![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Skończył mi się ladować kolejny filmik to jeszcze możecie zobaczyć jak mój synek pięknie się czołga
![]() http://www.wrzuta.pl/film/akhJpQUm9V/picture_007 Sleka- głowa do góry. Jodie - ramka to chyba dobry pomysł. A ja idę spać - bo rano znou pobudka po 6 - mimo że mam wolne... kiedy ja się w końcu wyśpie... Dobranaoc |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
no kurcze mialam do niej napisac smsa, ale nie mam numeru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Nie Martuko, rodowity Rzeszowiak
![]() Dziadek pana S. uwielbiał góry i Zakopane i kupił działkę ze starym młynem dawno dawno temu i przerobil to na domek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() żałuję przeciez wiesz, a Wy moglibyście sie wybrac do nas wreszcie ![]() A Tola nie pisała nic ale ja też nie pisze aby nie przeszkadzac, jak cos sie będzie dzialo to da znać!
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak Wy ale ja zmykam spać, jutro cięzki dzień mnie czeka
![]()
![]() |
#335 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sonia masz pomysły na filmiki i wabienie Szymona ![]() Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że nie jest źle w tym szpitalu i Tola szybko wyjdzie już z Mikim ![]() Cytat:
![]() A do Rezszowa w odwiedziny na pewno kiedyś się wybiorę ![]() Qrde ciężko mi cokolwiek wymyślić do projektu ![]() Edit: idę spać, rano spróbuję coś dopisać Dobranoc
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-12-12 o 22:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Rozeznanie
|
ja pozno sie odzywam, bo malz okupowal kompa
![]() jeszcze raz dzieki dziewczyny za spotkanko, naprawde super bylo poznac was osobiscie ![]() ![]() ![]() ![]() Jodie widze nowy podpis ![]() Sonia ja zamawiam bilety w pierwszym rzedzie na koncert, a i na przysiege tez moge pojechac jak cos ![]() ![]() fajnie bylo was poznac...... ![]() Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-12-13 o 09:26 Powód: przypomnialam sobie o kim zapomnialam ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry śpiochy
![]() Wieje na dworze, ale muszę na uczelnię jechać ![]() ![]()
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dorby
Martynka - wiem że Szymon jest słodki, ale czemu on nie chce w nocy spać? Obuził się dziś o 22 i nie spał do 23.3 potem znowu pobudka o 2 i jeszcze raz o 4, a o 6.30 juz gotowy do zabawy. Na szczęście mąż go rano zabrał a ja pospałam do 9 - ale się wyspalam. A teraz zbieramy sie na basen - miłego dnia wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Jakie śpiochy - ja już zdążyłam przewalić górę garów w zlewie (znaczy się umyć) i zrobić sałatkę na śniadanie...
![]() Idę konsumować :P.
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
dzien dobry,
a ja ide sprzatac...........:rolle yes: |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry! Ja juz w pracy.
Martuko dziekuje za mile spędzony czas. Dziwczyny fajnie było spotkac sie z Wami. Mam nadziej, ze niedługo powtórka. A Szymon to mój Idol! ![]()
#342 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]()
#343 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ja w firmie, ruch straszny. w nocy znów pan R. sie odezwał i pan S. zły na mnie ![]() a teraz moja nowa branzoletka : http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Charms,1289 z dodaków : http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Charms,1259 http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Charms,1284 http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Charms,1283 dzisiaj jade kupic sobie nastepne dwa ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-12-13 o 10:45 Powód: nie ten link |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
cytat z piosenki
![]() Cytat:
![]() ja też muszę całe mieszkanie wysprzątać po wieczorem mamy gości tradycyjnie,wiec łącze się w bólu - pan S. nakupił mi srodków czystości - nie wiem po co tyle wprawdzie - ale juz sa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Martuko - nie ma niestety żadnej kości pamięci w serwisie - niedawno robili porządki i oddali wszystkie stare rupiecie do utylizacji.
Kiedy wam podrzucić tą klawiaturę (chcecie ją jeszcze, czy nie?) i myszkę?
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
choroba, niedobrze. Ten system nie chce chodzić jak sie nie doda pamięci
![]() ![]() Mieliśmy jechać po zakupy, ale sie z rana zrobiło popołudnie i chyba musimy poczekać. Jeszcze jedna osoba ma dotrzeć o 15 ![]() annabel, dobre są te "okazje". W Realu to chyba dla wszystkich nie tylko z sms, powinna byc informacja na stronce. Kiedyś dostałam smsa ze specjalną obniżką w Esoticu, ale wtedy bielizny nakupilam ![]() Ja sprzątanie mam takie z grubsza, bo po tych remontach to ciągle sprzątam i w końcu osiągnęłam stan zadowalający,. Jakies drobiazgi trzeba poprawić, ale ogólnie da sie już wytrzymać. sonia, to Szymek Ci daje w kość, co będzie jak z pełzania sie przerzuci na bieganie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a my dziś byliśmy w carrefourze na witosa i w tamtejszym 5-10-15 są wyprzedaże (jak byłam w czwarte w plazie to już śladu nie było po żadnych wyprzedażach) nawet do 70% oczywiście tylko na niektóre rzeczy, ale kupiłam fajnego pajacyka całkiem rozpinanego ![]() ![]()
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że do zabawek zaliczają się również gry, bo już dawno napaliłam się na Monopoly Świat, ale strasznie drogie to było, więc może teraz sobie kupię ![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2008-12-13 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na stronie faktycznie trudno to znaleść, dopiero jak się ją ogląda dłużej to się ta informacja pokazuje ![]() ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2008-12-13 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
my się mieliśmy wybrać dziś, bo dostaliśmy ostatnio talony za zakupy mikołajkowe - okazuje się że są do wydania do 8 stycznia więc chyba jednak zakupy zrobimy w Tesco. Przynajmniej malża odstawię do RTV a ja zrobię co ważniejsze zakupy - bo on po pół godzinie w markecie średnio pomocny się robi. A tak to najpierw go wyślę na rekonesans telewizorów, a potem każę zająć kolejkę do kasy
![]() co do gier to też od jakiegos czasu przemyśliwuję zakup, wlasnie zwiedzałam allegro żeby przyjrzeć się grom typu Rummikub - wydaje mi się że taka bardziej uniwersalna niż Scrabble ktore chcialam kiedyś mieć - w końcu nie każdy jest językowcem, a w dodatku ponoć faceci używają dużo mniejszej ilości słów ![]() Póki co mąż popędził z komputerem do kolegi żeby coś tam w nim zaczarować żeby zadzialal (ten dla chłopca) a ja czekam i myślę co by tu jeszcze do paczki dokupic, bo wieczorem jak juz wszystkop przyniesiemy będę pakować. Myśłałam,żeby poza ogólną paczką z rzeczami "potrzebnymi" zrobić dla każdego coś w rodzaju prezentu. Muszę tylko dokupić coś dla dziadka, może znajde koszulę w takim większym rozmiarze w przystępnej cenie. Pomyślę zresztą jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
znów ciągle ja gadam ale znalazłam coś fajnego i bardzo a'propos na innym forum i chciałam się podzielić. To tak żeby zachęcić dziewczyny do następnych spotkań, bo kto wie kto jest po drugiej stronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |||||
Zadomowienie
|
Małż nim jeździ do pracy.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sorki, że tak zdawkowo ale mały znów mi buszuje po biurku. A Toli współczuję, bedzie się męczyć, szkoda, że jednak zdecydowała się na to wywołanie, będzie bardziej boleć i niestety długo. Trzymam za nią kciuki, może urodzi jutro w ośmiomiesięcznicę Krzysia!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | ||
Zakorzenienie
|
Spotkanie
![]() Ładna ta Twoja bransoletka z dodatkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cały dzień nie byłam na wizażu i myślałam, że jak wrócę to jakieś info już będzie ![]() Mam nadzieję, że nie męczy się za bardzo ![]() Idę robić pranie, bo się z całego tygodnia nazbierało ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
U Toli ok, spać nie może w szpitalu i nie m dostepu do neta
![]() ![]() a my zjedlismy obiado-kolacje - ja gotowałam ![]() ![]() dokupiłam charmsy: http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Charms,1275 http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Charms,1280 już mam 5 ![]() pedzę do tesco, tam tez apart może namówie pana S. na nowego ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-12-13 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczna ta biżuteria, a tak z ciekawości - ile tych zawieszek się zmieści? ![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Pochwalę się moimi nowymi pazurkami
![]()
#358 |
Zadomowienie
|
łaaaał ale błysk
![]() ![]()
#359 |
Zakorzenienie
|
Sija - one wcale nie są długie
![]() ![]() Dostałam maila - hmm okazuje się, że jednak widziałam już te fotki, tylko jakoś sobie skojarzyć nie mogłam ![]() Śliczne ![]()
#360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do fotek - może zapomniałaś po prostu, bo wysyłałam je w kwietniu a później na dłuuugo zniknęłam z forum ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.