|
|
#331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() Masz powód by być z siebie dumną ![]() Czyli masz prawdziwe 34 ![]() Cytat:
![]() Wystarczy zmienić nawyki, ruszyć dupkę i wkręcić sobie że słodycze są niedobre A tak poważnie...na prawdę tak jest że drobne zmiany w jadłospisie potrafią zdziałać cuda. Czasem nie zdajemy sobie nawet sprawy z tego co nam szkodzi .a to cos bardzo często łatwo zmienić Pierwszy krok to zmiana zawartośco swojej lodówki, zakup innych produktów. Więcej zdrowego nabiału, warzyw i po sparwie. Ja np. kiedyś namiętnie piłam soki i jadłam jogurty owocowe. Poza tym moja dieta była taka jak zwykle i w 8 miesiecy przytyłam 8 kg . Odstawiłam soki, zaczełam kupowac kefiry i jogurty naturalne i waga z powrotem spadła.
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie z tymi słodyczami to dziwnie było - nie jadłam ich 3 lata - nic a nic a jak przeszłam na dietę to czasami wciągałam jedną czekoladę dziennie
a po fitnesie to już obowiazkowo
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pewnie nikogo i tak już nie ma...Chciałam Wam tylko napisać jak się dziś zdenerwowałam...właściwie zdenerwowaliśmy.. Pojechaliśmy do naszej knajpy weselnej, byliśmy umówieni z babką, że sobie zobaczymy jak wygląda wszystko przygotowane na wesele..no i co by mozna zmienić...tak jak Wam pisałam.. No i przejżdżamy, tej baby nie ma, zadzowniliśmy, bo drzwi zamknięte...wylazł jakiś koleś, który się okazał być właścicielem, wpuścił nas z wielką łaską... nic w ogóle nie było gotowe, nie mogliśmy nic zobaczyć, a on powiedział, że właściwie wszystko przygotowują na ostatnią chwilę (mało zachęcające)...ale pytam czy możemy coś pozmieniać, ewentualnie sami wybrać kwiaty itp..zaczął kręcić nosem, że ma żonę, która się zna na florystyce (wątpię, widziałam zdjęcia z wesela tam i na stole stało w wazonie po 5 goździków z asparagusem ) i że generalnie, to oni stroją salę... Potem spytał o nasz termin, powiedzieliśmy mu..a on mówi 'znaja Państwo cenę?' my na to, że tak i mówimy cenę, którą podała nam ta baba..a on mówi, że nie, że 20 zł więcej za osobę... Ona nam mówiła, że jak podpiszemy umowę w tym roku, to cena się nie zmieni (specjalnie ją pytałam właśnie o to) i powtórzyłam to temu temu kolesiowi, a on mi na to 'no co pani, przecież mi by się to w ogóle nie opłaca'... ![]() Wyszliśmy stamtąd wkurzeni jak nie wiem |
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, pewnie, że szukajcie innego miejsa. może bardziej Ci się spodoba i będziesz zadowolona
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
Hania zazdroszczę tego komfortu z soczewkami
![]() w piątek siedziałam 1h40 minut tylko po to, żeby raz założyć i raz ściągnąć soczewki (( to jest dla mnie masakra. oczy obolałe, twarz zalana łzami. boję się ponownie założyć, bo nie zdejmę (((
|
|
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam na SB, w czasach, kiedy tylko studiowalam, to się nie ważyłam, ale obwody leciały i mialam energię do ćwiczeń, chociaz 20 min. dziennie. A teraz? Cytat:
|
||
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to moj brat trafil na okropna wlascicielke sali, ktora za kazdym razem zmieniala zdanie(na poczatku - do czasu podpisania umowy - wlazila do d...y bez wazeliny, a niestety potem nagle podniosla cene - "bo w tym roku jeszcze ceny nie podniosla", dekoracje zrobila po swojemu, zadecydowala za mlodych w sprawie tortu itd.) i najlepsze jest to ze w dniu wesela zrobilam jej awanture (nie potrafila ustawic winietek chociaz byly dokladnie opisane z numerkami i kolo np. numerku 3 posadzila numerek 45 ) Mlodzi bardzo zalowali ze nie poszukali czegos innego a mieli dosc czasu chociaz nie tak duzo jak Wy. Bede trzymala kciuki zeby udalo Wam sie znalesc cos odpowiedniego ![]() a wogole to dzien dobry
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że wróciłam i postaram się was nadrobić
![]() Kto mi streści z grubsza co się działo?? ia: a może ty te soczewki zakładasz metodą złą. Ostatnio mi koleżanka pokazywała jak jej optyk kazał soczewki zakładac to się złapałam za głowe. Też sobie nie radziła. Pokazałam jej "mój spos" i okej )A na warsztatach full pracy i do tego jeszcze budynek jak za głębokiej komuny, posiłki szkoda gadać, a potem śnieżyca w skutek czego brak prądu ![]() Wspaniałe warunki normalnie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej...
Cytat:
Cytat:
Kotku, a gdzie Wy mieliście wesele? I Twój brat? Znaleźlismy pewną salę, wizualnie jesteśmy nią zachwyceni...tylko, że to dość nowe miejsce i nie ma za wiele opinii na jego temat. Kotku, może Ty coś wiesz, bo to w S-cu? www.salakolumnowa.pl Dla mnie to idealna sala... i terminy są wolne... |
||
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki.
Trochę mnie tu nie było, wojażowałam ![]() Co mnei ominęło? Ktoś urodził? ktoś się zareczył? ktoś w ciąży? |
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mielismy wesele na sali co sie zwie "Balaton" http://www.balaton.sos.pl/ z jednej strony jeziorko a z drugiej las a moj brat mial w Redzie nad morzem a druga impreza byla w Sosnowcu w Palacu Schoena tam jest Urzad Stanu Cywilnego a w "piwnicy" lokal "Belvedere" http://restauracjabelvedere.pl/
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
butter: sala przepiękna!
