Tableciary plotkary V - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 12:29   #331
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane ja tylko na chwile przed praca zeby zyczyc milego dnia
Kurcze cos ostatnio ciezko mi sie wyrobic ,chodze nie wyspana ,jeszcze wczoraj polozylam sie spac z lekko mokrymu wlosami i przy otwartym oknie(wiem wiem madrosc hihih)i chyba mnie przewialo cos bo wstalam dzisiaj wygieta i nie moge za bardzo szyja obracac

Lece do pracy jeszcze dzis i jutro i bede miec 3 dni wolne,mam nadzieje ze moj tz zjedzie na ten weekend
oj Kachulko, to się załatwiłaś mam nadzieję, że szybko przejdzie
miłego dnia w pracy
trzymam kciuki, żeby TŻ przyjechał do domku

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 12:30   #332
kachula27
Zakorzenienie

Wlasnie doczytalam Kasiasiarku naprawde wspolczuje siosrty,ona to chyba troszke dziwna jest,nie obraz sie ale takie jest moje odczucie po tym co piszesz jak ona czasami postepuje
Chyba uwaza ze jej sie wszytko nalezy,kochana nie przejmuj sie-przytulam cie mocno

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 12:56   #333
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ray poboli i przejdzie wazne, ze juz pojawila sie @ i wiesz na czym stoisz
Kachulko milej pracy i wolnego weekendu
Kasiasiar azzz mi glupio to napisac, ale niestety rozumiem co czujesz... Co prawda moze nie chodzi o remont czy ten nocleg, ale ogolnie o sam fakt...
Kinia autkiem juz pomykasz??

Buuu a mojego posta ominelyscie ale trudno

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:01   #334
kasiasiar
Zakorzenienie

dziekuje dziewczynki

Ray siostrze remont robi jej wlasny maz, poza tym za hotel trzeba niestety zapłacić co przy 6 noclegach wyjdzie niemało.

Kachulko oby ból szyi szybko minal. Ja na takie bole a mam je czesto z racji krzywego kregosłupa misnie z jednej strony szyi mam ciagle napiete. Jak mi sie przytrafi taki bl to ide popływać i na drugi dzień jestem jak nowo narodzona, w wodzie sie mięsnie rozluźniaja
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:01   #335
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Kinia autkiem juz pomykasz??
Marceluś tak, jeździłam w piątek, a jutro też pewnie ja będę prowadzić jak będziemy jechać do rodziców

Mąż i żona...
Stary 2008-08-13, 13:05   #336
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Doszlam do wniosku takie, ze nie nadaje sie do biura gdzie siedze przez wieksza ilosc czasu na 4 literach i ciagle robic to samo w stresie, boja to zawsze sie stresuje...

Mam u siebie 2 firmy kosmetyczne(pomijam stolice) i mysle, zeby tam starac sie o prace

Co sadzicie??
Marcelko nie widziałam, że edytowałaś

myślę, że to dobry pomysł, już zaciskam kciukasy

Mąż i żona...
Stary 2008-08-13, 13:09   #337
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia i jak Ci sie jezdzi?? Wolisz byc kierowca czy pasazerka?? Ja osobiscie zdecydowanie wole byc kierowca

Dziekuje za kciukasy

Stary 2008-08-13, 13:11   #338
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia i jak Ci sie jezdzi?? Wolisz byc kierowca czy pasazerka?? Ja osobiscie zdecydowanie wole byc kierowca
kierowcą, choć jeszcze trochę się cykam jeździć, ale to mija w czasie jazdy, muszę się na nasz samochód po prostu przestawić

Mąż i żona...
Stary 2008-08-13, 13:16   #339
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelko mysle, ze próbowac zawsze warto, więc wedlug mnie powinnas spróbować z tymi firmami kosmetycznymi w Twojej okolicy Jesli Ci sie jednak nie spodoba praca" w rozjazdach" wtedy zmienisz Trzymam kciuki
Stary 2008-08-13, 13:19   #340
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
kierowcą, choć jeszcze trochę się cykam jeździć, ale to mija w czasie jazdy, muszę się na nasz samochód po prostu przestawić
Zawsze masz TŻ obok Ja na poczatku stracha mialam, ze auto moge rozwalic(w koncu moj brat nie jedno rozwalilk, to comowic ja )...

Co do przywyczajania sie do auta, to u mnie najgorzej jest z roznica w pedale sprzegla, ale wystarczy poruszac z 1ki kilka razy i autko mozna juz wyczuc

Kasiasiar dziekuje

Stary 2008-08-13, 13:38   #341
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki,
ale ten czas szybko mi elci, jedna reka gotuje zupe, druga do was pisze, a przydalaby sie jeszcze trzecia!

