![]() |
#333 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szafa Wiolusi s/m/l
stan licząc od przodu 19cm od tyłu 28cm.
Według mnie spodnie naciągają się jednak nie potrafię tego dokładnie sprawdzić bo na mnie są za duże. Bluzeczka to typowe s (nawet bym powiedziała, że bardziej xs bo na mnie jest za mała, a nosze s) ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Tuż pod krokiem mają ponad 24cm dopiero niżej jest 23.
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Hej. Legginsy ? To mi sie chyba coś pomieszalo poniważ myślałam że mowa o kolczykach i torebce. Aktualnie legginsy są w rezerwacji a nie szukasz czegoś innego ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
na zdjęciu zaznaczyć tylko to udo czy pozostałe wymiary też?
![]()
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za wymiary
![]() byłabym zdecydowana na długą panterkę i czarny pasek na gumie wklejam jeszcze zdjęcia torebki, nie wspominałam o tym, ale mam nadzieję, że nie będzie Ci przeszkadzało to, że ma poobcierane na rogach to łączenie ![]()
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Mniej więcej tak to wygląda
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- góra
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie ; > ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1243164082 chodzi mi o białą i czarną
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie u ciebie ta torebka zaglądnij do mnie http://https://wizaz.pl/forum/attach...5&d=1242833028
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Hej, załączam zdjęcie torby. Daj znać czy nadal jestes chetna na wymiane
![]() Czekam na odpowiedz. Sory zakiepską jakość . Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-06-13 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1244810391 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1244838365 ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
a mogę zdjęcie tej blizki szarej na tobie - jaki to rozmiar?
Mogę też zobaczyć jak wygląda tatorebka w porównaniu do osoby bo chciałabym sobie obadac jej wielkosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Legginsy z metki . b.young rozmiar XL. Więc nie wiem czy jesteś nadal nimi zainteresowana. Ja mam 176 i były ok więc na ciebie by były chyba za długie ...
Kurde podoba mi sie jeszcze u ciebie ta bluzka z żabociekiem/falbanką granatowa. yyyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Dodaje zdjęcia torby. Co do tych wad to one nie są widoczne , przez to że pod spodem też jest czarny materiał. Poza tym wady znajdują się w tych niewodocznych miejscach , które nie są na widoku podczas noszenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
długość 97 .
Ja też właśnie nie nosiłam , pokupowałam i teraz nie noszę , a te akurat takie przyduże. To jak? ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- 25 No nie wiem ty powiedz co za co ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- mam tylko tą ;] Legginsy miałam na sobie dosłownie raz i pare razy skonczylo sie naprzymierce. długosc wewn. 70 ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Obecnie dołorzylam wszystko to co mialam w planach. Nie wiem czego szukasz wiec nie wiem co dokladac. Mi sie podobaja te dwie twoje bluzki i torebka. Coś zaczynam czuc ze ta wymiana nie dojdzie do skutku ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- No wątpie mam 176 i one są ok. Mierzyłaś swoją nogę od wewnętrznej strony do kostki ? Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-06-13 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.