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co u Ciebie? Gdzie byłaś? Cytat:
![]() Podpowiem Ci, że ta sala, na którą chcielibysmy się zdecydować to część Zakręconej na Małachowskiego...aż się zdziwiłam... Po prostu otworzyli sobie salę bankietową i to co głównie mnie zastanawia, to jakie tam jest jedzenie...i jakie ilości ![]() O tym Belvedere słyszłam...to tam pani ukradła alk i nie zgodziła sie na żadne zmiany? No właśnie nam też szalenie się podoba...jak weszliśmy tam, to aż nas zamurowało... Nawet się czegoś takiego nie spodziewałam.. |
||
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Pani co pokradla rozne rzeczy byla nad morzem w Redzie my ogolnie bylismy zadowoleni z naszej sali a takze z Belveredu. Brat wesele mial tylko do 2 w nocy i bylo tyle jedzenia ze spokojnie starczylo by na impreze do 5 rano. A poza tym bylo fantastycznie podane (np. lody w ananasach, kokosach, pomaranczach ps. to Ty bylas w Sosnowcu??!! to kurcze moglysmy sie spotkac.... Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-10-18 o 13:42 |
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Zaro udanego wyjazdu Cytat:
gratuluję!Butter co za świnie! bezczelni krętacze.Ta sala którą wkleiłaś jest bardzo ładna i oryginalna. Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-10-18 o 14:12 |
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
butter cóż za chamstwo, to po co sie spisuje umowę? uciekajcie od tej sali i od tych ludzi daleko. a nowa sala piękna gosia - dziękuję , najlepsze są miny znajomych którzy mnie teraz zobaczą różnica jest znaczna w moim wyglądzie gdybym jeszcze wróciła do regularnych ćwiczeń to byłby super..a ja zaraz jadę do mojej chrzesnicy -Drody miłego dnia
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
jodie a zdradz mi prosze co takiego robilas ze az tyle schudlas
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kotku, ja często jestem w S-cu Studiowałam tam 5 lat, mam tam większość znajomych...więc właściwie browarkujemy w S-cu co sobotę ![]() Jakby Ci się chciało, to skocz do Zakręconej i zobacz sobie tę salę...jest co prawda dalej w fazie remontu, ale moim zdaniem klimat ma super. A jadłaś coś kiedyś w Zakręconej? Dobre tam jest jedzenie? W Londynie? To super ![]() Tylko co to za zwyczaje, że nie dałaś w ogóle znać, że znikasz... ![]() Ominęło Cię założenie pierścionkowego wątku kulinarnego ...Musisz koniecznie się dołączyć
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze sie okaze ze mamy wspolnych znajomych ![]() a w Zakreconej tylko browarkowalam i nie omieszkam wpasc zobaczyc sale
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, a jak cenowo ta nowa sala? bo myślę, że warto się decydować. jest super
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku, już Ci pisałam kiedyś, że mamy pewnych wspólnych znajomych
Wyczaiłam na naszej klasie ![]() Et-ko, no właśnie najprawdopodobniej cena jest porównywalna z tą nową ceną ze poprzedniej knajpy... Czekamy jeszcze na maila z ostateczną ofertą odnośnie konkretnej ceny... |
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie ten wątek kulinarny????????????? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Właśnie wróciłam z Krakowa. Przez cały pobyt tam nic nie jadłam, dopiero na dworcu kupiłam sobie bułkę, potem w domu coś tam zjadłam i chyba zaraz wszystko zwrócę
. W Krakowie tak mnie mdliło (a cały piątek wymiotowałam), że aż chciałam wcześniej wracać. Padam! Jestem taka zmaltretowana... Ale w szkole wymiatam i to mnie trzyma przy życiu
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, ale takie akcje na wariata są najlepsze Jak tam Londyn?Ehhhh to moje najulubieńsze miasto Dziewczyny, czekam jak na szpilkach na info od tej kobietki z nowej sali na wesele. Bo właściwie już to widzę oczyma wyobraźni: ta piękna sala, stylowa muzyczka, ja w mojej przepięknej sukni ślubnej
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, jaka muzyka, jaka?
|
#357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie
![]() Cytat:
to jest mega zmiana.Do ćwiczeń trzeba wrócić )Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Muzyka w stylu big bandy, sinatra, dean martin...w tym właśnie stylu
trochę muzyki w stylu Blues Brothers...![]() Ceny na Śląsku wahają się od 170 zł/osobę wzwyż... oczywiście bez alko, tortu, ciast i napoi bezalk. |
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Butter, piękna ta sala, bardzo stylowa ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- dziewczyny, tż znowu nie wrócił na całą noc do domu, nie dając znaku życia. Nie wiem co robić |
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Iście londyńska pogoda dzisiaj, tylko u nich cieplej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

ale jakby nie było zgubiłam 20 kg od stycznia i jestem z siebie dumna 

a po fitnesie to już obowiazkowo
Pewnie nikogo i tak już nie ma...
) i że generalnie, to oni stroją salę... Potem spytał o nasz termin, powiedzieliśmy mu..a on mówi 'znaja Państwo cenę?' my na to, że tak i mówimy cenę, którą podała nam ta baba..a on mówi, że nie, że 20 zł więcej za osobę... 

) Mlodzi bardzo zalowali ze nie poszukali czegos innego a mieli dosc czasu chociaz nie tak duzo jak Wy. Bede trzymala kciuki zeby udalo Wam sie znalesc cos odpowiedniego
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

gratuluję!