|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
chyba:P
|
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciśnienie dziwne, pierwsze za niskie, drugie wręcz idealne A u Ciebie jak po tej Lindaxie ogólne samopoczucie?
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie mowie bez brania meridki:P
|
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Rozeznanie
|
Blondyna i MamaNiny, zazwyczaj mam wysokie ok 140/95, dlatego zdziwiłam się jak zobaczyłam tak niskie, znaczy się dla mnie niskie, bo jak same mówicie to normalne ciśnienie
![]() mierzyłam obwody i małe zmiany po świętach,ale zawsze coś ![]() talia z -1cm,biodra -0.5 , reszta bez zmian
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulki Ja też mam zazwyczaj wysokie cisnienie
|
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
samopoczucie dobre, nie jestem ospała mimo niskiego, jak dla mnie ciśnienia. nawet mam ochote coś robić
|
|
|
#3547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z resztą wole wolniej niż szybko i później znowu wrócić do starej wagi
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak tu sie nie zalamywac
|
|
|
|
|
|
#3549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehehe ja bym na erkę jechała z takim wysokim ciśnieniem u mnie standard 90/60 jak poćwiczę to mam 110/70 a puls u mnie w normie ok 65 w ciąży raz mi skoczył na 93 i gin chciał mnie do szpitala skierować ![]() Cytat:
Cytat:
tylko że ogólnei ciałko wyglądało lepiej nie ma się co załamywać ćwiczenia zawsze służą zgrabnej sylwetce
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No miałam ostre zakwasy...ale ja zawsze miałam tak że rano ważyłam zawsze mniej o kilo niż wieczorem...no a dzisiaj wieczorem ważę tyle co wczoraj rano;> więc może coś zaczyna ruszać;>?
|
|
|
|
|
|
#3551 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Mamo zdrowiej kochana! mam nadzieje że już lepiej się czujesz ty i córcia?
Cytat:
może te leki jednak czymś się różnią skoro organizm inaczej reaguje? wiem że na opakowaniu jest niby to samo ale kurde jak to inaczej tłumaczyć? Cytat:
super!! Cytat:
ważne żeby w ogóle się ruszać! jak zrzucimy ten tłuszczyk to potem można się zająć kształtowaniem mięśni ![]() cholinder tak ładnie mi szło! poszłam do kina na Zmierzch (POLECAM!!!! ) i zjadłam kit katy (te kuleczki) trochę popkronu no i to wszystko popiłam coca-colą ahahah efekt taki że kilo w górę żyć nie umierać jednak dzisiaj będę na uczelni to na pewno trochę będę mniej jeść miłego dnia !!
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
faficzkowa
dzięki, podpiłam wczoraj wieczorkiem mężulkowi piwko+cola i brzuch przestał mnie boleć córa dziś jadła nawet z apetytem, a co ważniejsze piła wodę mineralną (najbardziej bałam się, że się odwodni i wylądujemy w szpitalu), więc chyba dochodzi do siebie w Twoim podpisie widzę efekty, więc chyba te malusie grzeszki nie takie straszne nie zapomnij o tym, żeby coś zjeść w szkole buziaki!
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
dzisiaj mierzyłam ciśnienie i mam 125/86 i puls 87, jakoś dziwnie mi skacze. ciśnienie jest ok, ale martwi mnie puls. jak myślicie, iść do lekarza i zrobić badania?
|
|
#3554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to po piwie z kolą zaparcia przechodzą? muszę spróbować eh oczywiście na uczelni nic nie zjadłam jak kto ja ale ciesze się bo jak siedzę w domu to przesadzam śniadanie o 9, a obiad o 16 więc godziny aż takie tragicznie nie są ciekawe czy jakieś efekty będą na wadze ogólnie to efekty są -5kg to super jednak po wczorajszym kinie kilo więcej hihih ![]() Cytat:
|
|
|
#3555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
Faficzkowa,
|
|
|
|
|
#3557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() cola... no tu jest roznie odgazowana cola dziala wrecz przeciwnie podaje sie ja przy biegunce, jesli nie ma sie niczego pod reka za to taka nagazowana, pita w duzych ilosciach przeczyszcza organizm za malo tego wypilam, zeby pomoglo na zaparcia, ale brzuch przestal mnie bolec to pewnie placebo ![]() Cytat:
moja niunia uwielba jogurt naturalny ale ona ma przemiane materii po tatusiu chodzi jak zegarek szwajcarski ![]() ehh a calutki dzisiejszy dzionek spedzilam na prasowaniu... a jeszcze zostalo mi ostatnie pranie ![]() zaproponowalam tez mezowi, zeby jeden dzien weekendu byl dniem bez kompa... bo on siada do gry i wcina go na caly wieczor, kiedy cora juz spi!!! a ja sie czuje samotna i sfrustrowana co prawda ciesze sie, ze ma jakies hobby, ale jeden dzien w tygodniu dla rodziny to chyba nie sa duze wymagania. stwierdzil, ze ja tez siedze na forum, wiec chyba lekko nie bedize..milego wieczoru Dziewczęta
|
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
ja też czekam na dalsze efekty i ogólnie jestem w szoku że to tak na mnie działa... tzn że mam jakąś motywację... siostra robiła muffinki a mimo to jakoś nie chcę ich jeść.... a to jest u mnie baaardzo dziwne i podejrzane ![]() no a jak u Ciebie, ruszyło? ![]() Cytat:
kiedyś piłam jej baaardzo dużo a i tak miewałam problemy super pomysł z tym dniem bez komputera... tylko żeby on też do tego pozytywnie podszedł a nie jako KARA on zrezygnuje z gier a ty z wizażu (o zgrozo!) ale na pewno będzie fajnie p.s. dzisiejsza waga wróciła równiutkie -5kg jeeej ale dziwi mnie że w ciągu tygodnia ubyło -1,6kg to mega dużo jak na mnie więc dodatkowa radocha życzę wam tyla samo sukcesów i jeszcze więcej motywacji
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki
|
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mielismy z mezulkiem rozmowe, bo niby wszystko ok a czulam sie ostatnio, ze nie jestesmy razem, ale obok siebie i jego tez to meczylo czyli startujemy od przyszlego tygodnia no piekny ten Twoj wynik
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Faficzkowa, niestety waga stoi w miejscu.
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zadomowienie
|
Nie ogarniam Montiego
niby Meridia + dieta u mnie działały, ale teraz nie chudnę nic a nic i spróbowałabym czegoś nowego; a tak w ogóle po świętach(poczas których nie jadłam dużo, ale i tak inaczej niż jak jestem sama) i alkoholowych szaleństwach czuję, że jest mnie więcej ale boję się iść zważyć ( Tak więc, może mi ktoś tylko powiedzieć czy na diecie montiego są jakieś kategoryczne zakazy, że czegoś w ogóle nie można jeść? |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy macie przy meridii problemy ze skora???
|
|
#3564 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ładnie... Cytat:
no może coś się między wami zmieni ważne jest rozwiązywanie problemów od razu bo potem jedno na drugie narasta i jest LIPA ![]() może robisz jakieś błędy żywieniowe? ;> Cytat:
może masz jakieś produkty które mają np za dużo tłuszczu? np kefir? są takie które mają 1,5% ale też takie które są 0% albo i 3,5% na to trzeba uważać, tak samo może być z chlebem wasa, pisze że chleb pełniziarnisty ale z mąki pszennej a my możemy tylko z żytniej i tylko rano! teretycznie małe rzeczy ale bardzo istotne ![]() ja ogólnie mam problemy ze skórą przez hormony wiec niestety nie odpowiem na to pytanko ![]() dziewczyny wczoraj znowu padłam wieczorem ogladłąam sobie Lejdis i wcinałam 2 muffinki, banana, 2x mandarynki w diecie MM to zakazane i od razu widać to na wadze,.... ale to wszystko przez to że jestem przed okresem wrrr od razu to widać hahaha buziaki Meridianki
|
|
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
mnie jakoś ostatnio dość dobrze idzie z dietą, jakoś po lindaxie nie chce się tak jeść i ciśnienie unormowało się. akurat mam okres i dzisiaj zjadłam princessę, czasem trzeba
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byle od razu z dietki nie rezygnowaćja najbardziej się martwię tym, że nie mam czasu przygotowywać regularnych posiłków. Nina znów gorzej... dziś 11 kupek było!!! nie wiem po prostu co się z nią dzieje.. poza tymi kupkami jest radosna jak skowronek.. Faficzkowa, czy ja również mogę prosić o wyciąg z montignaca? a z tą skórą-normalnie sucha jak papier mi się zrobiła, to może być kwestia suchego powietrza. spróbuję nawilżać włączyć. buziaki Dziewczynki
|
|
|
#3568 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tylko czasem eh ja też mam okres i niestety jem jak głupia, najgorsze jest to że nie mam czegoś takiego że "coś bym zjadła" tylko czuję normalny męczący głód... niech to się już skończy.... ![]() Cytat:
cierp kobieto cierp ![]() Cytat:
jasne, pośle Ci PW o diecie MM ![]() sucha skóra to może bardziej kwestia mrozów? mała chora to może i nie dużo wychodziłaś ale automatycznie człowiek mniej wietrzy mieszkanie, kaloryfery jeszcze bardziej grzeją może to dlatego?
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wszystko w określonym czasie przyszło...nie wiem jakoś tak dziwnie wtedy miałam...choć przyznam nie obraziłabybm się gdybym tak miała dalej Noi oczywiście głodu też nic a nic wtedy nie czułam...choć może dlatego że to były pierwsze 2 tygodnie brania...drugie dwa tygodnie już wcinałam więcej ale na szczęście mimo że jadłam to i tak dalej chudłam...to było piękne... No ale wkońcu ten piękny miesiąc brania tabletek dobiegł końca i mosz ci los...teraz użeraj się sama Co prawda tabletki mam zelixe jeszcze ale ona sobie grzecznie leży...i nie wolno mi po nią sięgnąć! No...za mało ważę na takie silne tabletki...staram się myśleć rozsądnie...
|
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa czy ja też mogę dostać taką unikalną wiadomość PW o tej diecie? Bardzo proszę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

chyba:P

81->
75->72.5

niby Meridia + dieta u mnie działały, ale teraz nie chudnę nic a nic i spróbowałabym czegoś nowego; a tak w ogóle po świętach(poczas których nie jadłam dużo, ale i tak inaczej niż jak jestem sama) i alkoholowych szaleństwach czuję, że jest mnie więcej ale boję się iść zważyć
Ale wszystko w określonym czasie przyszło...nie wiem jakoś tak dziwnie wtedy miałam...choć przyznam nie obraziłabybm się gdybym tak miała dalej