Maly spi w swoim nowym lozu- wklejam fotke
To moj maz kupil nam takie cudo na kolkach
W ciagu dnia mialam malego w wozku, bo mamy duze mieszkanie i jego pokoj jest hen hen, daleko, wiec mialam na Edwarda oko caly czas. Ale teraz wozio stoi na dole, zebym mogla na spacerki chodzic.
Tutaj popularne sa takie kosze na kolkach, mozna miec dzieciaka pod reka i jest super wygoda!
Maly juz sie zaklimatyzowal, tylko ten kosz jest znacznie wiekszy, niz oczekiwalam. No coz, przynajmniej starczy na kilka miesiecy A ja sobie biore prysznic czy prasuje i nie musze biegac do pokoiku tylko zerkam zza winkla czy maly spi, hihi

ale chyba mu pasuje, bo dzis prakytcznie caly dzien sobie spatulka.

Pogoda kiepska, wyszlismy na spacer, ale deszcz nas po 5 minutach przegonil
Dzis przyjezdza polozna- dowiemy sie ile znowu przytyl moj skarb
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0178.jpg (40,4 KB, 11 załadowań)

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 13:47   #342
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki,
ale ten czas szybko mi elci, jedna reka gotuje zupe, druga do was pisze, a przydalaby sie jeszcze trzecia!

Maly spi w swoim nowym lozu- wklejam fotke
To moj maz kupil nam takie cudo na kolkach
W ciagu dnia mialam malego w wozku, bo mamy duze mieszkanie i jego pokoj jest hen hen, daleko, wiec mialam na Edwarda oko caly czas. Ale teraz wozio stoi na dole, zebym mogla na spacerki chodzic.
Tutaj popularne sa takie kosze na kolkach, mozna miec dzieciaka pod reka i jest super wygoda!
Maly juz sie zaklimatyzowal, tylko ten kosz jest znacznie wiekszy, niz oczekiwalam. No coz, przynajmniej starczy na kilka miesiecy A ja sobie biore prysznic czy prasuje i nie musze biegac do pokoiku tylko zerkam zza winkla czy maly spi, hihi

ale chyba mu pasuje, bo dzis prakytcznie caly dzien sobie spatulka.

Pogoda kiepska, wyszlismy na spacer, ale deszcz nas po 5 minutach przegonil
Dzis przyjezdza polozna- dowiemy sie ile znowu przytyl moj skarb
Madziu to widzę, ze dwoisz się i troisz, a łóżeczko jest ekstra i zawsze masz malucha obok siebie

Mąż i żona...
Stary 2008-08-13, 13:53   #343
kasiasiar
Zakorzenienie

Madziu łózeczko superasne A Edzio faktycznie jeszcze taki malutki i duzo miejsca w nim ma Ale rosnie jak na drożdzach i pewnie ani sie obejrzysz a trzeba bedzie cos wiekszego kombinowac
Stary 2008-08-13, 14:05   #344
dragonka123
Rozeznanie

Hej laseczki

Misiu super że tak Wam fajnie rodzinnie dni mijają a dla tatusia 100 lat
Gratuluje zdania egzaminków

zgadnij_MS do wniosków doszłaś bardzo dobrych szczególnie jeśli chodzi o to by się szkolić i móc awansować na wyższy poziom
To jasne że tak jesli masz obok firmy te kosmetyczne i interesuje Cie to, to próbuj

kasiasiar o jaaaaa to ładnie Cie siostrzyczka wyrolowała, czasem mam wrażnie że ludzie robią tak specjalnie jakby nie mogli zrobić wcześniej znając plany innych osób ojj jaka ja bym była zła na Twoim miejscu ... narobiłabym huraganu niech siostrzyczka nocuje w hotelu chciala remont to widac ma pieniadze, a Wy przyjezdzacie a sami macie płacić za hotel wrr to niech ona wam go funduje

Mijalea śliczne łóżeczko
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:10   #345
Mijalea
Zakorzenienie

Kiniu, to ty juz odebralas prawko?? jejciu , jak ten czas leci, robie sie jakas zacofana!! Normalnie zupki, kupki a co z reszta swiata ??

