|
|
#331 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
OKRADZIONA ; ooo . Zakochałam się w tym bez pamięci ! ; *** ![]() Jeżeli kochasz - walcz . Jeżeli chcesz być kochaną daj walczyć innym . |
|
|
|
|
#332 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zawsze chętna do pomocy! Baaardzo się cieszę, że trafiłam z tymi opisami ;D 3majcie się ;*** Cytat:
Cytat:
pssst! kradnę dziewczynki, oj kradnę ;D ;** _______________ Love of my life, my soulmate. You're my best friend.
Part of me like breathing. Now half of me is left.. Miłością mojego życia, moją bratnią duszą. Jesteś moim najlepszym przyjacielem. Częścią mnie, jak oddech. Teraz część mnie odeszła.. No I can't forget. If I'll forget, Your face as You were leaving.. Nie mogę zapomnieć. Jeśli zapomnę, Twoja twarz opuści mnie tak jak Ty.. That I should let You know what You should know. I can't live if living is without You ! Mogłam wtedy Ci powiedzieć, co powinieneś wiedzieć. Nie mogę żyć, jeśli mam żyć bez Ciebie !
|
|
|
#333 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli nie czujesz, to musi być zbyt prawdziwe byś tego dotknął licze na to, że nic ani nikt, nie s*******i mi dnia dzisiejszego! Dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce umieramy z miłości. ej królu mam dla ciebie komunikat, przykro mi lecz z twojego tronu lipa! Zobaczysz mnie wtedy gdziekolwiek nie spojrzysz,
usłyszysz mnie nawet jak nie będziesz słuchać. Chłopak z gitarą, byłby dla mnie parą! Jesteś niewidzialny, niewidzialny dla mnie.
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś blisko nieba jak ja chciałbym być.
Papilarnie układają się na północ miasta, z zamkniętymi oczami trafiam do nieba. Czerwoną sukienką podnosisz brew. ... Dla wizażanek które maja dzieci (przyda się np, pod zdjęcie z córeczką) Moje szczęście maleńkie ma duże oczy i chce mieć warkocze. Moje szczęście pyzate patrzy ufnie i czeka - nie można jej zwieść. Moja dziewczynka.
|
#335 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pewnie coś knuje !_________ Bo moja miłość równie jest głęboka
Jak morze, równie jak ono bez końca; Im więcej ci jej udzielam, tym więcej Czuję jej w sercu. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-08-26 o 14:26 |
||
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
TiScateroUnaFoto <3333 aparecen tantos miedos que no me dejan pensar y tengo sueńos de amores nuevos. me cuesta imaginar lo que vendrá. || tyle lęków, które wciąż we mnie drzemią i marzeń o nowej miłości. boję się myśleć, co przyniesie los.
i chociaż go wysłuchuje, to już jestem daleko stąd zamykam oczy i juz jestem myślami przy tobie. tantas caricias colmadas de ternura, que marchitaron dejando sinsabores. || tyle pieszczot przepełnionych czułością, które zwiędły pozostawiając niesmak. he cultivada romances y pasiones, que con el tiempo se han vuelto desengaños, que van tiñendo de gris mis ilusiones. || uprawiałam romanse i namiętności, które z czasem przemieniły się w rozczarowania, które zabarwiają na szaro moje iluzje.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-08-26 o 14:46 |
|
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
Nacieram swe ciało olejkiem miłości byś kochać go nigdy nie przestał.
Na niebie znów słodko rysuje się nastrój. Ciepło oplata me ciało jak najmilszy z dziecięcych lat kocyk. Znów zamykam oczy. Znów rozmyślam. po raz kolejny doceniam fakt, że znalazłam miłość. Zamykam swe oczy, przerywam swój oddech. I już. Teraz czuję się błogo..
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
|
Gdybym nie zdążył tego kiedyś jeszcze
Z przyczyn zależnych nie ode mnie Jak nigdy dotąd, wprost powiedzieć chciałbym Kocham ciebie, chcesz czy nie chcesz... Kwiaty we włosach potargał wiatr, Wyrzuć z pamięci ostatni ślad, Bo dzisiaj Ty, bo dzisiaj ja - To drogi dwie i szczęścia dwa ... A czym teraz jestem? Nie wiem. Może pustką, niczym więcej? Białą plamą w Twej pamięci? Nie wiem, nie wiem ... Inne oczy masz każdego dnia. Diabeł nie odgadnie, co w nich chowasz na dnie. Jutro cię odnajdę wśród tylu miast Będę szła przez tyle niejasnych dróg Przez daleki kraj, ciepły od twoich ust Więc ucisz dziś ulic gwar i zamknij drogi już... Jeszcze gwiazdy nie spadają Powracają dni po nocach Jeszcze wiosna bywa w maju Jeszcze kocham... I zostawiłeś trochę ciszy Którą rozumiem tylko ja A ona stoi w tym pokoju A ona twoje rysy ma Dopóki jesteś, jesteś blisko, w zasięgu ramion, oczu, dłoni. Zapalasz lampę jak ognisko, przy którym ja się mogę schronić.
