![]() |
#301 |
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM
Witaj Gabrynko
![]() Mi dziewczyny dziś cała noc , śniło się ,że sukienki mierzę i nie mogę się zdecydować , aż mnie Tż rano obudził ,bo widział ,że się męczę ![]() A zaraz idę , do koscioła spytac księdza, o której mamy ślub, bo zapomnielismy na którą jesteśmy zapisani ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
fretka powiem Ci, ze ja tez mam juz stresa. jak mysle o slubie to mam motylki w brzuchu. czasem miewam juz sny zwiazane z tym wielkim dnim....
gabrynia to czekamy na fotki sukni, z pewnoscia cos doradzimy jakby co, ale jestem pewna ze wszytsko bedzie dobrze. BEAMI zaproszenia mi sie podobaja ![]() hipka cudne buty ![]()
#303 |
Raczkowanie
|
Mam w duchu taka nadzieje,moja matka sie ze mnie śmieje,że ja chodze i juz to przeżywam.Też tak macie?Co do zaproszeń to ja robie je ręcznie.Bo miałam robić wesele na sali a okazało się że za trochę mniej kasy mam super wesele w restauracji,a że ja lubia mieć wszystko naszykowane......to teraz musz sama robić
![]() Powiem Wam,ze jak bym miała ślub za 2 godziny to bym była naszykowana A ja mam ślub o 18.00 ![]() i nie moge sie juz doczekać A właśnie może któraś z Was wie.Ja mam córę ale z tego związku i mój chce ja "adoptować" a "tata" Zuli nie moze się doczekać jak pozbawie go praw rodzicielskich,tylko czy ja mam zakładać mu sprawę o to czy można to jakoś załatwić w USC?
16.04.08 jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24.08.08 nasze zaręczyny ![]() ![]() ![]() 17.10.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gabrynko- na pewno jakoś się to ułoży i życzę, żeby suknia po przeróbce była dla Ciebie idealna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Złotko855 ja też na samą myśl o ślubie mam niezłe motylki ![]() ![]() ![]() ![]() Hipka - butki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Złotko, buty na slub ![]() fretka, ja sie staram nie stresować, ale jak czasami przed zaśnieciem mnie natchnie na myslenie o ślubie to mam praktycznie całą noc złowy. Wyobrażam sobie cały ślub i wesele ![]() ![]() ![]() wlasnie wpadłam na to, ze od dzisiaj za 4 miesiace ślub;-) no to sie zestresowałam
no i stało sie, jestem mamą ![]() Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-03 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
gabryna mi tez sie wydaje ze to sprawa dla sadu, ale powinno pojsc latwo skoro prawdziwy ojciec tylko na to czeka
BEAMI zaproszenia piekne i masz wielke wesele, nie wiem dlaczego wczesneij tego nie odnotowalam ![]() emilko ja kupilam bardotke w intimissimi i lezy super wiec polecam hipka80 buty sa cudowne ![]() ![]() ps. juz widze ze to na slub, puscilysmy posty w tym samym czasie prawie
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-03 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Rozeznanie
|
zdjecia nie mam, ale to taka zwykla niska bardotka z odczepianymi ramiaczkami, pamietam ze kupilam biala i cielista plus 4 pary stringow i jeszcze ramiaczka silikonowe i dalam cos okolo 230pln, bardotki chyba byly po 79,00pln jakos tak
booosze dopiero co zauwazylam ze masz w lokalizacji bydgoszcz a moze niedlugo poznan, ja sobie powinnam wpisac poznanianka mieszkajaca w mogilnie, pracujaca w poznaniu i moze niedlugo mieszkajaca znowu w poznaniu ![]() hipka80 jak zobaczylam twoje buty to mysle czy nie kupic sobie kolorowych (chociaz chcialam i jak szukalam to nie znalazlam ladnych z zakrytym czubkiem) a te arte di roma miec na zmiane, zobacze jak sie nie szuka to zawsze cos sie trafi ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-03 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() a i ja do Was dołączam ![]() ![]() na chwilę obecną mamy załatwione: - nauki przedmałżeńskie - poradnię dla nowożeńców - zaklepana msza w kościele - sala - kamerzysta - fotograf - orkiestra - ewentualnie samochód i transport dla gości też mamy zaklepany (bo jak nas będzie stać to może poszalejemy z limuzyną ![]() - ja mam sukienkę i buty, ale muszę sobie dokupić jeszcze jakieś na zmianę;P zawsze lepiej mieć ![]() - już mam uzgodnione z krawcową że mi uszyje halkę i jakieś bolerko - poza tym wybraliśmy obrączki, chociaż jeszcze nie zdążyliśmy ich zamówić ![]() - do tego zaklepany fryzjer (jeszcze nie na próbną) i wizażystka - zaproszenia będzie robić mi siostra (już są w planie, tylko podrukować, poskładać itp) - nawet mamy karteczki na alkohol ![]() Poza tym rozmyślamy nad świadkami. Chciałam wziąć siostrzyczkę, ale jest ciążata i ma termin jakoś na listopada, więc na ślubie będzie już pewnie ze sporym brzuszkiem, więc się zastanawiam ![]() A że teraz znowu sesja to reszta przygotowań musi pozostać w tyle ![]() ![]() no dobra to chwilowo na tyle, bo trzeba się brać za naukę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
judith8,zlotko855 ciesze sie ze wam sie podobają moje zaproszonka.
