|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Carolajna można mrozić
![]() Marika widzę,że dałaś się wciągnąć w wątek o odchudzaniu w ciąży ![]() Malutka mam nadzieję,że dbasz o mojego zięciunia jak najlepiej ![]() Doris ja też pamiętam swoją pierwszą wypłatę w UK ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() Ja biorę Microgynon i też nie narzekam ![]() Wiem,że za darmo,do ukończenia 1-go roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
malutka - ranyyy cosik sie dzieje z tymi naszymi dzieciaczkami, zęby lub skok
![]() Carolajna - ja myślę że groszek dam taki mrożony co jest z marchewką a coooo, i już zmieni smak danie ![]() ![]() ursull - nie raczej sie nie wciagam, napisalam swoje zdanie i chyba na tym się zakończy moja kariera na tamtym watku ![]() Babeczki może ktoras skorzysta z tych przepisików dla szkrabków bo ja tak ![]() To D O B R A N O C ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
A wiecie,że moja córka właśnie się obudziła i nie ma zamiaru iść spać,tylko bawi się wnajlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Rozeznanie
|
Carolajna-oczywiscie
![]() po sezonie bardzo czesto kupuje te warzywka mrozone ![]() w sezonie zreszta tez ![]() ostatnio gotowalam spaghetti z sosem carbonara z kurczakiem i brokulami ![]() marika2121-dzieki za "przyblizenie" mi o co chodzi z Patrykiem... a to niedobry..jeden..dran..wr rrrrrrrrr malutka-witaj slonko ![]() doczytalam sie ,ze wrocilas do pracy?wspolczuje Ci tego jak cierpisz z powodu rozstan z synkiem.. ale zaloze sie ,ze Dawidek jest bardzo dzielny i jego mamcia pewnie tez ![]() a jakie juz robi postepy ![]() ![]() ursull-to niezle ![]() dzieci to sobie pory na zabawe wybieraja.. ![]() co do implantu ja mam go zalozonego na 3 lata..ale w kazdej chwili mozna wyjac, mysle jednak ,ze tyle wlasnie mi potrzeba do nst.dzieciaczka..no moze 2 ![]() tylko moj Tz...nie bardzo chce sie spieszyc z drugim..o ile wogole.. Ja kiedys chcialam miec przynajmniej 3 ale to troche pozno na to wszystko.. gdybysmy tak z 10lat temu zaczeli ![]() ale wtedy to sie nawet jeszcze nie znalismy ![]() tak ,wiec zobaczymy... na pytanie co robic mam z ciuszkami??odpowiedzial"z ostaw"..moze kiedys sie przydadza ![]() ciesze sie,ze sie nie zamyka na taka opcje.. a ja tez potrzebuje czasu.. zobaczymy.. a mnie sie wlasnie przypomnialo,ze mialam jej na spiocha obciac pazurki.. tak, wiec do niej zaszlam pare minutek temu .... zalozylam latarke na czolo(taka na pasku ![]() ![]() obudzil sie Tz ...oczy jak 5zl na mnie ![]() nie chcialam ich pobudzic ![]() a on do mnie: "tylko ,zeby Kalinka Cie w tym nie zobaczyla" ![]() musialam "dziwnie"wygladac ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-03 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Marika widziałam te przepisy,fajne
![]() ![]() ![]() Carolajna dzięki za ten wątek,humor mi poprawił i moja głowa przestała boleć,bo zauważyła,że są głupsze głowy od niej ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() na to bym nie wpadła,z latarką na czole ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Uciekam spać,muszę dać córce dobry przykład,może też uśnie ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 ![]() no ba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 nie mogę ![]() ![]()
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
............upilam sie karmi...........
![]() i to w dodatku sama!pieknie ![]() w takim razie,jak dzis juz nikt nie chce dotrzymac mi towarzystwa to i ja idem lulu ![]() Dobranoc dziewczeta ![]() spokojnej nocki zycze Wam i Maluszkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Doris to można się upić karmi...?
![]() Caro za cicho mnie wołałaś, a ja usypiałam Tż-cika i mogłam Cię nie słyszeć ![]() Moje dziecko nauczyło się nowej metody przemieszczania. Pełznie jak gąsienica ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
ja dziś znowu pierwsza,poczytałam i nie wiem co mam której napisać, bo nic mądrego chyna nie wymyślę, bolą mnie plecy na maksa i nie mam mocy na nic.
Wczoraj pochwaliłam moje dziecko dziś już zrobił pobudkę na jedzonko o4 ![]() kurde szkoda ze ja nie wiedziałam o tym odchudzaniu w ciąży bo też przytyłam więcej niż chciałam ![]() ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
No to na pocieszenie:
19 kaszka 22.30 pobudka cyc 00.40 butla 3.00 cyc nie śpimy do 5 płaczemy o 5 jemy 60 ml z butli płaczemy 5.40 śpimy 6.30 cycujemy i płaczemy przed momentem zasnął idzie Małemu druga górna jedynka, mnie te zębiska wykończą ![]() Dodatkowo mama chora, więc na głowie mam mamę, babcie i moje dzieciaczki ![]() i tak od niedzieli ![]() A jutro mamy pierwszą rozmowę z psychologiem i nie mam pojęcia jak się wyrobie i czy się wyrobie ![]() A poza tym spadł śnieg i jet cholernie zimno brrr ![]()
#341 |
Zadomowienie
|
Hejoooo
A ja się nawet wyspałam ![]() ![]() ursull - i o której poszłyscie zaś spac z córą? ![]() malutka - jak sa takie głupawkowe dni to sobie wmawiam, wytrzymaj, wtrzymaj to minie zaraz maluch bedzie chodził, gadał o co chodzi i już ![]() cinusiowa - u nas takie przemieszczanko jest od dawna ale tylko na spiocha lub w czasie nerwów ![]() iwciag - a chcesz ![]() Carolajna - kurcze, trzymaj sie babolku no ![]() ![]() ![]() Spadam pobawic się z moim puki co aniołkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |||||||
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA JULKI I SZYMKA!!!!
