nie ładuje sie fota z kwejka

Stary 2014-07-03, 23:44   #3557
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
zawsze to omijałam
dobre? a z czym to jadłas?
Z ziemniokami. Mi baaardzo smakowało. Ale poczekaj z kupnem, zapytam mamy czy tak to wyglądało, wydaje mi się, że to to, zresztą w goglach nie wyskakuje żaden inny słoikowy schab ze śliwką.

Stary 2014-07-03, 23:48   #3558
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Też widziałam tą kaplicę, niesamowita frajda.

Teraz współczuje wychowawcom na koloniach, za wszystko można beknąć i mieć problemy - najlepsza odpowiedzialność za ciąże była, no weź miej na oku 24/h nastolatków którym wystarczy 10 minut w kiblu albo krzakach, dwulatka chyba łatwiej upilnować

Dziwią mnie rodzice dzieci z tysiuncem diagnoz, orzeczeń, alergii, dysfunkcji, terapii i zbierania 1% na bardzo_chore_dziecko którzy płaczą że na normalne kolonie nie chcą je brać i że to jest dyskryminacja.
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 23:50   #3559
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Też widziałam tą kaplicę, niesamowita frajda.

Teraz współczuje wychowawcom na koloniach, za wszystko można beknąć i mieć problemy - najlepsza odpowiedzialność za ciąże była, no weź miej na oku 24/h nastolatków którym wystarczy 10 minut w kiblu albo krzakach, dwulatka chyba łatwiej upilnować

Dziwią mnie rodzice dzieci z tysiuncem diagnoz, orzeczeń, alergii, dysfunkcji, terapii i zbierania 1% na bardzo_chore_dziecko którzy płaczą że na normalne kolonie nie chcą je brać i że to jest dyskryminacja.
mnie rozwalili rok temu rodzice którzy posłali dziecko z zaburzeniami psychicznymi nieleczonymi na kolonie i w kartę nic nie wpisali xd ujmę to tak: grubo wyszło i cieszę się że dziecko nie było w mojej grupie.

ale ten, BOŻĘ CZEMU JA NIGDY NIE CZYTALAM KOMENTARZY NA KWEJKU XD dopiero odkryłam jakie one są śmieszne, często 10 razy lepsze od obrazków. zmarnowałam tyle lat xD

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-04, 00:20   #3560
narcyzowa
Zakorzenienie

Cytat:
mnie rozwalili rok temu rodzice którzy posłali dziecko z zaburzeniami psychicznymi nieleczonymi na kolonie i w kartę nic nie wpisali xd ujmę to tak: grubo wyszło i cieszę się że dziecko nie było w mojej grupie.
Czytałam na piekielnych taką historię kiedyś, że ktoś był wychowawcą na kolonii, gdzie pewien chłopak dziwnie się zachowywał. W końcu dostał jakiegoś ataku psychozy, wszędzie widział diabły, zdemolował pokój i próbował zabić kolegów.
Okazało się, że chłopak był chory psychicznie, ale rodzice posłali go na kolonię bez leków i bez odpowiedniego wpisu w karcie, żeby się socjalizował z rówieśnikami
narcyzowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 00:26   #3561
201604181004
Konto usunięte

Zatajanie informacji o problemach psychicznych czy dysfunkcjach albo wadach przez rodzicow jest praktycznie zawsze. To jest niepowazne.
Stary 2014-07-04, 06:33   #3562
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
jak byłam w podstawówce na koloniach to zaliczyliśmy tę kaplicę czaszek w czechach

coś czuję że gdyby teraz to miał być punkt kolonii to by tvn przyjechał a organizator wycieczki poszedłby do mamra xd
kaplica czaszek jest w Kudowie- coroczny cel wycieczek w moim gimnazjum. Nie wiem co w tym oburzającego, bo naprawdę można coś z tej wycieczki dowiedzieć.

zresztą jakby się uprzeć to każda wycieczka jest niebezpieczna, np. kopalnia złota czy soli, bo dziecko może mieć klaustrofobię, albo wycieczka na miasto, bo dziecko może wpaść pod auto/zgubić się.

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2014-07-04 o 06:38
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 07:45   #3563
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
a pukacie palcem obok zawleczki (czy jak się to zwie) przy puszkowym piwie??
nie puka się obok zalewczki a w puszkę tam gdzie jej główka się schodzi.

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Ja pukam bo podobno piany wtedy nie ma podczas otwierania puszki

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja właśnie liczę na to, że moje dziewczyny z pracy mają tak jak ty bo mi się słoiki kończą a zrobiłam dopiero przetwory z truskawek i czereśni
Co robiłaś z czereśni?

Cytat:
Napisane przez narcyzowa Pokaż wiadomość
Dziwią mnie moi sąsiedzi z kamienicy naprzeciwko, którzy roszczą sobie prawa do miejsca parkingowego tylko dlatego, że jest pod ich oknem Sąsiadka z miesiąc temu naskoczyła na mnie, że mam tu nie parkować, bo przeze mnie muszą parkować "o tam daleko" (30 m dalej).
Dzisiaj z konieczności tam zaparkowałam i się zastanawiam, czy pójść przestawić później auto czy przy okazji wygarnąć sąsiadce, że nie ma powodu, dla którego miałabym im iść na rękę. Nie miałabym problemu, gdyby to byli starzy, zniedołężniali ludzie, ale nie. Oni po prostu chcą wyskakiwać z kuchennego okna prosto do samochodu
Niektórzy tak mają. Też miałam takich sąsiadów. Ale np. moja babcia jak do niej przyjeżdżam też chce abym parkowała w jednym miejscu bo ona musi mieć widom na samochód...

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
kaplica czaszek jest w Kudowie- coroczny cel wycieczek w moim gimnazjum. Nie wiem co w tym oburzającego, bo naprawdę można coś z tej wycieczki dowiedzieć.

zresztą jakby się uprzeć to każda wycieczka jest niebezpieczna, np. kopalnia złota czy soli, bo dziecko może mieć klaustrofobię, albo wycieczka na miasto, bo dziecko może wpaść pod auto/zgubić się.
W Czechach też jest, w Kutnej Horze.
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 07:50   #3564
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

Ale zaraz by się odezwali, że to makabra, uraz na delikatnych psychikach dziecięcych, koszmary, nie można, kości fuj, jeszcze się ktoś wystraszy, trauma
Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:02   #3565
201604200942
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47156370]Ale zaraz by się odezwali, że to makabra, uraz na delikatnych psychikach dziecięcych, koszmary, nie można, kości fuj, jeszcze się ktoś wystraszy, trauma
Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach[/QUOTE]

jak ktoś chce to przyczepi się do wszystkiego np. że okno w klasie za bardzo otwarte, a sprzątaczka za dużo wody na podłogę dała.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:43   #3566
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość

Co robiłaś z czereśni?
1,5kg ususzyłam w suszarce do owoców (wychodzą pyszne, jak rodzynki tylko dużo lepsze ), z 2,5 kg zrobiłam taką frużelinę - sok zagotowałam z pektyną i cukrem, do tego wrzuciłam połówki czereśni i pogotowałam jeszcze chwilę, wyszły takie czereśnie w żelu, a dziś jeszcze 4kg przerabiam na zwykły dżem i czeko-czereśniowy dżem.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 10:07   #3567
aer
O RLY?

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47156370]Ale zaraz by się odezwali, że to makabra, uraz na delikatnych psychikach dziecięcych, koszmary, nie można, kości fuj, jeszcze się ktoś wystraszy, trauma
Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach[/QUOTE]

Ale tak samo można się przyczepić do wycieczek szkolnych do Auschwitz.

Własnie mi się przypomniało jak byłam piękna i młoda w gimnazjum i byłam z klasą w obozie w Oświęcimiu.
Dziwiło mnie wtedy i dziwi mnie nadal, że niektóre dzieciaki z innych wycieczek wchodziły o pieców krematoryjnych i uhahane od ucha do ucha strzelały sobie foty telefonami bo to takie za☠☠☠iste i śmieszne.
Oczywiście nikt nie zwrócił im uwagi.

Edytowane przez aer
Czas edycji: 2014-07-04 o 10:09
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 11:57   #3568
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Ale tak samo można się przyczepić do wycieczek szkolnych do Auschwitz.

Własnie mi się przypomniało jak byłam piękna i młoda w gimnazjum i byłam z klasą w obozie w Oświęcimiu.
Dziwiło mnie wtedy i dziwi mnie nadal, że niektóre dzieciaki z innych wycieczek wchodziły o pieców krematoryjnych i uhahane od ucha do ucha strzelały sobie foty telefonami bo to takie za☠☠☠iste i śmieszne.
Oczywiście nikt nie zwrócił im uwagi.
Tak własciwie to ja jestem przeciwna gimnazjalnym i młodszym wycieczkom szkolnym do Auschwitz ale nie ze wględu na kruchą psychikę dzieciaczków tylko z powodu wyżej wspomnianego zachowania. Nie każdy jest na tyle dojrzały żeby wybrać się tam z cała klasą. Dochodzi jeszcze popisywanie się przed całą grupą i mamy sweet focie z miejsca zagłady. Chociaż wiadomo, że starszym też zdarza się głupio zachowywać.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 12:01   #3569
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
1,5kg ususzyłam w suszarce do owoców (wychodzą pyszne, jak rodzynki tylko dużo lepsze ), z 2,5 kg zrobiłam taką frużelinę - sok zagotowałam z pektyną i cukrem, do tego wrzuciłam połówki czereśni i pogotowałam jeszcze chwilę, wyszły takie czereśnie w żelu, a dziś jeszcze 4kg przerabiam na zwykły dżem i czeko-czereśniowy dżem.
Masz jakiś ciekawy przepis z poziomkami?

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 12:03   #3570
Miss Saeki
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47160098]Tak własciwie to ja jestem przeciwna gimnazjalnym i młodszym wycieczkom szkolnym do Auschwitz ale nie ze wględu na kruchą psychikę dzieciaczków tylko z powodu wyżej wspomnianego zachowania. Nie każdy jest na tyle dojrzały żeby wybrać się tam z cała klasą. Dochodzi jeszcze popisywanie się przed całą grupą i mamy sweet focie z miejsca zagłady. Chociaż wiadomo, że starszym też zdarza się głupio zachowywać.[/QUOTE]

W gruncie rzeczy to i wśród studentów znajdziesz takich na poziomie gimnazjum...

Ale fakt faktem, dla takich dzieciakow to chyba odpowiedzialniejsze by byly "rodzinne" wycieczki.
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości