|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Blusche Minerals - wspólne zakupy
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Cathy, zbankrutuję normalnie, ale jak szaleć to szaleć
![]() Poproszę: 3 zippie bag - Original Matte Foundation $1,75 Vanilla Latte Colombian White Mocha 3 zippie bag - Sheer Satin Foundation $1,75 White Chocolate Ethiopian Colombian 3 zippie bag - Full Matte Foundation $1,75 French Vanilla English Toffee Colombian 3 zippie bag - Blush $1,75 Berry Me Champagne Blushing Pink 3 zippie bag - Finishing Powder $1,75 Phoebe Shelley Rosie 3 zippie bag - Mineral Primer $1,75 Light Medium Dark Razem $10,5
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2010-04-19 o 20:22 |
|
|
|
#333 | |||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Cathy, poproszę róż Colorona - 10g Round Jar - 3.0g : C$6.00
![]()
|
#335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sorki, nie chce byc namolna. Mam jedynie prosbe o info czy uda Ci sie jeszcze to dopisac do zamowienia, bo chcialabym Ci jak najszybciej przelac reszte pieniazkow, zeby wszystko bylo jak trzeba Jesli nie to tez nie ma sprawy, doplace roznice
|
|
#336 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
dopisuję i oczywiście Ola przekaże w szkole ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Ech no nie wytrzymam choć bardzo się starałam
.Cathy, Poproszę o pędzel Flat Top z Blusche - 10,25$. Przesyłka z Polsce połączona z innymi I wielką prośbę przy okazji mam (łoj... mogę tutaj?) - jak do Ciebie dojdzie to rozpakuj go proszę i porównaj na wszystkie strony z tym z Lucy OK? Na chwałę przyszłym pokoleniom
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
sobie też biorę, więc Twojego nie będę rozpakowywać, ale dzięki za chęć tak chwalebnych czynów Dopisuję oczywiście Dziewczyny, zamówienie Blusche porozbijałam na mniejsze części (VAT i koszt wysyłki pozwalający wziać jedynie 2 emu i 2 mydła w jednym zamówieniu - potem wskakuje na 30$) Zamówienia Blusche 2,3,4 - zamknięte i rozliczone - dane do przelewu oraz rozliczenia: linki w podpisie Proszę o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza - czy podczas dzielenia i liczenia, żeby się zmieścić nie umknęło mi coś ![]() Zamówienie Blusche 5 (najprawdopodobniej zostanie rozbite na 2, bo są tam już 3 emu) - wciąż otwarte, można się jeszcze zgłaszać |
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Caty to ja też poproszę jeszcze Flat Topa 10,25$
Rozumiem, że dopiszesz mnie do Blusche 5 i doliczysz dodatkowe $ za przesyłkę do Polski |
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
Cathy, czy ja się załapie na Emu? Jeśli jest taka możliwość, to poproszę
1. Emu oil $10,50I jeśli mozna zamówić 2. Emu oil dream bar (pod spodem jest jakaś notka, ze tylko w Philippines Online Store mają, wiec podejrzewam ze się nie da - ale na wszelki wypadek (nie znam się) dodaję ) $2,503. cinnamon - cień 5g $3,50 - jw. 4. peach - cień 5g $3,50 -jw. 5. pumpkin cień 5g $3,50 |
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Cathy,
Chciałam tylko zameldować, że dopłata za Blusche powinna być za chwilę na Twoim koncie.
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Cathy, proszę dopisz mi jeszcze:
5xzippie bag peral and shimmer eye- 2,25$: moon,camelot,chameleon,sp arkle,oriental http://www.blusche.biz/Store/mineral...ye-shadow.html
|
#343 | |||
|
Organizatorka
|
Cytat:
dopisuję Niestety, muszę policzyć Ci osobną wysyłkę, bo to nowe zamówienie ![]() Cytat:
Dopisuję, z tym, że Monica pisała mi, że zostały jej tylko 3 kostki emu oil dream bar, a już są wykorzystane, więc pewnie się nie uda Rozumiem, że żadne inne mydełko zamiast niego nie wchodzi w grę i jeżeli emu nie będzie, to po prostu usunąć tą pozycję?Cytat:
dopisuję |
|||
|
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo
Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-04-29 o 13:42 |
|
|
|
|
#345 |
|
Rozeznanie
|
Cathy, mogłabym i ja dołączyć? Zamówiłabym jeszcze z Twojego aktualnego EDM próbkowego i jeśli to nie problem, to razem byś mi wysłała,hm?
![]() to tak mam nadzieję,że dobrze zrozumiałam te ich promocje 1.Zippie x 1 - bronzer light - 0,75$ 2.Zippie bag x 5 - Pearl and Shimmer Eye Color - 2,25$ -avocado -glaze -chrome -apricot -oriental 3.Zippie bag x3 - Formuła Full Mate Fundation - 1,75 $ -Vanilla Latte -Colombian -English Toffee 4.3 zippie bag - Blush $1,75 Berry Me Champagne Blushing Pink 5.Corrector yellow - 0,75$ czyli razem : 1,75&+2,25$+1,75$+0,75$+0 ,75$=7,25$ 7,25x3zł=21,75zł 21,75zł +6zł=27,75zł + koszty wysyłki z Kanady ![]()
|
|
#346 |
|
Organizatorka
|
Kornka - dopisuję
|
|
|
|
#347 |
|
Organizatorka
|
zamykam zamówienia z Blusche
dane do przelewu oraz rozliczenia - linki w podpisie (ostatnie zamówienie zostanie podzielone również na dwie części, by nie przekroczyć 2 emu i 2 mydeł w jednym i nie podwyższyć kosztu wysyłki do 30CAD) |
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja go nigdzie nie widze a i odpisali mi jakiś czas temu, że już nie ma ...ale może ty gdzieś go wyczaiłaś to bym była wniebowzięta ![]() |
|
|
|
|
#349 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Kornka - proszę o decyzję, co w zamian Blushing Pink |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
|
papeteria teraz dopiero zobaczyłam,że mam od Ciebie PW
sorki,że nie odpisałam Cathy,to ja poproszę - berry pink i wybacz,że od razu nie odpisałam,ale ostatnio za bardzo nie mam czasu (matura ) i unikam kompa jak mogę
|
#351 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Organizuję zamówienie Blusche Minerals
BLUSCHE V (bez pre buy!) termin złożenia zamówienia - kiedy zbiorą się chętne przesyłka z Canady -: podzielona zostanie na uczestniczki zamówienia, obliczę po zamknięciu zamówienia, podział procentowy przesyłki w Polsce: koperta + polecony priorytet od 5,6-10zł lista - owtarte zamówienie - otwarte |
|
|
|
#352 |
|
Organizatorka
|
Blusche 7 Planowany termin zamknięcia zamówienia : środa 5 majaPlanowany termin złożenia zamówienia : piątek 7 maja Koszt dolara - 3zł Wpłaty - konto Inteligo, mBank Przesyłka w Polsce 6 zł Wysyłka - podzielona na uczestniczki zamówienia Rozliczenia - po rozesłaniu paczek Limit zamówienia - brak Jeżeli do środy będzie brak chętnych, zamówienie nieaktualne |
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
Cathy,
Jeśli można to ja w Blusche 7 poproszę o: 1.Emu Oil - 10,50$ 2. Alata Samina - African Black Soap Collection - 2,75$ 3. One for me, The for You - Ancient Secrets Collection - 2,75$ |
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Cathy
Poproszę: 1. Colombian Full Matte big 35g w słoiczku - 13,50$ 2. Vanilla Latte Full Matte Zippie Bag - 0,75$ 3. Róż Cotton Candy Zippie Bag -0,75$ Razem 15$, jeśli otrzymałaś fizycznie zwrot za pędzel to potraktujmy go jako nalezność za przesyłki |
|
|
|
#355 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
oczywiście Cytat:
dopisuję |
||
|
|
|
#356 |
|
Przyczajenie
|
Kasiu jeśli jeszcze się załapię to poproszę Emu Oil - 10,50$.
ps. jeśli będzie taka mozliwość to poproszę o wysyłkę razem z EGM. A jeśli nie masz czasu na takie zabawy to nie ma problemu może być osobno |
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
rezygnuję jednak z blushe
Edytowane przez deneb3 Czas edycji: 2010-05-10 o 12:33 |
|
|
|
#358 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
dopisuję i zamykam zamówienia z Blusche Jutro naniosę wszystko do arkusza (3 dni bez dostępu do internetu byłam i lekkie zaległosci mam )
|
|
|
|
|
#359 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Organizuję zamówienie Blusche Minerals
BLUSCHE V (bez pre buy!) termin złożenia zamówienia - kiedy zbiorą się chętne przesyłka z Canady -: podzielona zostanie na uczestniczki zamówienia, obliczę po zamknięciu zamówienia, podział procentowy przesyłki w Polsce: koperta + polecony priorytet od 5,6-10zł lista - owtarte zamówienie - otwarte |
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poproszę: - 3 zippie Bag formuła FC, kolory: Brazilian, English Toffee, Cappuccino 1,75$ - Emu Oil Bar Dream 2,5$ |
|
|
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy kosmetyczne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

. Przypominam się w takim razie skromnie.

.

bo ja go nigdzie nie widze a i odpisali mi jakiś czas temu, że już nie ma ...ale może ty gdzieś go wyczaiłaś