|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Witaj Rani w naszym wątku
![]() Witam deszczowo o poranku, ciężki czwartek przede mną Rzyrafko, cudnie
|
#332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam ten zagraniczny, z brązowymi napisami. U mnie w aptece 17 zł kosztował, więc niedrogo a widać, że będzie wydajny
Tylko zapach taki trochę dziwny, ale idzie wytrzymać(na włosach długo go czuć). Cytat:
A jutro ma być podobno 28 stopni Cytat:
Musiałam w poprzednim wcieleniu chyba być murzynką i mieszkać w Afryce, tam gdzie ciepełko ------------------------------------------ Pojawiły się dziś ostatnie wyniki, oczywiście mam nie zdane Łudziłam się, że zdam, bo cały test miałam dobrze rozwiązany, ale 3 opisówki ledwo co uciułałam i to niestety było za mało(facet właśnie na opisówki patrzy najbardziej) ![]() Ech....nic tylko iść spać i nie myśleć dziś
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczęta, powróciłam!
Zwłaszcza, że we Wrocławiu mam chmury, deszcz i chłód. Buu.Jako nałogowiec od razu przyznaję się do bezcłówkowych zakupów Ale na miejscu kosmetyki zeszły na dalszy plan, tuszu uzyłam raz, a pozostałej kolorówki wcale. Połowy ciuchów nie włożyłam Przynajmniej nie muszę prać teraz, hihi.Zabieram się za nadrabianie zaległości wątkowych. Miłego dnia
|
|
|
|
#334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze sie mu przyjzec,tylko poki co chce kupic maska kallosa latte..jesli bedzie w sklepie fryzjerskim..hmm..tylko tam pewnie bedzie 1000ml.. no ale za 20 zl przeboleje Isus ja tez dzisiaj jestem nie do zycia.Krecik pojechal do pracy a ja wlasnie leze w lozku i pewnie zaraz zrobie sobie mnooostwo kawy albo kakao. RAIN,RAIN GO AWAY!!!!! Cytat:
kochana jak milo cie widziec z nami
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
umieram.. ja nie umiem spać z TŻtem wracam do łóżka...aa zapomniałam się pochwalić... wygrałam konkurs Smakera ![]() dostanę książki kucharskie (kolejne ) i gadżety interii ![]() cieszę się jak głupia TŻ mnie wczoraj zgasił "głupia, pewnie wszystkim te nagrody rozdają"... ale nie, nie wszystkim
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
snow witaj
Przychylam się do prośby gayenki o zdjęcia zakupów; ja dziś nie pojadę na swoje zakupy to chociaż pooglądam ![]() cmoksiu gratulacje
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
gayenka, isa
Siedzę w pracy i zdjęć nie mam Kupiłam L'eau d'Issey edt 100 ml i zestaw YSL z tuszem Effet Faux Cils, korektorem Touche Eclat i miniaturką Elle. Także nie jest ze mną tak źle ![]() Wzięłam jeszcze dla mamy krem EL i dla TŻ męskiego Isseya Wybierał, wybierał i uznał, że tego zapachu teraz chce ![]() Daria gratuluje
|
|
|
|
#338 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprawisz, nie martw się ! Wszystko pójdzie dobrze, będziemy Ci kibicować i trzymać kciuki! Cytat:
To już minęło, tak szybko ![]() Zdaje mi się, że dopioero pojechałaś ... ale ten czas leci ! Cytat:
![]() Przynajmniej oczy nacieszę. A maska Kallosa jest boska, ja kupuję ją u mojej fryzjerki. Cytat:
Cytat:
|
|
#339 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Też się cieszęCytat:
, bo w przeciwnym wypadku za bardzo nie poszaleję Cytat:
![]() Moja cera "na wsi" u rodziców też zyskuje na urodzie. Miejskie zanieczyszczenia chyba nikomu nie służą W temacie pracy - mnie też się wydaje, że coś kręcą. Mam nadzieję, że wszystko się niebawem rozstrzygnie po Twojej myśli. ![]() Cytat:
W czym się specjalizujesz, jeśli można zapytać ?Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się, ze miałaś udany urlop i jednocześnie zazdraszczam. Ja niestety w tym roku pojadę tylko na tę Słowację i to dopiero we wrześniu.TZ zabrał się poważnie za remont . Zabieraliśmy sięza niego od 3 lat, więc miałam nadzieję, że jeszcze trochę się odwlecze...A tu Cytat:
![]() Ziz witaj . Właśnie wczoraj o Tobie myślałam , nawet miałam dziewczynom pisać, że jakoś tak mało rozświetlaczowo-brązerowo bez Ciebie .
