![]() |
#331 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
noo.
![]() Cytat:
![]() dzien dobryyyy ;* Martyna- nie mam tej ksiazki. witam nowe dziewczyny ![]() nie wyspałam sie dzisiaj ;/ . jakos nie mogłam w nocy spac,, chyba też bedę musiała zacząc pic melisę. do szkoły na 9 . jedno szczescie ;] 2 kart i spr. zyc nie umierac ![]() miłego dniaa ;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
hej ;*
jakieś przeziębienie mnie dopadło i zostałam dzisiaj w domu.. to po nadrabiam to co przez weekend napisałyście ![]() Jutro muszę iść do szkoły, bo mam znowu sprawdzian z historii ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Martyna ! ja mam tą książkę, tzn. ja mam taką: "Matura z Języka Angielskiego" Zestawy egzaminacyjne poziom podstawowy. wydawnictwo takie same jak u Ciebie.. O to Ci chodzi ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pierwszy piszemy o 8 rano a drugi o 14 ![]() Cytat:
W nocy budziłam się kilka razy tak mi zimno było, a rano zmierzyłam temp i 38 st. także leże w łóżku .... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]()
#335 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaaaaaka tania studniówka! :O Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14802697] http://demotywatory.pl/55398/Jest-mlodsza to jej pojechała ![]() [/QUOTE] Za każdym razem jak widzę tego demota to się śmieję ![]() Cytat:
![]() ________________________ Cześć Żbiki ![]() Znów problemy ze snem, ale chyba jestem na tropie przyczyny tego stanu. Wcale nie jest zaskakująca... Usnęłam po 3 ![]() Psor oddał klasówki z historii i dostałam UWAGA: całe 4+! Dla mnie to osiągnięcie życiowe jakby nie patrzeć ![]() ![]() Nie było dziś konsultacji, tyle dobrego. Na 16:30 fryzjer (oczywiście, że nie mam pojęcia co zrobić z włosami) i nałuuuka :} Na jutro jedynie biologia (cały hormonalny)+ "Wesele", praca literacka jutro ![]() btw. to prawdopodobnie moje ostatnie posty na wizażu (ponownie pozdrawiamy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
heloł lachony
![]() się przytargałam ze szkoły, niby miałam 4 lekcje, ale czuję się jakbym miała z 8 -.- muszę uzupełnić zeszyty z piątku i spadam na meczyk ![]() tak po weekendzie się odchamię ;D a co do tych lakierów do paznkoci, to za numerki byłabym bardzo wdzięczna ^^ miłego popołudnia ![]() ![]()
#337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() booże nienawidze poniedziałku ;] no i mi się 'zaspało' na 3 lekcje ![]()
![]() |
#338 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Musztardy
![]() Cytat:
![]() A bo podobno za szybko i nieuważnie jeżdżę ![]() Cytat:
![]() U nas 190 od osoby. Cytat:
Tata jakoś problemu nie widzi. ![]() Dzięki Cytat:
U mnie na szczęście obyło się bez. Cytat:
![]() Kupiłam sobie gacie za kolano na wf. I wyczaiłam kurtkę na narty. Bo wiecie, na wagarach byłam ![]() Ale tylko na 3 ostatnich lekcjach, a właściwie na 2. Bo polskiego nie było. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | ||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry ;*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ------------- załamałam się dziś. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#340 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Brawo ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Kasi ![]() -- Cześć Żbiki ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() Miałam dziś mało lekcji, a czuję się jak po ośmiu co najmniej ![]() W ogóle to uświadomiłam sobie, że za dwa tygodnie próbna matura z matmy ![]() A tak w ogóle to mógłby być już piątek ![]() ![]() No nic, to idę. Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Max kilka zdań do zadania. Ja też ograniczam, ale od jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Uff. Dotarłam dzisiaj prosto do szkoły. Coś mi się w końcu udało. Nie zarobiłam żadnej jedynki
