Czarna lista targowisko- plotki - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-29, 10:19   #331
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
niestety musisz poznać prawdę, TAK, jesteś bez serca
ale trochu masz rację...
Ja uważam, ,że gdyby to dotyczylo mnie chcialabym wiedziec dlaczego ktos nie wywiazal sie z umowy. Pisabnie, ze stalo sie "cos zlego" to nie wytlumacznie. Inie chodzi o zaspokojenie ciekawosci lub poszukiwanie sensacji - mysle, ze dziewczyny zainteresowane powinny znac prawde.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 10:29   #332
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
tak niestety jesteście bez serca i moim zdaniem trzeba Was wychłostać
Cytat:
ale trochu masz rację...
Layla, dziwne, że pierwsza i ostatnia wiadomość na stronie - obie Twojego autorstwa - są do siebie tak bardzo podobne.

Co do ostatniego zdania KNK - odważny sąd, ale popieram, bo jest w tym dużo racji (przynajmniej moim postronnym okiem patrząc).
Stary 2009-11-29, 20:21   #333
KNK
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
ale trochu masz rację...
ja nie musze, bo nie jestem poszkodowany, ale dziewczyny które czekaja na paczki chyba zasługują na ta wiedzę tajemną

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Co do ostatniego zdania KNK - odważny sąd, ale popieram, bo jest w tym dużo racji (przynajmniej moim postronnym okiem patrząc).
dla mnie nie jest odwazny tylko szczery, i zacznijmy nazywać oszustwo oszustwem, nie splotem nieszczęsliwych zdarzeń

KNK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 20:57   #334
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
ja nie musze, bo nie jestem poszkodowany, ale dziewczyny które czekaja na paczki chyba zasługują na ta wiedzę tajemną

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

dla mnie nie jest odwazny tylko szczery, i zacznijmy nazywać oszustwo oszustwem, nie splotem nieszczęsliwych zdarzeń
daj spokój, szkoda nerw i czasu, dla niektórych zawsze pozostanie to splotem nieszczęśliwych wypadków. Oby jak najmniej takich Idiaminek i jej pokrewnych na forum.
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 06:26   #335
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ja uważam, ,że gdyby to dotyczylo mnie chcialabym wiedziec dlaczego ktos nie wywiazal sie z umowy. Pisabnie, ze stalo sie "cos zlego" to nie wytlumacznie. Inie chodzi o zaspokojenie ciekawosci lub poszukiwanie sensacji - mysle, ze dziewczyny zainteresowane powinny znac prawde.
ale nie poznają. bo nawet jeżeli ktoś coś napisze, to nie będzie wiadomo, czy to prawda, czy nie. Moim zdaniem najważniejszy morał z tej historii, to wystawiać przekupki neutralne albo negatywne od razu. Zauważcie, że gdyby posypały się od razu, mniej dziewczyn by się nacięło. Ja tutaj nigdy nie mam skrupułów i taką przekupkę już wystawiłam raz. Także pomimo iż jakby nie było należę do grupy cmokasków, to jednak dla bezpieczeństwa ogólnego nie mam skrupułów wystawić neutrala i takie powinny być zasady - jasne. Poza tym, zauważyłam, że neutral działa bardzo dobrze i taka osoba bardziej do serca bierze sobie dobro innej osoby. Bo w końcu chodzi o to, żeby obie strony były zadowolone.
Tutaj wałkujemy sobie ten temat bez końca, chociaż tak naprawdę nie będzie on miał finału, bo ta sprawa nigdy się nie wyjaśni. Pozostanie tylko taki niesmak, że nie można polegać tak do końca na drugiej osobie.

Cytat:
Layla, dziwne, że pierwsza i ostatnia wiadomość na stronie - obie Twojego autorstwa - są do siebie tak bardzo podobne.

jeżeli dwie wiadomości - pierwsza i ostatnia są do siebie podobne, to ja w tym wietrzę spisek a tak btw, czy nikt nie widzi w zdaniu: "trzeba Was wychłostać" żartu?? przecież to ewidentny żart był i gdyby Vilandra to czytała, to by wiedziała o co chodzi. /teraz powinien nastąpić tekst: ależ nikt nie rozumie twoich żartów, bo są po prostu głupie/ a ja:

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość

no i takto nikt nie zrozumiał mojego żartu wcale mi nie chodziło o to, żeby ujawniać, co się stało, bo nie wiadomo i nigdy nie będzie wiadomo, bo to fakty niesprawdzalne. Niemniej jednak w ramach rozluźnienia atmosfery, napisalam, że Ty Kamilu musisz poznać prawdę, że jesteś bez serca. I takie to było jedno zdanie i taka afera wokół niego. A ja żartowałam i Ty przecież wiesz, że nie jesteś bez serca. Piszesz prawdę, walisz między oczy, szarości nie dostrzegasz, ale takie prawo każdego.