fretka82 studjuje w Kielcach Dziewczynki jestem szcześliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
BEAMI super że ci się udało
![]() A skoro piszemy co już załatwiłyśmy to ja tez wam powiem -nauki zaliczone -porada rodzinna zaliczona -suknia w trakcie robienia,buty,welon,rękaw iczki -butów na zmianę nie kupuję-można zaszalec na boso ![]() - córcia też już ma wszystko -termin zaklepany -sala będzie jutro zaklepana -wódka jest -zaproszenia są -obrączki są -podwiązka jest -konfetti jest -a grosików mam aż za dużo ![]() a zostało mi niewiele -garnitur (koszula itp) -buty dla Zorro - zaświadczenie z USC -tort -kosmetyczka-fryzjer -sexi bielizna ![]() -i ozdoby na alkohol -a i jeszcze wiązanka i przystrojenie samochodu i chyba mam wszystko co najważniejsze,bo fotografa i kamerzysty nie potrzebuję bo dobry kumpel się tym zajmuje
16.04.08 jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24.08.08 nasze zaręczyny ![]() ![]() ![]() 17.10.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sporo masz załatwione, moje przygortownia pewnie ruszą po obronie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
Ja ruszyłam sie tak szybko bo chciałam zdążyć przed egzaminami bo uczę się zaocznie,dlatego reszte zostawię tak do połowy lipca,a jak siedzę w domu to wszystko się robi z nudów a nawet córa mi pomaga
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaproszenia ładne, a jaki kolor? No i weselicho będziesz miała jak się patrzy ![]() Cytat:
![]() A ja też czekam na potwierdzenie listy gości przez teściową, wymyśli jeszcze kogoś czy nie wymyśli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe butki, a kolor dokładnie taki?
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-06-03 o 21:43 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||||||
Zadomowienie
|
Sorki za post pod postem...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ile ma i jak ma na imię ![]() Cytat:
![]() Pochwal się gdzie masz wesele i jaka sukienka ![]() ![]() ![]() A siostra jak tylko będzie się dobrze czuła to czemu nie ![]() Trzymamy kciuki za sesję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny mam problem, bo zapraszam rodzinę z dziećmi (wszystkie bez wyjątku małe i duże), a rodzice mają wybrać sobie czy przyjdą z czy bez. Mi tam wszystko jedno bo za dzieci do 5lat nic nie płacę a do 12 połowę ceny. To wybór rodziców czy chcą się bawić czy niańczyć. Ale zapraszam też znajomych, którzy mają dwie córki (5lat i kilka miesięcy) no i ich bez dzieci (wszystkich znajomych bez dzieci). I teraz pytanie nie obrażą się, że tyle dzieci biega po sali a oni bez?
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-06-03 o 21:47 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
SSR-Sale mam w restautacji i nawet całkiem fajnie wygląda,bo jest niska i piękne ma oświetlenie,co do sukienki to jest w kolorze ecri ale ten kolor nie jest typowy bo troszeczke podchodzi pod kolor żółty.Sukienka jest 2 częściowa.Gorset mam złoty.Krój jest prosty(taki jak w normalnych sukienkach wieczorowych).Do niej mam dokupioną halkę(okazała się za duża) różyczki ozdobne i piórka.Mama mi przerabia sukienke i jak tylko będzie skończona to wstawie zdjęcie.
Wódka-wódkę będę robić sama,kupiłam spirytus od znajomej która pracuje w hurtowni........więc nie mam się co bać bo z tego spirytusu robią wódki sklepowe.ą nie opłaca mi się kupować 0,5l za 16 zł jak mam spirytus 16zł ale litr. ObrAczki-http://www.allegro.pl/item652165210_klasyczne_p laskie_obraczki_ze_zlota_ nakladka.html Niestety nie mogę mieć złotych obrączek bo mam uczulenie na nie,ale te obtączki na zdjęciu wyglądają nie ciekawie ale jak zobaczyłam je na żywo to je poprostu musiałam mieć bo są piękne.... A zaproszenia ronie sama z brystolu kolorowego,zakupiłam klej z brokatem i ozdoby.Czekam teraz na te ozdoby i jak przyjdą to zaczne je robić ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Wydaje mi się że nie powinni się obrazić zwłaszcza jak maja małe dziecko.Wiadomo że na weselach jes hałas dzieciaki latają itp,więc takie małe dziecko ciągle by płakało więc to nie była by zabawa....
