|
|
#331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sklepy internetowe-wady i zalety (podziel się opinią) cz.II
pytanie może z lekka głupie, ale - co sądzić o silvexie?
w wątku o sklepach nie pojawiło się nic specjalnie konkretnego, tylko że fajne ceny, a w wątku ze zbiorowymi zakupami ciężko mi się doszukać jakiejś opinii. więc - pomoże któraś? wiarygodni są? zdarzają im się wtopy? |
|
|
|
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobiłam u nich zamówienie 13 stycznia i jak na razie dostałam tylko tego samego dnia maila, że zamówienie zostało przyjęte i że potrwa kilka dni. W prawdzie wydałam tylko u nich 100 zł, ale zawsze mogłabym je spożytkować gdzie indziej.
|
|
|
|
|
|
#333 |
|
Przyczajenie
|
Po miesiącu od złożenia zamówienia dostałam paczkę z PIINECHY. Cieszę się, ale żal mi utraconego zaufania do tego sklepu. Na pewno niczego w nim nie kupię. Szkoda.
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Re-max - szybciutko
Do tego piękny gratis
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
No to ja jeszcze dzisiaj zachwalę Bukowiec
W sobotę złożyłam zamówienie na Swarki, bo się klientka obudziła, że potrzebuje prezent na nadchodzący czwartek... Wysłałam maila z dowodem opłacenia zamówienie i wieeelką prośbą o awaryjną ekspresową wysyłkę, ale jeszcze dzisiaj rano zadzwoniłam na wszelki wypadek, bo odpowiedzi pisemnej nie dostałam. No i dowiedziałam się, że jak tylko zaksięgują wpłatę to wysyłają towar. I już dostałam potwierdzenie nadania przesyłki Także teraz wszystko już zależy od Poczty Polskiej... Tfu, tfu, tfu, żeby nie zapeszyć...Aha, i jeszcze dostałam prezent urodzinowy od SN na 7% rabatu na wszystkie towary Dzień po tym jak złożyłam zamówienie... No nic, kupon jest ważny jeszcze do czwartku, więc może się skuszę... Co za wyciągacze pieniędzy!!! ![]() ![]()
Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2010-01-18 o 18:20 |
|
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
Marmad- wszystko Ok - kamyczki śliczne, dobrane w pary, szybko i faktycznie przesyłka antypocztowa...nie mogłam się dobrać do zawartości..niezle się nagimnastykowałam
Jubilex- odpisali tym razem - dość szybko, obiecali że doślą braki przy kolejnym zamówieniu...oby. Także OK.Re-maxa sklep mi za to cos nie działa a działał i sie przywiązałam ;D . rusałko - pisałaś o nich... działa czy się przenieśli??
Adopcja wirtualna - psiaki czekają na pomoc https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520 Edytowane przez naisha Czas edycji: 2010-01-18 o 18:30 Powód: zapominalstwo ;) |
|
|
|
|
#337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KLIK
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Ci za odpowiedz dobra kobieto
. No własnie dzieją sie dziwne rzeczy...albo bład nr ileśtam albo sklep opustoszały . Moze poczekam az "zbudują"
|
|
#339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tj. brałam np 10 par bigli, a przy każdym odświeżeniu strony było o jedną parę więcej Ale w końcu się jakoś ustabilizowało
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was kupowała u jubilexa jednocześnie w sklepie i na allegro - nie było problemu? Próbowałam do nich pisać ale tylko Mailer-dcośtam przychodzi
|
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupowałam i nie było problemu z połączeniem zakupów, tylko musisz go poinformować o tym. Jubilex-33@o2.pl
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moją zaginioną paczkę będzie reklamowała. No cóż zdarza się, wiadomo jaka jest nasza PP ale kontakt z tym sklepem to jest naprawdę udręka
|
|
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dzis muszę znowu pochwalić bukowiec. I jakie cudne gratisy dostałam. Beadshop, biżu i beabitdesign szybko się uwinęły. Chociaż w beadshopie nie posłuchali mojej prośby odnośnie jadeitu soho i przysłali mi inne kolory. Biżu również podarowało mi dużo ładnych gratisów, jakby zgadli czego potrzebuję. Ach, i pochwalę jeszcze SN. Wszystko super. Generalnie, jestem zadowolona i biorę się od jutra do pracy.
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co do needbead to naprawdę sklep jest w porządku. Zamawiałam nie raz, wszystko dotarło na czas, towary nie uszkodzone, świetne gratisy.
Kurde, Yaollinko, potrzebuję Soocho w ścisle określonych kolorach i jak dostanę inne będę zła ![]() No nic, mam nadzieję ze przyjdą takie jak chciałam. |
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Utrudniony [bardzo!] kontakt, brak gratisów i inne elementy w zamówieniu
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Maquelita, mam nadzieję, że chociaż Ciebie wysłuchają. Tak mi zależało na ładnych kolorach, a dostałam chyba najbrzydsze jakie istnieją
Jeśli chodzi o needbead, to dzis przesyłka dotarła. Wszystko ładnie skompletowane i nawet dostałam kilka gratisów, czym miło mnie zaskoczyli. ![]() ach! I zapomniałam dodać, ze rzeczy z needbead są ładniejsze niz na zdjęciach.
Edytowane przez Yaollinka Czas edycji: 2010-01-19 o 20:35 |
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Vibesko , wydaje mi się że po prostu źle trafiłaś. Ja tam co do nich nie mam żadnych zastrzeżeń, kontakt zawsze szybko miałam z panią Darią ,tylko jak tak dalej będą takie bogate gratisy przy 30 zł rozdawać to zbankrutują ;P
No właśnie tego się obawiam Yaollinko, nie chciałabym jakiś brudnych bordowych tych jadeitów , zależy mi na oliwce i różu ! Czystych i ostrych ! Jak na zdjęciach. Muszę się poskarżyć na Korallo, strasznie porysowane szkło weneckie dostałam , nawet nie z promocji ! Rysy przez całą pastylkę, kolejna sztuka do kosza. Nie pierwsza ! Ale się wkurzyłam, dzień po złożeniu i opłaceniu zamówienia promocja na całe szkło weneckie którego zamówiłam za 150 zł No ale to już mój pech
|
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
Z ostatnich zakupowych wrażeń-korallo.Z przymusu zamawialam.Bez zarzutu.
Zawód natomiast ze strony jubilexa.Liczylam,że paczka przyjdzie mi w czasie mojego pobytu w domu,niestety nie zdążyla poczta,w związku z czym paczkę mialam okazję odpakować dopiero 2 dni temu.Wszystko ok,poza brakiem 18 par bigli(z 20!).Reklamacja przyjęta,chcieli dosłać z następnym zamowieniem,ale poprosiłam o wcześniejszą wysyłkę.Mój tata dzisiaj dzwonił,że odebrał mi od nich paczkę,wygląda na to zatem,że są tam moje bigle .Dam później znać,czy wszystko w porządku .
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS: Ze względu na ostatnie nieopowiedziane zachowanie jubilexa, zrobiłam swoje pierwsze (tak mi się wydaje) zamówienie u katiart i czekam na przesyłeczkę ![]() Odebrałam paczuszkę od od KatiArt - kupowałam sreberko - dostałam gratis w postaci turkusowych kosteczek szkła weneckiego ![]() I właśnie skończyłam otwierać paczkę z Bukowca Pudełko (z pudełeczkami) było obklejone zielona taśmą tak, że aż się przy otwieraniu zmęczyłam. Też dostałam śliczny srebrny gratis
Edytowane przez rusa1ka Czas edycji: 2010-01-21 o 18:19 |
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
Hej
w wyszukiwarce nic nie znalazłam, czy ktoś robił zakupy na agarts.pl ? w zeszłym tygodniu robiłam 3 zamówienia: - beadshop - super towar, szybka wysyłka ![]() - beabitdesign - jak zwykle rewelka - jubilex33 -
|
|
#351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#353 |
|
Przyczajenie
|
A ja nadal czekam na przesyłkę zamówioną w Piinecha 19 grudnia 2009 i powoli zaczynam mieć tego dosyć. Dostałam informacje,ze status mojego zamówienia został zmieniony (wcześniej pisała,że wysyła 6 stycznia)na wysłane z data 16 stycznia. Zupełnie pzrestało mnie obchodzić czy ta osoba ma problemy ze zdrowiem czy też nie, bo skoro przesiaduje na necie i wysyła meile z błędnymi informacjami to ja mogę tylko ją podejrzewać o poważne problemy z mówieniem prawdy bądź problemy zdrowotne zupełnie innej natury..;(
niepowazna i niuczciwa z niej kobieta ..smutna prawda |
|
|
|
|
#354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dostałam swoją zamówioną 18.12 ale jak zobaczyłam "obtrącony" kianit i brioletkę ze źle przewierconą dziurką to ręce mi opadły. |
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
Złożyłam pierwsze zamówienie w Beabit i zobaczymy co będzie dalej
![]() I jeszcze małe sprostowanie, bo gdzieś tu wcześniej napisałam, że dostałam rabat urodzinowy od SN - to nie od SN tylko od Kadoro
|
|
|
|
|
#356 |
|
Przyczajenie
|
"ja dostałam swoją zamówioną 18.12 ale jak zobaczyłam "obtrącony" kianit i brioletkę ze źle przewierconą dziurką to ręce mi opadły"
skoro dostałaś towar( z fajnymi "gratisami";[ ) to moze i dla mnei jest szansa...byle szybko, bo ja gore...>;( |
|
|
|
|
#357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paczka na pewno przyjdzie, gratisów się nie spodziewaj I obyś nie miała żadnych felerów w swoim zamówieniu.
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
No to i ja zostałam fanką Bukowca. Zamówienie (oczywiście na wczoraj) złożyłam w piątek wieczorem, a dziś dostałam przesyłkę z piękną zawartością + świetne gratisy. Bardzo dziękuję Pani Wiolu.
Edytowane przez Roxy80 Czas edycji: 2010-01-27 o 13:02 |
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
A ja muszę pochwalic Beadshop.
Zamówienie zrobiłam i opłaciłam około godz.22 w niedzielę, a we wtorek rano paczka była juz w moim domu ![]() Strasznie miło sie tak zamawia, a zawartośc paczki jeszcze potęguje radosc. Beabit opłacony także koło tej 22 w niedzielę, paczka doszła dzisiaj, czyli także szybko, no i oczywiście zawartość paczki wynagradza nawet moje poprzednie tygodniowe czekanie ![]() Tylko na paczkę z Needbeadu opłaconą takze w niedzielę koło 22 czekam jeszcze, mam nadzieję ze jutro już do mnie dojdzie
|
|
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
tak tylko napomknę, że w wątku trójmiejskim umieściłam wszystko, co znam internetowego z bazą w trójmieście, a powiązanego z rękodziełem - proszę o krytykę i uzupełniactwo ^.^
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

Do tego piękny gratis

Biżu również podarowało mi dużo ładnych gratisów, jakby zgadli czego potrzebuję.