![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Cytat:
![]() ![]() miłego dnia w pracy ![]() trzymam kciuki, żeby TŻ przyjechał do domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie doczytalam Kasiasiarku naprawde wspolczuje siosrty,ona to chyba troszke dziwna jest,nie obraz sie ale takie jest moje odczucie po tym co piszesz jak ona czasami postepuje
Chyba uwaza ze jej sie wszytko nalezy,kochana nie przejmuj sie-przytulam cie mocno
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray poboli i przejdzie
![]() ![]() Kachulko milej pracy i wolnego weekendu ![]() Kasiasiar azzz mi glupio to napisac, ale niestety rozumiem co czujesz... Co prawda moze nie chodzi o remont czy ten nocleg, ale ogolnie o sam fakt... ![]() Kinia autkiem juz pomykasz?? Buuu a mojego posta ominelyscie ![]() ![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczynki
![]() Ray siostrze remont robi jej wlasny maz, poza tym za hotel trzeba niestety zapłacić co przy 6 noclegach wyjdzie niemało. Kachulko oby ból szyi szybko minal. Ja na takie bole a mam je czesto z racji krzywego kregosłupa misnie z jednej strony szyi mam ciagle napiete. Jak mi sie przytrafi taki bl to ide popływać i na drugi dzień jestem jak nowo narodzona, w wodzie sie mięsnie rozluźniaja |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Marceluś tak, jeździłam w piątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że to dobry pomysł, już zaciskam kciukasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia i jak Ci sie jezdzi?? Wolisz byc kierowca czy pasazerka??
![]() ![]() Dziekuje za kciukasy ![]() ![]()
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Marcelko mysle, ze próbowac zawsze warto, więc wedlug mnie powinnas spróbować z tymi firmami kosmetycznymi w Twojej okolicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do przywyczajania sie do auta, to u mnie najgorzej jest z roznica w pedale sprzegla, ale wystarczy poruszac z 1ki kilka razy i autko mozna juz wyczuc ![]() Kasiasiar dziekuje ![]()
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki,
ale ten czas szybko mi elci, jedna reka gotuje zupe, druga do was pisze, a przydalaby sie jeszcze trzecia! Maly spi w swoim nowym lozu- wklejam fotke To moj maz kupil nam takie cudo na kolkach ![]() W ciagu dnia mialam malego w wozku, bo mamy duze mieszkanie i jego pokoj jest hen hen, daleko, wiec mialam na Edwarda oko caly czas. Ale teraz wozio stoi na dole, zebym mogla na spacerki chodzic. Tutaj popularne sa takie kosze na kolkach, mozna miec dzieciaka pod reka i jest super wygoda! Maly juz sie zaklimatyzowal, tylko ten kosz jest znacznie wiekszy, niz oczekiwalam. No coz, przynajmniej starczy na kilka miesiecy ![]() ale chyba mu pasuje, bo dzis prakytcznie caly dzien sobie spatulka. Pogoda kiepska, wyszlismy na spacer, ale deszcz nas po 5 minutach przegonil ![]() Dzis przyjezdza polozna- dowiemy sie ile znowu przytyl moj skarb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Madziu łózeczko superasne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Misiu super że tak Wam fajnie rodzinnie dni mijają ![]() ![]() ![]() Gratuluje zdania egzaminków ![]() zgadnij_MS do wniosków doszłaś bardzo dobrych ![]() ![]() To jasne że tak jesli masz obok firmy te kosmetyczne i interesuje Cie to, to próbuj ![]() kasiasiar o jaaaaa to ładnie Cie siostrzyczka wyrolowała, czasem mam wrażnie że ludzie robią tak specjalnie jakby nie mogli zrobić wcześniej znając plany innych osób ojj jaka ja bym była zła na Twoim miejscu ... narobiłabym huraganu ![]() ![]() Mijalea śliczne łóżeczko ![]() ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Kiniu, to ty juz odebralas prawko?? jejciu , jak ten czas leci, robie sie jakas zacofana!! Normalnie zupki, kupki a co z reszta swiata ??
