![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biżuteria by smieszka250
Oniemiałam z zachwytu na widok wisiora z fluorytem.....wspaniały jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim
![]() Długo nic nie dodawałam, ale jakoś nie miałam ani czasu, ani weny. Dzisiaj powstał w końcu wisior z przepięknym ametrynem. Ciężko mi się go robiło, ale jestem zadowolona z efektu. Justyna - podziwiam za cierpliwość - miesiąc ![]() Dodam, że zdjęcia robione moim nowym nabytkiem - wiem, że jeszcze dużo im brakuje, ale dopiero rozgryzam ten aparat. Chociaż, nie powiem, sama przyjemność robienie zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Wisior jest przepiękny! Cudnie wykonany, fajny pomysł na te górne wywijaski, tylko nie wiem, czy nie wyglądałby lepiej tradycyjnie, tzn. jak by kamyk był w pionie. Ale z drugiej strony tak, jak ty to zrobiłaś, jest inny
![]() A na który w końcu aparat się zdecydowałaś? Bo albo się nie chwaliłaś, albo mi umknęło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Sliczny...piękny kamień w równie pięknej oprawie....precyzyjnie i baaaardzo estetycznie, podoba mi się
![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-11-18 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
To jest ten ametryn co myślę że ten? Na twoim zdjęciu ładniejszy w takim razie
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Wow! Przepiękny! Uwielbiam Twoje wisiory, są takie eleganckie i kobiece zarazem i bają cudowne zawijasy. Nad zdjęciami chyba rzeczywiście musisz jeszcze popracować, bo wydają się jakieś takie płaskie...
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Oooooo.... aż przysiadłam ;] Śliczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
przepiękny wisior
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się, że kamień jest tak ułożony
![]() ![]()
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
piekny wisior i piekne zawijaski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Viktorej - Fuji s100fs. Polecam
![]() ![]() Poppppy, dziękuję ![]() Madziu, to ten ametryn ![]() ![]() ![]() Agatko, wiem, ale ten aparat mam naprawde od niedawna, zdjęcie robione przy sztucznym świetle... Dziękuję ![]() Moniko, czekam na nowe twory ![]() ![]() Kolczyki, dziękuję ![]() Heurek, elektryzująco? ![]() ![]() Lookrecya, dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
smieszko wisior jest przecudnej urody, ale mam pytanie, nie probowałas moze mocniej wypolerowac po oksydzie srebra? Ja jestem juz uzalezniona od polerowanego srebra i kiedy widzę mat, i to przy takiej urodzie formy i kamienia widziałabym tylko oksydowane srebro z połyskiem.
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Piękny wisior. Sam kamyczek jest cudny a Ty jeszcze tak super go przyozdobiłaś
![]()
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
Jestem pod wrazeniem Twoich prac,bardzo ciekawe ,starannie wykonane a ostatni wisior wrecz rewelacyjny ,tylko pozazdroscic talentu
![]()
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
prześliczny ten wisior
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Ten kamień potrzebuje albo czystego srebra, albo mocnej i ciężkiej oksydy. W takiej oprawie jest zbyt mdły. Mimo, że to 'przepięknym ametryn' to nie zachwyca tak jak powinien. Nie dokładnie owinęłaś całą tą ramkę dookoła kamienia. Wywijasy i motyw z wielkością kulek na dole faktycznie na plus, ale nie ratują złego dopasowania tej oksydy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.