![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Co racja to racja
![]() Ja tez jestem za facetami męskimi- zadbanymi ale bez przesady. Mój szwagier potrafil kiedys caly dzien w sklepie obuwniczym (praca) przestać przed lustrem. Total masakra. I ciągle zarzuca swoją grzywką bo miał włosy ścięte fantazyjnie. Jest przystojny ale często zupełnie kiepsko ubrany mimo iż ubiera sie tylko w firmowkach. Te odwieczne trampki a do tego płaszczyk- total masakra. Dla mnie zero w nim męskości. Nie widzę też silnych ramion na jakich miałabym się oprzeć. Mój Kamil ogolony i pachnący działa na mnie obłędnie ![]() Uwielbiam jak się uśmiecha- ma takie śliczne dołeczki w policzkach. Z jego strony czasem po prostu szał czułości- lubie podglądać gdy on myśli że jeszcze śpię. Czuję że mu się podobam i od razu jakoś ładniej w lustrze wyglądam ![]() Miłość zaślepia, nawet po 6 latach ![]() Ps. A my na 20 września 2009 na godzinę 10.30 mamy już zamówioną mszę w 1 rocznicę ślubu ![]() ![]()
#332 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ufffff dobrnelam przez tuzin postow... hihihih.... Witam z popopludniowa kawa....
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale z Ciebie lasencja.... A bukiecik mialas z takich samych zielonych kwiatuszkow jak ja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widze ze wszystkie mamy podobne podejscie do aktualnie panujacej beznadziejnej mody..... Bleeee. Dlatego ja nigdy nie lubilam chodzic na dyskoteki. Przewaznie czulam sie jak z innej planety. Wole imprezy w znajomym gronie. A najlepsze imprezy sa w Walbrzychowie hihihi Cytat:
![]() ![]() ![]() Agus noskiem, albo duzym palcem od nogi ![]() Cytat:
![]() Chociaz ostatnimi czasy nawet moj Maz zwrocil uwage na kobiety ktore w domu lustra nie maja i lataly w zielonych badz zoltych butach ktore do niczego im nie pasowaly, i widzialam niesmak na jego twarzy. A najwazniejsze aby przestraszyc przeciwniczki. Najlepiej szponami hihihih, co nie Izus???? A w ogole super pomysl z ta msza rocznicowa Izus ![]() A ja od dzis jestem statystycznym bezrobotnym, zarejestrowanym - w koncu.... Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-13 o 14:47 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |||
Zakorzenienie
|
Już jestem
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2. czasami fryzjer też "przesadzi" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. czekamy na relacje ![]() Cytat:
![]() zrobiłam większy wielocytat, ale reszta gdzieś wsiąkła ![]() edit Kasienko ![]() Daguś ![]() ![]() Mili ![]() a propos facetów - lubię jak mężczyzna jest zadbany, ale chyba bym nie zniosła jakby siedział dłużej przed lustrem niż ja ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-11-13 o 16:29 Powód: bo wsiąkło |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Wtajemniczenie
|
Kryzys małżeński zażegnany. Przez ten remont przybędzie mi zmarszczek i siwych włosów
![]() Ale doszliśmy do ładu i składu. Wkurzyłam się bo facet wziął mnie do sklepu i kazał kupić piec...Uwielbiam spontaniczność ale bez przesady... Poza tym coś mi się wydaje ze do wiosny się nie ogarniemy. Po gazie będzie jeszcze wymiana całej elektryki...
