Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 06:44   #331
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Witaj Rani w naszym wątku

Witam deszczowo o poranku, ciężki czwartek przede mną

Rzyrafko, cudnie
Stary 2008-07-24, 07:09   #332
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Isus..polski wax czy ten zagramaniczny?Ile kosztuje to cudo?
Mam ten zagraniczny, z brązowymi napisami. U mnie w aptece 17 zł kosztował, więc niedrogo a widać, że będzie wydajny
Tylko zapach taki trochę dziwny, ale idzie wytrzymać(na włosach długo go czuć).

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja tez liczę na dobra pogodę, czeka mnie wycieczka do Huty po błyszczyk Vipery i na Borek F. po Nowości z Essence
Miałam dziś właśnie jechać i nie jadę Leje od rana i jest tak ciepło, że mama rano zapaliła w centralnym, bo byśmy zamarzli w domu A jutro ma być podobno 28 stopni Dziwne jak to się stanie, bo dziś ledwie 15 jest.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja jutrzejszy dzien, a raczej jego plan, uzalezniam od tego, o ktorej wstane musze odespac. a na pogode licze swoja droga, przyzwyczailam sie do temperatury 50*C w sloncu...
Zazdroszczę Ja się urodziłam w złym klimacie, to pewne Musiałam w poprzednim wcieleniu chyba być murzynką i mieszkać w Afryce, tam gdzie ciepełko
------------------------------------------

Pojawiły się dziś ostatnie wyniki, oczywiście mam nie zdane Łudziłam się, że zdam, bo cały test miałam dobrze rozwiązany, ale 3 opisówki ledwo co uciułałam i to niestety było za mało(facet właśnie na opisówki patrzy najbardziej)
Ech....nic tylko iść spać i nie myśleć dziś
Stary 2008-07-24, 07:09   #333
snowqueen
Zakorzenienie

Witajcie dziewczęta, powróciłam! Szczęśliwa, opalona, wypoczęta, pełna energii. Mogłabym tam siedzieć jeszcze 2 tygodnie Zwłaszcza, że we Wrocławiu mam chmury, deszcz i chłód. Buu.

Jako nałogowiec od razu przyznaję się do bezcłówkowych zakupów Ale na miejscu kosmetyki zeszły na dalszy plan, tuszu uzyłam raz, a pozostałej kolorówki wcale. Połowy ciuchów nie włożyłam Przynajmniej nie muszę prać teraz, hihi.

Zabieram się za nadrabianie zaległości wątkowych.
Miłego dnia
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 07:17   #334
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mam ten zagraniczny, z brązowymi napisami. U mnie w aptece 17 zł kosztował, więc niedrogo a widać, że będzie wydajny
Tylko zapach taki trochę dziwny, ale idzie wytrzymać(na włosach długo go czuć).

Miałam dziś właśnie jechać i nie jadę Leje od rana i jest tak ciepło, że mama rano zapaliła w centralnym, bo byśmy zamarzli w domu A jutro ma być podobno 28 stopni Dziwne jak to się stanie, bo dziś ledwie 15 jest.

Zazdroszczę Ja się urodziłam w złym klimacie, to pewne Musiałam w poprzednim wcieleniu chyba być murzynką i mieszkać w Afryce, tam gdzie ciepełko
------------------------------------------

Pojawiły się dziś ostatnie wyniki, oczywiście mam nie zdane Łudziłam się, że zdam, bo cały test miałam dobrze rozwiązany, ale 3 opisówki ledwo co uciułałam i to niestety było za mało(facet właśnie na opisówki patrzy najbardziej)
Isus dziekuje za odpowiedz Musze sie mu przyjzec,tylko poki co chce kupic maska kallosa latte..jesli bedzie w sklepie fryzjerskim..hmm..tylko tam pewnie bedzie 1000ml.. no ale za 20 zl przeboleje
Isus ja tez dzisiaj jestem nie do zycia.Krecik pojechal do pracy a ja wlasnie leze w lozku i pewnie zaraz zrobie sobie mnooostwo kawy albo kakao.
RAIN,RAIN GO AWAY!!!!!
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta, powróciłam! Szczęśliwa, opalona, wypoczęta, pełna energii. Mogłabym tam siedzieć jeszcze 2 tygodnie Zwłaszcza, że we Wrocławiu mam chmury, deszcz i chłód. Buu.