Ja jak sobie przypomne moje pierwsze samotne jazdy, to smiac mi sie chce. Zjechalam raptem ulica w dol na jakies male ruchliwe osiedle, a juz mialam spocone dlonie i panike sialam.Potem tato pozwolil mi jezdzic do chlopaka- do Gdyni, trase znalam na pamiec, wiec pomykalam, ale jakbym miala jechac do centrum to chyba bym padla ![]() ![]() Kasiu, przykro mi, ze tak wyszlo z tym hotelem... My teraz bedziemy miec tez zawsze problem jak bedziemy w Pl, szczegolnie w swieta- bo moja siostra tez przyjezdza na takie okolicznosci i ciezko bedzie sie pomiescic u rodzicow. Cos sie wykombinuje. Pokoi starczy, ale przeraza mnie rozgardiasz i zamieszanie , ja wole spokoj...tymbardziej jak bede z malym dzieckiem. O, maly znowu spi-niesmaowity jest dzisiaj ten dzieciak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Madziu u nas nawet miejsca nie ma nie mwiąc o spokoju
![]() Edzia może pogoda nastraja do spania?? Ale to dobrze przynajmniej TY masz troszke czasu dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Z nowych fotek mam tylko te dzisiejsza- spiacego malucha
![]() Mam w planie juz od dawna porobic ladne zdjecia np. stopek, raczek itp- na pamiatke. Ale z czasem krucho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jejciu jaki on śliczny aniołek jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Madziu śliczny ten Wasz synuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Misia gratuluje ![]() ![]() Cytat:
Monia to fajnie ze sami pobyliście i ze dobrze sie czujecie w tych rolach ![]() Cytat:
Marcelko ja uważam ze to dobry pomysł i próbuj swoich sił ![]() Cytat:
Kasiu brak mi słów na twoją siostre ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
nikita odetchnelam z tym okresem chodz fajnie byl go tyle nie miec hehe
kasisiar no nie wiem... jesli maja ten remont tak specjalnie to nie wiem ciezko cos powiedziec na ten temat ja rozumiem ciebie i ich mimo ze nie znam siostry... tzn mysle ze moze maz mial wtedy urlop czy cos ... ale jesli to tak po prostu nie biorac pod uwagea waszego przyjazdu to moze faktycznie nie milo.. a hotel tz racja kosztuje powiem wam ze ja sie zastanwiam sama jak to u nas bedzie bo my mamy zaledwie pokoj z kuchnia, pokoj malej i nasza sypialnia i nie wiem gdzie my bedziemy nocowac np tesciow... czy innych z ajomych bo np w salonie nie zmiesci sie zadna kanapa ja postawilam na ladna kuchnie z pieknym duzym stolem i ewnetualnie do kawy jakimis dwoma fotelami i malusim stoliczkiem... jedyne bedzie wtedy materac jakis albo jeszcze jakas rozkladana sofa u malej... dzis chyba faktycznie jakis kiespki dzien bo moja amala tez spi caly dzien az musze isc ja chyba budzic... ale u nas tot ez kwestia zabkowania swoja droga ciekawe kiedy sie pojawi jakis zabek mijaela fajne lozeczko sama bym takie chciala ![]()
#352 |
Zakorzenienie
|
a mnie coś zmogło i się położyłam na chwile ale nie idzie się zdrzemnąć nie wiem czemu
![]() Justys a znasz moze kosmetyki Clarena? |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko dzieki
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=clarena http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=clarena http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=clarena
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Marcelko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszylam sie, ze cala ciazy przebiegla bez malutkieg rozstepika, a tymczasem przypadkirm jak obejrzalam w lustrze swoj "tyl" okazalo sie ze mam jakies na pupie i udzie, niewielkie, tylko 2 kresczki, ale sie zalamalam. Wxchodzi na to, ze chyba za szybko schudlam czy co ![]() Musze w Polsce kupic cos na rozstepy,w mojej ulubionej aptece, bo tutaj pani w aptece rozlozyla rece i powiedziala ze na ujedrnienie skory po porodzie nic nie ma, ze to trzeba odczekac i samo sie unormuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Madziu własnie z tej Clarena jest sorbet ujędrniający na rozstepy kosmetyczki mi jego tez nakładała przy zabiegu i próbki dostałam, ale kosmetyki dostepne sa w salonach kosmetycznych lub widziałam tez na all
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
nikita marke znam ale nie uzywalam nigdy ani nie pracowaalam na tej firmie
ja osobiscie mam wszystko z clinique i jestem bardzo zadowolona z tej firmy co dor roztepow nie uzywam nic bo ja wiem ze zadne specyfiki nie pomoga ![]() ![]() ![]() moj brzuch wyglada calkiem normalnie mam taki faldek po skorz ale pracuje by zniknal.. jeszce troche musze schudnac ![]() a ja bylam na plotkach z kolezanka oczywiscie mala z nami ![]() ![]()
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za opinie ![]() Justys to fajnie ze sobie z kolerzanką poplotkowałaś i że Alusia była grzeczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.