#336 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja tez mam wrazenie jak poniektore że chyba bede jednak siwa. Wszystko pod gorke, sprawy sie pietrza
![]() ![]() Polecam wnikliwie zapoznac sie ze sprawami urzedowymi i foralnymi bo jak widac na zalaczonym przykladzie moze sie to przydac. Wiecie co o jakis lateksowych pannach tu gadacie a feeee fuuuuj Winii w koncu nam sie pokazalas ![]() ![]() Prezenty ja tez jestem juz w trakcie kupowania, dla mamy juz jest, dla taty jest pomysl a dla meza nic nei potrafie wymyslic - on chyba juz ma wszystko..... Na mikolaja zabieram meza na wystawe mineralow ![]() Kina no widzisz bedzie z Ciebie rajdowiec. Ja po wypadku tez siadam i jezdze i to jak zwykle duzo i czesto (nic nie poradze) Fryzjer dalej mysle i kombinuje czy tylko sciac grzywke czy szalec i sciac ![]() ![]() Daget ja mam szmatke do czyszczenia LCD moge Ci pozyczyc, nie ladnie miec tak opluty monitor ![]() I jak zwykle padam, ide do męzusia. łapcie ![]() ![]() ![]() P.S Mili ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-13 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Mąż właśnie spalił grzanki i śmierdzi w całym domu ![]() Jutro wybieram się z szefem do Wrocławia, zajrzeć na budowę do Renomy ![]() Czy u Was też jest tak zimno? Wyciągnęłam już zimową kurtałkę, musiałabym jednak coś sobie dokupić. Kasieńko, dziękuję za buziaki ![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. widzę, że nie ja jedna mam fryzurowe problemy ![]() ad3. ja poproszę tej szmatki, bo też mi się zdarza opluć monitor ![]() Mężuś do mnie wraca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#340 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A szmatke poprosze bo przez te oplute plamy ledwo co moge czytac ![]() Cytat:
![]() A co do pogody... Zimno ale ja caly czas korzystam ze jeszcze sniegu nie ma i nie mam zamiaru wyciagac zimowych rzeczy. ![]() ![]() No to nam Dzasta wsiaknie.... No ale co tam, ciesz sie mezusiem ![]() Kasienko zapomnialam napisac ze superasne fociaki... O ile juz nie pisalam o tym, bo nie pamietam Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-13 o 19:01 Powód: skleroza |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
sofferko super że to się wyjaśniło
![]() Buziak złapany, dziękuję i odwzajemniam ![]() Cytat:
![]() super ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki kochane potrzebuję rady!
Kabina prysznicowa- jakie drzwi będą lepsze?? Rozsuwane czy otwierane?
#343 |
Zakorzenienie
|
Izus ja osobiscie wybralabym rozsuwane.... Bo do otwieranych trzeba miec powierzchnie na otwarcie......
![]() ![]() Sofferko dzieki za buziaka... <uscisk> Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-13 o 19:08 Powód: ach bo Sofferka buziakowala |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
chyba rozsuwane, przynajmniej tak mi się wydaje
#345 |
Wtajemniczenie
|
Otwierane są ok do mycia. Z tym ze chyba jak sie je otwiera po kąpieli to woda skapuje na podłoge...
Rozsuwane chyba weźmiemy chociaz mycie jest uciążliwe... Nie mam pojęcia
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Izuś, lepsze będą raczej drzwi rozsuwane. Tak, jak napisały dziewczyny, nie zajmuje to tyle miejsca, co otwierane drzwi. No i wybór raczej jest większy (w różnych przedziałach cenowych). Jeśli jednak masz duuuużą łazienkę i chcesz coś ekstra, na pewno efektowniejsze będą takie otwierane
![]() Chciałabym kupić sobie jakiś płaszczyk. Jednak te zimowe są raczej typowo sportowe: puchowe, pikowane, z ortalionowym wierzchem. Z kolei te kobiece i seksowne są cieniutkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dzidzia ma już 3 miesiące i ma się dobrze ![]() kosztowała nas dzisiaj w aptece 100 zł ![]() Następna wizyta za 3 tygodnie i będziemy mieli robione USG ![]() prześlicznie wyglądałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() złapany i odwzajemniony ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moja kuzynka była kilka lat temu na pokazie fryzjerskim i wzieli ją z publiczności i zafundowali strzyżenie ![]() ![]() ![]() oj tam zaraz wsiąknie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Izuś ja podobnie jak M.a.r.t.a mam wannę, więc nie pomogę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
![]() W domu rodzinnym mam wielka długą wannę, uwielbiam z książką w ręku się relaksować. Ile projektów dzięki temu rozwiązałam...
#352 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć. Dzisiaj jestem wk...iona na maxa. Brak kompetencji w niektórych instytucjach jest porażający. Nawet gadać mi się nie chce.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Siedze i czekam na kominiarzy ![]() Gosieńko my już w sumie 10 miesięcy mieszkamy w mieszkanku ale wcześniej robiliśmy tylko pobieżny remont a teraz to już kompleksowo. Mieliśmy dwa piece- jeden do podgrzewania wody, drugi do CO. Zmieniamy na jeden ale za to dwufunkcyjny. Oprócz tego mój Kamil chce sam zmienić elektrykę , ponieważ mieszkamy w bloku z lat 70-tych i nie jest ona przystosowana do mrowia urządzeń elektrycznych jakie w domu mamy. Bo muszę Wam zwierzyć , że moje szczęście ma hopla na punkcie bezpieczeństwa więc wszelkie możliwe zabezpieczenia zakłada. Kuchenkę , która kupiliśmy tydzień temu oddaliśmy bo nie miała zabezpieczenia przeciwwypływowego a Kam myślał że to już jest w standardzie. Jednym słowem mała kicha ![]() A tak poza tym to bede dziś siedziala nad filozofia- TZ ma zadanie ale nie ma czasu i głowy do tego by sie nad nim zastanowic ![]() ![]()
#354 | |
Zakorzenienie
|
Hej robaczki
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#355 |
Rozeznanie
|
![]()
cześć kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() Ale z Ciebie lasencja.... A bukiecik mialas z takich samych zielonych kwiatuszkow jak ja ![]() TE kwaiatki to santini cała sale miałam tak ubrana aut wziazanke swiadkowej wszystko do kolmpletu moja sukienka nie typowa ale ja sie nie widziałam w typowo slubnej zawsze odbiegam o tradycyjnych rozwizan na rzecz praktycznych . chociaz lubie wielki spontan hehe buziaki dziekuje za komplementy ![]() ![]() ![]() Winii w koncu nam sie pokazalas ![]() ![]() a no pokazałam ![]() dziekuje za komplement ![]() ![]() ![]() Cytat: Napisane przez wiiniii o oto kilka fotke z wilekiego dnia i nasze kapselki kochane prześlicznie wyglądałaś dziekuje bardzo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2008-11-14 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
Winii w sumie racja- praktyczna ładna skromna sukienka
![]() No i dzieciaczki jakie słodkie ![]() ![]()
#357 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej dziubaski
![]() Bardzo proszę ![]() Cieszę się, że się podobają fotki ![]() Cytat:
I jak jedzie do pracy i jak wraca jest ciemno. SŁOŃCA BIEDAK NIE WIDZI PRZEZ ZIMĘ!!! Fatalne samopoczucie ma przez to nieraz! I nie martw się kochana... ja też jestem zamułem w takim razie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad.2- bardzo bardzo dziękować ![]() Cytat:
![]() Jestem za rozsuwanymi drzwiami <widząc wasze małe mieszkanko> ![]() I też zdaje mi się <te otwierane> takie mało praktyczne <bo ścieka ta woda naprawdę!!! jak sie je otwiera po kąpieli>. Kąpałam się w takiej kabinie ![]() A co do mycia kabiny... to ja tam nie widzę różnicy!!! wchodzisz do kabiny i myjesz szybę! jakiż to problem? ![]() Ważna uwaga! Nie kupuj słonko szyb gładkich do kabiny! Bardzo się brudzą i się umordujesz codziennym czyszczeniem, bardziej widać ewentualny kamień który Ci na niej osiądzie, zacieki i inne szity. Wybierzcie kabinę z chropowatym szkłem albo z jakimś wzorkiem! Zobaczysz, że będziesz bardziej zadowolona ![]() Cytat:
![]() No ja kupiłam sobie płaszczyk <w moim ulubionym TOP SERCET> żółty. ![]() Pewnie powiecie, że na zimę nie pasuje ![]() Ale ja wiem, że pasuje ![]() Jest z takiego grubszego flauszu= czy jak to sie tam zwie= i ma podszewke dosc cienką, jest za dupkę ale jest elegancki i myślę, że ciepły. Może nie na duży mróz, ale na lekką zimę spokojnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad.2- mało skarbie, bo mam jakis dziwny poniekąd problem z dodawaniem zdjęć ![]() A i ja winka poleję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#358 |
Wtajemniczenie
|
aaaa!!!!!!
za tydzien ślub a mnie jakieś pryszcze wylazły na buzi + zapuchniete alergicznie powieki ![]() nie ma co będę piękna ![]() i na dodatek miała przyjść dziś @ i co? nie ma ![]() jakieś dobre rady na tą moją twarz proszę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak jest ciemno też mówię "Dobry wieczór" ![]() katarzinko to pewnie przed okresem wysyp, przyjdzie @ i buźka powinna się poprawić. A póki co to w drogerii możesz kupić takie żele punktowe na wypryski, bardzo dobrze je przysuszają i leczą, za tydzień nie bedzie już po nich śladu ![]() Dodatkowo rób sobie jakieś maseczki peelingujące i zbierające tłuszczyk ze skóry. Będzie dobrze, na pewno
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-14 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hej ja polecam mikrodermabrazje u kosmetyczkii robiłam sobie i buzka jak marzenie po tym i pasta cynkwa punktowo na syfki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.