Jako nałogowiec od razu przyznaję się do bezcłówkowych zakupów Ale na miejscu kosmetyki zeszły na dalszy plan, tuszu uzyłam raz, a pozostałej kolorówki wcale. Połowy ciuchów nie włożyłam Przynajmniej nie muszę prać teraz, hihi.

Miłego dnia
Snow!! kochana jak milo cie widziec z nami prosze o zdjecia zdobyczy
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 07:28   #335
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

dzien dobry umieram.. ja nie umiem spać z TŻtem jestem cała obolała, niewyspana i czuję się jakbym miała kaca wracam do łóżka...

aa zapomniałam się pochwalić... wygrałam konkurs Smakera dostanę książki kucharskie (kolejne ) i gadżety interii cieszę się jak głupia TŻ mnie wczoraj zgasił "głupia, pewnie wszystkim te nagrody rozdają"... ale nie, nie wszystkim 4 osobom
Stary 2008-07-24, 07:34   #336
isa666
Zakorzenienie

snow witaj
Przychylam się do prośby gayenki o zdjęcia zakupów; ja dziś nie pojadę na swoje zakupy to chociaż pooglądam

cmoksiu gratulacje
Stary 2008-07-24, 07:45   #337
snowqueen
Zakorzenienie

gayenka, isa

Siedzę w pracy i zdjęć nie mam Kupiłam L'eau d'Issey edt 100 ml i zestaw YSL z tuszem Effet Faux Cils, korektorem Touche Eclat i miniaturką Elle. Także nie jest ze mną tak źle

Wzięłam jeszcze dla mamy krem EL i dla TŻ męskiego Isseya Wybierał, wybierał i uznał, że tego zapachu teraz chce

Daria gratuluje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 08:08   #338
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Mam ten zagraniczny, z brązowymi napisami. U mnie w aptece 17 zł kosztował, więc niedrogo a widać, że będzie wydajny Tylko zapach taki trochę dziwny, ale idzie wytrzymać(na włosach długo go czuć).
Ja się czaję na tego polskiego Waxa.
Póki co poużywam maseczki Gloria, ponoć rewelacja, hit.
Ta maska została nagrodzona, zawiera wyciąg z szyszek chmielu.
I kosztuje 6 zł

Czyli tak zimno
U mnie też brr... poprostu pogoda koszmarek!

Zazdroszczę Ja się urodziłam w złym klimacie, to pewne Musiałam w poprzednim wcieleniu chyba być murzynką i mieszkać w Afryce, tam gdzie ciepełko ------------------------------------------

Przykro mi
Poprawisz, nie martw się !
Wszystko pójdzie dobrze, będziemy Ci kibicować i trzymać kciuki!

Cytat:
Witaj
To już minęło, tak szybko
Zdaje mi się, że dopioero pojechałaś ... ale ten czas leci !

Cytat:
Isus dziekuje za odpowiedz Musze sie mu przyjzec,tylko poki co chce kupic maska kallosa latte..jesli bedzie w sklepie fryzjerskim..hmm..tylko tam pewnie bedzie 1000ml no ale za 20 zl przeboleje
Isus ja tez dzisiaj jestem nie do zycia.Krecik pojechal do pracy a ja wlasnie leze w lozku i pewnie zaraz zrobie sobie mnooostwo kawy albo kakao.
RAIN,RAIN GO AWAY!!!!!

Snow!! kochana jak milo cie widziec z nami:prosze o zdjecia zdobyczy
Ja też proszę o foteczki
Przynajmniej oczy nacieszę.
A maska Kallosa jest boska, ja kupuję ją u mojej fryzjerki.

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
dzien dobry umieram.. ja nie umiem spać z TŻtem jestem cała obolała, niewyspana i czuję się jakbym miała kaca wracam do łóżka...

aa zapomniałam się pochwalić... wygrałam konkurs Smakera dostanę książki kucharskie (kolejne ) i gadżety interii cieszę się jak głupia TŻ mnie wczoraj zgasił "głupia, pewnie wszystkim te nagrody rozdają"... ale nie, nie wszystkim 4 osobom
Gratuluję, cudownie

Cytat:
gayenka, isa

Siedzę w pracy i zdjęć nie mam Kupiłam L'eau d'Issey edt 100 ml i zestaw YSL z tuszem Effet Faux Cils, korektorem Touche Eclat i miniaturką Elle. Także nie jest ze mną tak źle

Wzięłam jeszcze dla mamy krem EL i dla TŻ męskiego Isseya Wybierał, wybierał i uznał, że tego zapachu teraz chce

Daria gratuluje
O rany, boskie zakupy... zazdraszczam
Stary 2008-07-24, 08:13   #339
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Bardzo chętnie Już się cieszę
Też się cieszę
Cytat:
Ja tez w sumie moglabym przyjechac Tylko sie ogranicze w buszowaniu..chyba ze nagle mi splynie kasa
Ja też liczę na jakieś zaległe płatności , bo w przeciwnym wypadku za bardzo nie poszaleję .
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Gratuluję
A ja dziś doszłam do wniosku, że odkąd wyprowadziłam się z Krakowa moja cera też jakaś taka ładniejsza jest. I problemów z nią mniej. W sumie co się dziwić i zanieczyszczenie tu mniejsze, i woda w kranie lepsza, no i stresów mam mniej

Z pracą jeszcze co innego wyszło W Dominecie dowiedziałam się tyle, co i nic, więc po rozmowie z Hexx, która dała mi do myślenia, stwierdziłam, że wezmę tego Lukasa. I co? I dzwoni babka i mówi, że na razie i tak mam przyjść na próbę, więc idę w poniedziałek. Zobaczymy co to będzie. Jak nic nie wypali, to trudno, ale może w międzyczasie w końcu wyjaśni się Dominet.
Dziękuję
Moja cera "na wsi" u rodziców też zyskuje na urodzie. Miejskie zanieczyszczenia chyba nikomu nie służą .
W temacie pracy - mnie też się wydaje, że coś kręcą. Mam nadzieję, że wszystko się niebawem rozstrzygnie po Twojej myśli.

Cytat:
Jaki TŻ milutki był dziś, no miodzio po prostu

Cytat:
Napisane przez Rani Mukheriee Pokaż wiadomość
Dziękuję za przyjęcie mnie
No może i sukcesu nie odniosę, ale w sumie to jestem dumna z mojej kolekcji kosmetyków...kusi mnie żeby ją jeszcze powiększyć....hihi

Chyba z terapii nici......
Grnono nam się powiększa, witamy.
W czym się specjalizujesz, jeśli można zapytać ?

Cytat:
Witam deszczowo o poranku, ciężki czwartek przede mną

Cytat:

Cytat:

Miłego dnia
Witaj Snow
Cieszę się, ze miałaś udany urlop i jednocześnie zazdraszczam. Ja niestety w tym roku pojadę tylko na tę Słowację i to dopiero we wrześniu.
TZ zabrał się poważnie za remont . Zabieraliśmy sięza niego od 3 lat, więc miałam nadzieję, że jeszcze trochę się odwlecze...
A tu , pozamawiał już posadzki, nowy piekarnik, armaturę do łazienki, brrr...

Cytat:
Gratuluję

Ziz witaj. Właśnie wczoraj o Tobie myślałam , nawet miałam dziewczynom pisać, że jakoś tak mało rozświetlaczowo-brązerowo bez Ciebie .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 08:13   #340
zizou
Zakorzenienie

witaj snow ja teraz sobie mysle, ze polecimy chyba z TZem na jakis last minute pod koniec wrzesnia, zeby sie sloncem naladowac przed zima

zbieram sie do miasta tylko nie wiem, co na siebie wlozyc. moze kozuszek? wtedy nie zmarzne
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 08:29   #341
Hosenka*
Zakorzenienie

Ziz, Snow: Witajcie I znowu szara, zimna, deszczowa i polska ( - słyszałyscie wczorajsze "rewelacje" z posiedzenia komisji czy co to tam było ) rzeczywistość.

Cytat:
LookOut? Czekam na wrażenia
Mnie też zainteresował ten tusz.