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
witaj snow
ja teraz sobie mysle, ze polecimy chyba z TZem na jakis last minute pod koniec wrzesnia, zeby sie sloncem naladowac przed zima zbieram sie do miasta tylko nie wiem, co na siebie wlozyc. moze kozuszek? wtedy nie zmarzne
|
#341 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ziz, Snow: Witajcie
I znowu szara, zimna, deszczowa i polska ( - słyszałyscie wczorajsze "rewelacje" z posiedzenia komisji czy co to tam było Mnie też zainteresował ten tusz. Cytat:
![]() Cytat:
Potwierdzam Cytat:
) i jeszcze jeansową kutreczko-marynarkę a i tak było mi zimno idąc do pracy. No i leje - wczoraj cały dzień, w nocy troszkę mniej, i teraz znowu zaczyna. Wczoraj ogłosili u mnie alarm powodziowy . Widziałam sie wczoraj z niedoszłym TZ i pojechaliśmy zobaczyć na jedną z rzek Bardzo wysoki poziom, płynęła jak wściekła, pełno śmieci no i brudna - ludzie i zakłady szamba pospuszczali - "bo przy takim poziomie wody w rzece można" ![]() Cytat:
Cytat:
A ile było uczestników?? 4 ?? Byłam wczoraj z tatą w Realu Korzystając z jego funduszy kupiłam 2 kosmetyki z listy którą wczoraj tu umieściłam - antyperspirant Rexony i krem pod oczy Polleny Evy. Kremu do stóp Len nie było wiec wzięłam żel do mycia Nivea dla dzieci (zachwalany na KWC - planowałam go KIEDYŚ kupić, w bliżej nie określonej przyszłosci, ale że była promocja i fundusze taty to się skusiłam wcześniej). Więc nie jest źle. Dziś wybiore sie do Natury po micel Ziaji (też był na liście) - urwe sie chyba w trakcie pracy zeby nei brakło MagJa: pisałaś wczoraj o poszukiwaniu kremu na noc. Nie wiem co sie z moją skórą stało - ogólnei jej stan się poprawił, ale zauwazyłam ze wszelkie kremy na noc zaczeły ją zapychać - miałam z wit. E kupiony w Anglii (preparat do demakijażu z tej serii jest boski żaluję że nie kupiłam więcej, a już szansy na odwiedziny w UK nie ma ale mało prawdopodobne), na początku był super a z czasem zaczał zapychać, potem kupiłam NutriDermist Garniera - zapychał od początku, ale w sumie nie wiele zostało więc już wykończę (może na nogi lub stopy ). A druga sprawa, ze od jakiegoś czasu kremy na noc wydają mi się za lekkie. Z drugiej strony, może tak po prostu "trafiam" ![]() Kupiłam więc krem bambino ochronny i rzeczywiście jst super
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Cmoksiu gratulacje zdolna bestia z Ciebie
Snowqueen jakie cudenka W kazdym razie na all sa za ok 180 zl..(moglaby je SP wprowadzic ,nie mowie nie )a z ciekawosci ile za niego sobie bezclowka liczy?I jak wyprobujesz tusz to daj znac prosze Vibesko ja tez uzywam tej maski a Kallos kusi i kusi ** Dziewczyny mam takie pytanie moj dziadzio mi powiedzial ze jego sasaid pracuje na lotnisku w pyrzowicach i czasami mu kupuje jakies alkohole na prezent w bezclowce..myslicie ze moglby mi cus kupic z kosmetykow? ** aaa bylam wcczoraj w naturze i ja chce blyszczyk turkusowy essence..ponoc jest podobny do EL pure pops turkusowego na ktory sie czaje jakis czas..a jest tanszy..aale mi nie wooolno.. Edit: wlasnei mialam pytac gdzie jest Hosenka jak beda takie male maski to kupie,ale z tego co kojaze to maja tam takie gigantyczne opakowania..choc moze sie zmienilo bo dawno mnie tam nie bylo ale za 4,90..cena marzenie
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie mówiąc juz o Rzeszowie - mały sklepik 2x2 m i nic kosmteycznego oprócz zeli Palmolive ...)gayenko: nic sie nie martw - Hosenka czuwa Zagadałam sie z koleżanką, wiec dopiero po 8 zaczełam coś robić na kompie Nadrabianie wizazu zaczęłam od innych watków, bo w NK jest najwięcej do czytania i pisania wiec zostawiam "na deser" ![]() Zajadm własnie kanapeczkę i pogryzam świeżego ogórka kiszonego
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Najlepsze, że to mostek na głównej drodze krajowej i jak go podmyje to będzie ruch pewnie wstrzymany ![]() A moja mama rano słuchała wiadomości i np. Wadowice zalało i Zakopane też. Aga, Vibeska dziękuję za wsparcie ![]() Najbardziej mnie wkurza to, że żywcem nie mam co ze sobą zrobić
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
gayenko powiem Ci szczerze, że nie pamiętam, ile kosztował
zizou my raczej już tylko jakieś weekendowe wypady, bo zostało mi tylko 5 dni urlopu Ale nie powiem, chętnie bym jeszcze wyjechała. Kocham słońce Hosenko ja ostatnio używam tylko antyperspirantów Rexony, są świetne, dawno żaden deo mi tak nie odpowiadał! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stesknilam sie Cytat:
ostatnio masz biedactwo ciezki okres..nie zazdroszcze..Ale dasz rade napewno .Ja poki co leze w lozku bo jest tak ciemno i szaro ze nic mi sie nie chce..i nawet powtorki Mogdy M.juz nie leca
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przez długi czas używałam kulek Vichy (ok 2 lata albo i dłużej) ale zaczynały coraz słabiej działały - skóra sie już chyba przyzwyczaiła Kupiłam więc sztyft Dove (original) i byłam zachwycona. Potem kupiłam wersję Fresh (czy jakoś tak, tą z ogórkiem) i Musiałam wiec zmienić i kupiłam Rexonę. Dziś testuję - macam sie ukratkiem i sucho Ciekawe tylko jak długo będzie działać na mnie?? Miesiąc, dwa?? ![]() Gayenka: Jestem jestem dziecino (up. napisałam przed chwilką zamiast Gayenka -Geyenka - to tak chyba a propos naszych ostanich rozmów )Isa:Wiesz ze trzymamy kciuki. NK to zdolne bestie wiec dasz rade. NPAEWNO
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
gayenko wiem
Hosenko z cukru nie jestem, ale nienawidzę deszczu Może być zimno, może wiać wiatr, ale deszcz....to najgorsze ze wszystkiego A z tymi antyperspirantaki chyba mam tak jak Ty, też zwykle przez 1-2 opakowania na mnie coś działa a potem z kolejnym jest gorzej. Planuję kupić Etiaxil albo Antidral, bo ja się często pocę nie tyle z ciepła co ze stresu i zwykłe antyperspiranty mi nie pomagają
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam kiedys Antidral, ale bałam sie go używac, bo pocę sie raczej "normalnie", a mam kilka osób w otoczeniu którym antyperspiranty (nawet słabsze drogeryjne) szkodzą, więc wolałam nie ryzykować Ide zaraz do Natury tylko kawke dokończę - od 10 otwarta wiec moze micel jeszcze bedzie . Trzymajcie kciuki zeby nic mnie nie skusiło EDYCJA: ruszyło sie coś u mnia na All wkońcu jupi: Kilka dni temu sprzedał sie żel Lux przywieziony z UK (kilka godz po wystawieniu) a przed chwilką paletka 3 cieni Inglot - jednka jej nie używałam, wypróbowałam 2-3 razy i leżała...