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
proszę bardzo
![]() ____________________ '... w swoim domu decydowała, kto ja odwiedzi i jak długo potrwa jego wizyta. Zupełnie inaczej niż w jej sercu, które pozwalało ludziom wtargnąć bez pozwolenia, rozpanoszyć się w nim, a potem odejść, gdy pragnęła, aby pozostali dłużej.' 'muszę nauczyć się kochać tego głupca, który jest we mnie, tego, co czuje zbyt mocno, mówi zbyt dużo, za dużo chce szans, tak rzadko wygrywa i tak często coś traci. tego, który wciąż traci panowanie nad sobą, który kocha i nienawidzi, który rani i którego ranią, który przysięga i łamie obietnice, tego, który się śmieje i płacze'
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
mój też... ;D hehe ;p może nie dokładnie ale jak czytałam to miałam wrażenie że czytam o moim ![]() coś ode mnie: Jak powiedzieć komuś Z kim się dzieli świat Co takiego czuję Już od tylu lat Co po latach przyznać Gdy już mamy własny dom? Jak niebanalnie wyznać jej Jak oddać to? Czasem słowa puste są Czasem twardsze niźli głaz Krzyczę milcząc... kiedy widzę jak on śpi, albo jest za daleko, abym mogła go przytulić. serce porwało... a znajdziesz dla mnie czterolistną koniczynkę.. na tej całej łące?? Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-08-26 o 14:44 |
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
czy wiesz co czuję, gdy spoglądasz w oczy moje?
nie istnieje świat, tylko my we dwoje, każdy oddech twój, każdy pocałunek zmienił życie me i jego kierunek gdy tak patrzysz na mnie odchodzę od zmysłów...
|
#342 |
|
Przyczajenie
|
`Careful What You Wish You..
[ Więc uważaj na to o co prosisz..] ` Mówisz, że lubisz oni myślą, że kłamiesz , Mówisz, że nie lubisz, myślą , że żartujesz .. `Gdy zerwie sie wiatr,wtedy ja wzniosę Cię nad usmiech ziemi.. ![]() ` a zresztą, nieważne ;] ` Kiedy nadejdzie sen Zobaczę Ciebie obok siebie Poczuje Twój dotyk Ufnie przytulę się do Ciebie Zatopię myśli swoje W ramionach moich my dwoje Jestem kropelką wody Co spływa po Twoich ustach ....
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Miłość każdego dnia ,wierność każdej nocy,zaufanie przez całe życie
Ja żyję w innym świecie, Nie dostępnym dla ciebie Siedziała w 4 ścianach i bawiła się nierealnymi marzeniami... Każdy chciałby przeżyć choć przez chwilę to, co mu się śni... Serce wiąże supły na tętnicach... Nigdy to samo się nie powtórzy, to będzie istniało, ale od nowa... Mów, niech Twoje słowa zbudzą krew. Niech wszystko będzie już okej... Popatrz na świat drugą stroną medalu... Pomyśl, jak mogłoby być...?! Czekając na dzień, w którym spełnią się marzenia... Wystarczy jedno słowo...aby wszystko się zmieniło Nie zatrzymasz mnie jak wschodzącego słońca Widzę Twoją twarz. W tafli jeziora wyobraźni... On oczy ma jak gwiazdy i twarz jak ze snu... <3 Właśnie z Tobą chcę przejść przez życie, Właśnie z Tobą chcę kroczyć jedną drogą, właśnie z Tobą chcę osiągnąć to, czego inni nie mogą Twoją chcę być dziś i jutro...zawsze Inaczej spojrzałem na świat, odkąd zobaczyłem Cię po raz pierwszy... Część Twego serca uczuciem mym została obdażona, możesz się starać, lecz nigdy tego nie pokonasz, bo ja zawsze będę przy Tobie w Twoje duszy i w Twojej głowie Bo to, czego brak nam obojgu, to czas, który biegnie od nowa. Bez Ciebie nie wierzę w cuda, bez Ciebie nic się nie uda, bez Ciebie nie ma barwnej tęczy, bez Ciebie życie mnie męczy, bez względu na smutki i łzy, chcę być z Tobą, bo liczysz się tylko TY Kolejny sen, następny koszmar, kolejny raz proszę Cię, naucz mnie kochać do końca... Kochałeś kiedyś tak naprawdę...? Tak mocno, aż do bólu? Tak, że nie przespałeś pół nocy, myśląc o niej...? Kochałeś tak...? Kochasz jedną osobę, a nagle znalazła się druga... Ten ostatni raz... proszę, przytul mocno mnie... by moja nadzieja nie zgasła...
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
xDJakJaCieLubiexD - Na niebie znów słodko rysuje się nastrój. Ciepło oplata me ciało jak najmilszy z dziecięcych lat kocyk. - ten zabieram.
![]() _____________ czekam na szansę kiedy powiedziałbyś 'cześć'. ludzie zawsze mi mówią, że to strata czasu, ale nie mogę nic na to poradzić, że jesteś w moich myślach. dlaczego jest tak, że doprowadzasz mnie do szaleństwa ? nie potrzebuję żadnych perfum czy ślicznych sukienek. pragnę jedynie Twej miłości. nic nie jest tak dobre jak Ty. nauczyłam się chodzić najtrudniejszymi drogami. jesteś wszystkim o czym chcę mówić. niczym co bym chciała stracić. On nigdy mnie nie przytulał. Ty mi nigdy nie pozwolisz odejść.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-26 o 14:51 |
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
podrzucę Ci moje marzenia .. może zginiesz przy ich realizacji ; >
musisz to zrozumieć że mój facet to raper ! czasem kawał s****ysyna , który wciąż zarabia haajs , bo potrzebny jest jak tlen . ` nie wiesz jak .? jest jedna rada.. rap w uszach na wszystko pomaga ! chciałbyś , żebym była zawsze uśmiechnięta - żeby było widać jaka jestem piękna ! .
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też taki jest... Tylko problem w tym, że on istnieje tylko w wyobraźni...
___ Obiecaj, że nawet w obliczu największego zła, będziesz mocno trzymał moją rękę... Nawet najostrzejsze ostrze noża nie rani tak, jak Twoje słowa. Dobrze, że ktoś wymyślił uśmiech, inaczej ludzie nie myśleliby o mnie "szczęśliwa" . ... I nie próbuj już udawać, że nie czujesz. Patrzysz na mnie i niewinnie się usmiechasz. I wiesz co? To jest właśnie powód, dla którego ja też się uśmiecham... Kiedy przestanę Cię kochać to przestanę też oddychać. Ludzie pytają mnie, czy zawsze jestem taka nieobecna. Odpowiadam im, że tylko wtedy, kiedy tęsknię. Czyli zawsze.
|
#347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _______________ A gdy zapada noc, gdy sennik już nawet odchodzi w tę ciemność, ja boję się, boję że gdy zamknę swe oczy, znów wszystko pryśnie jak ta bańka z dziecięcych lat.
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Przedawkowałam marzenia.
A dziś, po tym wszystkim jestem szczęśliwa bez Ciebie, uwierzysz? Nie mów do mnie 'siemasz', bo się masz do mnie nijak. Wzięłam parę dni wolnych od życia. Koniec miłości! Majtki na dupę! ![]() Wtuleni w siebie odliczamy początek końca naszej znajomości. Odebrało mi mowę, kiedy odezwało się serce. To jest moja bajka pisana błękitną kredką. A teraz jest tak jak na początku - tak jakbyśmy się w ogóle nie znali. Nie pomyl nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Każda następna będzie odwzorowaniem tego, co czuło się do pierwszej. __________________ Chociaż w nią nie wierzysz, chciałbyś ją mieć. ![]() Edytowane przez oralia Czas edycji: 2009-08-26 o 15:19 |
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
AnnWroc proszę sobie z nas jajec nie robić i natychmiast się tu odezwać.Widzę Cie małpo jedna
<3 Jesteś jak pszczoła. Może dajesz wiele miodu, ale żądlisz jak cholera.
|
|
#350 |
|
Konto usunięte
|
znam definicje szczęścia, Twa obecność ją potwierdza.
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
"Żeby przetrwać, musisz nauczyć się żyć bez niczego.