![]() Przeżyłam matematykę i chemię ![]() Poszczęściło się dzisiaj...2 wfy nam odpadły, bo byliśmy ''umówieni'' na kręgle zamiast ćwiczeń na wf'ie i gdy doszliśmy do hotelu w którym znajduje się kręgielnia okazało się, że w poniedziałki nieczynne yeah ![]() ![]() ![]() Poza tym bardzo ładnie mnie określił: Królowa N-ek ![]() ![]() Cóż za zaszczyt... Z wosu sprawdzian na lajcie, podejrzewam, że 4 będzie. W końcu coś dobrego wynikło z mojej ehm ''nauki''. Zaraz zabieram się za słówka na angielski, 2h powinno mi starczyć, potem ''Przedwiośnie'' na polski, muszę zdążyć przeczytać do jutra. Muszę! Jeżeli nie dam rady to chociaż ponad połowę. Wypadałoby nauczyć się na biologię bo mam mega przeczucie, że mnie spyta za to chodzenie w kratkę! Grrah! A moje przeczucia zazwyczaj się sprawdzają. :/ Poza tym za 100zł które dostałam od mamy, miałam sobie kupić róż do policzków i tusz do rzęs, a okazało się, że jednak muszę kupić repetytorium z Historii które kosztuje około 80 zł, bo nie mam z czego się uczyć :/ Te repetytorium jest okropne, same daty prawie, zero tekstu, który się przyjemnie czyta...Znacie może jakieś inne vademecum do historii, lepsze od Operonu? Byłabym wdzięczna za jakąś pomoc. I do angielskiego również coś bym potrzebowała. Gramatyka, pisanie wypracowań, słownictwo tematyczne i nie wiem co tam jeszcze jest do angielskiego, wszystko co pożyteczne jednym słowem ![]() Edytowane przez chicaa Czas edycji: 2009-10-19 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebuję klucza odpowiedzi ![]() taka złota okładka? ![]() Cytat:
![]() dostałam piątalę z geografii ! ![]()
![]() |
#344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a dodajcie sobie jeszcze fryzjera, sukienkę, buty... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Jeeee !
Gratki ! ![]() Zbieram się. Korki o 17. A jutro spr i inf z sieci. I z polaka z młodej polski. Trochę tego jest, dobrze, że się na bieżąco uczyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [jej nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam na wagarach.] Cytat:
myślałam, że nie dotrwam do domu. Miałam noc nie przespaną, o kota się martwiłam bo całą noc wymiotował. Dzwoniłam do weta i powiedział, że nie mam mu dawać jedzenia ani żadnego picia, co by mu przełyk pokarmowy odpoczął, a jutro rano dać mu wodę, jak jej nie zwymiotuje to spróbować dać trochę jedzenia, jak zwymiotuje to jechać do niego. Tak też zrobię. Mój biedak. Po za tym jestem śpiąca, łażę i smarkam. Idę umyć mordkę i pod kocyk.
![]() |
#347 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja już Ci mówiłam co o tym sądzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez nie mogłam wczoraj usnać... ciekawe czemu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ej, czemu Ty spać nie możesz, co jest ![]() jak myślę, że to to co myślę ![]() no. brawo za oceny ![]() ![]() Cytat:
![]() raczej trzeba umieć myśleć i kombinować, niż mieć czystą wkutą wiedzę. wiedziałam ![]() ja też ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
biedny kociak ![]() ta, ja też się bardzo ekscytowałam ostatnio, aż tak, że się śmiałam z siebie ![]() a teraz się boję, boje wiszących nade mną 5 godzin... ![]() -------- w ogóle to dzień dobry kobry! ![]() jestem zmęczona, usnełam o 12, bo ciągle męczył mnie egzamin. w szkole jak w szkole. myślałam, że zabije panią na polskim, ona wiecznie gada coś tak, że nie wiadomo o co jej chodzi ![]() tragedia. mam wrażenie nieodparte, że mam nic nieogarnięte ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Konto usunięte
|
jejku, ale się dziś nie wyspałam. Miałam jakieś koszmary, budziłam się co godzinę i nie mogłam zasnąć, bo cały czas wydawało mi się, że ktoś jest w moim pokoju