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak mam coś do załatwienia to nawet największy deszcz mnie nie powstrzyma
![]() A propos dezodorantów to ja 2 razy na tydzień używam Antidralu, działa na mnie skutecznie, a tak w pozostałe dni dla przyjemności używam różowej rexony
|
#351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(hihi ) Cytat:
a tak wogole to zazdroszcze ci tyylu natur blisko Mi bardzo sluza antyperspiranty YR ) i skuteczne.Mam wlasnie znizke -50 i -40 % do YR i musze przed wyjazdem kupic sobie dezodorancik i szamopn. A swoja droga podobno najlepsze sa meskie antyperspiranty, sama znam wiele kobiet,ktore ich uzywaja. Cytat:
no chyba ze bylaby burza i ajkies male gradobicie to bym pewnie poczekala az troszke przejdzie zwlaszcza jak przez "cos do zalatwienia" rozumiem zakupy kosmetyczne.Snow :jesli to nie problem to poprosze cene w razie czego wysle dziadka na przeszpiegi u sasiada ** Czytam sobie i ogladam obrazki w ksiazce o przygotowywaniu sushi
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest szansa ze będzie coś jeszcze bo budują centrum handlowe i od inwestora wiem, że bedą tam sklepy (chodzi o sieciówki) których jeszcze w NS nie ma - np. H&M, Camaieu, ale wiecej nei mógł mówić bo tajemnica handlowa Po cichutku liczę na Sephorę Czy tak wiele wymagam ?? ![]() Z YR miałam bambusa - ale jakiś taki mokry i klejący jak dla mnie. Ok. lece do Natury
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować dziękować
![]() no i następna mnie gasi nie mam pojęcia ilu było uczestników książki dostanie autorka przepisu i zdjęcia + 3 osoby. Myślę, że przy takim banale jednak trochę więcej osób uczestniczyło EDIT: Gayenka ja mam książke i film jak robic sushi TŻ od szefa dostał, bo jego szef ma też sieć restauracji sushi 77. Film zaczyna się od rzucenia na stół 100 kilowego tuńczyka potem już jest lepiej
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wszyscy wiedza o istnieniu takiej strony (np. ja a co to się odbija w widelcu?? jakiś potwór
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przez tego potwora mnie to zainteresowało
Wiem, że nie wszyscy wiedzą, ale na stronie sporo ludzi bywa
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
gayenko żaden problem, tylko ja ten zestaw (jak i całą resztę) kupiłam na egipskim lotnisku
U mnie we Wrocławiu nic ciekawego nie było.
|
|
|
|
#357 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Ja się właśnie wkurzam. Siedzę jak na szpilkach i czekam na listonosza z tym moim pudrem, denerwuję się jak jasna... bo ciągle nie mam pewności czy to oryginał (to mój pierwszy zakup kosmetyczny na all , stąd ta panika). Schodzę sobie z pieskiem, a tu w skrzynce awizo . Znów listonosz leń nie wjechałna górę, tylko bach awizo do skrzynki i już. Na dokładkę kupowałam na konto TZta, a ponieważ żadne z nas nie jest zameldowane w mieszkaniu i mamy różne nazwiska, więc uparte baby na poczcie, pomimo iż nas kojarzą, nie wydadzą mi przesyłki ![]() EDIT: Daria w widelcu odbija się ręka trzymająca aparat, z którego pewnie robili zdjęcie , a te nieładne kolana to stawy w palcach
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Hosenko milych łowów; pochwal się co kupiłaś jak wrócisz Patrzcie jakieś nowe balsamy Eveline na Inermisie i lakiery do włosów i dezodoranty Joanny http://www.inermis.pl/index.php?str=new
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

A jutro ma być podobno 28 stopni
Musiałam w poprzednim wcieleniu chyba być murzynką i mieszkać w Afryce, tam gdzie ciepełko
Łudziłam się, że zdam, bo cały test miałam dobrze rozwiązany, ale 3 opisówki ledwo co uciułałam i to niestety było za mało(facet właśnie na opisówki patrzy najbardziej)
Zwłaszcza, że we Wrocławiu mam chmury, deszcz i chłód. Buu.
no ale za 20 zl przeboleje
wracam do łóżka...

?
ale mało prawdopodobne), na początku był super a z czasem zaczał zapychać, potem kupiłam NutriDermist Garniera - zapychał od początku, ale w sumie nie wiele zostało więc już wykończę (może na nogi lub stopy 

a tak wogole to zazdroszcze ci tyylu natur blisko ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
padłam