![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Kawa
![]() Aussie - sprawdzę to serum timeess, moja skóra baaardzo lubi vitC. Wonder - paszport? Gdzieś dalej wybieracie się na wakacje? ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Pędzle także myję w tym co akurat jest pod ręką - szampon dla dzieci, apteczny żel pod prysznic... Wam też tak ciężko odczyścić pozostałości filtra z pędzli? ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() Widzę że sekta Hirons się formuje, ha, ha Od razu mam sto pytań: Skąd masz olej arganowy, od dawna szukam czystego ale ceny ![]() Skąd masz olej kokosowy? I skąd Hada Labo i Zelens - o jak zazdroszczę... ![]() Jak ci się sprawdza Brightening Serum? Dzidziuś to marka żelu? ...bo pomyślałam od razu że jesteś młodą mamą... Żele fitomedu z mydlnicą są bez SLS i bardzo je lubię. Pamiętam że na kwc czytałam kiedyś głosy krytyki odnośnie jakichś podejrzanych składników... Może należałoby obadać sprawę, ale trochę się obawiam - bo fajne są. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zadomowienie
|
Caffeine, do Turcji, ale to dopiero we wrześniu
![]() Tak sobie oglądam na necie ten żel fitomedu i widzę, ze cenę ma baaaardzo przyzwoitą. Danusia, a hada labo gdzie kupujesz ?
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-07-13 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Wonder - właśnie - mam obie wersje - takie perełki: bardzo fajny kosmetyk za nieduże pieniądze. Znalazłaś może co to za podejrzane składniki - tam ktoś pisał w recenzjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie przeczytałam wszystkich recenzji i nie dotarłam do tej opinii. Ale Ty zadowolona z niego jesteś ? Z tego co widzę, większość osób jest
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie znam polecanej przez Was kolejnej guru kosmetycznej. kosmetyków tez nie znam. I nie będę ich zamawiac przez internet, bo nie mam karty. Zreszta jest tyle jeszcze w kraju, których nie wypróbowałam... ![]() Moja pielęgnacja na dziś? Micel z douglasa jako odswiezenie, jako tonik zel hialuronowy z holiki, do mycia olejek i pianka ze skinfood. serum na rano - artemis z spf 30, krem dzienny albo alay albo Eisenberg, oba z filtrem 30. pod oczy mam miniature lauder, dostałam to zużywam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Wonder -
Tak, jestem zadowolona, nawet bardzo - skóra jest po nim tak miło ujędrniona jakby (?), a co najważniejsze - nie wysusza! ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Kamlisa - właśnie się zastanawiałam gdzie dzisiaj zniknęłaś ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Ha, ha - serum nazywa się timeless? Kto wrzuci jakiegoś linka - do producenta, kwc? ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Kamlisa - jesteś niezawodna - dzięki za opis pielęgnacji! Dużo bardzo tajemniczych nazw... Skinfood mnie zaintrygowała od razu ![]() Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-07-13 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Konto usunięte
|
wonder i coaffe
hada labo z ebayowego sklepu zelens dzieki kolegom z pracy, dostali kasę, listę produktow i mieli przywieźć, bylam pewna, że utrafią róż z tartare, a tu zelens ![]() arganowy moja koleżanka jest żoną Tunezyjczyka, jeździ do rodziny raz w roku i mi przywozi, kokosowy dostalam na imieniny w wersji rafinowanej, wiec moge zuzyc tylko do krotkotrwalego zmywania twarzy, włosowe kokosowe mimo że nierafinowane niestety na twarz mi się nie sprawdzają Dzidziuś-http://www.szybkikoszyk.pl/8207,dzidzius-hipoalergiczny-zel-i-szampon-2w1-do-kapieli-500ml.html?gclid=CLTuiri4 2MYCFcvpwgodGMEApw dobry, wydajny służy mi jako mydlo Nie mam dzieci i nie będę ich mieć serum, o którym Dziewczyny mowią to chyba to niebieskie http://www.hotandflashy50.com/wp-con...3-C-Serums.png A w ogole jak oceniacie to serum w porownaniu do innych, które miałyście? Kama kusisz ![]() Edytowane przez 201605090958 Czas edycji: 2015-07-13 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
Danusia - widzę że nie mam szans na twoje "zdobycze"
![]() Powiedz czy argan jest rzeczywiście taki magiczny? Tyle się o nim wszędzie mówi i pisze... Co do dzieci - ja także przez długi czas nie byłam z tych co to do wózków parku zaglądają, więc rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zadomowienie
|
caffe, naprawdę się już napaliłam na ten fitomed. A skoro jesteś tak zadowolona, to jest to dla mnie rekomendacja
![]() Danusia, przepraszam, ze tak drążę, ale to dlatego, ze nie mam doświadczenia z kupowaniem kosmetyków np. na eBayu, a mianowicie chodzi mi o to, ze mam "stracha" przed zamawianiem tam, ze np. kosmetyk będzie nieoryginalny itp., kupujesz tak po prostu, od kogoś , kto ma przykładowo lepszą cenę, na jakiej podstawie wybierasz sprzedającego ? Nie chciałabym sie nadziać ..... A co do dzieci, podobnie jak Caffeine długo nie decydowałam sie na dziecko, ktorego bardzo chciał mój partner. Dosyć ciężka sytuacja, w ktorej trudno znaleźć kompromis. Suma sumarum dziecko pojawiło sie, teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale Danusię rozumiem, dla mnie jak najbardziej zrozumiałe jest, ze nie każdy chce mieć dzieci i jest to normalne, nie każdy chce / musi
![]() |
#3551 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
-kupuję w sklepach tylko i wyłącznie. Dobrze, ż ejest paypall, który zwraca pieniądze, bo parę razy było nie halo, na samym początku kupowałam z Europy od azjatyckich sprzedawców-nie polecam tej opcji, w w iększości to podrobki, co jeśli kupuje sie np. SK II nie jest fajne. Teraz sklepy tylko i wyłącznie, że się powtorzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapomniałaś o regularnych posiłkach i wyprowadzaniu na spacer........ A co do serum timeless - polecam. Bardzo przyjemne, uważam, że działa. Starcza mi na około 4 miesiące, ale nie używam na szyję i dekolt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
Danusia, a próbowałaś kiedyś z Azjatyckiego Bazaru ?
http://www.azjatyckibazar.com/japo-s...egeneruje-cer/
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-07-13 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Konto usunięte
|
Nie, laska ma przesadzone ceny i nie oferuje tego co ja chcę. Poza tym zamawianie u Azjatow to rowniez probki, gratisy, powiadomienia na meila o promocjach, etc, etc a i czasem twar jest u mnie po 6 dniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Znajda
![]() A żeby nie był taki totalny off top to napiszę, że uwielbiam serum z witaminą C sesdermy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajda jest cudna. Nasza jest szara i.........równie śliczna, i.........nie szuka już domu. Miszka miałaś rację. Baaaardzo lubię sesdermę. Serum z vit C nie miałam. Muszę koniecznie wypróbować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zadomowienie
|
Soso, kotek super, z jednej z strony chciałabym przytulić, z drugiej - juz czuję oddech alergii na swoim karku. Ech..... życie jest niesprawiedliwe, są ludzie, którzy mają zwierzęta, a znęcają sie nad nimi, a ja, tak bym chciała mieć a nie mogę
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Kurczę - Hada labo stosuję nanotechnologię... boję się trochę tego nano szczerze mówiąc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Konto usunięte
|
Soso, ok to będzie śliwka
I co ja mam teraz kupić, ktore serum sesdermę czy timelessa? |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sesderma łatwiej dostępna, choć z tego co dziewczyny piszą, timeless bardziej wydajne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
Ja już się "zasadzam" na timeless, powiedzcie mi tylko drogie Panie, bo na stronie przeczytałam, że "Warning: product will cause exfoliation. Not recommended for oily skin since it contains vitamin E." Mam cerę mieszaną ze skłonnością do tłustej, no to brać, czy nie, polecacie, czy nie ? Bo juz zgłupiałam
![]()
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Mnie timeless także kusi - ale mam spory zapas svr...
Wonder - jeśli masz problem z przebarwieniami - polecam hydracid C20 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...20.html&next=1 Zużywam już czwartą buteleczkę - i wiecie co - wyrównał się koloryt, w tym roku po raz pierwszy nie wylazły mi wiosną stare plamy... Ani retinol ani hydroquinon nie dały mi takiego super efektu... nie wiem - może to zasługa tej super- nowoczesnej postaci vitC? |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zadomowienie
|
Wonder - wydaje mi się, że zastrzeżenie wzięło się stąd, że witamina E niektóre skóry po prostu zapycha. Zastanów się, czy używałaś kosmetyków z tym składnikiem i z jakimi efektami, bo niekoniecznie musi to Ciebie dotyczyć.
Juka - dołączam do grona "zazdroszczących", że możesz sobie zdrowotnie i nie tylko na kotka pozwolić ![]() Uklika - czujesz już wsparcie naszych trzymanych kciuków, czy to jeszcze za wcześnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Wonder - kiedy rozochocona cudownym rozświetleniem zaczęłam stosować c20 rano i wieczorem - skóra zaczęła się lekko łuszczyć - także trzeba uważać i obserwować efekty.
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Soso - jak ja bym chciała, żeby mi takie coś pi firankach skakało ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Danusia, Soso - gdzie kupujecie oleje? (Czarnuszka, pietruszka, śliwka) Mazidła? |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Konto usunięte
|
caffe
ja mam takie sklepiki w Łodzi i we Wroclawiu, jak jestem to się zaopatruję |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Dziewuszki za Wasze rady / opinie
![]() Skuszę się chyba na timeless, wypróbuję i zobaczę co i jak. Idąc za Waszymi radami, chyba trzeba po prostu sprawdzić na sobie, czy dana rzecz służy, czy nie.... czas juz na mnie, służba nie drużba, dziecię wstanie wcześnie rano..... Bonne nuit mesdames ![]()
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.