|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM
no to różnica niesamowita
, nie dziwie sie, że byłaś zaskoczona. Musimy koniecznie tam jechac w weekend. dzieki za podpowiedzi złotko na pewno ich o wszystko wypytam
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
gabryna obraczki ladne
troszku male te zdjecia, wiec tak dobrze nie widze. buciki bedziesz miec czerwone? odwaznie ![]() a suknie rozowa? taka delikatna? bo rekawiczki wydaja mi sie lekko rozowe? a no i welon bardzo ladnie sie uklada spoko hipka, nie ma sprawy. poprostu zachecam, bo moim zdaniem warto, nawet jakby sie nie okazalo to, co wyszlo z ta roznica w cenie.
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-06-04 o 14:16 |
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Złotko mi również podobają się wasze obrączki
Dziewczyny jurto jadę ostatecznie wybrać kieckę,trzymajcie za mnie kciuki A ślub mamy na 14, zapomniało nam się bo początkowo miał być na 13, ale później przełożyliśmy i taki miks ,że 2 tygodnie później nie wiedziałam już o której ślubujemy
|
|
|
|
#334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak to nie znasz jeszcze daty? A cywilny czy kościelny ślub? I powiedz coś więcej, bo się tajemniczo zrobiło![]() Biżuteria fajna, welon też takie kręciołki ma na dole Butki eleganckie. A cy ja dobrze widzę tam rękawiczki różowe?Dziewczyny, czy Wy wszystkie macie kolorowe buty na ślub?? Bo zaczynam odstawać
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
a teraz???
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
one są ecri ale na zdjęciu wyszły jak różowe a buty czrwone bo będę miała dodatki w sukience czerwono-bordowe.Zdjęcia mi małe wyszły bo aparat nawala i trzeba kupić nowy......ale nie teraz.A welon się ładnie układa na peruce
bo na moich włosach już nie i chyba ja założe
16.04.08 jesteśmy razem 24.08.08 nasze zaręczyny 17.10.2009 Edytowane przez gabryna Czas edycji: 2009-06-04 o 14:49 |
|
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
SSR ja mam 6mm, a TZ 7mm szerokosci.
ja butow jeszcze nie mam:/ mam nadzieje, ze niebawem kupie. gabryna teraz lepiej ![]() czyli ten welon tam jest w perułce wpiety? dobrze wyglada ![]() mysle, ze jak ubierzesz to wszytsko to dobrze bedzie wygladac wszytsko razem.
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Też mam taką nadzieję.Nie będę ukrywać że już bym chciała wszystko przymierzyć a najlepiej mieć już wszystko za sobą
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- SSR ja mam 6mm, a TZ 7mm szerokosci. ja butow jeszcze nie mam:/ mam nadzieje, ze niebawem kupie. O to się nie martw takich butów do ślubu sa setki i nawet wygodne
|
#339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
Napewno coś kupisz,gdyby nie to że białe buty mi nie pasuja to bym napewno nie jedne kupiła
i te co mam też są bardzo wygodne i nie były aż tak drogie...
|
#341 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki,
ania ty dzis mialas isc po suknie? gabryna mysle, ze jak zaczne szukac to kupie, tylko jakos nie chce mi sie za to zabrac, tzn mam jedne upatrzone, ale maja mi je przywiez za 2 tygodnie bo na sklepie nie bylo rozmiaru i wtedy zmierze - jak bede pasowac to biore od razu
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 jak już pisałam, poprostu śliczne te obrączki i jeszcze tak cenowo udało sie wam. Mam nadzieje, ze ze woich tez bede zadowolona. A ile gramowe są wasze?
