Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 15:29   #3541
agulkat85
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

mamusie mam pytanie, jak to z tymi ruchami czujecie cały dzien czy tak tylko w okreslonych porach, i czy codziennie jest tak samo? bo ja dzisiaj tylko troszkę moją malutką czułam, zaczynam się martwić....
agulkat85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 15:30   #3542
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
No to teraz pochwalę się moimi dzisiejszymi zdobyczami. Trochę kasy wydałam, ale obkupiłam całą nasza rodzinkę. W pierwszym kupiłam mężowi kurtkę Jacka Wolfskina za 25 zł. W drugim lumpie z którego pochodzi większość moich dziecięcych tanich zdobyczy kupiłam:
- mięciutki polarowy pajacyk z Marks& Spencer na 3-6 m-cy za 8 zł (w rzeczywistości bardziej morski niż na zdjęciu)
- niebieską bluzę z kapturem z Disney Store na 6-9 m-cy za 8 zł (kolor żywszy niż na zdjęciu)
- ciepłą czapkę już na kolejną jesień/zimę (wg metki 6-12 m-cy) za 4 zł
- małe butki/ kapciuszki za 3 zł
- poszewkę na poduszkę w żółte prążki (wyraźniejsze niż na zdjeciu) z misiami z myślą o literkach na łóżeczko za 8 zł (tu trochę przepłaciłam). Fanki mody pewnie by mnie pobiły za to że będę ciąć rzeczy od Ralpha Laurena
Widziałam mnóstwo pięknych sukieneczek i płaszczyków o takich dorosłych krojach, które chciałabym się kupić i schować gdzieś na wypadek gdybym miała mieć jeszcze kiedyś dziewczynkę. Ale byłam silna i nie zrobiłam tego.
I w końcu gdy już miałam iść do kasy bez czegokolwiek dla siebie zaczepiła mnie jedna z ekspedientek i zapytała czy potrzebuje jakieś ciążowe rzeczy. Przyniosła mi kilka rzeczy z zaplecza i kupiłam z nich bluzkę odcinaną pod biustem, marszczoną z przodu oraz spodnie materiałowe z przeszyciem z przodu (a la bryczesy) z Zary z gumą po bokach. Na siebie wydałam 38 zł. Przy kasie zaproponowano mi kartę rabatową. Teraz przy zakupach za 30 zł dostaję rabat 5%, a przy dziesiątych zakupach 30%.
super zakupy i dobrze, że dla siebie też coś kupiłaś

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
bardzo fajne zakupy, w legginsach wyglądasz świetnie

mój chyba w ogóle nie wyobraża sobie, ile jest rzeczy potrzebnych dla takiego maluszka Ale ja robię tak, że wiekszość kupuję sama, a potem jemu pokazuję Takie większe rzeczy typu łóżeczko, wózek to z nim konsultuję Mi taki układ odpowiada, bo mogę sama podejmować decyzje wg własnego widzimisię
u mnie to samo, większość rzeczy kupuję sama, większe zakupy razem ale TŻ już uważa, że ciuszków za dużo kupuje,no ale w sumie chyba ma racje

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Zapomniałam, że dziś jedziemy z TŻ na pierwszy wykład do szkoły rodzenia. Ale jestem roztrzepana cieszę się, ciekawe o czym dziś posłuchamy
stwiam na temat : "jak rozpoznać, że to już i jechać do szpitala" i "co zabrać ze sobą do szpitala"

