![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja - zapraszam
hej moze za euphorie:
tendre poison black cashmere eau de gucci dkny women summer ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja - zapraszam
czesc
mam podklad biotherm light-ubytekok 1/4-moze mniej-kolor 440 i podklad vichy-ten nowy matujący ale najciemniejszy kolorek ubytek ok 10% mam tez ten duzy brązujący puder isadora uzyty kilka razy bardzo podobaja mi sie te cienie-szachownica givenchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Kochana ta osobka ma twoje poszukiwane mandarine basilic:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200371
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Astor, Air Mousse, 3-d matte make-up, Air Light Express Finish, matujący podkład o konsystencji musu, dający efekt lekkiego i świeżego makijażu, 30 ml, nowy, odcień 200, moim zdaniem średni beż,
cień Sephora do makijażu "smoky eyes", czarny z drobinkami, nr.121, jak nowy bo tylko raz wypróbowany, ale ma odłamane wieczko, trzeba go pilnować np. w torebce jestem zainteresowana
![]() |
#335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Maciuś tak sobie, ale ciągniemy jakoś co zrobić ![]() ![]() A teraz przechodzę do tzw. rzeczy ![]() U ciebie podoba mi się: -Palmer's-Hair Success-Gro Treatment with Vitamin E-odzywka wspomagajaca i przyspieszająca porost włosów.Odzywia włosy zniszczone i skórę głowy.Mozna stosować wcierajac mała ilosc we włosy po kazdym myciu (wtedy starczy na baaaardzo długo) lub jak maske (jak wax-podgrzewajac).Kupione w Uk.Pozostało ok.120 gram z 266 gram (pudełko nie było napełniane do konca) Za coś specjalnego.Znalazłam tylko francuska strone.Ja mam wersje w której jest 266 gram -Woods of Windsor-Mimosa-mydełko.Nowe 25 gram ewentualnie coś jeszcze, ale muszę się zastanowić ![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4963999]Mam, ale ewentualna wymiana wymaga dłuższego namysłu
![]() Mam jeszcze piękny brązer Diora, ten z najnowszej serii[/quote] Brązer Diora jedzie już do mnie, ale że nigdy nie miałam jeszcze meteorytów, co przyznaję ze wstydem ![]() ![]()
![]() |
#337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli się zastanowimy na tak, to chciałabym cienie prismissime, ale chciałabym też coś dobrać, bo za meteorki dałam naprawdę sporo(napewno więcej niż pozwala granica rozsądku dać za puder, fajny bo fajny ale tylko puder ![]() piszę dla jasności sytuacji i pytam czy Tobie też by to odpowiadało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4969487]to przemyśl sprawę i ja przemyślę, bo tak szczerz to nie miałam zamiaru ich wymieniać
jeśli się zastanowimy na tak, to chciałabym cienie prismissime, ale chciałabym też coś dobrać, bo za meteorki dałam naprawdę sporo(napewno więcej niż pozwala granica rozsądku dać za puder, fajny bo fajny ale tylko puder ![]() piszę dla jasności sytuacji i pytam czy Tobie też by to odpowiadało?[/quote] Jasne, zgoda i przemyślę ![]() Napisz jeszcze do jakiej one są karnacji ?
![]() |
#344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Piszesz, że szukasz biżuterii i torebek, może więc znajdziesz coś w moim wątku ciuszkowym ![]() Adres w podpisie. U Ciebie podoba mi się duuużo rzeczy (cudna kolekcja ![]() ![]() ![]() A więc u CIebie wypatrzyłam: - Revlon, podwójne cienie do powiek wet/dry shadow, safari sh08, brąz z drobinkami i beż, brąz niestety się pokruszył chociaż ich nie używałam, nie nadają się więc do noszenia w torebce, ale do używania na miejscu nadal super, zamknięcie trzyma je w ryzach, brak pacynki, - Clarins, cień pojedynczy Mono Reflets, Ombre Intense, 25 vert tonic – groomy greek, intensywna zieleń, ubytek minimalny, - nowy błyszczyk Aquolina brzoskiwniowo-morelowy, nie używany, nie lubię tego zapachu :/ - Pupa, nowy błyszczyk w kostce freezing cube color, odcień 04, - Pupa, nowa szminka - pomadka do ust, shiny lipstick out of the blue, odcień 03, ( za te rzeczy Pupy oddam wiele i będę błagać, żebyś coś za nie znalazła ![]() - Isadora, gleaming eye shadow wet&dry, 83 icy khaki, nowy - Isadora, Perfect powder Rouge, róż pudrowy, 09 frosty toffee, jest nowy ale kawałeczek z boku się ukruszył, ale naprawdę minimalny, - Bourjois, ombre a paupieres, cień do powiek, 69 violet artistique, wrzos, nowy - Constance Carroll, glamour eyes, paleta 9 cieni, fiolety, szarości, róże, nowa - Constance Carroll, glamour eyes, paleta 9 cieni, brązy i beże, nowa - Constance Carroll, paleta 7 błyszczyków do ust w kształcie muszelek, cacko Jak widzisz wiele tego ![]() ![]() ![]() ![]() A tak z ciekawości spytam, skąd Ty masz tyle tych kosmetyków, zastanawiam się, jak wygląda Twoja łazienka, skoro do wymiany dajesz te, których nie używasz ![]() ![]()
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
malpeczkoa ale pisalas mi ze te wody crabrtree mi zarezerwujesz a mi na nich tak zalezy.moge zrezygnowac z wszystkiego-tylko na te miniaturki crabtree evelyn sie ze mna wymien i mala odleweczke Foliflory na wyprobowanie
![]() ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
hej a moze za euphorie cos z tego:
Extravagance Givenchy 23/50 - Tendre Poison 35/50 - Black Cashmere 40/50 - L'air du tempst N.Ricci - limitowanka (tęczowe opakowanie) 95/100 - Ardenbeauty 48/50 i True Love 95/100 - Portfolio P.Ellis 45/50 - H.Boss Women (białe) 80/90 - Michael M. Kors 28/30 - Style R. Lauren 70/75 - Indian Summer P.Preslay 45/50 - Lumiere Rochas 47/50 - Donna S.Tacchini 65/70 - Donna Style S.Tacchini 45/50 - C.Crawford Waterfalls i Summer Day - obie po 50 - Azzura Azzuro 35/50 - Eau de gucci 45/50 - odlewka Rush2 ok.30 - robiona niedawno przeze mnie
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
czesc jestem chetna np na ktoras wode z avonu mam np na wymianke BU niebieska,lub that's amore Gai Matiolo z 75 ml zostalo 70ml,i vode orchidea i mimoza z avonu. odp u mnie gdyby cos cie zainteresowalon
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4969674]Właściwie to nie wiem
![]() Przepraszam cię, dzisiaj nie dałam rady zrobić tego zdjęcia, postaram się zrobić jutro ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ALEP- savon d'alep - 22% laurie - prawdziwe,naturalne mydło z Syrii.(w skladzie zmydlona oliwa z oliwek i olej z jagód wawrzynu,woda) jedynie Podziele się za cos ekstra więcej o tym,warto poczytać http://www.biolander.com/index.php?m...roducts_id= 632
![]() |
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
To cudownie kochana!!!
Sprayu jest prawie calutki!!!brakuje 1cm tylko- to jest 100ml Mydelkiem tez sie podziele kochana!!! A ile moglaby mi tej Foliflory odlac? pisze adresik na pw ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Ja bym była więc majbardziej zainteresowana tym pędzlem kubuki do podkładu mineralnego-jesli oczywiście zechesz go oddać-tyle ze musiałabyś wyszperac chyba więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Krzyżyk i opaskę mogę już nawet teraz oddać do rezerwacji. Dziś i jutro będę jeszcze szperać, na pewno będę mogła dorzucić coś z biżuterii, mam kilka wisiorów w stylu podobnym do tego krzyżyka, korale, bransoletki, kolczyki itd. Mam też z drobiazgów portonetkę czarną, w stylu vintage, malutką, wyszytą we wzór kwiatowy, Mam też sporo pasków - napisz, czy by Cię jakiś (i w jakim stylu) zainteresował, Ponadto mam sporo ozdóbek do paznokci, konfetti z napisem "happy birthday", które fajnie wygląda dorzucone do prezentu urodzinowego lub w kopercie z kartką na urodziny. Mam też jeszcze parę torebek i apaszek, niektóre są super ![]() Zdjęcia porobię dopiero w poniedziałek, bo pożyczyłam aparat rodzicom mojego chłopaka, ale jak tylko dorwę go w łapki, od razu Ci napiszę. Mam też pytanie, czy za te dwie rzeczy - krzyżyk i opaskę - gdybyś nie znalazła nic w rzeczach, które mam poza wątkiem, nie zgodziłabyś się dać jakiegoś kosmetyku, najbardziej zależy mi na błyszczyku lub pomadce Pupy ![]() ![]() A już nic się Ci z mojego wątku nie podoba? Za te pomadki Pupy oddam dużo, strasznie ostatnio zachorowałam na tę firmę, ale studencki portfel coraz skromniejszy ![]() A może - jeśli nie ta Pupa - to chociaz coś innego za ten krzyż i opaskę? W poniedziałek dodam zdjęcia rzeczy, które mam poza wątkiem ![]() ![]()
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam dodać - jeśli Cię to zainteresuje, mam jeszcze trochę angielskich czasopism i sporo książek, więc jeśli coś konkretnego Cię interesuje, to też napisz
![]()
![]() |
#356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znowu sie przypominam niesmialo ![]()
![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
- Lirene Skin Balance, rozpromieniający krem pod oczy, zachowujący młodość skóry, 15 ml, nie używany:
- YR, Bronze nature, nawilżająco-brązujący krem do twarzy 2 w 1, Hydratant Effet Bonne Mine, 50 ml, - Rimmel, Silky Loose Face Powder, puder sypki, zapewnia długotrwały efekt, sprawia, że cera uzyskuje aksamitny i półmatowy wygląd. Kolor 001 translucent, 13g, moze znajdziesz za mnie cos u mnie? ![]()
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za ktoreś z tych kosmetyków :
-Matrix, Curl.life defining system, szampon, 250 ml, nowy, -Szampon Colour Lock, nowy . -Odżywka Colour Lock, nowa; - Zero Frizz, Serum odbudowująco-wygladzające / Corrective Hair Serum 250 ml, nowe; -Aqualina mleczko do ciała(jaka mniej więcej jest jego pojemność teraz? Oczywiście również Euphoria ale za to nie mam nic chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.