![]() ![]() ![]() i specjalne zyczenia dla Superzabulki!!!! Sto latek kochana, spelnienia wszystkich marzen i tych duzych i tych malych ![]() a my wstalismy o 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz oglada bajke a ja na necie ![]() Cytat:
nie korzystam ale dzieki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kuba lubi obcinac paznokcie i robimy to po kapieli.... patrzy co sie dzieje ![]() Cytat:
![]() nic sie nie martw napewno nie zedrze pol glowy!! Kuba tak wyczynia na macie... jeszcze zyje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-11-04 o 06:56 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Jak Wy to robicie, ze cytujecie kilka postow w jednym poscie??? Mam pytanie do "Cesarek" czy Was dalej boli brzuch? U mnie jak dotykam podbrzusza to boli ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
carolajna ale mu te ząbki zapierdzielają! Nie zazdroszcze sytuacji w domu-3maj się
marika u nas pobudka podobnie, ale wyspana za grosz nie jestem ![]() A z tym odchudzaniem to żarcik, ja sobie nie wyobrażam i dla mnie to nie możliwe by się w ciąży odchudzać, ja jadłam to na co tylko miałam ochotę, a miałam ochotę często ![]() pakusia gratuluje przespanej nocki, ale może nie potrzebnie pochwaliłaś ![]() A i matka ze mnie podobna jak z Ciebie, mały leżakuje a ja przed kompem i tylko głośno do niego gadam, by nie nie spostrzegł, że nie jestem tylko nim zainteresowana haruno o ja miałam jak ty, jadłam ciągle i ciągle miałam ochotę na coś i tłumaczyłam sobie, że w ciąży to mam prawo i że później szybko zleci(no i tu się pomyliłam) |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
||
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
SUPERZABULKA WSZYSTKIE NAJLEPSZEGO , STO LATEK
![]() ![]() ![]() ![]() KUBUS,JULKA SZYMEK STO LATEK ![]() http://allegro.pl/item790630321_tommee_tipp ee_gryzak_uspokajajacy_2s zt_super_cena.htmll ale mały się tylko Nim bawi tak samo smoczkami nie używa ale uwielbia się nimi bawić ![]() ja uwielbiam słodkie zwłaszcza princessy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-11-04 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Mamoooo a kupisz mi waflarz do machlowania
![]() Ja w 1 ciąży przytyłam 30 kg ![]() no ale zachodząc w ciąże wazyłam 42 w pierwszym trymestrze schudłam 3 ![]() po pół roku ważyłam już 49 ![]() teraz przytyłam 12 od odchudzonej ![]() ![]() odchudzanie w ciąży ![]() ja tez mam słabosc do słodyczy i do wszelakich sosów majonezowych itp co widac po moim brzuszku ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-04 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 07:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
a ja tam optymistycznie patrze w przyszłość
![]() cały czas sobie wmawiam że do lata daleko i zdąże sobie brzuszek wyrobić ![]() po córce 3 lata tak sobie wmawiałam ![]()
#351 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj u Nas w nocy śnieg padał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla Superzabuli ![]() ![]() Spóźnione 100 lat dla Kubusia Mileny z okazji półrocznicy ![]() ![]() Buziaki dla dzisiejszych solenizantów ![]() Carolajna, współczuję nocki, gratuluję zębiska ![]() DORIS, zazdraszczam śpiącej królewny ![]() ![]() Malutka, współczuję dzionka ![]() ![]() Haruno, ja po cc i brzuch mnie od wieków nie boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
a mi się marzy taka większa pupa
![]() a ja to mam płaską jak nie wiem ![]() iwciag kobieto przecież ty dobrze wyglądasz ![]() wiem, wiem.. ![]() Pewnie większość same sobie wmawiamy ![]()
#355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Haruno obok "cytuj" masz "wielocytuj" i wtedy będzie ci cytować więcej postów (te przy których klikniesz to) zanim dasz "odpowiedz".
DOBRANOC |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam gdzie masz ikonki "odp", "cytuj" sa tez takie "..." i jak chcesz kogos zacytowac to to klikasz i czytasz sobie dalej.... i jak juz chcesz odpowiedziec to klikasz przy jakiejkolwiek osobie wybranej "cytuj" i wtedy wszystko pojawia ci sie w odpowiedzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moja zmora jest brzuch... tylek mam fajny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
a co się dzieje z Heksą i Manolitą( widziałam na NK że ost slub miała)
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heksa jest w Polsce z Igusiem i nie bardzo ma czas na neta... ale ogolnie u niej wszystko okej, teskni strasznie bo Wojtek (tz Heksi) wrocil do Irlandii, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.