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
judith, niestety nie widziałam póki co żadnych fajnych z zakrytym czubkiem, ja sie tak wlaśnie zatsnawiam czy mi nie bedzie za chłodno w tych bucikach, no ale ważne że dobrze wyglądają ![]()
![]() |
#318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to mnie pocieszylas ![]() poprostu nie moge przezyc tych twoich butow takie sa piekne i naprawde chcialabym miec szersza stope, qrcze jak pech to pech ale twoje sa cuuuuuuuuuuuuuuuuudowne ![]() Emi82 dodalam cie do kalendarza i trzymamy kciuki BEAMI gratulacje SSR poszukam, poszukam dziewczyny co do tych samonosnych to one nie podnosza z tego co wiem i nie beda dobrze trzymac normalnego i wiekszego ![]() ja prawdopodobnie nie bede miala stanika bo mam suknei tak dopasowana ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-04 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no chyba, ze znajdziesz taki, gdzie szerokość w śródstopiu jest regulowana, wiem, ze zdarzają sie takie, przewaznie maja sprzączke na górze, albo z satyny jakies z kokardką albo supełkiem na górze. Mam nadzieje, ze te bedą dobrze wygladały z sukienką. judith, jakiego koloru butów szukasz? poza tym moim zdaniem miec waską stope niż płetwe;-)) mam na mysli takie rozwiązanie: http://www.fleq.pl/fleq/product/view...ązowe-satynowe
no i stało sie, jestem mamą ![]() Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-04 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
no ok pletwy to bym nie chciala
![]() zielone, fiolety - o takich kolorach myslalam bo bukiet bede miala w filoetach [taki plan]
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
coś takiego znalazłam,chociaz to fuksja a nie fiolet http://www.butyk.pl/towar.1007.Sanda...ssy_72986.html ale są tez w zieleni, ale nie wiem czy akurat ten odcień by Ci odpowiadał, musisz sprawdzić.
no i stało sie, jestem mamą ![]() Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-04 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny
![]() zaczne od tego, ze wczoraj odebralismy obraczki ![]() ![]() ![]() BEAMI z cena mile nas zaskoczyli. gabryna gratuluje corci ![]() ![]() ![]() hipka super, ze te buty to na slub ![]() ja wczoraj znalazlam taki pudrowy roz, ale cale zakryte i sie jeszcze zastanawiam. czesc Emi, dolanczam sie do prosby SSR - wklej fotki sukni, obraczek, butow itp. SSR ja bym dziecmi znajomych sie nie przejmowala. zdecydowaliscie, ze zaproszacie dzieciaczki z rodziny i juz, mysle ze jak znajomi zobacza te biegajace dzieci to domysla sie, ze to rodzina. z drugiej strony jak od tych znajomych nie ma az tak duzo dzieci to moze je tez zaproscie? bo z tego co zrozumialam to tylko 2 dzieci by doszlo? obraczki.jpg
#323 |
Zakorzenienie
|
dopisuje sie do Was październikowe wizażanki
![]() ![]()
#324 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powstawiałam zdjęcia w moim albumie
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
gabryna nie otwieraja mi sie te linki
![]() jak mam wejsc na Twoj album, bo nie umiem i nie wiem jak:/
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
złotko, śliczne obrączki my też chcemy kombinacje białego i zółtego złota, no i grawer bardzo wymowny ![]() gabryna, nie otwierają mi sie linki;-(
![]() |
#327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() obraczki zamowilismy w red rubin i jestesmy bardzo zadowoleni, same plusy jak dla mnie. piszesz, ze tez chcecie laczone zloto a wlasnie w tym sklepie powiedzieli, ze bez problemu takie obraczki pomniejszaja i powiekszaja (gratis), a wiem ze nie wszedzie jest to mozliwe przy kombinacji bialego i zoltego zlota.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
własnie w weekend jedziemy do red rubin oglądać. Podobaja nam sie z kolekcji drzewo D-509
![]() i z tego co słyszałam cenowo są ok, zresztą Ty tez mówilaś, ze cena Cie miło zaskoczyła. Muszę zmobilizować TZ. Mieliśmy jechać w niedziele, ale wszytskie centra zamkniete były ![]()
#329 |
Raczkowanie
|
zobaczcie teraz
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mozna wymysliac, wprowadzac duzo metamorfoz w obraczkach. cena milo mnie zaskoczyla, bo pierwotnie mialy byc drozsze o prawie 500 zl, wiec tyle zostalo w kieszeni + niespodzianka za zloto + rabat z targow slubnych = sporo zaoszczedzone ![]() ![]() BEAMI tez tam zamowila ![]() czeka sie 6 tygodni, wiec juz doczekac sie nie moglam na nie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.