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Kolezanka ktora urodzila nie dawno podzielila sie ze mna taka rada co do karmienia piersia mowila ze warto kupic krem na sutki z lnem, nakladki silikonowe, i mowi ze tez miala problem z pokarmem w pierwszy dzien, ale polozne poradzily jej, przystawianie co chwile do piersi , do jednej 10 minut do drugiej 15. I picie duzej ilosci wody, i jesc. Mowi ze na drugi dzien bylo lepiej, i w kolejny juz miala nadmiar. Pomyslalam, ze napisze, moze warto cos z tego zapamietac hi hi.
I mowi ze warto kupic sobie wode z dziubkiem do podlewania, podczas robienia siusiu po porodzie, bo nie odczuwa sie tak tego pieczenia.
I zazdroszcze jej, bo jej maz spal z nia w pokoju wykupili mu noc w szpitalu, ja na to sobie nie moge pozwolic bo to sa spore koszty, ale mowi ze duzo jej to pomoglo, bo pierwsze dwa dni, ledwo z lozka wstawala, a dzieckiem sie trzeba zajac, ona ledwo sie ruszala. Fakt ze u nas dziecko zabieraja na noc, jesli sie zgadza zeby kobieta mogla odpoczac to chodzi pielegniarka po pokojach i sie pyta czy zabieraja czy nie, ale mowi ze byla tak przemeczona, ze w glowie jej sie krecilo jak wstawala.
mi jak się uda zdążyć do tego szpitala co chcę to jest możliwość wykupienia pokoju, w którym zawsze może być ktoś jeszcze (mama, TŻ) i jest to naprawdę nieduży koszt 300-350 zł za cały pobyt. Jeśli uda się trafić, że będzie wolne (a nie ma ich niestety dużo) to na pewno się zdecydujemy

[QUOTE=nouvelle2;48915302]strasznie podoba mi się ta seria pościeli, na allegro znalazłam tylko trochę drogo wychodzi

[QUOTE]

pościel śliczna, ale cena też niczego sobie...

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Nouvelle i Crystal,
zrobiłam tak jak powiedziałyście. polazłam do łóżka, położyłam się na plecach, nogi wyprostowane i skupiam się jak BUDDA
i PUKA!!! puk puk puk ! nawet poczułam jak się chyba wypina
dawała mi takie kopniaczki puk ! po jakiejs minucie znowu PYK czułam to dokładnie i widziałam ! nie zawsze ale z dwa razy!
nigdy w życiu nie skupiłam się tak mocno jak dzisiaj

ok, zmykam na obiadek
super klask i: bardzo się cieszę Twoim szczęściem

a ja właśnie pożarłam pączka z bitą śmietaną z biedronki, pyszny był
Stary 2014-11-13, 15:32   #3543
nouvelle2
Zakorzenienie

znalazłam przed momentem w szufladzie z rajstopami taką czapeczkę sowę dla maluszka Kupiłam to w lumpeksie, jakoś tak dobre 3 lata temu

ojustyna ja to z teściami dobrze żyję, ale do czasu... i z dystansem

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 15:33   #3544
ojustyna
Zadomowienie

udało się, część ciuszków fatałaszków za grosiaki, ogólnie za wszytskie ubranka jakie od początku kupiłam to nwet do 100zł nie dobiłam a już dwie reklamówy wielkie kupuję i takie na 1,5 roczku haha pojedyncze sztuki, a najlepsze że niektóre to da się tak do pary złożyć że jak kompleciki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0187.jpg (159,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0188.jpg (130,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0189.jpg (119,8 KB, 0 załadowań)
Stary 2014-11-13, 15:34   #3545
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
moi teściowe to są w ogóle oryginalnym przypadkiem

a ja się nudzę i z nudów i radości zaraz wywlokę wszystkie ciuszki i sobie popatrzę na nie, policzę, pogrupuję, poukładam czy coś
jak ja bym już chciała to zrobić, ale jeszcze chwilę muszę wytrzymać jak tylko wrócę do swojego domku to będzie pierwsza rzecz, którą zrobię