Cytat:
Ja tez liczę na dobra pogodę, czeka mnie wycieczka do Huty po błyszczyk Vipery i na Borek F. po Nowości z Essence
Hehehe z jednego końca Krakowa na drugi

Cytat:
Napisane przez Rani Mukheriee Pokaż wiadomość
Czytając te wszystkie posty, ku mojemu przerażeniu dochodzę do wniosku, że również jestem kosmetykoholiczką....:eek :
Te cienie muszę kupić, bo będą mi pasowały do tamtej bluzki (mimo że w tej bluzce i tak nigdzie nie chodzę), a ten lakier KIEDYŚ na pewno się przyda....A potem muszę go wyrzucić, bo okazuje się że nie używałam go i jest zaschnięty....Więc trzeba kupić nowy.....
O zgrozo......Nigdy nie myślałam o tym w TEN sposób.....
Witamy.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Witamy, ale udanej terapii nie obiecujemy.

Potwierdzam

Cytat:
U mnie też ziiimno - ubrałam golf () i jeszcze jeansową kutreczko-marynarkę a i tak było mi zimno idąc do pracy. No i leje - wczoraj cały dzień, w nocy troszkę mniej, i teraz znowu zaczyna. Wczoraj ogłosili u mnie alarm powodziowy . Widziałam sie wczoraj z niedoszłym TZ i pojechaliśmy zobaczyć na jedną z rzek Bardzo wysoki poziom, płynęła jak wściekła, pełno śmieci no i brudna - ludzie i zakłady szamba pospuszczali - "bo przy takim poziomie wody w rzece można"

Cytat:
Isus dziekuje za odpowiedz Musze sie mu przyjzec,tylko poki co chce kupic maska kallosa latte..jesli bedzie w sklepie fryzjerskim..hmm..tylko tam pewnie bedzie 1000ml.. no ale za 20 zl przeboleje
Niekoniecznie - kupowałam małe opakowania w sklepie fryzjerskim W jednym sklepie 10 zł, a w drugi ... 4,90

Cytat:
Gratuluje. Co to za konkurs był?

A ile było uczestników?? 4 ??

Byłam wczoraj z tatą w Realu Korzystając z jego funduszy kupiłam 2 kosmetyki z listy którą wczoraj tu umieściłam - antyperspirant Rexony i krem pod oczy Polleny Evy. Kremu do stóp Len nie było wiec wzięłam żel do mycia Nivea dla dzieci (zachwalany na KWC - planowałam go KIEDYŚ kupić, w bliżej nie określonej przyszłosci, ale że była promocja i fundusze taty to się skusiłam wcześniej). Więc nie jest źle. Dziś wybiore sie do Natury po micel Ziaji (też był na liście) - urwe sie chyba w trakcie pracy zeby nei brakło

MagJa: pisałaś wczoraj o poszukiwaniu kremu na noc. Nie wiem co sie z moją skórą stało - ogólnei jej stan się poprawił, ale zauwazyłam ze wszelkie kremy na noc zaczeły ją zapychać - miałam z wit. E kupiony w Anglii (preparat do demakijażu z tej serii jest boski żaluję że nie kupiłam więcej, a już szansy na odwiedziny w UK nie ma no chyab ze wybiore sie kiedys w odwiedzin ale mało prawdopodobne), na początku był super a z czasem zaczał zapychać, potem kupiłam NutriDermist Garniera - zapychał od początku, ale w sumie nie wiele zostało więc już wykończę (może na nogi lub stopy ). A druga sprawa, ze od jakiegoś czasu kremy na noc wydają mi się za lekkie. Z drugiej strony, może tak po prostu "trafiam"
Kupiłam więc krem bambino ochronny i rzeczywiście jst super RACZEJ nie bedę już kupowac kremów na noc - przynajmniej narazie. Spróbuj - moze akurat Tobie też sie spododoba - najmniejsze pudeleczko kosztuje ok 4-5 zł, wiec mozna spróbować.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 08:31   #342
gayenka
Zakorzenienie

Cmoksiu gratulacje zdolna bestia z Ciebie

Snowqueen
jakie cudenka ja marzylam o takim zestwie w okolicach swiat ..nie wiem czy dobrze kojarze czy byly wtedy w sephorach
W kazdym razie na all sa za ok 180 zl..(moglaby je SP wprowadzic ,nie mowie nie)a z ciekawosci ile za niego sobie bezclowka liczy?
I jak wyprobujesz tusz to daj znac prosze przepraszam,ze tyle pytan ale sama chetnie przywiozlabym taka perelke z wakacji

Vibesko ja tez uzywam tej maski kupilam glorie za 4,80 sugerujac sie skladem i sie nie zawiodlam a Kallos kusi i kusi

**
Dziewczyny mam takie pytanie moj dziadzio mi powiedzial ze jego sasaid pracuje na lotnisku w pyrzowicach i czasami mu kupuje jakies alkohole na prezent w bezclowce..myslicie ze moglby mi cus kupic z kosmetykow?

**
aaa bylam wcczoraj w naturze i ja chce blyszczyk turkusowy essence..ponoc jest podobny do EL pure pops turkusowego na ktory sie czaje jakis czas..a jest tanszy..aale mi nie wooolno.. z 2 strony to bylaby oszczednosc..

Edit: wlasnei mialam pytac gdzie jest Hosenka
jak beda takie male maski to kupie,ale z tego co kojaze to maja tam takie gigantyczne opakowania..choc moze sie zmienilo bo dawno mnie tam nie bylo ale za 4,90..cena marzenie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-24, 08:35   #343
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam takie pytanie moj dziadzio mi powiedzial ze jego sasaid pracuje na lotnisku w pyrzowicach i czasami mu kupuje jakies alkohole na prezent w bezclowce..myslicie ze moglby mi cus kupic z kosmetykow?
Nie wiem jak w Pyrzowicach ale w Krakowie marność nad marnościami (nie mówiąc juz o Rzeszowie - mały sklepik 2x2 m i nic kosmteycznego oprócz zeli Palmolive ...)

gayenko: nic sie nie martw - Hosenka czuwa Zagadałam sie z koleżanką, wiec dopiero po 8 zaczełam coś robić na kompie Nadrabianie wizazu zaczęłam od innych watków, bo w NK jest najwięcej do czytania i pisania wiec zostawiam "na deser"

Zajadm własnie kanapeczkę i pogryzam świeżego ogórka kiszonego

Instagram

Stary 2008-07-24, 08:39   #344
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
U mnie też ziiimno - ubrałam golf () i jeszcze jeansową kutreczko-marynarkę a i tak było mi zimno idąc do pracy. No i leje - wczoraj cały dzień, w nocy troszkę mniej, i teraz znowu zaczyna. Wczoraj ogłosili u mnie alarm powodziowy . Widziałam sie wczoraj z niedoszłym TZ i pojechaliśmy zobaczyć na jedną z rzek Bardzo wysoki poziom, płynęła jak wściekła, pełno śmieci no i brudna - ludzie i zakłady szamba pospuszczali - "bo przy takim poziomie wody w rzece można"
Ha, u mnie remontują mostek na takiej małej rzeczce(już nie raz po takich opadach podmywała ten most i przejazd kolejowy a teraz jak wzbierze, to pewnie porwie ten remontowany most i tymczasowy mostek z desek dla samochodów ). Najlepsze, że to mostek na głównej drodze krajowej i jak go podmyje to będzie ruch pewnie wstrzymany
A moja mama rano słuchała wiadomości i np. Wadowice zalało i Zakopane też.

Aga, Vibeska dziękuję za wsparcie Jakoś to zdam, ale miałam nadzieję, że jednak zaliczyłam choć na -3.0

Najbardziej mnie wkurza to, że żywcem nie mam co ze sobą zrobić Ani isć gdzieś, ani jechać(do Natury chcialam ), w domu nie ma co robić, w TV same powtórki seriali...
Stary 2008-07-24, 08:41   #345
snowqueen
Zakorzenienie

gayenko powiem Ci szczerze, że nie pamiętam, ile kosztował Sprawdzę w domu na paragonie i napiszę.

zizou my raczej już tylko jakieś weekendowe wypady, bo zostało mi tylko 5 dni urlopu Ale nie powiem, chętnie bym jeszcze wyjechała. Kocham słońce

Hosenko ja ostatnio używam tylko antyperspirantów Rexony, są świetne, dawno żaden deo mi tak nie odpowiadał!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 08:48   #346
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak w Pyrzowicach ale w Krakowie marność nad marnościami (nie mówiąc juz o Rzeszowie - mały sklepik 2x2 m i nic kosmteycznego oprócz zeli Palmolive ...)

gayenko: nic sie nie martw - Hosenka czuwa Zagadałam sie z koleżanką, wiec dopiero po 8 zaczełam coś robić na kompie Nadrabianie wizazu zaczęłam od innych watków, bo w NK jest najwięcej do czytania i pisania wiec zostawiam "na deser"

Zajadm własnie kanapeczkę i pogryzam świeżego ogórka kiszonego
Hosenko odetchnelam z ulga stesknilam sie

Cytat:
Ha, u mnie remontują mostek na takiej małej rzeczce(już nie raz po takich opadach podmywała ten most i przejazd kolejowy a teraz jak wzbierze, to pewnie porwie ten remontowany most i tymczasowy mostek z desek dla samochodów ). Najlepsze, że to mostek na głównej drodze krajowej i jak go podmyje to będzie ruch pewnie wstrzymany
A moja mama rano słuchała wiadomości i np. Wadowice zalało i Zakopane też.