Edytowane przez Layla79
Czas edycji: 2009-11-30 o 06:41
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 08:06   #336
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:

jeżeli dwie wiadomości - pierwsza i ostatnia są do siebie podobne, to ja w tym wietrzę spisek a tak btw, czy nikt nie widzi w zdaniu: "trzeba Was wychłostać" żartu?? przecież to ewidentny żart był i gdyby Vilandra to czytała, to by wiedziała o co chodzi. /teraz powinien nastąpić tekst: ależ nikt nie rozumie twoich żartów, bo są po prostu głupie/ a ja:

.
Wiem, że to żart, czekałam jednak, aż napiszesz coś bardziej konkretnego (= innego, niż tekst o chłostaniu) . Na szczęście dzisiejszy post potwierdził, że potrafisz nie tylko żartować
Stary 2009-12-01, 23:16   #337
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Acha...
Co się naprawdę stało nie wie nikt prócz Idi.
Nie mam żadnych dodatkowych informacji o Idi prócz tego co ona sama napisała w wątku a co mogłabym Wam przekazać w formie wyjaśnienia.
Nie próbuje jej absolutnie usprawiedliwić, zachęcam wszystkie dziewczyny pokrzywdzone o walkę o swoje kosmetyki, czy to przez odpowidnie organy czy przez osobisty kontakt z wizażanką.
zastanawiam sie co w takiej sytuacji zazwyczaj sie czyni? mam wrazenie, ze ta cala sytuacja w ogole nie odbija sie na samej Idi, nie ponosi zadnych konsekwencji, nie tak powinno byc przeciez

polowa z nas mialaby juz pewnie poblokowane konta

szczerze mowiac nie widze tutaj obiektywnej sprawiedliwosci

moze wizazanki powinny zaczac wystawiac negatywne komentarze, w koncu ile mozna czekac?
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 23:21   #338
asik123456789
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.

a co dadza te komentarza? Idiaminka wie, ze i tak je dostanie predzej czy pozniej i wg mnie to ja to juz nie interesuje. Zreszta Szefowa pisala, ze Idi juz sie nie bedzie mogla wymieniac. Przekupki niczego nie zmienia. Ja nie zapomne jak Idiaminka napisala, ze i tak wielka kara by ja nie spotkala gdyby nie dokonczyla wymian. Dziewczyny macie 2 wyjscia- albo pogodzic sie ze strata albo walczyc na wlasna reke. Moze umowcie sie jesli i odwiedzcie Idiaminke jesli jestescie z tej samej miejscowosci. A jak nie to tylko policja. Ktos chcial wyslac Idiamince pocztowke z upomnieniem? I co? Wyslana?
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 00:05   #339
Chloestic
Zakorzenienie

moze i wiele nie zmienia, ja jednak jestem zawsze za wystawieniem negatywa, poniewaz jest to ostrzezenie dla innych w jakiejs tam przyszlosci, a nie kosztuje wiele wysilku
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:02   #340
asik123456789
Zakorzenienie

tylko, ze tak jak pisalam Idiaminka nie bedzie juz mogla sie wymieniac wiec po co innym ostrzezenie? Tzn. ja tez oczywiscie jestem za negatywem ale uwazam ze na niego jest juz duzo za pozno.
Stary 2009-12-02, 11:07   #341
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
tylko, ze tak jak pisalam Idiaminka nie bedzie juz mogla sie wymieniac wiec po co innym ostrzezenie? Tzn. ja tez oczywiscie jestem za negatywem ale uwazam ze na niego jest juz duzo za pozno.
Szefowa pisala, ze Idiaminka ", do odwołania będzie miała zakaz wymiany". Nie powiedziala, ze juz nigdy nie bedzie mogla sie wymieniac. Wyrazenie "do odwolania" ja osobiscie traktuje na rowni ze slowem "czasowo". Nic zatem nie stoi na przeszkodzie, aby pozniej ow zakaz "odwolac". Nie mozna zatem lekcewazyc znaczenia przekupki w tym wypadku .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 12:01   #342
asik123456789
Zakorzenienie