Cytat:
Napisane przez agulkat85 Pokaż wiadomość
mamusie mam pytanie, jak to z tymi ruchami czujecie cały dzien czy tak tylko w okreslonych porach, i czy codziennie jest tak samo? bo ja dzisiaj tylko troszkę moją malutką czułam, zaczynam się martwić....
ja czuję ruchy codziennie, ale szczerze mówiąc nie zastanawiałam się czy w takich samych porach...spróbuj zjeść coś słodkiego, położyć się na plecach i skupić się na swoim brzuszku, a na pewno poczujesz ruchy
Stary 2014-11-13, 15:35   #3546
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
moi teściowe to są w ogóle oryginalnym przypadkiem

a ja się nudzę i z nudów i radości zaraz wywlokę wszystkie ciuszki i sobie popatrzę na nie, policzę, pogrupuję, poukładam czy coś
Prosze o zdiecia twoich skarbow
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 15:35   #3547
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
czuję małą jak dłużej poleżę na boku albo na plecach. Z reguły to jest wieczorem Ale są dni kiedy wieczorem kopie jak szalona, a są takie że tylko delikatnie puka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 15:37   #3548
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma reguły - jednego dnia kopie jak szalony innego się chilloutuje pi posiłku zwiększa swoją aktywność a po zjedzeniu słodkiego skacze w brzuchu z radości
Stary 2014-11-13, 15:37   #3549
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
na pewno nie cały czas, moja malutlka lubi sobie pospać, zwłaszcza jak ja się najem to ona jak tatuś od razu ululana, najbardziej aktywna to z samego rana i wieczorem, tak w ciągu dnia to pojedyncze kopniaki i ruszanie się,m czuje jak tam sobie mała wygodnicka łóżeczko rozkłada hahaha ahh i bym zapomniała, Olga uwielbia jeździć samochodem, wtedy kobie (z TŻ się śmiejemy, że ciekawe czy w samochodzie nie poczęta) chyba te wibracje autka tak na nią działają, i będzie "tata brum brum" a czego TŻ duumny,że córa taka malutka a już się samochodami interesuje
Stary 2014-11-13, 15:38   #3550
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
byl czas, ze raz czulam, a dwa dni cisza..... takze sie nie martw. Byl czas ze duzo kopal w ciagu dnia, a teraz glownie wieczorem, czasami rano, w ciagu dnia tylko w pozycji siedzacej np w samochodzie i to mu chyba przeszkadza tak mysle... ta pozycja.... dzis jeszcze nie czulam.... domyslam sie, ze kiedy poleze w lozku z pol godziny, to zacznie kopac, a robi to czesciej jak glaszcze sie po brzuchu, pukam delikatnie do niego od tamtego piatku, nie przypominam sobie zebym czula jak to mozna okreslic ''duzo'' dopiero wczoraj wieczorem mialam czas na porzadny odpoczynek, lezalam sobie po kolacji dosc dlugo, wiec moj TZ mial znowu okazje czuc porzadne kopniecia kiedy ogladalismy film.
Stary 2014-11-13, 15:40   #3551
ojustyna
Zadomowienie

dlaczego zdjęcia mi się od razu nie załączyły wszystkie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0184.jpg (147,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0185.jpg (172,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0183.jpg (113,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0182.jpg (161,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0181.jpg (97,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0180.jpg (105,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0179.jpg (127,8 KB, 1 załadowań)
Stary 2014-11-13, 15:42   #3552
crystal25
Zakorzenienie

[QUOTE=aaakarolina;4891641 9]super zakupy i dobrze, że dla siebie też coś kupiłaś

u mnie to samo, większość rzeczy kupuję sama, większe zakupy razem ale TŻ już uważa, że ciuszków za dużo kupuje,no ale w sumie chyba ma racje

stwiam na temat : "jak rozpoznać, że to już i jechać do szpitala" i "co zabrać ze sobą do szpitala"

mi jak się uda zdążyć do tego szpitala co chcę to jest możliwość wykupienia pokoju, w którym zawsze może być ktoś jeszcze (mama, TŻ) i jest to naprawdę nieduży koszt 300-350 zł za cały pobyt. Jeśli uda się trafić, że będzie wolne (a nie ma ich niestety dużo) to na pewno się zdecydujemy

[QUOTE=nouvelle2;48915302]strasznie podoba mi się ta seria pościeli, na allegro znalazłam tylko trochę drogo wychodzi

Cytat:

pościel śliczna, ale cena też niczego sobie...