Aga, Vibeska dziękuję za wsparcie Jakoś to zdam, ale miałam nadzieję, że jednak zaliczyłam choć na -3.0

Najbardziej mnie wkurza to, że żywcem nie mam co ze sobą zrobić Ani isć gdzieś, ani jechać(do Natury chcialam ), w domu nie ma co robić, w TV same powtórki seriali...
Isus ja ci juz mowilam ,ze my tu wszystkie w ciebie wierzymy ostatnio masz biedactwo ciezki okres..nie zazdroszcze..Ale dasz rade napewno

.Ja poki co leze w lozku bo jest tak ciemno i szaro ze nic mi sie nie chce..i nawet powtorki Mogdy M.juz nie leca
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-24, 08:59   #347
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A z cukru jesteś ? Gdy jeszcze byłam w Krakowie, nie było zajęć (albo nie szłam ) a padało to i tak jechałam do jakiegoś CH bo mnie trafiało w domu z nudów - stałego dostępu do neta nie mialam, tańsze łączenia po 18 dopiero, a ileż razy można sprzątać pokój 3x3 m

Cytat:
Hosenko ja ostatnio używam tylko antyperspirantów Rexony, są świetne, dawno żaden deo mi tak nie odpowiadał!
I podobnie jak z kremami na noc - coś sie dzieje ze mna chyba Przez długi czas używałam kulek Vichy (ok 2 lata albo i dłużej) ale zaczynały coraz słabiej działały - skóra sie już chyba przyzwyczaiła Kupiłam więc sztyft Dove (original) i byłam zachwycona. Potem kupiłam wersję Fresh (czy jakoś tak, tą z ogórkiem) i Pomyślałam więc, że może ma ciut inny skład, wiec kupiłam ponownie Original i znowu W międzyczasie miałam tez spray Dove - podkradałam siostrze Silk i w upały czy duszną/parną pogodę spisywał się elegancko. Zakupiłam więc Fresh i ... kolejna Potem miałam z nowej serii ten owocowy i to samo Musiałam wiec zmienić i kupiłam Rexonę. Dziś testuję - macam sie ukratkiem i sucho Ciekawe tylko jak długo będzie działać na mnie?? Miesiąc, dwa??

Gayenka: Jestem jestem dziecino (up. napisałam przed chwilką zamiast Gayenka -Geyenka - to tak chyba a propos naszych ostanich rozmów )

Isa:Wiesz ze trzymamy kciuki. NK to zdolne bestie wiec dasz rade. NPAEWNO

Instagram

Stary 2008-07-24, 09:07   #348
isa666
Zakorzenienie

gayenko wiem

Hosenko z cukru nie jestem, ale nienawidzę deszczu Może być zimno, może wiać wiatr, ale deszcz....to najgorsze ze wszystkiego Już widzę oczyma wyobraźni jak mam całe buty przemoczone, spodnie mokre i jeszcze trzeba nosić parasol(i hate it). Już chyba bym wolała śnieg niż ulewę.
A z tymi antyperspirantaki chyba mam tak jak Ty, też zwykle przez 1-2 opakowania na mnie coś działa a potem z kolejnym jest gorzej. Planuję kupić Etiaxil albo Antidral, bo ja się często pocę nie tyle z ciepła co ze stresu i zwykłe antyperspiranty mi nie pomagają
Stary 2008-07-24, 09:16   #349
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko z cukru nie jestem, ale nienawidzę deszczu Może być zimno, może wiać wiatr, ale deszcz....to najgorsze ze wszystkiego Już widzę oczyma wyobraźni jak mam całe buty przemoczone, spodnie mokre i jeszcze trzeba nosić parasol(i hate it). Już chyba bym wolała śnieg niż ulewę.
A z tymi antyperspirantaki chyba mam tak jak Ty, też zwykle przez 1-2 opakowania na mnie coś działa a potem z kolejnym jest gorzej. Planuję kupić Etiaxil albo Antidral, bo ja się często pocę nie tyle z ciepła co ze stresu i zwykłe antyperspiranty mi nie pomagają
Ja tez deszczu nie lubię, ale wolę to niż siedziec w domu - tzn. jesli nie mam nic do roboty, ani dostepu do neta.

Mialam kiedys Antidral, ale bałam sie go używac, bo pocę sie raczej "normalnie", a mam kilka osób w otoczeniu którym antyperspiranty (nawet słabsze drogeryjne) szkodzą, więc wolałam nie ryzykować

Ide zaraz do Natury tylko kawke dokończę - od 10 otwarta wiec moze micel jeszcze bedzie . Trzymajcie kciuki zeby nic mnie nie skusiło

EDYCJA: ruszyło sie coś u mnia na All wkońcu jupi: Kilka dni temu sprzedał sie żel Lux przywieziony z UK (kilka godz po wystawieniu) a przed chwilką paletka 3 cieni Inglot - jednka jej nie używałam, wypróbowałam 2-3 razy i leżała...

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 09:21   #350
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja jak mam coś do załatwienia to nawet największy deszcz mnie nie powstrzyma

A propos dezodorantów to ja 2 razy na tydzień używam Antidralu, działa na mnie skutecznie, a tak w pozostałe dni dla przyjemności używam różowej rexony
Stary 2008-07-24, 09:31   #351
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Gayenka: Jestem jestem dziecino (up. napisałam przed chwilką zamiast Gayenka -Geyenka - to tak chyba a propos naszych ostanich rozmów )
Czuje sie bezpiecznie (hihi)
Cytat:
Ja tez deszczu nie lubię, ale wolę to niż siedziec w domu - tzn. jesli nie mam nic do roboty, ani dostepu do neta.

Mialam kiedys Antidral, ale bałam sie go używac, bo pocę sie raczej "normalnie", a mam kilka osób w otoczeniu którym antyperspiranty (nawet słabsze drogeryjne) szkodzą, więc wolałam nie ryzykować

Ide zaraz do Natury tylko kawke dokończę - od 10 otwarta wiec moze micel jeszcze bedzie . Trzymajcie kciuki zeby nic mnie nie skusiło
Trzymamy a tak wogole to zazdroszcze ci tyylu natur blisko

Mi bardzo sluza antyperspiranty YR sa megawydajne (starczaja mi na rok ) i skuteczne.Mam wlasnie znizke -50 i -40 % do YR i musze przed wyjazdem kupic sobie dezodorancik i szamopn. A swoja droga podobno najlepsze sa meskie antyperspiranty, sama znam wiele kobiet,ktore ich uzywaja.

Cytat:
Ja jak mam coś do załatwienia to nawet największy deszcz mnie nie powstrzyma

Mnie tez no chyba ze bylaby burza i ajkies male gradobicie to bym pewnie poczekala az troszke przejdzie zwlaszcza jak przez "cos do zalatwienia" rozumiem zakupy kosmetyczne.

Snow :jesli to nie problem to poprosze cene w razie czego wysle dziadka na przeszpiegi u sasiada

**
Czytam sobie i ogladam obrazki w ksiazce o przygotowywaniu sushi
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-24, 09:37   #352
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymamy a tak wogole to zazdroszcze ci tyylu natur blisko

Mi bardzo sluza antyperspiranty YR sa megawydajne (starczaja mi na rok ) i skuteczne.Mam wlasnie znizke -50 i -40 % do YR i musze przed wyjazdem kupic sobie dezodorancik i szamopn. A swoja droga podobno najlepsze sa meskie antyperspiranty, sama znam wiele kobiet,ktore ich uzywaja.
Mam 3 Natury i 1 Rossmanna, Gler (ale nie po drodze zupełnie) (nie licze małych drogeryjek). Z bardziej ekskluzif tylko Marionaud Ale jest szansa ze będzie coś jeszcze bo budują centrum handlowe i od inwestora wiem, że bedą tam sklepy (chodzi o sieciówki) których jeszcze w NS nie ma - np. H&M, Camaieu, ale wiecej nei mógł mówić bo tajemnica handlowa Po cichutku liczę na Sephorę i może Super-pharm Czy tak wiele wymagam ??