Ja jak sobie przypomne moje pierwsze samotne jazdy, to smiac mi sie chce. Zjechalam raptem ulica w dol na jakies male ruchliwe osiedle, a juz mialam spocone dlonie i panike sialam.Potem tato pozwolil mi jezdzic do chlopaka- do Gdyni, trase znalam na pamiec, wiec pomykalam, ale jakbym miala jechac do centrum to chyba bym padla A potem jakos powoli i jazda zrobila sie przyjemnoscia... Trzeba sie po prostu przywyczaic i starac sie duzo jezdzic

Kasiu, przykro mi, ze tak wyszlo z tym hotelem...
My teraz bedziemy miec tez zawsze problem jak bedziemy w Pl, szczegolnie w swieta- bo moja siostra tez przyjezdza na takie okolicznosci i ciezko bedzie sie pomiescic u rodzicow. Cos sie wykombinuje. Pokoi starczy, ale przeraza mnie rozgardiasz i zamieszanie , ja wole spokoj...tymbardziej jak bede z malym dzieckiem.

O, maly znowu spi-niesmaowity jest dzisiaj ten dzieciak...

Stary 2008-08-13, 14:26   #346
kasiasiar
Zakorzenienie

Madziu u nas nawet miejsca nie ma nie mwiąc o spokoju

Edzia może pogoda nastraja do spania?? Ale to dobrze przynajmniej TY masz troszke czasu dla siebie A może jakies nowe foteczki nam wkleisz?
Stary 2008-08-13, 14:37   #347
Mijalea
Zakorzenienie

Z nowych fotek mam tylko te dzisiejsza- spiacego malucha

Mam w planie juz od dawna porobic ladne zdjecia np. stopek, raczek itp- na pamiatke.
Ale z czasem krucho
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0185.jpg (40,2 KB, 12 załadowań)

Stary 2008-08-13, 14:59   #348
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu, to ty juz odebralas prawko?? jejciu , jak ten czas leci, robie sie jakas zacofana!! Normalnie zupki, kupki a co z reszta swiata ??

Ja jak sobie przypomne moje pierwsze samotne jazdy, to smiac mi sie chce. Zjechalam raptem ulica w dol na jakies male ruchliwe osiedle, a juz mialam spocone dlonie i panike sialam.Potem tato pozwolil mi jezdzic do chlopaka- do Gdyni, trase znalam na pamiec, wiec pomykalam, ale jakbym miala jechac do centrum to chyba bym padla A potem jakos powoli i jazda zrobila sie przyjemnoscia... Trzeba sie po prostu przywyczaic i starac sie duzo jezdzic
tak Madziu już odebrałam w piątek i od razu w piątek wsiadłam za kierownicę, chcę właśnie jak najwięcej jeździć
Cytat:
jejciu jaki on śliczny aniołek jest

Mąż i żona...
Stary 2008-08-13, 15:19   #349
kasiasiar
Zakorzenienie

Madziu śliczny ten Wasz synuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 15:57   #350
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
hej dziewuszki ja juz tez na nogach mam tyle roboty ze hej a ten moj robaczek wstal tez z samego rana a myslalam ze pospi i cos porobie brrrr....

no i dostalama wyczekiwanego okresu ufffffff...
Ray ciesze sie ze @ cie wreszcie nawiedziła bedziesz spokojniejsza

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Dzien dobry kobietki

wpadlam sie tylko przywitacwszystko nadrobie jak rodzice wyjada
wczoraj zwiedzalismy zamek Windsor,i moj tato mial urodziny wiec zrobilismy mu male dzisiaj smigamy na zakupy popoludniu

a teraz zmykam do pracy wiec milego dnia wam zycze

Ps:zdalam wszystkie egzaminy

Misia gratuluje i najlepszego dla taty

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Pewnie to po mamie takie zdolności
Wizaż wciąga juz od najmłodszych lat jak widać hehe

Dość miło Nikitko
Od soboty mieszkam sobie u TŻa, bo u niego wszyscy wyjechali
Ale już jutro wracam do domu

Spodobała mi się ta rola żonki
Śniadanka, obiadki, kolacje
Hehehe i jakoś daje rade

Wiem
Wolne miałam i wtedy nie korzystam z kompa
Mam go aż nadto w pracy

Musi mieć dużo siły skoro tak prze na kupke heheh
Przygody macie naprawde rewelacyjne

Gratulacje Misiu

Ja juz w pracy od połtorej godziny
Jem włąsnie śniadanko

Miłego dnia dziewczyny

Monia to fajnie ze sami pobyliście i ze dobrze sie czujecie w tych rolach

Cytat:
Kinia dzieki

Monia, ja to chyba w tymn roku nie doczekam sie zadnego wyjazdu rodzicow ale na szczescie obiadki moje gotowac w kuchnii u siebie i nie patrzec na rodzicow... cHociaz wiadomo, ze lepiej jak by ich nie bylo tak przez tydzien

Przejrzalam te ogloszenia i doszlam do wniosku, ze nie pozostaje mi nic innego, jak praca w stolicy albo w okolicy, ale za to na dziale produkcyjnym/pakowawczym itp

Wiecie co, wlasnie sobie napisalm czego oczekiwalabym od pracy i wiecie do jakich wnioskow doszlam??
Wnioski
-praca w ruchu, autkiem badz miedzy pokojami , moze w akordzie
-mozliwosci awansu, poszerzania wiedzy, rozwoju osobistego
-dzial kosmetyczny;farmacja; nieruchomosci bo tez mozna jezdzic i pokazywac dzialki itp
-pensja, zeby mozna bylo cos zaoszczedzic
Doszlam do wniosku takie, ze nie nadaje sie do biura gdzie siedze przez wieksza ilosc czasu na 4 literach i ciagle robic to samo w stresie, boja to zawsze sie stresuje...

Mam u siebie 2 firmy kosmetyczne(pomijam stolice) i mysle, zeby tam starac sie o prace

Co sadzicie??

Marcelko ja uważam ze to dobry pomysł i próbuj swoich sił

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
CZeść dziewczynki ja juz po pracy

Własnie sie dowiedziałam, ze musimy sobie hotel wynajac na czas pobvytu w PL Mielismy mieszkać u moich rodzicow ale wiecie co? Moja kochana siostrzyczka przyjechala z dziemi bo oni remont w domu robią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! My to, ze przyjeżdzamy mowilismy juz od poczatku kwietnia a oni mogliby sobie remont w innym terminie robic np za tydzień jak nas juz nie bdzie
Normalnie szkoda slów Nic mi sie nie chce , rece opadaja

Kasiu brak mi słów na twoją siostre gdybym mieszkała w twojej okolicy to bym cie do siebie przygarneła

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane ja tylko na chwile przed praca zeby zyczyc milego dnia
Kurcze cos ostatnio ciezko mi sie wyrobic ,chodze nie wyspana ,jeszcze wczoraj polozylam sie spac z lekko mokrymu wlosami i przy otwartym oknie(wiem wiem madrosc hihih)i chyba mnie przewialo cos bo wstalam dzisiaj wygieta i nie moge za bardzo szyja obracac

Lece do pracy jeszcze dzis i jutro i bede miec 3 dni wolne,mam nadzieje ze moj tz zjedzie na ten weekend

Milego dnia kochane

Kasiasiarku to faktycznie bedziecie mieli napiety plan jak bedziecie w kraju,oby wszystko udalo Wam sie zalatwic
Kasiu to nie dobrze że cie coś wzieło zdrowiej kochana

Cytat:

Mam w planie juz od dawna porobic ladne zdjecia np. stopek, raczek itp- na pamiatke.
Ale z czasem krucho
Madziu synek jest słodki i jak uroczo wygląda jak śpi
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 16:28   #351
Ray
Zakorzenienie

nikita odetchnelam z tym okresem chodz fajnie byl go tyle nie miec hehe

kasisiar no nie wiem... jesli maja ten remont tak specjalnie to nie wiem ciezko cos powiedziec na ten temat ja rozumiem ciebie i ich mimo ze nie znam siostry... tzn mysle ze moze maz mial wtedy urlop czy cos ... ale jesli to tak po prostu nie biorac pod uwagea waszego przyjazdu to moze faktycznie nie milo.. a hotel tz racja kosztuje

powiem wam ze ja sie zastanwiam sama jak to u nas bedzie bo my mamy zaledwie pokoj z kuchnia, pokoj malej i nasza sypialnia i nie wiem gdzie my bedziemy nocowac np tesciow... czy innych z ajomych bo np w salonie nie zmiesci sie zadna kanapa ja postawilam na ladna kuchnie z pieknym duzym stolem i ewnetualnie do kawy jakimis dwoma fotelami i malusim stoliczkiem... jedyne bedzie wtedy materac jakis albo jeszcze jakas rozkladana sofa u malej...

dzis chyba faktycznie jakis kiespki dzien bo moja amala tez spi caly dzien az musze isc ja chyba budzic... ale u nas tot ez kwestia zabkowania swoja droga ciekawe kiedy sie pojawi jakis zabek

mijaela fajne lozeczko sama bym takie chciala
Stary 2008-08-13, 16:31   #352
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

a mnie coś zmogło i się położyłam na chwile ale nie idzie się zdrzemnąć nie wiem czemu

