|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to co co lubimy otrzymywa i dawa. Podpowiadamy jak wyszuka odpowiedni prezent. Gdzie kupi po okazyjnej cenie prezenty 鈍i徠eczne i nie tylko. |
Poka wyniki sondy: Kt鏎y plecak wybra? | |||
Rekin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Pies |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 100,00% |
G這suj帷y: 2. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#331 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 799
|
Dot.: Prezent dla 8 latka - nie zabawka?
My郵 瞠 u nas modele by si o tyle nie sprawdzi造, 瞠 m這dy jest strasznie energiczny i nie wiem czy by wysiedzia przy sklejaniu, a to wymaga sztuki wy窺zej
![]() Za to wst瘼nie znalaz豉m zestaw edukacyjny o robalach w smyku: ![]() bo encyklopedii nie mog znale潭, no i jeszcze dowiedzia豉m si, 瞠 gra w Angry Birds (cokolwiek to jest) wi璚 tematycznie mo瞠 dorzuc po軼iel z takim motywem: http://hippo-sklep.pl/posciel_dla_dz..._birds_02.html- fajny wzorek, bo samej gry nie kupi (brat by si w軼iek). Jeszcze szukam tej encyklopedii - jakby mia豉 gdzie linka do takiej wersji dzieckowej to by豉bym wdzi璚zna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
![]()
Kup mu ksi捫k.
____________________ Masz tu to czego szukasz http://rowerowezycie.bloog.pl/ zapraszamy! Edytowane przez PRISCILA1195 Czas edycji: 2014-11-27 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
przy zwyk貫j ksi捫ce nie wysiedzi, mo瞠 przy tej o robalach to tak, ale nie mog co znale潭
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 175
|
鈍ietny pomysl taki album
![]()
![]() |
#335 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Dot.: Prezenty dla dziecka/ch這piec
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42469503]Pami徠ka na ca貫 篡cie ALBO fajny prezent dla 3latka. Razem - wyklucza si
![]() Fajny prezent dla trzylatka... wymarzony, plastikowy karabin, kt鏎y 鈍ieci, wydaje strasznie g這郾e d德i瘯i i jest nieod陰cznym elementem zabaw mojego siostrze鎍a (on go uwielbia - rodzice znacznie mniej ![]() Lub tradycyjny, ekologiczny, drewniany konik na biegunach. S逝篡 mu te 鈍ietnie w roli krzese趾a (podczas ogl康ania bajek siada na nim ty貫m). I polecam w豉郾ie drewnianego konika, nie pluszowego (nie zbiera kurzu i nie uczula). Ja dosta na 鈍i皻a takiego konika (http://www.konbujany.pl/konbujany.html) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 29
|
Ja kupi豉m swojemu chrze郾iakowi w sklepie internetowym zegarek Swatch, w kt鏎ym mo積a si k徙a, a nawet nurkowa http://http://www.sell-watch.pl/swat...page=5&sort=2a. Pomy郵a豉m, 瞠 mo瞠 ten fakt sk這ni go do noszenia zegarka. Teraz coraz mniej os鏏 je nosi, aja je uwielbiam. Pomy郵 mo瞠 o czym takim. M鎩 chrze郾iak lubi p造wa, dlatego mam nadziej, 瞠 mu si prezent spodoba.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
mOLDerator
Wiadomo軼i: 10 392
|
Nie wiem, o jak kwot chodzi, ale m鎩 syn ( 6 lat) za篡czy sobie od Miko豉ja lunet i teraz ogl康a niebo (na razie przez veluxa, bo jest zimno) i do tego atlas nieba. Fajny prezent, ale musia豉by si dowiedzie, czy co takiego zadowoli這by tego ch這pca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 16
|
![]()
A mo瞠 gry edukacyjne.
____________________ Tanio wygra這, drogo przegra這 http://naukaiwiedza.blog.com/ pora na inspekcj! Edytowane przez Sara78 Czas edycji: 2015-04-08 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
bett, wiesz, dla 8 latka taki zegarek to ciupeczk przesadka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 54
|
Mo瞠 jaka ciekawa gra planszowa? Jest teraz naprwade duzo ciekawych wydawnictw dla dzieci w r騜nym wieku. Mog z czystym sercem poleci "P璠z帷e 鄴逕ie"-sama lubie w nie gra, cho raczej dla dzieci jest przeznaczona. Widzia豉m kiedy te w empiku Angry Birds w wersji gry planszowej. Wtedy bratanek by豚y zadowolony i brat nie by豚y z造, ze gre komputerowa kupi豉
![]() Jest tylko jedno niebezpiecze雟two: kto musi potem grac z dzieckiem w gry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 29
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Ja widzia豉m fajna propozycje w empiku - do sk豉dania drewniany model dinozaura albo du篡 model szkieletu cz這wieka - fajnie jako ozdoba p騧niej pokoju, a mo瞠 i si ch這pak anatomia zainteresuje
![]()
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 184
|
Ksi捫k? Polecam "Babcia Rabu" Walliams David. Ksi捫ka z humorem i przes豉niem
![]()
![]() |
![]() |
#344 |
BAN sta造
Wiadomo軼i: 2
|
Dot.: Prezenty dla dziecka/ch這piec
Drogie Forumowiczki, zapraszam na Nasze wydawnictwo czyni z dziecka prawdziwego bohatera bajki. Prezent jedyny w swoim rodzaju.
Pozdrawiam Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-02-18 o 18:08 Pow鏚: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 56
|
Ja bym postawi豉 po prostu na gr planszow mo瞠 tak bardziej ambitniejsz np monopoly. Lub scrable, je郵i ju m闚imy o ma造m m篹czy幡ie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 242
|
Dot.: Prezent dla czternastolatk闚... Co oryginalnego albo po篡tecznego :-)
Cytat:
ζtwo jest nie trafi w gust. Stawia豉bym w豉郾ie na bon do sieci闚ki,je郵i nie chcesz da pieni璠zy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 33
|
Pen- drive jest opcj uniwersaln. Poza tym p造ty z ulubion muzyk, czyli rzecz, kt鏎a mnie cieszy豉 i cieszy do tej pory. Wszelkie drobiazgi typu hi-tech ciesz. S te 鈍ietne gry typu "czarne historie". Doskona豉 zabawa dla grupy znajomych. Dla dziewczyny mog by te jakie akcesoria do w這s闚 tudzie og鏊nie je郵i chodzi o dbanie o urod. W empikach cz瘰to mo積a zobaczy zaskakuj帷e prezenty, wi璚 do dzie豉
![]() |
#348 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 139
|
Polecam bon podarunkowy np do Empika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 31
|
A maj laptopy?
![]() |
#350 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
W dzisiejszych czasach dzieciaki dojrzewaj szybciej
![]() ![]()
![]() |
#351 | |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Cytat:
Edytowane przez Norella Czas edycji: 2014-03-24 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 10
|
Ja polecam voucher na park linowy albo gokarty... Mo瞠 akurat odkryj swoj pasje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 542
|
Kupony to dobry prezent, ale tylko je郵i interesuj si ubraniami, bo je郵i ch這pak ca造mi dniami przesiaduje przed komputerem i gra w strzelanki, to Tw鎩 kupon najpewniej wyl康uje w koszu albo zapomniany na dnie szafy...
Co oryginalnego - wej軼i闚ki na painball (zestaw startowy, umundurowanie + kulki ok 50 z), squash (zapewne nigdy nie spr鏏uj, ok 30 z za wej軼ie). Albo ch這pakowi da豉bym voucher na wyj軼ie do kina (wypada這by da dwa bilety, 瞠by m鏬 kogo ze sob zabra ![]() Dobrym pomys貫m by這by dorzuci np dobr ksi捫k do nauki jakiego j瞛yka (byle nie angielski) - w這ski, hiszpa雟ki, rosyjski, japo雟ki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 164
|
![]()
hejka
ostatnio corka mojej kolezanki rozlubowala sie w zabawach z kolorami.Kolezanka polecila mi plansze z gotowymi seriami wycinanek ktore mozna naklejac w dowolny sposob.Bardzo ciekawe i dzieciaki to kochaja ![]() mozna zamowic ze strony zajrzyjcie na facebookowa strone i na oficjalna witryne www.wycinanki-naklejanki.pl
![]() |
#355 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Dot.: naklejanki,wycinanki dla dzieci
Widzia豉m je, fajna sprawa - podoba mi si to jako fajny pomys na prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 11
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 9
|
Prezent dla 4-ro latka
Witam. Szukam fajnego prezentu dla ch這pczyka. Uwielbia autka ale ma juz ich tyle, 瞠 do przesady. Mo瞠 podrzucicie jaki ciekawy pomys.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 542
|
Dot.: Prezent dla 4-ro latka
Mam w tym do鈍iadczenie, wi璚 na ile mog - pomog
![]() Najlepiej celowa w zainteresowania, wi璚 skoro maluch kocha samochody id tym tropem, niezale積ie czy ma 2, 10 czy nawet i 50 - bo dasz mu np. mi鄂a czy samolot i b璠zie le瞠 w k帷ie, a nie o to przecie chodzi ![]() Mo瞠sz mu sprezentowa np. tor samochodowy albo zje盥瘸lni/gara dla samochod闚 (niby tylko 40 z, a okaza這 si absolutnym hitem). Do tego polecam do這篡 ksi捫eczk/album o autach (bo coraz mniej dzieci czyta...) i prezent jak ta lala. Mo瞠sz r闚nie poszuka puzzle z samochodami, wielki tir lub wywrotk - albo co w ten dese i wierz mi, te b璠zie zadowolony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 164
|
z Lidla to sa takie kolorowanki bardziej.
Wycinanki-naklejanki maja w zestawie premium oprocz pieknego wykonania kartonik,2 plansze ,klej I zero wycinania.Elementy gotowe do zabawy. ![]() zrobilam w prezenie urodzinowym party dla dzieciakow.Kazdy otrzymal zestaw premium z wlasnym imieniem ![]()
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 53
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.