![]() |
#331 |
Gość
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
W przerwie miedzy lataniem z siostra po lekarzach zerkam do Was
![]() Widze, ze tematyka seksualna sie rozkrecila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj będzie miły dzień - ja będę marudziła, że boli, a Mąż mi będzie termofor przynosił ![]() Eh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.s. ja to jakaś dziwna jestem, mnie nigdy nie boli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Dorinko zamien sie. u mnie to sa w najlepszym wypadku 2 dni ze srednim bolem (juz po tabletkach), przelezane, nic nie jesc, prawie nie pic i czekac na zbawienie
![]() i zwykle mecze sie sama bo TZ w pracy, co najwyzej po pracy przyjdzie troche utulic. sex wtedy tez odpada. wystarczajaco boli wszystko ![]()
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku naszego związku - po pierwszym, albo drugim okresie poszliśmy na spacerek, a TŻ skręcił do apteki i kupił termofor Ja na niego patrzę jak na wariata i pytam, po co mu to, a on to mnie "Ofiaro, na Twoje okresy" A ja oczywiście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Gość
|
Cytat:
Tak na marginesie to mi sie w sumie tez termofor marzy, bo stawianie na brzuchu kubka z herbatą gorąca jest ryzykowne ;P |
|
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mówcie nic o guganiu bo ja wyposzczona jak diabli. Przez tydzien tylko raz mnie maz dopadł- przez te jego wyjazdy. Całe szczęscie ze sa tabletki to sobie @ przesune i jest szanasa na zblizenie( ![]() ![]()
![]() |
#341 |
Gość
|
Naprawde swietna sprawa że TŻ Twoj zapamietal taki drobiazg i w rezultacie zadbał o Twoją wygodę
![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Też sie noszę z zakupem termoforu. Akurat teraz dodają do Vity (gazety), i jest taki troche mniejszy niż kiedys robili. Akurat na brzuszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
wlasnie dostalam zaproszenie na slub brata
![]() to w stylu: teatr umyslnie straconej wolnosci blebleble i te akty wymienione. na zewnatrz nawet ladnie ale w srodku-kawalek zwyklej kartki jak do drukarki wklejone ![]() no i nie powiem...mogli sie wywiedziec jak moj TZ sie nazywa skoro slub planujemy. ja mialam w planach imiennie ich wpisac gdyby byli na moim slubie jako para.mile by to bylo. ale to juz taki drobny szczegolik ![]()
#344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą wystarczy jak Mąż na mnie spojrzy i nic więcej mi nie trzeba ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Gość
|
Sanetko, no to się wybawicie - w sumie welonu już łapać nie musisz
![]() Swoja droga ostatnio jak byłam z moim kochanym ze weselichu z jego strony, to przed oczepinami mi powiedział "tylko nie łap welonu'. Oczywiście nie miał na myśli przesądu jaki się z tym wiąże. Okazało się później to bardzo przydatne, bo ani ja ani on nie musieliśmy się publicznie całowac z obcą osobą, ani robić innych typowych dla wiejskich weselisk rzeczy. Co mnie ucieszyło, to fakt, że podczas tego wesela poszliśmy się przejśc i porozmawialiśmy co nieco o naszej przyszłości, nawet troszke o naszym wyobrażeniu wesela. Pamiętam jak tańczyliśmy do 'kołysanki dla nieznajomej' i miałam łzy w oczach szczęścia jak mi śpiewał do ucha te słodkie słowa piosenki... Ach ach ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
jak pojedziemy
![]() ![]() ![]() z jednej strony chcialabym zlapac-cos na zasadzie ustawianego ze wiedza ze sie hajtamy to niech bedzie. bylam kiedys na weselu co tak zrobili-zlapala para ktora miala brac slub (brat mlodej). ale z drugiej to nie lubie takich zabaw, glupio bym sie czula. wole z boku obserwowac.
#347 |
Gość
|
A ja własnie zobaczyłam, że mój TŻ wrzucił moje zdjęcie do siebie na profilu na tym serwisie nasza-klasa z podpisem że jestem jego. Ochh ale mi sie ciepło zrobiło na serduchu, że się mną 'chwali'. Ale mnie to podbudowało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze są te rozłąki ![]() P.s. Właśnie sie dowiedziałam, że kolega Tza z pracy pojechał w delegację z koleżanką, bo ma dość proszenia się o sex ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Gość
|
A świeta prawda. Miałam sie zobaczyc dzisiaj z moim kochanym, jednak niestety musze zostać w domu do jutra, bo ciągle załatwiany są rózne sprawy pogrzebowe. No nic, jakoś trzeca wytrzymac..
edit: Dorinko, przykre to takie ;( Ale niestety totalnych przygłupów płci męskiej na świecie jest pełno. Dobrze, że my mamy te nasze wyselekcjonowane perełki ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ....tylko mnie wkurza wieczny problem z przeciążonym serwerem.
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobno koleżanka spełniła jego "sexualne marzenie" a żona nigdy nie chciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. Swego czasu stracilam calkowita wiare w mezczyzn i ich monogamicznosc po przeczytaniu ksiażki Życie podziemne mężczyzny' - bardzo kontrowersyjna książka, ale i dała duużo do myślenia, aż za dużo. Na szczęście wiara w płeć przeciwną do mnie powróciła dzięki mojemu mężczyźnie ![]() |
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wychodzę z założenia ze jak facet ma takie zachowanie w genach to czy na szkoleniu czy w pracy czy podczas wyjscia po bułki jak bedzie chciał to taki numer wywinie. Ja o swojego TZ jestem bardzo spokojna....mimo tego ze chętnych i mozliwosci do zdrady ma wiele.
![]() |
#355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Sorry, ale muszę to napisać - w takich momentach zaczynam się zastanawiać JAKIE to on te seksualne marzenia miał, że kobieta z którą postanowił teoretycznie świadomie spędzić życie nie była w stanie/nie chciała ich spełnić? No wiesz co bierzesz w końcu.. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też staram się nie wariowac, bo wszystko tak naprawdę ma swoją przyczynę, no chyba że przyczyną jest łajdacki charakter- ale to akurat wykluczam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Ale równiez jestem spokojna, mój TŻ mi mówi, że skoro ze mną mu jest dobrze i niczego mu nie brakuje, to po co mu inna? Dla mnie wystarczające tłumaczenie ![]() Hihi, schizy sa u mnie równiez nieuniknione, czasem moj chory umysl wyprodukuje takie obrazy, ze nie tylko isc i walnąc glową w ścianę, żeby się uspokoić ;P |
|
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Wiecie ze ja w ogóle schizow nie mam. Moja głowka niczego nie produkuje. Mój TZ wyjezdza na pare nocy, jego fanki prosza go o podpisy najlepiej na całym ciele a ja się z tego brechtam.
Wypisuja do niego na myspace jakies listy- a ja się z tego brechtam. Przesladowała go ostatnio jakaś Rosjanka i mielismy z tego niezly ubaw ![]() W Belgii ma fan club napalonych osiemnastek i jakos tez mnie to nie rusza- ostatnio prawie ochroniazy pobiły zeby sie do niego dostac ![]() ![]()
#360 |
Gość
|
Oj to też tak mysleć nie mozna - wiem, bo ze mnie jest straaaaszna zazdrosnica, ale staram sie to opanowac. Skoro wybral Ciebie, to cos w tym musi byc, prawda? Baaa ożenił się z Tobą! Sam poprosił o rękę i składał przysięgę. Z sałego serca staram sie wierzyć, że mój Tz mnie nigdy nie skrzywdzi. Oczywiscie, ze czasem mam chwil slabosci i sie boje, ale trzeba to w sobie tępić i zyć chwilą, cieszyć się ze jest dzisiaj, a nie bac sie ze moze go nie byc za rok
![]() Hihi ja to bym takiej fajnej babki jak Ty z inna na pewno nie zdradziła ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.