chyba, ze tak
Stary 2009-12-02, 12:30   #343
Layla79
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15619926]Szefowa pisala, ze Idiaminka ", do odwołania będzie miała zakaz wymiany". Nie powiedziala, ze juz nigdy nie bedzie mogla sie wymieniac. Wyrazenie "do odwolania" ja osobiscie traktuje na rowni ze slowem "czasowo". Nic zatem nie stoi na przeszkodzie, aby pozniej ow zakaz "odwolac". Nie mozna zatem lekcewazyc znaczenia przekupki w tym wypadku .[/QUOTE]
inna sprawa, kto teraz będzie chciał się wymieniać. chyba że nowe Świeżynki Wizażanki. ja uważam, że musi być jakaś adnotacja o niewywiązaniu się z wymian.
Stary 2009-12-02, 13:07   #344
Konto usunięte

Cytat:
inna sprawa, kto teraz będzie chciał się wymieniać. chyba że nowe Świeżynki Wizażanki. ja uważam, że musi być jakaś adnotacja o niewywiązaniu się z wymian.
Mnie sie wydaje, ze takie osoby sie znajda. Pomijajac oczywiscie "Swiezynki" zainteresowane beda rowniez starsze stazem Wizazanki. Niektore nie zwatpily w Idiaminke i wciaz wierza, ze cala sytuacja jest splotem maksymalnie nieszczesliwych okolicznosci i nie widza nic zlego w tym co sie stalo. Niektore wizazanki na - moim zdaniem - racjonalne argumenty w stylu "po co wymieniac sie w czerwcu jesli nie wywiazalo sie z wymian kwietniowych" wciaz odpowiadaja, ze rozne rzeczy sie w zyciu moga przydarzyc i trzeba zrozumiec Idmianinke. Sprawa zaszla bardzo daleko a niektore wciaz twardo Idiaminki bronia. Skoro niektore bronia jej teraz mimo wszystko to moim zdaniem tym bardziej pozniej sie z nia wymiania bez obaw.
Moim zdaniem - w przypadku pozniejszych wymian Idiaminki - jedyna jej opcja to wysylka jako pierwsza, przynajmniej przez jakis czas.
PS: sliczny shimmer .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 14:53   #345
Layla79
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15622420]
Moim zdaniem - w przypadku pozniejszych wymian Idiaminki - jedyna jej opcja to wysylka jako pierwsza, przynajmniej przez jakis czas.
PS: sliczny shimmer .[/QUOTE]
racja a shimmer śliczny fakt, ale jeszcze śliczniejsze może być 70 ml euphorii albo prasowane meteorki wzamian!
Stary 2009-12-02, 18:29   #346
Konto usunięte

Cytat:
racja a shimmer śliczny fakt, ale jeszcze śliczniejsze może być 70 ml euphorii albo prasowane meteorki wzamian!

To niestety zadna z rzeczy z mojego watku
Stary 2009-12-02, 18:40   #347
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Małe sprostowanie.
Idi nie bedzie sie mogła wymianiac, nie "do odwołania" never ever forever. Na targowisku ma bana
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:29   #348
Konto usunięte

Cytat:
Małe sprostowanie.
Idi nie bedzie sie mogła wymianiac, nie "do odwołania" never ever forever. Na targowisku ma bana

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Drogie Wizażanki
Dostałam informację od moderatorki na temat Idiaminki. Nie mogę podzielić się z Wami szczegółami, ale wierzcie mi na słowo, że ta użytkowniczka przeżyła naprawdę ogromny dramat w swoim życiu. To spowodowało, że tak bardzo Was zawiodła. Ale wierzcie mi, że naprawdę nikt nigdy nie wie tak do końca, jakby się zachowywał, gdyby to go spotkało. Dlatego gorąco proszę o cierpliwość - Idiaminka obiecała wywiązać się ze wszystkich zobowiązań podejrzewam jednak, że w jej obecnym stanie to może być bardzo trudne.