super klask i: bardzo się cieszę Twoim szczęściem

a ja właśnie pożarłam pączka z bitą śmietaną z biedronki, pyszny był
ja sie nie zdecyduje bo te pieniazki beda potrzebne na maluszka pampersy itd. u nas jest podobny koszt za jedna noc....musze sobie sama poradzic, tyle dobrze, ze na wieczor moga mi zabrac dziecko do opieki, jesli bede chciala i to bez problemu wiec to duza pomoc, mam tez inna kolezanke ktora jakis czas temu urodzila, i nie chciala tej pomocy pozniej zalowala, bo tez ledwo z lozka wstawala pierwsze dni..... a w ciagu dnia nie bede sama, bo jak nie z Tz to z mama ktora napewno mnie nie zostawi i zrobi wszystko zeby mi dogodzic jak ja znam... Obawiam sie tego zmeczenia, i bolu po porodzie.
Stary 2014-11-13, 15:43   #3553
asiulek8
Wtajemniczenie

U mnie to jest tak, że w ciągu dnia co jakieś 2 - 3 godziny da o sobie znać i w sumie nie ma za bardzo na to wpływu jedzenie. Tak zauważyłam. Za to od godziny 18 zaczyna się dość mocne kopanie. I nie wiem czy to na tym etapie normalne, bo aż mnie wybudza ze snu jak uda mi się w końcu zdrzemnąć.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 15:44   #3554
agulkat85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
na pewno nie cały czas, moja malutlka lubi sobie pospać, zwłaszcza jak ja się najem to ona jak tatuś od razu ululana, najbardziej aktywna to z samego rana i wieczorem, tak w ciągu dnia to pojedyncze kopniaki i ruszanie się,m czuje jak tam sobie mała wygodnicka łóżeczko rozkłada hahaha ahh i bym zapomniała, Olga uwielbia jeździć samochodem, wtedy kobie (z TŻ się śmiejemy, że ciekawe czy w samochodzie nie poczęta) chyba te wibracje autka tak na nią działają, i będzie "tata brum brum" a czego TŻ duumny,że córa taka malutka a już się samochodami interesuje
moja też czesto w samochodzie kopie a dzisiaj jakas taka leniwa, jak po obiedzie sie nie ruszy to chyba podlece gdzies na usg
Stary 2014-11-13, 15:44   #3555
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam przed momentem w szufladzie z rajstopami taką czapeczkę sowę dla maluszka Kupiłam to w lumpeksie, jakoś tak dobre 3 lata temu

ojustyna ja to z teściami dobrze żyję, ale do czasu... i z dystansem
fajna sowa Znalazlam ostatnio u nas posciel z sowa TZ pokiwal glowa a co do poscieli podobaja nam sie rozne wzory i kolory na tego typu stronach jak allegro u nas sa identyczne na ebayu, w dobrych cenach ale mam wrazenie ze nie bedzie mialo to takiego samego wygladu jak na zdieciach
Stary 2014-11-13, 15:46   #3556
ojustyna
Zadomowienie

400 zł zapościel to jest meega dużo, ale fakt że jest śliczna, może warto zrobić jakąś imprezke w domu? niech się dorzucą troche haha

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
moja też czesto w samochodzie kopie a dzisiaj jakas taka leniwa, jak po obiedzie sie nie ruszy to chyba podlece gdzies na usg
aż tak panikujesz? ja to czasami zapominam wogle o tym i chyba tak najlepiej, bo się zamartwiać że dzidziuś ma bardziej leniwy dzień to nie idzie, bym osiwiała i wyłysiała
ale jeśli ciebie to ma uspokoić to śmiało
Stary 2014-11-13, 15:47   #3557
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
napij sie kakao i zjedz cos slodkiego i polez sobie to powinno zadzialac, czytalam gdzies ze warto wypic ciepla szklanke mleka....

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
dlaczego zdjęcia mi się od razu nie załączyły wszystkie?
ja zadnych zdiec prawie dzis nie widze, od wczoraj sa problemy z wizazem jakies

czytalam tez, ze na tym etapie ciazy, moze byc kilkudniowa cisza maluszka.... i wtedy czesto kobiety panikuja ze cos sie dzieje....

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-13 o 15:50
Stary 2014-11-13, 15:50   #3558
ojustyna
Zadomowienie

http://art-newmedia.com/fotonaklejki...lowa_sowy.html co do sówek, to mi się to strasznie spodobało i planuje jeden mebelik odnowić żeby w dzieciaczkowym pokoiku stał, bo z łóżeczka i tak mi farba zostanie to planuje regalik pomalować na biało, a tam w środku z tyłu półek planuje przykleić kawałek z sowami, tapety takiej ładnej szukam, w castoramie i liroyu nie ma takich ślicznitek taka prowizorka, za dużo wydatków i trzeba kombinować żeby cokolwiek stało hahha bo to nie da się wszytskiego od razu kupić a szkoda
Stary 2014-11-13, 15:53   #3559
ojustyna
Zadomowienie

i reszta moich zdobyczy
kombinezonik jest śnieżno biały a nazdjęciu jak szary, haha a taki mięciusi i fajniusi, wprost idealny na wyjście ze szpitala, a raptem 9,90
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0190.jpg (128,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0191.jpg (142,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0195.jpg (126,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0192.jpg (90,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0193.jpg (77,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0194.jpg (89,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0196.jpg (80,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0198.jpg (95,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0199.jpg (95,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0200.jpg (106,1 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-11-13 o 15:58
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 15:55   #3560
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
http://art-newmedia.com/fotonaklejki...lowa_sowy.html co do sówek, to mi się to strasznie spodobało i planuje jeden mebelik odnowić żeby w dzieciaczkowym pokoiku stał, bo z łóżeczka i tak mi farba zostanie to planuje regalik pomalować na biało, a tam w środku z tyłu półek planuje przykleić kawałek z sowami, tapety takiej ładnej szukam, w castoramie i liroyu nie ma takich ślicznitek taka prowizorka, za dużo wydatków i trzeba kombinować żeby cokolwiek stało hahha bo to nie da się wszytskiego od razu kupić a szkoda
nie widze zdiec Mam nadzieje ze pozniej uda sie je zobaczyc Super pomysl a ta naklejka jest super sliczna
Stary 2014-11-13, 15:56   #3561
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
napij sie kakao i zjedz cos slodkiego i polez sobie to powinno zadzialac, czytalam gdzies ze warto wypic ciepla szklanke mleka....

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

ja zadnych zdiec prawie dzis nie widze, od wczoraj sa problemy z wizazem jakies

czytalam tez, ze na tym etapie ciazy, moze byc kilkudniowa cisza maluszka.... i wtedy czesto kobiety panikuja ze cos sie dzieje....
u mnie na słodkie mała nie reaguje, jakaś inna za to jak tatuś pogada do brzuszka to od razu fika
a zdjęcia się nie ładują i nie wyświetlają bo tyle skrobią te marcóweczki

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

naklejka cuuddowna, ciekawe czy uda mi się coś taniego a równie pięknego wyszukać oby, i oby to ładnie później wyglądało, jak coś to się nie omieszkam pochwalić
Stary 2014-11-13, 16:01   #3562
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Prosze o zdiecia twoich skarbow
no to potem zrobię taką fotę zbiorową Póki co to się tylko wkurzam, bo moja mama miała przy siostrzeńcu manię wycinania wszystkich metek i ciężko mi rozmiary dopasować

Cytat:
udało się, część ciuszków fatałaszków za grosiaki, ogólnie za wszytskie ubranka jakie od początku kupiłam to nwet do 100zł nie dobiłam a już dwie reklamówy wielkie kupuję i takie na 1,5 roczku haha pojedyncze sztuki, a najlepsze że niektóre to da się tak do pary złożyć że jak kompleciki
głupi wizaż, nie wyświetlają mi się fotki

Stary 2014-11-13, 16:02   #3563
agulkat85
Raczkowanie

Cytat:
400 zł zapościel to jest meega dużo, ale fakt że jest śliczna, może warto zrobić jakąś imprezke w domu? niech się dorzucą troche haha

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

aż tak panikujesz? ja to czasami zapominam wogle o tym i chyba tak najlepiej, bo się zamartwiać że dzidziuś ma bardziej leniwy dzień to nie idzie, bym osiwiała i wyłysiała
ale jeśli ciebie to ma uspokoić to śmiało
moze nie szalałabym tak gdyby nie fakt ze mam cukrzyce ciązową a przy cukrzycy zdarzaja sie różne problemy np z łożyskiem
Stary 2014-11-13, 16:09   #3564
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
moze nie szalałabym tak gdyby nie fakt ze mam cukrzyce ciązową a przy cukrzycy zdarzaja sie różne problemy np z łożyskiem
ale z Bubcią twoją na pewno wszystko dobrze oby się zaraz rozbrykała i dla mamy kopniaka dała takiego na uspokojenie
Stary 2014-11-13, 16:19   #3565
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
no to potem zrobię taką fotę zbiorową Póki co to się tylko wkurzam, bo moja mama miała przy siostrzeńcu manię wycinania wszystkich metek i ciężko mi rozmiary dopasować

ja też nie widzę zdjęć

co do metek to też w niektórych nie mam metek, więc będę musiała jakoś dopasowywać, chyba dam radę

lecęęę na ćwiczenia, coś trzeba porobić
Stary 2014-11-13, 16:19   #3566
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

hihihi to ciezko rozmiarami poukladac najlepiej jak malutka juz bedzie
Stary 2014-11-13, 16:19   #3567
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
u mnie na słodkie mała nie reaguje, jakaś inna za to jak tatuś pogada do brzuszka to od razu fika

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

naklejka cuuddowna, ciekawe czy uda mi się coś taniego a równie pięknego wyszukać oby, i oby to ładnie później wyglądało, jak coś to się nie omieszkam pochwalić
niestety ja również nie widzę zdjęć, zauważyłam, że ostatnio wizaż lepiej działa z rana niż wieczorem.
A chciałam Cię jeszcze zapytać- gdzie chodzisz na ciuszki? Już kilka lat nie byłam w takich sklepach i zastanawiam się gdzie teraz warto. A skoro Ty masz córeczkę, a ja synka to nic sprzed nosa sobie nie podbierzemy

Byłam dzisiaj na zajęciach gimnastycznych w szkole rodzenia na Bukowskiego. Atmosfera jest świetna, ćwiczenia proste i nieobciążające. Do tego przed lub po zajęciach można podejść i badają brzuszek, robią echo serduszka, zawsze można sprawdzić na bieżąco czy jest ok

A naklejki polecam tutaj, dużo wzorów jest, w linku przykładowy z sówkami
http://pixers.pl/naklejki/zestaw-12-...mocji-41468714
Mają fajny materiał do naklejania (bo taki zwykły to trzeba się napracować by bąble się nie zrobiły). Mam do nich zniżkę gdyby któraś z Was chciała

Edytowane przez martunka88
Czas edycji: 2014-11-13 o 16:21
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 16:22   #3568
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

jak moj TZ dotyka to koniec imprezy w moim brzuszku chociaz ostatnio sie czesciej udaje zeby moj TZ go poczul u mnie slodkie dziala oj dziala.... wystarczy cokolwiek slodkiego

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Jak masz sie martwic, to lepiej pojsc do lekarza dla spokoju
Stary 2014-11-13, 16:24   #3569
szkrabeniek
Raczkowanie

Hej Kobietki

Mi wpadła w oko taka czapula http://allegro.pl/czapka-minky-dla-n...780314955.html ale dziś weszłam a tam już po aukcji. Nauczka na przyszłość żeby brać od razu

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:27   #3570
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie to jest bardzo różnie, czasem rano szaleje, a czasem wieczorem. W każdym razie po czymś słodkim mam mur beton obity brzuch, a jak sie położe na boku to już wiem, że Gołota rośnie
Pytanie mam któraś ma lub zastanawia się nad Murą z Maxi Cosi?Ktoś?Cos?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości