|  2010-11-10, 07:29 | #331 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Dot.: fryzjer - NYSA

| 
|     |   | 
|  2010-11-10, 09:50 | #332 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Z krainy gdzie nie przestaje padać deszcz... 
				 | 

Cytat: 

__________________ Szczyt fantazji: polozyc sie w kaluży, wsadzic piórko w dupe i udawac żaglowke...   | |
|     |   | 
|  2010-11-10, 13:07 | #333 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2010-12-19, 12:24 | #334 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Wieś 
				 |  Dot.: Dobry Fryzjer - Opole 

Witam    Ja miałam różnie przeżycia z fryzjerami( rude po zielone włosy ;/ -tak mnie załatwiła fryzjerka w Kluczborku Salon "JOANNA" ODRADZAM!!!) ...do czwartku (16.12) wstydzilam sie moich włosów;| Znajoma poleciła mi p.Kasię z METAMORFOZY więc zapisałam się i nie żałuje  Fryzurka wyszła super...nawet sie nie spodziewałam ze az tak wyjdzie...a tak sie bałam jak siedziałam na fotelu ze nie macie pojęcia ;p !!! Teraz to mogę pochwalic sie włoskami  Do innego fryzjera sie już nie wybiorę...Tylko p.KASIA  Jeżeli chodzi o ceny to dośc drogo...farbowanie,pasemk  a i obcinanie zapłaciłabym 200 zł , ale ze poszłam w czwartek i jestem studentką dostałam zniżke 20% ...zawsze to coś!   | 
|     |   | 
|  2010-12-19, 23:11 | #335 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Dot.: Dobry Fryzjer - Opole

Zamierzam podciąć grzywkę, ale nie wiem ile za taki ''zabieg'' zapłacę u fryzjera w Opolu... proszę o pomoc!!!

| 
|     |   | 
|  2010-12-20, 20:42 | #336 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

hmm... 10 zł?

__________________ "I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it" Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  2010-12-20, 21:24 | #337 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Cytat: 
 Ponoć Salon Karina na Jagielońskiej jest dobry, ale nie wiem, nie byłam. Gdzie ta 'Joanna' jest- nazwa znajoma. Baa.. mieszka i nie wie ;D | |
|     |   | 
|  2010-12-21, 17:46 | #338 | 
				 | 

Salon "Joanna" znajduje sie koło PKS-u    | 
|     |   | 
|  2010-12-22, 16:35 | #339 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Aaa to już wiem gdzie.    | 
|     |   | 
|  2010-12-28, 13:57 | #340 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dziewczyny wiecie może co się dzieje z Kasią z salonu Sissi?? Wiem, że tam już nie pracuje, czy ktoś wie gdzie ona teraz pracuje??  Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź | 
|     |   | 
|  2010-12-28, 21:53 | #341 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Jest na urlopie macierzyńskim,z tego co wiem to z Sissi nie odeszła    | 
|     |   | 
|  2010-12-29, 11:00 | #342 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dziękuję bardzo za informację

| 
|     |   | 
|  2011-01-02, 10:33 | #343 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć Dziewczyny! W prawdzie jestem z Katowic, ale kilka lat temu miałam okazje strzyc się na ozimskiej w Berendowiczu u Dominiki. Świetna fryzjerka!!! Jeździłam tam pare razy, ale później Dominika już tam nie pracowała. Siłą rzeczy więc poszła do fryzjera w Katowicach. Znalazłam później Dominikę na NK i wiem, że pracuje/pracowała w salonie fryzjerskim w Solarisie (nie wiem jak ten salon się tam nazywa). Powiedzcie mi, czy ktoś się u niej strzygł? Czy nadal jest świetna w tym co robi? | 
|     |   | 
|  2011-01-02, 20:21 | #344 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: zza zachodniej granicy 
				 | 

Dziewczyny, czy któraś z Was była w Ale Włosy w rzemieślniku? Chcę założyć dredloki, poprzednio byłam we Wrocławiu, teraz nie mam czasu na wyjazd na cały dzień... Podobno zakładają dredloki (na pewno robią syntetyczne warkoczyki) a ja chciałabym wiedzieć jak z ich "profesjonalnością" i zdolnościami pod tym względem... Chyba, że ktoś z Was zna dreadmakera, który podjąłby się zaplecenia dredloków? 
				__________________ Znowu henna!   19.10.2013   | 
|     |   | 
|  2011-01-02, 21:19 | #345 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Opole 
				 | 

zdarzyło mi się kiedyś z koleżanką robić tam dready (ona robiła kilka razy) - w sensie MY robiłyśmy komuś. Sama właścicielka na robocie się nie zna, robi na warkoczyk i tapir. Lepiej popytaj znajomych, na pewno kogoś znają co robi dready.

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-01-18, 12:05 | #346 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Mam pilną potrzebę pójścia do fryzjera-moje włosy wołają o ścięcie  Niestety tylko studiuję w Nysie i nie wiem gdzie pójść ;(.Czytałam na innych forach o salonie p.Izy Jagusz (w zasadzie nie spotkałam negatywnych opinii)to ten salon nad CCC?Może ktoś się orientuję jakie są tam ceny i ogólnie jak to na dzień dzisiejszy wygląda-podobno pracuję tam jakiś chłopak- więc do kogo iść?Chodzi mi o strzyżenie ale bez ekstrawagancji. | 
|     |   | 
|  2011-01-18, 13:35 | #347 | 
| Zadomowienie | 

Ja osobiscie nie polecam tego salonu nad ccc drogo niebylo bo bez mycia zaplacilam 40zl bylam  u tego chlopaka mial wolna reke a podciol mi tylko koncowki widc jak juz to jego nie polecam...jak juz to Mirage ale niewiem gdzie sie przeniesli chyba na sudecka ale nie jestem pewna

| 
|     |   | 
|  2011-01-18, 13:53 | #348 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

O Mirage też słyszałam dużo dobrego-jak tam wyglądają ceny?no i kto tam strzyże-kogo wybrać?

| 
|     |   | 
|  2011-01-19, 20:02 | #349 | ||
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Cytat: 
 Osobsicie polecam Agnieszke obcina teraz we Free swietna i profesionalna reka jedna wada wlosy za szybko odrastaja po strzyzeniu i salon urzadzony troche w starym stylu... ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat: 
 ja raz bylam w Mirage ale jak dla mnie jest drogi i strasznie dlugooo robi klijentki bedac u niego na fotelu bez slowa mnie zostawił na fotelu i poszedl 4 razy na papierosa a strzyzenie trwalo niecale 2 godziny myslalam ze wyjde z siebie a za podciecie wlosów zaplaciłam 80 zł szok | ||
|     |   | 
|  2011-01-27, 14:11 | #350 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 |  Dot.: Dobry Fryzjer - Opole 

A ja nie polecam salonu METAMORFOZY. Przyszłam z wielkimi odrostami po pasemkach blond które chcialam lekko zakryć PASEMKAMI w kolorze ciemnego blondu czyli mojego naturalnego. Fryzjerki doradziły żebym całe wlosy ufarbowała na ciemny blond i ewentualnie zostawila pare jasniejszych pasemek. Mówiły "Tylko musi pani się poddać, zaufać". Zaufałam i teraz na głowie mam uwaga...ciemny brąz z w ogóle niewidocznymi jasnymi pasemkami, których jest może z 4! Kolor zupełnie nie pasuje do mnie, do moich jasnych brwi i koloru skóry. Do tego obsługa średnia...Panie potraktowały mnie jak "gorszą" klientkę..szeptały między sobą, prawdopodobnie o tym że należałoby użyć farbę gorszej jakości. Zapłaciłam 175 zł:/ nienormalne...Pani z  czarnymi włosami i chyba czerwonymi pasemkami, która mnie obcinała jedynie na odchodne była miła, mówiąc przesłodzonym głosem "Dowidzenia". Sztucznie na maxa...Była tam też jakaś blondynka, która w ogóle nie patrząc na moje włosy i na mnie przelotnie powiedziała " oooch jak ci ślicznie w tych wlosach, no pięknie"! Już tam więcej nie pójde:| Miały dobrze doradzić, pomóc a czułam się jak piąte koło u wozu. Wielkie chamstwo za duże pieniądze.

__________________ I stały się maliny narzędziem pieszczoty Tej pierwszej, tej zdziwionej, która w całym niebie Nie zna innych upojeń, oprócz samej siebie, I chce się wciąż powtarzać dla własnej dziwoty.   | 
|     |   | 
|  2011-01-28, 14:28 | #351 | 
| Raczkowanie | 

Ja polecam p. Anię Łaszewską. Ma salon w Rynku na II piętrze wejście tam gdzie wieża i sąd. Włosy po kilku miesiącach dalej same się układają. Bardzo polecam! Ceny za strzyżenie 50-80zł.

| 
|     |   | 
|  2011-01-28, 21:45 | #352 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Z krainy gdzie nie przestaje padać deszcz... 
				 | 

Cytat: 

__________________ Szczyt fantazji: polozyc sie w kaluży, wsadzic piórko w dupe i udawac żaglowke...   | |
|     |   | 
|  2011-01-30, 20:04 | #353 | 
| Raczkowanie | 

Możesz mi nie wierzyć. Byłam na strzyżeniu we wrześniu. Nie prostuję włosów, nie układam na szczotce po prostu je suszę a fryzura jest ok. Wiadomo, że wygląda inaczej niż świeżo po wizycie u fryzjera, bo włosy już dużo odrosły, ale fryzura jest w porządku i mogę nadal zapuszczać włosy.  Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia p.Ani więc ją polecam. | 
|     |   | 
|  2011-01-31, 23:03 | #354 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Witam Jeśli chodzi o fryzurę ślubną, z czystym sumieniem polecam Anię z salonu Angel, naprawdę ma talent  Pokazałam jej zdjęcie jaką fryzurę bym chciała mieć i efekt był super, wszystkim się podobała. | 
|     |   | 
|  2011-02-04, 14:29 | #355 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: opolskie 
				 | 

Witam , Ja również dawno temu strzygłam się u Dominiki, byłam zachwycona cięciem i osobowością młodej zdolnej fryzjerki.  Szukałam jej później i rok temu znalazłam a Solarisie. Umówiłam się na strzyżenie i kolor, jednakże rozczarowałam się, co do fryzury nie mogę mieć zastrzeżeń ale to już nie ta sama Dominika. Ogromny dystans do klienta,miałam dziwne wrażenie, ze Panie w tym salonie podśmiewają się z klientek i niestety Dominika wraz z nimi. Prysnął czar Dominiki.

| 
|     |   | 
|  2011-02-05, 20:05 | #356 | |
				 | 

Cytat: 
 Czytając twoją wypowiedz, miałam ten sam problem z odrostami co ty...również podobnie byłam farbowana!! Ja akurat jestem z tego zadowolona do dzisiaj...widocznie zależy to od gustu! Już nie zmienie fryzjera TYLKO P.KASIA Z METAMORFOZY!!!!!!! Ja byłam potraktowana na 100% Lepiej chyba nie mogłam byc! Ceny nie są za fajne, ale jak chce się fajnie wyglądac to trzeba troche się poświęcic... pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2011-02-09, 17:54 | #357 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Wątek już chyba umarł.. ale może jeszcze ktoś tu zagląda. Co możecie powiedzieć o fryzjerze Jarku z delegge?

__________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." | 
|     |   | 
|  2011-02-10, 15:56 | #358 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: znikąd. 
				 | 

Ja zapisałam się do pani Iwony z Metamorfozy na obcięcie. Napiszę opinię, gdy wrócę z wizyty, która dopiero jest za tydzień. Ale stresuję się trochę, bo są podzielone zdania na temat tego salonu.

| 
|     |   | 
|  2011-02-10, 18:09 | #359 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Ja mogę polecić EnVouge na Kośnego. Pan Marek robi super włosy. Co prawda długo się tam siedzi, ale przynajmniej jest wszystko na spokojnie i dokładnie. Polecam   Niedługo się tam znowu wybieram   
				__________________ I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... | 
|     |   | 
|  2011-02-11, 13:31 | #360 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

sama nie wiem czy jest w opolu ktos kto potrafi okielznac moje loki, tak czy inaczej jeszcze sie nie spotkalam z takim, no i do tego drogo bywa, na slasku mam dobrego, za pol tej ceny, ogolnie w opolu jest drogo   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dobry fryzjer | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

Zapraszam
 Zapraszam