Ponieważ nie możemy robić precedensów i Idiaminka mocno Was zawiodła, do odwołania będzie miała zakaz wymiany, natomiast może nadal się udzielać na forum. Nie zablokujemy jej konta

Rozumiem. Nie chcialam nikogo wprowadzic w blad. Odpowiadajac na post Asika zasugerowalam sie wlasnie tymi zaznaczonymi slowami.
Stary 2009-12-02, 20:33   #349
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Małe sprostowanie.
i kto by się spodziewał?? w sumie nikomu nie można ufać.. ja też niby tyle pozytywnych przekupek, a któregoś dnia może mi odbić po prostu i hajda w pole i never ever nie zobaczycie swoich smakołyków hehe ale by było a poważnie dużym zaufaniem się w sumie darzymy, bo ja np. dostałam ostatnio za jednym zamachem 4 paletki cieni, warte 1000 zł i to naprawdę nie są małe sumy. inna sprawa, że teraz mam już duuużo paletek cieni i mogę zakładać album widziałam u Królika taki album i ja będę mieć większy mam już chyba z 10 paletek cieni. właściwie to tak głupio się chwalić, ale tak się z nich cieszę, jak głupol i ta lista Mikołajowa jakoś tak mnie rozweseliła. Pamiętam, że w zeszłym roku dostałam jakieś śliczne kartki od dziewczyn na święta, min. od Madlaine, tylko Mad na Wizażu już niet. no ale nic, są inni, trzymajmy się razem i róbmy dla siebie coś dobrego wzajemnie np. mi można dorzucać do paczek próbki idealista

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 20:39   #350
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
i kto by się spodziewał?? w sumie nikomu nie można ufać.. ja też niby tyle pozytywnych przekupek, a któregoś dnia może mi odbić po prostu i hajda w pole i never ever nie zobaczycie swoich smakołyków hehe ale by było a poważnie dużym zaufaniem się w sumie darzymy, bo ja np. dostałam ostatnio za jednym zamachem 4 paletki cieni, warte 1000 zł i to naprawdę nie są małe sumy. inna sprawa, że teraz mam już duuużo paletek cieni i mogę zakładać album widziałam u Królika taki album i ja będę mieć większy mam już chyba z 10 paletek cieni. właściwie to tak głupio się chwalić, ale tak się z nich cieszę, jak głupol i ta lista Mikołajowa jakoś tak mnie rozweseliła. Pamiętam, że w zeszłym roku dostałam jakieś śliczne kartki od dziewczyn na święta, min. od Madlaine, tylko Mad na Wizażu już niet. no ale nic, są inni, trzymajmy się razem i róbmy dla siebie coś dobrego wzajemnie np. mi można dorzucać do paczek próbki idealista
zapomnij o wiekszym albumie. leca do mnie 3 paletki cieni
ja bym Ci z moimi kosmetykami juz nie ufala, bo je probojesz opchnac na targowisku
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:49   #351
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
ja bym Ci z moimi kosmetykami juz nie ufala, bo je probojesz opchnac na targowisku
ha, wiedziałam, że od razu tu przylecisz wszystko wyczytać a więc Króliku powiem Ci, że koniecznie musisz zdobyć paletkę Diora nr 790 night dust i 170 blue denim. ja teraz mam takie paletki, że wymiatam

a'propos opchnięcia, to wiesz.. zmysł do interesów
z tych błyszczydeł, co u Ciebie widziałam, to mógłby Ci się jeszcze spodobać astral chanela, z różowymi drobinkami. nie ukrywam, że ja bym wtedy chapsnęła Twoje juica wygląda.. smakowicie.
Stary 2009-12-02, 20:53   #352
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
Cytat:
ha, wiedziałam, że od razu tu przylecisz wszystko wyczytać a więc Króliku powiem Ci, że koniecznie musisz zdobyć paletkę Diora nr 790 night dust i 170 blue denim. ja teraz mam takie paletki, że wymiatam

z tych błyszczydeł, co u Ciebie widziałam, to mógłby Ci się jeszcze spodobać astral chanela, z różowymi drobinkami. nie ukrywam, że ja bym wtedy chapsnęła Twoje juica wygląda.. smakowicie.
Sio do wątków, kosmetykoholiczki a nie off topujecie
Stary 2009-12-02, 20:57   #353
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:

aaaa fajne moje JT sa a teraz jeszcze wiecej do mnie przyleci
mm ten astral tez smakowicie wyglada, moze klikne na mikolaja
a 790 ani 170 nie dla mnie

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Sio do wątków, kosmetykoholiczki a nie off topujecie
plasiamy
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-03, 14:03   #354
KNK
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
a co dadza te komentarza? Idiaminka wie, ze i tak je dostanie predzej czy pozniej i wg mnie to ja to juz nie interesuje. Zreszta Szefowa pisala, ze Idi juz sie nie bedzie mogla wymieniac. Przekupki niczego nie zmienia. Ja nie zapomne jak Idiaminka napisala, ze i tak wielka kara by ja nie spotkala gdyby nie dokonczyla wymian. Dziewczyny macie 2 wyjscia- albo pogodzic sie ze strata albo walczyc na wlasna reke. Moze umowcie sie jesli i odwiedzcie Idiaminke jesli jestescie z tej samej miejscowosci. A jak nie to tylko policja. Ktos chcial wyslac Idiamince pocztowke z upomnieniem? I co? Wyslana?
Ktoś zauważył to samo co ja, po takiej wypowiedzi powinna byc odrazu zbanowana.

KNK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:51   #355
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Przyszłam sobie ponarzekać
Otóż w wymianie dost.perfumy ,
ta-da-am, z 02r. Chyba jednak 7 lat to trochę dużo Nie wiem czy dziewczyna o tym wiedziała, czy nie, w każdym razie na wizażu od kilku dni sie nie loguje. Nawet nie poinformowała mnie, czy moje perf. dostała, a dojść powinny bo wysłałam wzeszłym tyg. prio. Pisałam PW, pisałam mail. I nic, po prostu
No i tak, ponarzekałam r.....
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:49   #356
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
Otóż w wymianie dost.perfumy , ta-da-am, z 02r. Chyba jednak 7 lat to trochę dużo Nie wiem czy dziewczyna o tym wiedziała, czy nie, w każdym razie na wizażu od kilku dni sie nie loguje. Nawet nie poinformowała mnie, czy moje perf. dostała, a dojść powinny bo wysłałam wzeszłym tyg. prio. Pisałam PW, pisałam mail. I nic, po prostu
no z 2002 to chyba przesada, a śmierdzą czy jak? bo powiem Ci że mam jedne takie, bodajże nawet starsze i nic się nie zmieniły

zawsze chyba mozesz sie odmieni cooo? jakie to perfumy?
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:54   #357
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
Otóż w wymianie dost.perfumy , ta-da-am, z 02r. Chyba jednak 7 lat to trochę dużo Nie wiem czy dziewczyna o tym wiedziała, czy nie, w każdym razie na wizażu od kilku dni sie nie loguje. Nawet nie poinformowała mnie, czy moje perf. dostała, a dojść powinny bo wysłałam wzeszłym tyg. prio. Pisałam PW, pisałam mail. I nic, po prostu
słuchaj, moim zdaniem masz takiego niszowego rarytasa. i nie wiem, czy nie powinnaś go zachować dla potomnych a tak w ogóle to mimo kilku lat, zapachy się nie zmieniają. ale 7 lat.. no nie wiem. pytałaś wcześniej o kod przed wysyłką? dziewczyna Cię uprzedzała, że to z babcinej szafy zapach? jestem bardzo ciekawa kto to.. powinna uprzedzić.
Stary 2009-12-10, 22:39   #358
magsch
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.

hehe ja mam jedna flaszke perfum z 1999 rokuAle bez obaw na targ jej nie wystawie..hehe...choc to ddddddlllluuuuuugggggggii iii okres zapachu nie zmienily

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 07:44   #359
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
hehe ja mam jedna flaszke perfum z 1999 rokuAle bez obaw na targ jej nie wystawie..hehe...choc to ddddddlllluuuuuugggggggii iii okres zapachu nie zmienily
no właśnie, zapachy dobrze przechowywane nie zmieniają się, ja coprawda takich nie mam, bo ogólnie mam 3 flaszki perfum, ale pamiętam jak u mamy stały, było ok. bardziej bym się bała przeterminowanych kosmetyków. kiedyś posmarowałam się jakimś starym balsamem i miałam uczulenie na całym ciele, chociaż nie jestem alergikiem. Tak czy inaczej uważam, że ta dziewczyna mogła uprzedzić, bo może ona lubi rarytasy sprzed lat, ale Vil może nie lubić.
Stary 2009-12-11, 08:53   #360
iloneczka1
Wtajemniczenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Moja Mama dostała od Cioci w 1985 r Masumi, mogę wkleić zdjecia, takiej butelki już nie robią. Trwałość super, niech sie schowa to, co teraz Coty produkuje. Tyle sie uchowały, bo mikrokropla wystarczy aby zabić
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości