![]() |
#331 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: ~*~ Kosmetyki naturalne, mineralne - zapraszam do siebie! :) ~*~
Demeter - PinaColada może Cię interesuje?
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- A nie chcesz Jette Joop Dark Sapphire? To delikatny, owocowo-kwiatowy zapach. Może Coco Mademoiselle Chanel? Tylko tutaj z 3ml. Mam też Euphorię, Funny (cytrusy), Ninę Ricci (jabłuszko), Stellę (róża) - z tych nie-niszowych. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Z listy mam Miss Dior Cherie edp. ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Proponuję 2ml MDC i 2ml Niny Ricci w nowych szklanych próbkach. Po 3ml musiałabym wykorzystać 2 atomki 5ml, a to już mi się nie opłaca. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Chyba, że dołożyłabyś jeszcze EDM - Wet Sand - rozświetlacz mineralny, delikatne drobinki, BIG, NOWY to dałabym 5ml MDC i więcej Niny I interesuje mnie też miniatura Avene na naczynka Uporządkuję: Za Wet Sand BIG, mini Avene, cień ArtDeco dałabym 5ml MDC oraz 10ml Niny Czy takie coś by Ci odpowiadało? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-10 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Czekam na Ragnarok
|
Za ArtDeco i Avene mogę dać 10ml Niny.
A za Wet Sand co byś chciała? Jakie kosmetyki/perfumy? Mogę zrobić też odlewkę szamponu Goldwell Color Dual Senses do farbowanych włosów. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-11 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za Wet Sanda szukam czegoś tak jak on - nowego, nieużywanego (np.miniaturki perfum), co do niego niestety jestem strasznie wybredna - nie muszę go oddawać, może siedzieć i czekać w zapasie ![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Czekam na Ragnarok
|
Hmm...
Z rzeczy nowych mam: L'Occitane Almond Supple Skin Oil (suchy olejek migdałowy do ciała) - miniatura 15ml - KWC Organique Maska algowa Żurawina 30g, starcza na kilka użyć, pełnowymiarowa, do rozpuszczania w wodzie i robienia tzw. błotka Saszetki na solarium (Cool Cooler Chłodzący Akcelerator opalania - Soleo, After Tanning Moisturizer Wzmacniacz po opalaniu SuperTan 12ml x 2 - zapach gruszki i jabłka). Vichy ujędrniający krem modelujący Lip-Stretch 30ml Stila konturówka do ust do błyszczyka, prawie bezbarwna - kremowa (kolor 17), pełnowymiarowa, raz czy dwa wypróbowana Dr Irena Eris Body Art - pro-ujędrniające serum do ciała na noc Anti-aging, 5ml Sephora kredka Jumbo do oczu/powiek, kolor liliowy, wypróbowana z 3 razy nietemperowana ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Może być jak wolisz. 6ml MDC lub 3ml MDC i 3ml Jette Joop Dark Sapphire Oczywiście wolę pierwszą opcję, ale wybieraj jak Ci pasuje ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-11 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
A balsamy brązujące się jakoś nie 'utleniają' czy coś takiego? tzn czy przelewanie im nie szkodzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Z Twojego wątku potrzebowałabym jedynie dwie miniaturki: żelu pod prysznic Dove i szamponu. Szukam raczej pudru, tuszy do rzęs.
Wartość dwóch miniaturek to ok 7zł więc sama przesyłka wyniosłaby więcej, więc chyba nie ma czym sobie głowy zawracać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
a co Cię u mnie interesuje?
u Ciebie podoba mi się masło kakaowe.
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Paul's girl
|
hej
![]() ![]() ![]() Edytowane przez istari Czas edycji: 2009-10-13 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
wiesz co ja chętnie wymieniłabym serum i próbkę lancome za maselko kakaowe i ten puder UD Pink Lemonade, tylko gdybyś przesypała go do jakiegoś słoiczka, bo ja nie mam żadnych wolnych a nie lubię tych strun
![]()
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2009-10-13 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
hmm szczerze mówiąc myslę że nie opłaca mi się wymiana serum za masełko, bo to serum jest praktycznie 2x droższe...
nie wiem wprawdzie w jakiej cenie jest ten pyłek UD ale aż tak bardzo mi nie zależy więc chyba jednak zrezygnuję ![]()
![]() |
#345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś poza wątkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
masełko plus UD za serum tak, ale bez cienia EDM.
bo napisałaś, że w zamian za masełko i UD chcesz serum i twilight kiss.
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2009-10-14 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Rozeznanie
|
Niestety nic.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=370474 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
może odlewka 100ml szamponu John Frida i jadalne pudry Urban Decay?
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Skunksa koniecznie bym chciała wymienić na kabuki EDM, muszę to dopisać w wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
na razie się wstrzymam i poobserwuję Twój wątek. Moim ulubionym bronzerem na razie jest ten z L'oreal i na razie zostanę mu wierna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
a masz cos moze poza watkiem, co pasuje do tego czego poszukuje?
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- daj znac w razie dokladeczki ![]() pozdrawiam
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
demeter mam akurat w atomku 10 ml już odlany wiec oddam cały, a inne demeterki Cię nie interesują? zresztą przejdzmy na pv dogramy reszte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Za Zel Fix Douglasa nie szukam zadnej kolorowki bo wszyskiego mam w nadmiarze ,nowy kosztuje 29zl zl,ile moglabys odlas szamponu wzamian
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Witaj Nicole
![]() Chętnie bym przyjęła fioletowe miki ![]() A także odsypkę MAC ![]() Może masz jeszcze jakieś cienie ?
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.