![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Ja kupiłam:
TŻ- sweter plus karta pamięci (bo chciał ![]() Mama - kosmetyki , planuję jeszcze dokupić płytę Michaela Jacksona Mama TŻ - kosmetyki Tata TŻ - film na dvd
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
Hej!
Ja już mam prawie wszystkie prezenty ![]() Dla TŻ: -pasek skórzany -okulary do pływania na basen -kalendarz piwosza na ścianę Dla Rodziców: -termometr elektryczny -zestaw 5 płyt karaoke -dodatkowo dla Mamy: błyszczyk -dodatkowo dla Taty: film 'u Pana Boga za piecem' Dla rodziców TŻ: -Martini Dla pieska: -czekoladki dla psów Dla Mamy na imieniny (bo ma w Wigilię - Ewa): -duże opakowanie herbaty Earl Grey Muszę dokupić: -dla Taty na urodziny (w Sylwestra): jakieś kosmetyki -dla brata: bokserki -no i jakieś słodycze ![]()
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
ja jutro się wybieram na zakupy i planuje kupić:
mamie - ramkę, taka czarna, dość duża i złożona jakby z kilku mniejszych, z FLO facetowi mamy - książkę o jakimś języku komputerowym, bo jest informatykiem i wg słów mamy przydałaby mu się (chociaż ja nie jestem przekonana) tacie - coś do nowego mieszkania, bo na dniach klucze odbiera. jakaś lampka czy cuś siostrze - albo ta nowa książka o przygodach mikołajka, albo jakaś ładna bielizna (chociaz jak jej dałam na urodziny to mama zabroniła jej nosic, bo 'za małe na takie rzeczy jest' :p) albo jakiś zestaw mazideł z h&m, bo ładnie wyglądaja :p a mój luby - no własnie mam najwiekszy problem! ale pewnie będzie to taka fajna koszulka (jak kupie to pokaze), mały zestaw lego (bo kiedys w smyku mi marudził, ze jaaaka to szkoda, ze swoje oddał kiedys młodszemu kuzynowi) iiii jego ulubione czekolady - biała bąbelkowa ![]()
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam już wszystko na szczeście, bo to, co się dzieje teraz w Galeriach to jakaś masakra
![]() Mama: portfel + ulubione perfumy Tato: takie trzymadełko na telefon do samochodu + zestaw egzotycznych kaw K: koszulka Clinic + Durex play
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
tż - koszulka i wpinka
mama - krem narazie tylko tyle ![]()
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Uf, nogi bolą mnie okropnie od łażenia po CH, ale mam prawie wszystko:
- mama naszyjnik - tata kubek, bo mu zbiłam jego ulubiony ![]() - brat skarpety + bokserki - dziadkowie termofor ![]() Jeszcze tylko przyjaciółka i koniec. ![]()
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
mama - puder kryjący w kremie http://trends.blox.pl/resource/liren...rage_pudry.jpg
tata - pianka do golenia gillette http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/049/4960.jpg brat - zel pod prysznic http://e-styl.com/photo/product_big/...f712235900.jpg siostra - narazie nic ;/ wiem ze nie sa to drogie prezenty ale klopoty z kasą są. poza tym jestem nastolatką, wiec nie mam stałego "przyplywu" pieniedzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
mama - pół prezentu, czyli komplet szampon + odżywka pantene do farbowanych. Do tego dojdzie cos z: torba na dokumenty/portfel/zestaw kremów ujędrniających/perfumy.
tata - światełka do rowera, tylne i przednie, bo tata jeździ na rowerze do pracy, a narzekał ostatnio na dynamo, że stare i w ogóle. TŻ - pół prezentu, czyli kalendarz 2010 na ściane south park. Do tego dojdzie dużo słodyczy + krawat/spinki. brat - nowa książka Clarksona, bo uwielbia. brat cioteczny 13 letni - woda toaletowa adidas, jego pierwsza, myślę, że się ucieszy. ciocia - kolczyki.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zmieniałam zdanie !! mój ukochany dostanie bilet na koncert jednego z jego ulubionych artystów! ale się strasznie ciesze, ze wpadło mi to do głowy! i mam nadzieje, że nie uprzedzi mnie i nie kupi sobie wczesniej :p juz na nim wymogłam obietnice, ze kupimy bilety dla nas razem w styczniu po mojej wypłacie zapakuje mu to w wielki pudło, więc sie zdziwi 'letko' ![]()
słuchaj, słuchaj, słuchaj swego serca. Edytowane przez kingakinga Czas edycji: 2009-12-13 o 02:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
hmm ja już prawie w pełni przygotowana
![]() -tata: kurs angielskiego, słodycze, Str8 -mama: 5th avenue i książka Agathy Chrisie(to w zasadzie na zaległe imieniny) -przyjaciółka 1: duuuuża torba(którą już dostała ![]() jeszcze tylko została przyjaciółka 2...ale nie mam najmniejszego pojęcia co jej kupić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
Ja mam problem z prezentem dla TŻ- kompletnie nie wiem co mu kupic.Jestesmy razem pnad 7 lat i tyle juz dostal ode mnie ze po prostu bark mi pomyslu.
Dla mamy kupilam tunike Dla dziadka kupilam swetr Dla siostry myslalam o starterze perfum,poniewaz jest dystrubutorem Dla taty kupie chyba fajny swetr Dla chrzesnicy bluzeczke Hello kity
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
a ja juz zaluje troche.
bo tacie moglam wykupic prenumerate roczna Focusa, mamie - moglismy sie zrzucic z bratem i kupic jej nowiutki rower stacjonarny, bo ten ktory ma to dziala jak traktor a wyglada strasznie. a z TŻ zalujemy, ze sobie nie kupilismy na wspole gry Monopol. te prezenty, ktore kupilam, tez sa ok i na pewno wszyscy beda bardzo zadowoleni, ale te pomysly sa lepsze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Narazie piękny album dla rodziców
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
A lapka taka "nocna" dla tż to nie obciachowy prezent? zrobil przmeblowanie i przydala by sie mu teraz.. co myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
siostra (lat 4)
* ciastolina Play-Doh (4 kolory) * gitara muzyczna * żelazko (efekty świetne i akustyczne) * puzzle * książki z serii 'Martynka i ..' oraz zeszyty, których okładki zdobią różnego rodzaju księżniczki mama * książka 'Proś, a będzie Ci dane' Zamierzam także kupić *perfumy Elizabeth Arden Greeen Tea lub Mexx tata * pianka do golernia gillette zamierzam także kupić * woda po goleniu STR8 * woda toaletowa STR8 pies * piłka piankowa * różnego rodzaju smakołyki
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
Jeśli by mu się przydała, to ja nie miałabym oporów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
Mama: kalendarz z wygrawerowanym imieniem i nazwiskiem na okładce, 3 super herbaty
Babcia: herbata, ulubione śliwki w czekoladzie i eleganckie majtki Chłopak: płyta ulubionego zespołu Przyjaciółka: wciąż myślę, musi być coś za***istego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dla mamy - fartuch z zdjęciem całej rodzinki
Dla taty - wybrałyśmy z siostra jednak numizmat ![]() Sister - zamówiła sobie konkretne cienie więc je dostanie TŻ - okazuje się, na skórkę do laptopa wybrane przeze mnie zdjęcie jest za małe ![]() Jeszcze brat - muszę coś wymyślić... Ogólnie wydaję fortunę, ale cały ro oszczędzałam, żeby tego właśnie dnia dać im najlepsze prezenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Ja już prawie wszystko kupiłam...
Mama : bluzka z New Yorkera Tata: Crysis, gra PC Dziadek: książkę Cejrowskiego, bo go lubi oglądać ;p Wujek: podkładka żelowa pod myszkę Babcia: nie mam pojęcia... cholerka.... może pobuszuję po Camaieu i Orsay. Mam nadzieję, że coś znajdę |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Mama - karnet na masaż, [ do kupienia jeszcze płyta CD lub DVD ]
Tata - Biała księga Kultu TŻ - perfumy Davida Beckhama , i dokupię jeszcze jego ulubione ptasie mleczko i może lampkę 'lawę'
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
różnie
![]() ![]() ![]() Dzisiaj dopytywałam się o niego i Pani stała za mną i wychodząc stwierdziła , ze to świetny pomysł i sama z niego skorzysta ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Mama - bransoletka + kolczyki samodzielnie przeze mnie zrobione (srebro i minerały) + szary szal + książka
Tata - licznik do roweru + skrzynka na narzędzia TŻ - gra planszowa i słodycze Królik - suszone warzywa i gałązki do gryzienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gdzie można kupić takiego żołnierzyka?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jestes moze z okolic trojmiasta? polecilabys mi jakiś salon masazu : P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.