|
|
|
|
#343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() musialam przeoczyc Twoj post odnosnie obraczek........ o juz go mam (na ogolnym nie moge sie doczekac Twoich zdjec wiec tak, nie wiem czy to mozliwe (ale tak napisali): jedna wazy 5,66g, a druga 7,84g..........a my im dalismy 22g starego bezuzytecznego zlota (za gram policzyli 50 zl - nie wiem czy malo, czy duzo ale za******** fajnie wyszlo ). jesli tylko masz jakies kolczyki, czy pierscionki albo cos zlotego to im daj, ja mialam tego troszku a bylo powyginane, pozrywane i stare, wiec doszlam do wniosku, ze odsprzedam u nich i super wyszlo i TZ sie cieszy, bo mniej kasy wydal dzieki mnie
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
Moje maja ok 3,15 grama ale jestem z nich b. zadowolona
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Po tylu pozukiwaniach i po tylu męczarniach w końcu znalazłam dobrego DJ!!!! Będzie ktoś prowadził to wesele a już się martwiłam
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
super gabryna, grunt to pozytywne podejscie do sprawy
przynajmniej masz jeden kłopot mniej;-)
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Wiem,wiem.A wy jak w tych sprawach stoicie??Bo z tego co zauważyłam to bardzo dużo PM bierze DJów.Ja się wachałam miedzy DJem a orkiestrą
-cenowo tak samo(przynajmniej u mnie w mieście)aale wybrałam DJa bo przynajmniej nikt nie będzie mi fałszował![]() Wiecie co mam jeszcze jeden GAGANTYCZNY problem bo moja mama nie lubi mamy Piotra i ja nie wiem gdzie ja mam ich posadzić ode mnie będzie tylko mama więc aż takiego problemu nie będzie-gorzej jak by był tata-ale musze je jakoś posadzić żeby sie nie pozabijały ani nie zepsuły nastroju i dobrej zabawy??A!!!! Powiedzcie mi kogo zazwyczaj się bierze na świadka rodzinę czy bliskiego kolegę (Piotrek ma brata ale nie chce by on był jego świedkem na ślubie i chce wziąć kolegę,natomiast jego "mamusia" powiedziała że nie dopuści do tego ślubu bo kolegi sie nie bierze na świadka) i jak ja mam mu pomóc skoro sama nie wiem kogo ma wziąć-ja bym brała kolegę bo on sie do niczego nie zobowiązuje ale z tej drugiej strony Piotr ma brata....(kochają sie jak piesz kotem )
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#349 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje Emilia
gabryna hmmm co z mamami to nie wiem:/, ale co do swiadka to moim zdaniem nie ma przeszkod, zeby byl nim kolega - moj M. ma za swiadka przyjaciela, a ja mam przyjaciolke (mam siostre, ale chcialam by swiadkiem byla przyjaciolka), za to siostra jest druhna... beda u ciebie stali jeszcze druzbowie procz swiadkow? fajnie, ze udalo Ci sie zalatwic dj
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, ze masz jakies stare zloto
|
|
|
#352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Poszukam czegos na necie lub moze mój TZ czyms pomysłowym nie zaskoczy.
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GRAWER: - "Ubi tu, ibi ego" - gdzie Ty, tam ja i data ślubu. -moja "na zawsze..." TZ "..razem" - " Na zawsze razem A&B" + data - "... I ślubuję Ci miłość..." oraz data - damska: Całym sercem... męska: ...aż do końca świata - Na zawsze razem i data - damska: Ubi tu... męska: ... Ibi ego (co znaczy: Gdzie ty , tam i ja) - Amor vincit omnia (miłość zwycięży wszystko) i data ślubu - Ama, si vis amari, (Kochaj, jeśli chcesz być kochanym) - Na mojej jest napis "cały Twój" a na Jego "cała Twoja". - Skladam serce ... W Twoje rece - "Zawsze i wszędzie" + data ślubu - ON: Ty jesteś wszystkim JA: Wszystko jest Tobą - "kotki 2" - "Ślubuję Ci Miłość..." - Kasia 18.10.2008 - Ja+ Ty=My i data ślubu - Ubi tu, ibi ego 23.08.2008. czyli Gdzie Ty, tam ja. - "Jesteś częścią mnie" i data - 1. Mojej jedynej miłości... - 2. Całym sercem... (na mojej) Aż do końca świata (na TZtowskiej) - 3.Two hearts.... (moja) One love (jego) - na mojej: Gdzie Ty... 08.08.2009 na Tż: ...tam i ja 08.08.2009 - "Odtąd jedno...""...Chociaż nadal dwoje"i data ślubu - "... I ślubuję Ci miłość..." oraz data - Serca złączone... w jedność uchwycone narazie musze leciec.... mam nadzieje, ze uda mi sie tutaj w weekend zajrzec ![]() jutro idziemy sie bawic na wesele do kolezanki. aha nie pisalam Wam - zamiast kwiatow chciala ksiazke ![]() papa
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-06-05 o 17:57 |
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za poradę,mam nadzieję że uda mi się przekonac mojego że to jest wybór jego a nie mamusi(a działa na mnie jakplachta na byka
|
#355 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na relację z zakupów![]() Cytat:
![]() Cytat:
My akurat mamy zespół (dwóch sympatycznych panów), ale głosy mają super, więc też jestem zadowolona![]() Cytat:
Co do świadka to jest indywidualna sprawa młodych, fakt kiedyś zwyczajowo brało siękogośz rodziny, siostrę, brata, kuzynkę itp. Teraz jest jużtrochę inaczej, mój TŻ choć ma brata to bierze syna kuzyna, a ja nie mam rodzństwa więc biorę kumpelę. Spokojnie Twój TŻ może sobie wziąć kolegę, a mamusi niech powie, że jak chce mieć braciszka na świadka to niech sobie go weźmie, al na swój ślub. TŻ ma mieć kogo chce i już ![]() Cytat:
I jaką książkę sprezentujecie?
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Bardzo dawno mnie nie było i kurcze widze że mam zaległości. Ja już wybrałam swoją suknię ślubną. W lipcu kolejna przymiarka i babka za wszelką cenę doradza mi koło i cały czas nie wiem czy się na nie zdecydować. Dużo na tym zdjęciu nie widac, ale nie mogę znaleźć na internecie innego zdjęcia.
|
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 dziekuje za grawerki
malenstwoKr bardzo ładna sukieneczka, a tobie jak sie bardziej podoba z kołem czy bez? |
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna sukienka powodzonka
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)SSR oni nam nie oddali w ogole nic z tego zlota, bo mysmy im poprostu je sprzedali przy odbiorze naszych obraczek. czyli oni nam nie przetapiali naszego starego zlota na nasze obraczki. a ksiazke kupilismy "zwyciezca jest sam" paulo coelho ![]() malenstwo mi tez sie podoba Twoja suknia a mialas mozliwsoc zmierzenia jej z kolem i bez?milego popoludnia
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jest moja decyzja i koniec bo jeżeli mam mieć suknie w której się źle czuje to normalne będzie,że wszystko będzie mi przeszkadzać![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jak ide na czesanie próbne to płacę za to jak za normalne czesanie?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

, nie dziwie sie, że byłaś zaskoczona. Musimy koniecznie tam jechac w weekend. dzieki za podpowiedzi złotko na pewno ich o wszystko wypytam

bardzo mi sie podobaja. grawer "Semper Fidelis" - TZ wymyslil, oczywiscie mialam 20 innych pomyslow przygotowanych, a on przyjechal z pracy z tym jednym i zdecydowalismy sie na jego pomysl, bo bardzo mi sie spodobal. znaczy to "zawsze wierny/wierna" a dla nas obojga jeszcze wiecej
Zresztą nie wiem, bo TŻ nie chce, ich zapraszamy dlatego, że TZ też był u nich, a w sumie dawno się ie widzieliśmy. Jeszcze tydzień mam czas to przemyślę.
bo na moich włosach już nie
i chyba ja założe