Z YR miałam bambusa - ale jakiś taki mokry i klejący jak dla mnie.

Ok. lece do Natury

Instagram

Stary 2008-07-24, 09:38   #353
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
cmoksiu gratulacje
Cytat:
Daria gratuluje
Cytat:
Gratuluję, cudownie
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Gratuluję
Cytat:
Cmoksiu gratulacje zdolna bestia z Ciebie
dziękować dziękować
Cytat:
Gratuluje. Co to za konkurs był?
Cytat:
A ile było uczestników?? 4 ??
no i następna mnie gasi
nie mam pojęcia ilu było uczestników rzucili kawałek zdjęcia, trzeba było znaleźć w serwisie co to za przepis i go skomentować. od razu było widać, że to jakieś naleśniki (dokładniej TE, więc trudno nie było książki dostanie autorka przepisu i zdjęcia + 3 osoby. Myślę, że przy takim banale jednak trochę więcej osób uczestniczyło

EDIT:
Gayenka ja mam książke i film jak robic sushi TŻ od szefa dostał, bo jego szef ma też sieć restauracji sushi 77. Film zaczyna się od rzucenia na stół 100 kilowego tuńczyka potem już jest lepiej
Stary 2008-07-24, 09:41   #354
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
dziękować dziękować

no i następna mnie gasi
nie mam pojęcia ilu było uczestników rzucili kawałek zdjęcia, trzeba było znaleźć w serwisie co to za przepis i go skomentować. od razu było widać, że to jakieś naleśniki (dokładniej TE, więc trudno nie było książki dostanie autorka przepisu i zdjęcia + 3 osoby. Myślę, że przy takim banale jednak trochę więcej osób uczestniczyło

Ale nie wszyscy wiedza o istnieniu takiej strony (np. ja )

a co to się odbija w widelcu?? jakiś potwór

Instagram

Stary 2008-07-24, 09:43   #355
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:

a co to się odbija w widelcu?? jakiś potwór :drzwi:
właśnie przez tego potwora mnie to zainteresowało myślałam, że na całym zdjęciu będzie lepiej widać wydaje mi się, że to nogi z niezbyt ładnymi kolanami założona jedna na drugą + kawałek ręki

Wiem, że nie wszyscy wiedzą, ale na stronie sporo ludzi bywa
Stary 2008-07-24, 09:49   #356
snowqueen
Zakorzenienie

gayenko żaden problem, tylko ja ten zestaw (jak i całą resztę) kupiłam na egipskim lotnisku U mnie we Wrocławiu nic ciekawego nie było.
Stary 2008-07-24, 09:50   #357
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
gayenko wiem

Ależ z Ciebie malkontentka .

Cytat:
Hosenko .

Ja się właśnie wkurzam. Siedzę jak na szpilkach i czekam na listonosza z tym moim pudrem, denerwuję się jak jasna... bo ciągle nie mam pewności czy to oryginał (to mój pierwszy zakup kosmetyczny na all , stąd ta panika). Schodzę sobie z pieskiem, a tu w skrzynce awizo . Znów listonosz leń nie wjechałna górę, tylko bach awizo do skrzynki i już. Na dokładkę kupowałam na konto TZta, a ponieważ żadne z nas nie jest zameldowane w mieszkaniu i mamy różne nazwiska, więc uparte baby na poczcie, pomimo iż nas kojarzą, nie wydadzą mi przesyłki . TZ pewnie będzie mógł odebrać dopiero w sobotę

EDIT: Daria w widelcu odbija się ręka trzymająca aparat, z którego pewnie robili zdjęcie , a te nieładne kolana to stawy w palcach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 10:05   #358
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: Daria w widelcu odbija się ręka trzymająca aparat, z którego pewnie robili zdjęcie , a te nieładne kolana to stawy w palcach
padłam
Stary 2008-07-24, 10:06   #359
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ z Ciebie malkontentka .

Cytat:
Też mi się tak wydaje, że to paluchy są

Hosenko milych łowów; pochwal się co kupiłaś jak wrócisz

Patrzcie jakieś nowe balsamy Eveline na Inermisie i lakiery do włosów i dezodoranty Joanny http://www.inermis.pl/index.php?str=new
Stary 2008-07-24, 10:07   #360
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
padłam
Hemu?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości