|  2009-12-02, 20:42 | #332 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-06 Lokalizacja: podlaskie 
				 | 

Dot.: Wrapkowe próby Reverie

Wg mnie wisior idealny!

| 
|     |   | 
|  2009-12-04, 16:27 | #333 | 
| Zadomowienie | 

Dziękuje dziewczyny    AC niestety się chwilowo skończyło wiec nic nowego nie będzie...a jak ogladam ostatnio np wrapki Poppy to mi wstyd moje pokazywać.... Wiec dziś cos z zupełnie innej beczki czyli biżu takie nie moje- powiedzmy reverie's x-mas edition zrobione dla zabawy po prostu  Skończyłam właśnie kolejna ture kursów i zostało mi mase śniezynek z którymi nie wiedziałam co począc- i tak urodził się pomysł na serie chockerów  Nie bijcie i nie smiejcie się ze mnie- takie bizutki jak poniżej tez czasem popełniam by od drucików odpocząć   
				__________________ Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz | 
|     |   | 
|  2009-12-04, 18:08 | #334 | 
| Zadomowienie | 

hihi widze ze nikomu sie nie podoba...cóż- wracam do wrapków    
				__________________ Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz | 
|     |   | 
|  2009-12-04, 18:16 | #335 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-06 Lokalizacja: podlaskie 
				 | 

Chętnie bym ponosiła te czerwone kolczyki   Nie widzę powodu do śmiechu z Ciebie!   | 
|     |   | 
|  2009-12-04, 18:39 | #336 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Ja też nie zamierzam się śmiać, Reverie, masz tyle pomysłów, próbujesz sił w tylu technikach! Podziwiam Cię naprawdę  Sama może nie umiałabym nosić nic z tej kolekcji, myślę, że by do mnie nie pasowała, ale sądzę, że niejedna kobietka wyglądałaby bardzo zmysłowo w którejś  z tych obróżek. Czekam na następne Twoje prace, wszystko jedno w jakiej technice   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz  | 
|     |   | 
|  2009-12-04, 19:35 | #337 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Mój mąż byłby zachwycony   on uwielbia tego typu dodatek  Niestety moja szyja piękną nie jest i źle bym się czuła zwracając jeszcze na nią dodatkową uwagę. Poppy faktycznie śliczne prace ma ale nie przesadzaj z tym wstydem, bo Ty też pięknie oplątujesz     | 
|     |   | 
|  2009-12-04, 20:55 | #338 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Bardzo ciekawy dodatek dla osób z długą i smukłą  szyją, czyli nie dla mnie. Ale podobają mi się dwie obróżki  ta z gwiazdkami i z kryształem po środku, który w pierwszym rzucie okiem wzięłam za kameę.

| 
|     |   | 
|  2009-12-05, 08:00 | #339 | 
| Raczkowanie | 

UUUUUUUUUU... Jakie śliczności!!   Mi też się bardzo podobają te czerwone kolczyczki... Ale i tak najbardziej lubię Twoje druciaki   | 
|     |   | 
|  2009-12-05, 10:21 | #341 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Zwariowałaś. Mam się śmiać z pomysłu i efektu jaki uzyskałaś? No co Ty kobieto? Jestem zachwycona tymi obróżkami   :lov  e: Obiecaj, że będziesz je pokazywać częściej bo są świetne! 
				__________________ Biżuteria mojego pomysłu Inne różności Fikcja to prawda ukryta w jądrze kłamstwa, a prawdę tę można wyrazić bardzo prosto- magia istnieje | 
|     |   | 
|  2009-12-05, 13:48 | #342 | 
| Zadomowienie | 

Wire-wrapping, AC, decoupage, wyplatanie z koralików... Dziewczyno! Co Ty jeszcze przed nami ukrywasz?!   Niezmiernie podoba mi się komplecik z tymi ręcznie formowanymi różyczkami  I cóż, będę monotematyczna, z chockerów również różany wywołał serię westchnień  Utalentowane z Ciebie dziewczę   | 
|     |   | 
|  2009-12-05, 14:22 | #343 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Bułgaria 
				 | 

Kolejne cudeńka, i znów z innej beczki   . Brawo za różnorodność i za talent  . Jesteś niesamowita. Ciekawa jestem, czym jeszcze zaskoczysz. | 
|     |   | 
|  2009-12-05, 18:08 | #344 | 
| Zadomowienie | 

Dziekuje kochane   juz się bałam ze te moje obrózki to taki nie za dobry pomysł (choc na szyi wygladaja naprawde fajnie  ) 
|     |   | 
|  2009-12-05, 19:57 | #345 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Rewelacyjne te obrózki do jakiejś sylwestrowej kreacji   Podobają mi sie, choć pewnie sama bym się nie ośmieliła w takich wystąpić  Ale za to kolczyki baaardzo chętnie 
				__________________ robię biżu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336103 | 
|     |   | 
|  2009-12-05, 20:10 | #346 | 
| Zadomowienie | 

no, no i co jeszcze. Mam wrażenie, że czego nie tkniesz, to coś ładnego będzie. Z ostatniego wrzutu naj te dwie pierwsze prace ale i reszt niczego sobie.

| 
|     |   | 
|  2009-12-06, 12:00 | #347 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

zupełnie nie wiem czemu bym się miala śmiać - obróżki śliczne takie sylwestrowo-karnawalowe szczególnie te wampiryczne gwiazdki mi się spodobały    | 
|     |   | 
|  2009-12-06, 12:31 | #348 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Hmmm....a coż tu za rozmowy na mój temat   ...pracami Reverie proszę się zachwycać  Reverie kochana....a po tyłku chcesz? Co to za bzdurki i niska samoocena? Piękności tworzysz....i przyznam po cichutku, że mam niektóre rzeczy zapisane na kompie i sobie podziwiam od czasu do czasu  Co do ostatniego wrzutu....te obróżki są śliczne....ale....jak widzę nie tylko ja mam ten problem, że mogę sobie tylko na nie popatrzeć....z moją drugą brodą...hmmmm....  Kwiatuch z pewnością mojej teściowej by się spodobał   Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-12-06 o 12:33 | 
|     |   | 
|  2009-12-06, 12:44 | #349 | 
| Zadomowienie | 

Wyśmiewać Twoje obroże? No chyba oszalałaś   Śliczne są, zwłaszcza do gustu przypadła mi czerwona, lubię gotycki styl a taki komplecik na pewno by do niego pasował  Natomiast na temat ostatniego wisiora to nawet nie będę się wypowiadać   
				__________________ Beading - biżuteria tęczą malowana -> wizażowy wątek   Blog https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379204 -> książkowa wymiana | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-12-07, 20:47 | #350 | 
| Raczkowanie | 

A tą czerwoną różyczkę też sama robiłaś?? Bo kupiłam ostatnio bardzo ładną różyczkę i zastanawiam się, czy powinnam ją wykorzystać w biżuterii czy nie... to taki dylemat trochę moralnej natury    | 
|     |   | 
|  2009-12-11, 15:46 | #351 | |||||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  cały czas wydaje mi się że ucze się za wolno i te moje pracki jakies takie nijakie sa- bez własnego stylu i wogóle ....eh...chyba możesz przyjechać i spuscic mi lanie  Cytat: 
  Cytat: 
  Dzis tylko jedna pracka- kolczyki jeszcze ciepłe bo siedziałam nad nimi do późna w nocy...Właściwie to siedziałam nad dwoma parami ale drugie się uparcie obfocić nie dały wiec wrzuce innym razem. Przedstawiam Zieloną Wróżke...czyli...Absynt  Napój zakazany i tajemniczy  Eh...druciki mi się nieubłaganie własnie skończyły do tego stopnia że musiałam po silvexowy 0.7 sięgnąć z braku "normalnych"...a na nim kuleczek się na końcach stopic nie da i już-wykruszają się. Stąd pomysł na taką secesyjną forme inspirowana po trosze paracami avaDory i mgypsy. No wiec jeszcze dwie pary kolczyków rozgrzebane czekają na skończenie dziś a potem przerwa na czas nieokreślony z braku materiałów- no chyba że cud się stanie i cos mi się wreszcie sprzeda w galeriach   
				__________________ Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz | |||||
|     |   | 
|  2009-12-11, 16:16 | #352 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Bardzo eleganckie kolce jak na mój skromny gust   I ta kropla "do góry nogami" fajnego smaczku im dodaje  Niby proste, a jednak...       | 
|     |   | 
|  2009-12-11, 16:21 | #353 | 
| www.dulcedo.pl Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Łajski 
				 | 

No właśnie je sobie oglądałam w galerii są śliczne i delikatne. Praca na 6+.

__________________ ZAPRASZAM do mojego świata. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-11, 16:33 | #354 | 
| Zadomowienie | 

lubomirka a ja się potem biedna zastanawiam patrząc na staty w galerii ile bizuteryjek weszło a ile potencjalnych nabywców dziekuje dziewczyny za miłe słowa   
|     |   | 
|  2009-12-11, 16:44 | #355 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Ładna, nieprzeładowana praca. Takie delikatne wrapki muszą ślicznie prezentować się w uszach  Trzymam kciuki żeby sprzedaż ruszyła i żebyś dalej mogła rozwijać się w tak wielu biżuteryjnych technikach   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz  | 
|     |   | 
|  2009-12-11, 16:52 | #356 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Bardzo mi sie podoba ta spokojna i delikatna forma. No śliczne są   
				__________________ Biżuteria mojego pomysłu Inne różności Fikcja to prawda ukryta w jądrze kłamstwa, a prawdę tę można wyrazić bardzo prosto- magia istnieje | 
|     |   | 
|  2009-12-11, 16:57 | #357 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2009-12-11, 18:53 | #358 | 
| Zadomowienie | 

śliczne te ostatnie kolczyki takie eleganckie   a obroże rewelacja  a tu sylwester tuż tuż...   | 
|     |   | 
|  2009-12-12, 08:23 | #359 | 
| Raczkowanie | 

Ja już widziałam gdzie indziej wróżki i mnie zachwyciły!! Faktycznie, te odwrócone łezki wyglądają świetnie... dziwi mnie tylko, jak to możliwe, że nie masz ruchu na galeriach!! Ja rozumiem, że moich zwyklaków nikt nie chce, ale taka biżuterie... na takim poziomie... jestem pewna, że wróżki zaraz się sprzedadzą!! Życzę powodzenia!!

| 
|     |   | 
|  2009-12-12, 09:08 | #360 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Owl Mts ;) 
				 | 

Sliczne delikatne takie i niech ten zastoj sprzedazowy minie | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Biżuteria | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) jestem również
 jestem również