Pierwszy umiera optymizm, po nim miłość, na końcu nadzieja." Olej wszystko. Choćby po to, żebyś sam nie wysechł. ![]() "Malowanie to radość pocałunku, oddechu, światła słonecznego, snu,(...) to coś więcej niż radość, to ekstaza, jak łagodne pływanie w powietrzu, nad którym ma się całkowita kontrolę". Pozwolisz, że Cię namaluję? Na plaży zbierałam duże kamienie i jaskrawymi farbami malowałam na nich obrazki. On brał je i przytrzymywał nimi drzwi, by się nie zatrzasnęły w razie przeciągu. Nie interesuje mnie ile masz lat. Chcę się dowiedzieć ile czasu wytrzymasz ze mną. Nie zapytam Cię o samopoczucie. Ale to, jak Ci jest ze mną nurtuje mnie niesamowicie. Wiesz co? Zastanawiam Cię czy Ty nie jesteś przypadkiem taki boski tylko w moim kontekście. A powiedz mi jedną rzecz. Staniesz ze mną w środku ognia i nie cofniesz się? Stańmy na brzegu lazurowego jeziora i krzyczmy do księżyca. Bo ja jestem proszę państwa na zakręcie. I z zepsutymi hamulcami. wieczór o fioletowych oczach i niewinnym głosie. "Nie pokazujcie mi raju, żeby go potem spalić"
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
beez Ciebie czas się dłuży - z Tobą spędze go milej .
inni są lepsi - ich też da się pokochać .. chodź w Twoich oczach widzę to zło , ja Tobie powiem że ja lubię widzieć to ! ja rap w sercu noszę . nie ma rzeczy które byłyby sercu droższe . ; > całujesz mnie - robisz to nawet fajnie ; > podbijam do panny , chodź ze mną do wanny . wołam Anie , będzie dymanie . ; DD dobrze że nie wiesz co u mnie , bo pękło by ci serce . .
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
nie wszyscy wiedzą wszystko o nas, my wiemy wszystko o wszystkich.
nie wiadomo kiedy, staniemy twarzą w twarz, powiemy całą prawdę i to, co gryzie nas. kiedyś przychodzi taki dzień, w którym docierające do nas słowa pozwalają zdobyć się tylko na łzy. ..i oficjalnie czuję koniec wakacji.
|
|
#354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
We krwi jedna kropla błękitu.
Zakochani Fantastycznie elokwentni.
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Był jej najciekawszym tematem. Było tyle do wyobrażenia sobie o nim tyle wspomnień. Nie mogła się z nim nudzić. opisy Był jej najciekawszym tematem. Było tyle do wyobrażenia sobie o nim, tyle wspomnień. Nie mogła się z nim nudzić.
Boję się,strasznie,że pewnego dnia powiesz mi "To koniec" A ja nie będę potrafiła Cię zatrzymać,bo wtedy serce podejdzie mi do gardła,oczy zajdą mgłą,wybuchnę płaczem -Chciałabym być truskawką. -Dlaczego akurat truskawką.? -Bo powiedziałeś kiedyś, że kochasz truskawki..
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
Myślałam, że kłamstwo jest tylko moją bronią, złośliwą finezją charakteru, sztuką, arcydziełem słabych dusz. Dzień tkany smutkiem. Dopadnę cię szeptem, a zabiję śmiechem.
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniane słowa przemieszczające się od stron do stron po zżółkniętych kartach w wygniecionych okładkach...
Zapłakane 'ą' i 'ę'... Dziecino pamiętaj, nie miej żalu do nut tylko dlatego że śpiewają Twoją historię życia...! Nieskończoność kolorów malowanych domysłami ślepca.
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
...A jesienią będę wieszać Ci listki na drzewach
Z pustego to i Salomon nie naleje. Otóż to ! Jak mogłam wymagać od Ciebie miłości, skoro teraz widzę,że nie masz serca ? Wszystko zrozumiałam. Rozmawiałam dzisiaj z nadzieją, powiedziała,że jeszcze trochę i mnie opuści. Idiotka. .. Nigdy nie myślałam,że po Twoim odejściu będę spała w obłokach nikotyny, z butelką Zbyt często dawałam Ci swój żal
|
|
#359 |
|
Przyczajenie
|
Gdybyś był,
a nie bywał raz na jakiś czas, Byłabym wreszcie czyjaś, Nie bezpańska, aż tak Gdybyś miał, a nie miewał Czas i chęć i gest Byłabym na wyłączność A nie - ogólnie dostępna _________________________ __ Potrzyj swoją shishe a wyskoczy Ci z niej jak Alladyn <3 |
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
xMalenKaaa tyynucha zachwycacie !!
![]() MrrRr Boskiee moje < 33ziom nie uciekaj nie ma przed kim trzeba zrobić klip juz wyciągam dyskietki Nie ******* mi o ludziach ,najpierw naucz się ich życia Jesteś za blisko, wiem wszystko gdy spojrzysz mi w oczy. Mnie nie zaskoczysz. jestem idiotą ktory tęskni nocami. sam siebie oszukuję, widząc w marzeniach cud, ziom. nie kradnę, a zabieram twój czas bezpowrotnie. to nie tak, że był sam, bo to był brat.. był jak rodzina. życie to magia; użyj swojego płomienia.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.