Justys a znasz moze kosmetyki Clarena?
Stary 2008-08-13, 17:30   #353
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko dzieki Tutaj masz wiecej o tym kosmetykach http://www.clarena.pl/cms/?__page_id=65
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=clarena

Stary 2008-08-13, 17:56   #354
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dzieki Marcelko kosmetyczka pracuje na tych kosmetykach i sie zastanawiam czy sobie kupic powiem wam szczerze że po tych wszystkich różnych zabiegach moje rozstepy na brzuchu wybiliły sie i praktycznie ich nie widac juz mnie tak to nie krempuje ale skóra jeszcze troche wiotka jest staram sie ćwiczyć ale czasem zapominam. Jeszcze 3 zabiegi przedemna
Stary 2008-08-13, 18:23   #355
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kasiu brak mi słów na twoją siostre gdybym mieszkała w twojej okolicy to bym cie do siebie przygarneła

dziekuje
Stary 2008-08-13, 18:26   #356
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Dzieki Marcelko kosmetyczka pracuje na tych kosmetykach i sie zastanawiam czy sobie kupic powiem wam szczerze że po tych wszystkich różnych zabiegach moje rozstepy na brzuchu wybiliły sie i praktycznie ich nie widac juz mnie tak to nie krempuje ale skóra jeszcze troche wiotka jest staram sie ćwiczyć ale czasem zapominam. Jeszcze 3 zabiegi przedemna
No wlasnie, apropos tych rozstepow...
Cieszylam sie, ze cala ciazy przebiegla bez malutkieg rozstepika, a tymczasem przypadkirm jak obejrzalam w lustrze swoj "tyl" okazalo sie ze mam jakies na pupie i udzie, niewielkie, tylko 2 kresczki, ale sie zalamalam. Wxchodzi na to, ze chyba za szybko schudlam czy co
Musze w Polsce kupic cos na rozstepy,w mojej ulubionej aptece, bo tutaj pani w aptece rozlozyla rece i powiedziala ze na ujedrnienie skory po porodzie nic nie ma, ze to trzeba odczekac i samo sie unormuje Super, tymczasem mam na brzuchu skore jak 70 latka Jakas sucha, pomarszczona galareta, pfe!!

Stary 2008-08-13, 18:29   #357
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
dziekuje
nie ma za co jakbys kiedys była w wawie to zapraszam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 18:32   #358
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Madziu własnie z tej Clarena jest sorbet ujędrniający na rozstepy kosmetyczki mi jego tez nakładała przy zabiegu i próbki dostałam, ale kosmetyki dostepne sa w salonach kosmetycznych lub widziałam tez na all a są fajne jak poczytałam opinie na ich temat wiec chyba warto spróbować
Stary 2008-08-13, 20:33   #359
Ray
Zakorzenienie

nikita marke znam ale nie uzywalam nigdy ani nie pracowaalam na tej firmie
ja osobiscie mam wszystko z clinique i jestem bardzo zadowolona z tej firmy

co dor roztepow nie uzywam nic bo ja wiem ze zadne specyfiki nie pomoga i to prawda ze czas sam to zmieni one same z czasme bledna po prostu robi sie jak blizna a zaden specyfik tego nie zmieni jedynie co troszkie zblednie ale po co na to wydawac kupe pieniedzy??? skoro efekt tak znikomy a miejsca typu uda i posladki sa zawsze prawie zasloniete ja mam takie podejscie

moj brzuch wyglada calkiem normalnie mam taki faldek po skorz ale pracuje by zniknal.. jeszce troche musze schudnac

a ja bylam na plotkach z kolezanka oczywiscie mala z nami ale grzeczniutka byla
Stary 2008-08-13, 20:39   #360
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
nikita marke znam ale nie uzywalam nigdy ani nie pracowaalam na tej firmie
ja osobiscie mam wszystko z clinique i jestem bardzo zadowolona z tej firmy

co dor roztepow nie uzywam nic bo ja wiem ze zadne specyfiki nie pomoga i to prawda ze czas sam to zmieni one same z czasme bledna po prostu robi sie jak blizna a zaden specyfik tego nie zmieni jedynie co troszkie zblednie ale po co na to wydawac kupe pieniedzy??? skoro efekt tak znikomy a miejsca typu uda i posladki sa zawsze prawie zasloniete ja mam takie podejscie

moj brzuch wyglada calkiem normalnie mam taki faldek po skorz ale pracuje by zniknal.. jeszce troche musze schudnac

a ja bylam na plotkach z kolezanka oczywiscie mala z nami ale grzeczniutka byla

Dzieki za opinie
Justys to fajnie ze sobie z kolerzanką poplotkowałaś i że Alusia była grzeczna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości