![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Ja uważam, ,że gdyby to dotyczylo mnie chcialabym wiedziec dlaczego ktos nie wywiazal sie z umowy. Pisabnie, ze stalo sie "cos zlego" to nie wytlumacznie. Inie chodzi o zaspokojenie ciekawosci lub poszukiwanie sensacji - mysle, ze dziewczyny zainteresowane powinny znac prawde.
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ostatniego zdania KNK - odważny sąd, ale popieram, bo jest w tym dużo racji (przynajmniej moim postronnym okiem patrząc).
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- dla mnie nie jest odwazny tylko szczery, i zacznijmy nazywać oszustwo oszustwem, nie splotem nieszczęsliwych zdarzeń
![]() |
#334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Tutaj wałkujemy sobie ten temat bez końca, chociaż tak naprawdę nie będzie on miał finału, bo ta sprawa nigdy się nie wyjaśni. Pozostanie tylko taki niesmak, że nie można polegać tak do końca na drugiej osobie. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-11-30 o 06:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
polowa z nas mialaby juz pewnie poblokowane konta szczerze mowiac nie widze tutaj obiektywnej sprawiedliwosci moze wizazanki powinny zaczac wystawiac negatywne komentarze, w koncu ile mozna czekac?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
a co dadza te komentarza? Idiaminka wie, ze i tak je dostanie predzej czy pozniej i wg mnie to ja to juz nie interesuje. Zreszta Szefowa pisala, ze Idi juz sie nie bedzie mogla wymieniac. Przekupki niczego nie zmienia. Ja nie zapomne jak Idiaminka napisala, ze i tak wielka kara by ja nie spotkala gdyby nie dokonczyla wymian. Dziewczyny macie 2 wyjscia- albo pogodzic sie ze strata albo walczyc na wlasna reke. Moze umowcie sie jesli i odwiedzcie Idiaminke jesli jestescie z tej samej miejscowosci. A jak nie to tylko policja. Ktos chcial wyslac Idiamince pocztowke z upomnieniem? I co? Wyslana?
#339 |
Zakorzenienie
|
moze i wiele nie zmienia, ja jednak jestem zawsze za wystawieniem negatywa, poniewaz jest to ostrzezenie dla innych w jakiejs tam przyszlosci, a nie kosztuje wiele wysilku
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
tylko, ze tak jak pisalam Idiaminka nie bedzie juz mogla sie wymieniac wiec po co innym ostrzezenie? Tzn. ja tez oczywiscie jestem za negatywem ale uwazam ze na niego jest juz duzo za pozno.
#341 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
chyba, ze tak
![]()
#343 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15619926]Szefowa pisala, ze Idiaminka ", do odwołania będzie miała zakaz wymiany". Nie powiedziala, ze juz nigdy nie bedzie mogla sie wymieniac. Wyrazenie "do odwolania" ja osobiscie traktuje na rowni ze slowem "czasowo". Nic zatem nie stoi na przeszkodzie, aby pozniej ow zakaz "odwolac". Nie mozna zatem lekcewazyc znaczenia przekupki w tym wypadku
![]() inna sprawa, kto teraz będzie chciał się wymieniać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem - w przypadku pozniejszych wymian Idiaminki - jedyna jej opcja to wysylka jako pierwsza, przynajmniej przez jakis czas. PS: sliczny shimmer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15622420]
Moim zdaniem - w przypadku pozniejszych wymian Idiaminki - jedyna jej opcja to wysylka jako pierwsza, przynajmniej przez jakis czas. PS: sliczny shimmer ![]() racja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Rozumiem. Nie chcialam nikogo wprowadzic w blad. Odpowiadajac na post Asika zasugerowalam sie wlasnie tymi zaznaczonymi slowami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym Ci z moimi kosmetykami juz nie ufala, bo je probojesz opchnac na targowisku ![]() ![]()
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a'propos opchnięcia, to wiesz.. zmysł do interesów ![]() z tych błyszczydeł, co u Ciebie widziałam, to mógłby Ci się jeszcze spodobać astral chanela, z różowymi drobinkami. nie ukrywam, że ja bym wtedy chapsnęła Twoje juica ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mm ten astral tez smakowicie wyglada, moze klikne na mikolaja ![]() a 790 ani 170 nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- plasiamy ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam sobie ponarzekać
![]() Otóż w wymianie dost.perfumy , ta-da-am, z 02r ![]() ![]() ![]() ![]() No i tak, ponarzekałam r..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zawsze chyba mozesz sie odmieni cooo? jakie to perfumy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
hehe ja mam jedna flaszke perfum z 1999 roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, zapachy dobrze przechowywane nie zmieniają się, ja coprawda takich nie mam, bo ogólnie mam 3 flaszki perfum, ale pamiętam jak u mamy stały, było ok. bardziej bym się bała przeterminowanych kosmetyków. kiedyś posmarowałam się jakimś starym balsamem i miałam uczulenie na całym ciele, chociaż nie jestem alergikiem. Tak czy inaczej uważam, że ta dziewczyna mogła uprzedzić, bo może ona lubi rarytasy sprzed lat, ale Vil może nie lubić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Moja Mama dostała od Cioci w 1985 r Masumi, mogę wkleić zdjecia
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.