|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjaciółka może warto po prostu poszukać
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo bym chciała a tak bardzo nie mogę!!!
![]() Dzisiaj na wf - skok w dal. Grzmotnęło mi coś w nodze a miałam ją kilka razy skręconą. Jak do wieczora mi choć troche nie przejdzie rodzice pewnie wezmą mnie na pogotowie. Przepraszam Was... jestem ciamajda... Tak bardzo bym chciała przyjść
|
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w takim razie ja też nie przyjdę miałam dobre chęci i chciałam przyjść, ale widzę że dojrzę część dziewczyn się już wycofało wcześniej i miałyśmy być tylko w trójkę to teraz znowu kolejna osoba nie może przyjść, a nie chciałabym jechać na darmo żeby tylko się przejechać, bo niestety mam kawałek drogi do przejechania.Ja rozumiem że każdemu może coś wypaść ale jak tak dalej pójdzie to wcale się nie spotkamy , bo albo wam zależy na tym żebyśmy się wszystkie spotkały albo nie i ciągle wyskakują wam nowe rzeczy do zrobienia,ciągle jest coś ważniejszego.Mam tylko nadzieję że sammira przeczyta tą wiadomość i biedna nie przyjedzie na darmo i nie będzie tam stała sama i czekała w nieskończoność.
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie całkowicie zgadzam z Tobą, bo widzę, że wiele się wycofało. Ale na myśl, że miałabym przyjechać i też kawałek drogi do Krakowa kulejąc... nie było by zabawnie
![]() Sammira mam nadzieje, że odczytałaś! |
|
|
|
|
#335 |
|
BAN stały
|
Ale dziewczyny nie denerwujcie się tak
Ja naprawdę dzisiaj nie mogę.. a też nie ma sensu, żeby kicccia się mordowała i jechała z chorą nogą.. Mam numer tel do Sammiry, to dam jej znać.
|
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że masz do niej numer. Biedula by nas ukatrupiła później...
![]() Ja się nie denerwuje, tylko przykre, że nas tak mało się zrobiło... ![]() Chyba pojadę na pogotowie
|
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja was rozumiem kicccia wiadomo że to byłoby nonsensem żebyś przyjechała jak coś takiego ci się przytrafiło, i tak samo rozumiem ciebie magiczna bo każdemu może coś wyskoczyć ,ale dobrze że dasz znać do sammiry.Po prostu trochę mnie to zdenerwowało,bo nastawilam się na to spotkanie też zmieniłam swoje plany a tu po kolei praktycznie w ostatniej chwili każdy się wycofuję. Trzymaj się kicccia na pogotowiu.
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dziękuję, że o mnie pomyślałyście. Gosia napisała mi smsa, bo pojechałabym na darmo... Bardzo żałuję, że znów nam się nie udało spotkać
. Tak jak Patrycja nastawiłam się na to spotkanie i zmieniłam swoje plany, bo naprawdę mi zależało. Rozumiem, że nagle coś może każdemu wypaść... Natalia-trzymaj się!I jedna mała refleksja na koniec, mam nadzieję, że mi wybaczycie. Chodzi o to, że wiele osób mówi, że chciałoby coś zrobić (w tym przypadku spotkać się, poznać nowe osoby), ale to tylko słowa i nie zawsze mają przełożenie na działania. Żeby coś zmienić, trzeba działać! Pozdrawiam wszystkie Krakowianki i nie tylko
|
|
|
|
|
#339 |
|
BAN stały
|
Trzeba też wziąć pod uwagę, że nas dużo jest.. I naprawdę może być ciężko spotkać się razem. Wcześniej jak nie mogłam przyjść, to pisałam, żebyście się spotkały beze mnie i tak właśnie myślę - lepiej, żeby się spotkały nawet 2 z nas, niż żeby do żadnego spotkania nigdy nie doszło
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny z Poznania a z nami jak bedzie???
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was dziewczynki. ja wybralam opcje nie odzywania sie bo stweirdzilam ze nie ma sensu komentowac tego ze znowu nam spotkanie nie wyszlo. ja jak juz powiedzialam weekendy mam tylko zajete i kazdy inny dzien mi pasuje i tego sie trzymam. szkoda ze wam powypadaly rozne sprawy, ja wiem ze sa wypadki nagle losowe albo sprawy wazniejsze i nikomu nie bede robic wyrzutow z tego tytulu. w kazdym razie ja czekam na kolejne propozycje bo chyba mnie sie najlatwiej dostosowac i dalej wierze ze sie w koncu zbierzemy i pojdziemy na male jakies male piwko.
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Patrycja(o)
, dziękuję Ci za poparcie. Cieszę się, że się ze mną zgadzacie.Może to za szybko, żeby już wyskakiwać z nową propozycją, ale spróbuję. Może jeszcze przed świętami uda nam się zorganizować spotkanie? Proponuję poniedziałek, bo ten dzień najbardziej nam pasuje. Co powiecie na dzień 17 grudnia? ![]() Jeśli tym razem nie uda nam się spotkać w grupie, to chyba powinnyśmy zacząć indywidualnie się umawiać... |
|
|
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam Was
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
może w ten weekend coś wymyślimy?
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
kicccia źle mnie zrozumiałaś przecież ja nie mam pretensji do ciebie że nie przyszłaś bo wiem jaką miałaś sytuację , nie napisałam tego z jakimiś wyrzutami tylko normalnie,poprostu się trochę źle wyraziłam (powinnam napisać że nie mogłyście przyjśc a nie że wam coś wypadło)No przecież wiadomo że jak stało ci się coś z nogą to nie mogłaś przyjść.Może już skończymy ten temat , znowu nie stało się nic strasznego będzie następne spotkanie. Ja tak jak przypuszczałam 17 w poniedziałek nie mogę być bo przed świętami mam trochę rzeczy do zrobienia, dlatego nie dam rady.
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie to miałam na myśli heh..na jedno wychodzi
tylko czy to moja grupa wiekowa...? bo jestem rocznik 86
|
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Whoa, ale przypadek
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomyślmy, co dalej... |
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie mam ani przyjaciółek ani koleżanek (z wlasnego wyboru) za dużo razy sie sparzyłam. Ale czasami brakuje mi babskich pogaduszek, wypadów na kawe albo zakupy
Ciężko jest znaleść dobrą duszyczke
|
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie rozumiem dlaczego was to tak dziwi że nie doszło do spotkania przecież to jest oczywiste że teraz kilka dni przed świętami prawie każdy ma coś do załatwienia , jakieś swoje obowiązki np generalne sprzątanie itd .Może wypali spotkanie po świętach chociaż im dłużej te spotkania się odkłada to tym samym coraz mniej będzie ludzi chętnych.Trzymajcie się pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

Bawcie się dobrze i czekam na relację z wydarzeń
Następnym razem na pewno się pojawię