![]() dzisiaj miałam pracę klasową (wypracowanie) z polskiego z "granicy" ale Baśka jest taka mądra, że wydrukowałam sobie klucz odpowiedzi do wszystkich możliwych wypracowań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale Kamila nie poddawaj się, i mniej na niego nalane, niech sobie czyta !! ![]() nie zostawiaj nas ;* czesc dziewczyny ;* ogónie pozytywny dzień. kart. z WOSu nie było ![]() ![]() ![]() kart.z anglika również nie było. nauczycielka zapomniała ![]() [ a jak my zapomnimy zeszytu, książki to od razu minus ;] ] a spr z gegry był, łatwy nawet ![]() w ogóle to polonistka nam dzisiaj tak pojechała na lekcji ze szok. oddała sprawdziany , oceny nie za bardzo fajne ![]() powiedziała ze chyba bedziemy pierwszym rocznikiem który złamie tradycje szkoły i nie zda matury pisemnej z polaka ![]() ehh , a jutro z polskiego wypracowanie i kart z niemca ze słowek... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Alee brzydko, iść do Twojej wych. nakablować?! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ______ Dzień dobry, Bobry! ![]() Stukacie w te klawiatury jak szalone,ledwie Was nadrobiłam. Wpadłam na krótko, bo czytam ZiK, dziś już zaliczyłam 80str. od czasu powrotu ze szkoły. ![]() ![]() (ale tak nawiasem mówiąc, czyta się to jak dobry kryminał ![]() U mnie dziś piękna złota polska jesień, aż miło spojrzeć za okno, słońce świeci. ![]() A tak w ogóle, pozdrowiłam od Was wczoraj gołąbki. Chyba im się spodobało, bo zatrzepotały skrzydełkami. ![]() ![]() (majaczę,ale to od nadmiernego wysiłku intelektualnego! ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-19 o 15:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Karolina, chyba pytałaś gdzie i co dają za darmo
![]() na stronie internetowej kawy douwe egberts, jak się zalogujesz to przysyłają darmową próbkę kawy ![]() idę się łuczyć z geo przy RwT ![]()
#353 |
Raczkowanie
|
Kocham was, wiecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |||||
Zakorzenienie
|
jem, więc wpadłam do Was na chwilkę.
![]() Cytat:
![]() ale wezmę się za siebie porządnie. ![]() ![]() Cytat:
![]() łaaa. brawo! ![]() Cytat:
![]() ale szczerze mówiąc nie wiem czy w końcu będę ja zdawać. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i w ogóle wszystko, co tu zacytowałam - ![]() ![]() ![]() ---------------- zrobiłam matmę, poczytałam 'przedwiośnie' i idę dalej je czytać. ![]() miłego wieczoru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a cała reszta Twojego postu ![]() ![]() ![]() a ZiK faktycznie sie czytalo jak kryminał ![]() ![]() kapuściane skrzydełka ![]() ![]() my Ciebie też ![]() ![]() mam nadzieję, że nigdzie się nie wybierasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam Brzydulę.. no co, musiałam się trochę odmóżdżyć.
![]() Wiemy. ![]() ![]() A żem się wysiliła... tak dużo Wam napisałam, że łooh! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A później na takim stoku niedaleko mnie. ![]() I jeżdżę. Wiadomo, że nie tak jak reszta narciarzy ale ten sezon jeszcze i będzie super. A później deska ![]() Mam wychowawcę ![]() No jak, a kto by inny ![]() Jak darmo to ja zawsze chętna. Wiecie czy gdzieś jeszcze rozdają coś za darmo ? ![]() ![]() Nie zostawiaj nas ! Cytat:
Jeszcze mamy czas się nauczyć. Ja jestem załamana poziomem mojej chemii. Wyłazi obijanie się w 1 i 2 klasie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wizaż, to będziemy Cię na gadu męczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie oczywiście jeszcze nie wiadomo ile ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam u fryzjera ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż ![]() Ja się boję fryzjerów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heee, taka narciarska miejscówa, że o jaaa ![]() ![]() hahaha ![]() Cytat:
![]() ![]() z ![]() ![]() ![]() tuuurboodyyymooomaaaaaaan ! ![]() ej, a wiesz, że masz się nam pokazać ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- następna ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Martyna, zobacz TEN wątek, czemu na taki wcześniej nie wpadłyśmy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.