Październikowe PM :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-03, 13:02   #301
ania120kg
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

Witaj Gabrynko , ślubujemy w tym samym dniu! A co do sukienki , to nie wiem co ci powiedzieć ,mogę jedynie życzyć ,aby ostateczny efekt był zadowalający!
Mi dziewczyny dziś cała noc , śniło się ,że sukienki mierzę i nie mogę się zdecydować , aż mnie Tż rano obudził ,bo widział ,że się męczę paranoja !

A zaraz idę , do koscioła spytac księdza, o której mamy ślub, bo zapomnielismy na którą jesteśmy zapisani , a zaproszenia musimy zamówić
ania120kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 13:44   #302
zlotko855
Rozeznanie

fretka powiem Ci, ze ja tez mam juz stresa. jak mysle o slubie to mam motylki w brzuchu. czasem miewam juz sny zwiazane z tym wielkim dnim....

gabrynia to czekamy na fotki sukni, z pewnoscia cos doradzimy jakby co, ale jestem pewna ze wszytsko bedzie dobrze.

BEAMI zaproszenia mi sie podobaja

hipka cudne buty a to do slubu chcesz takie? czy tak poprostu?

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 13:58   #303
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Mam w duchu taka nadzieje,moja matka sie ze mnie śmieje,że ja chodze i juz to przeżywam.Też tak macie?Co do zaproszeń to ja robie je ręcznie.Bo miałam robić wesele na sali a okazało się że za trochę mniej kasy mam super wesele w restauracji,a że ja lubia mieć wszystko naszykowane......to teraz musz sama robićbo te co kupiłam są już wypisane...

Powiem Wam,ze jak bym miała ślub za 2 godziny to bym była naszykowana

A ja mam ślub o 18.00
i nie moge sie juz doczekać

A właśnie może któraś z Was wie.Ja mam córę ale z tego związku i mój chce ja "adoptować" a "tata" Zuli nie moze się doczekać jak pozbawie go praw rodzicielskich,tylko czy ja mam zakładać mu sprawę o to czy można to jakoś załatwić w USC?

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
gabryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 14:24   #304
fretka82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Dziękuje, mam nadzieje ze otrzymasz tą liste bo ja sie długo prosiłam swojego, ale juz sie naszczescie zaproszonka robią. A obrony nie mam jeszcze wyznaczonej, bo jeszcze praca nie oddana

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------
Czekamy, mam nadzieje ze sie teraz do niej przekonasz. Nie wiem co bym zrobiła jak by mnie zadan nieprzekonywała. Miałam tak troszki ale wkoncu natrafiłam i życze ci tego bys napisała ze jestes jednak zadowolona

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Spadm dziewczynki trzymajcie kciuki bo ide do promotora mam nadzieje ze zatwierdził mi prace i bede mogła sie juz uczyc tych nieszczesnych 101 pytan i robic prezentacje. A późiej mam tesy wewnetrzna na prawojazdy, bym mogła do jazd przystapic. a Jak narzaie to jestem spóźniona.

Buziaki trzymajcie, naprawde super WAS miec
powodzenia u promotora! jeżeli mogę wiedzieć to gdzie studiujesz? bo nauka 100 zagadnień jest mi znajoma + 1 z pracy.tylko u mnie nie było prezentacji. to masz troszkę na głowie teraz spraw..

Gabrynko- na pewno jakoś się to ułoży i życzę, żeby suknia po przeróbce była dla Ciebie idealna czekamy na fotki

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez gabryna Pokaż wiadomość

A właśnie może któraś z Was wie.Ja mam córę ale z tego związku i mój chce ja "adoptować" a "tata" Zuli nie moze się doczekać jak pozbawie go praw rodzicielskich,tylko czy ja mam zakładać mu sprawę o to czy można to jakoś załatwić w USC?
hmm wydaje mi się, że z pozbawieniem praw i z adopcją to do sądu. Z tego co napisałaś to nie będziesz miała z tym problemu bo skoro prawdziwy ojciec tylko na to czeka i nie będzie robił problemów więc nie powinno to zająć długo.Nie wiem czy obie można na raz załozyć czy najpierw o pozbawinie praw a później o adopcję czy od razu 2-o to musiałabyś zapytać już kompetentną osobę. Bo w USC wydaje mi się, że takich spraw się nie załatwi, ale zawsze warto zapytać.

Złotko855 ja też na samą myśl o ślubie mam niezłe motylki ale co do przygotowań i tego, żeby było wszystko idealnie i dopięte na ostatni guzik to się stresuję i też mi się śnią przeróżne rzeczy.. a czasem mam koszmary, że z czymś nie zdążyłam, że coś nie wypaliło

Hipka - butki i podłączam się do pytania Złotka
fretka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 14:32   #305
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
fretka powiem Ci, ze ja tez mam juz stresa. jak mysle o slubie to mam motylki w brzuchu. czasem miewam juz sny zwiazane z tym wielkim dnim....

hipka cudne buty a to do slubu chcesz takie? czy tak poprostu?

Złotko, buty na slubfajnie, ze Ci sie podobają

fretka, ja sie staram nie stresować, ale jak czasami przed zaśnieciem mnie natchnie na myslenie o ślubie to mam praktycznie całą noc złowy.
Wyobrażam sobie cały ślub i weselejakiś miesiac temu nie mogłam zasnać bo myslalam o tekście podziekowań dla rodziców i jak sobie pomyślałam, ze bez płaczu sie nie obejdzie to sie wzruszylam i ok 2 w nocy sama sie poplakałam w poduszke oczywiscie TZ smacznie śpi, a jak mu opowiadam rano to pyta czy nie mam wiekszych zmartwień....chciałabym mieć jego luuuuz

wlasnie wpadłam na to, ze od dzisiaj za 4 miesiace ślub;-) no to sie zestresowałam

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-06-03 o 14:33
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 14:36   #306
judith8
Rozeznanie

gabryna mi tez sie wydaje ze to sprawa dla sadu, ale powinno pojsc latwo skoro prawdziwy ojciec tylko na to czeka

BEAMI zaproszenia piekne i masz wielke wesele, nie wiem dlaczego wczesneij tego nie odnotowalam

emilko ja kupilam bardotke w intimissimi i lezy super wiec polecam

hipka80 buty sa cudowne i oczywiscie tez pytam czy do slubu???? przymierzalaam ostatnio menbura w bydgoszczy i sie zakochalam ale mam tak waska stope ze palce mi wystaja przez wyciecia z przodu - nie ma opcji zeby jakies pasowaly, zawsze zjezdzaja w dol

ps. juz widze ze to na slub, puscilysmy posty w tym samym czasie prawie

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-03 o 14:38
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 15:12   #307
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
gabryna mi tez sie wydaje ze to sprawa dla sadu, ale powinno pojsc latwo skoro prawdziwy ojciec tylko na to czeka

BEAMI zaproszenia piekne i masz wielke wesele, nie wiem dlaczego wczesneij tego nie odnotowalam

emilko ja kupilam bardotke w intimissimi i lezy super wiec polecam

hipka80 buty sa cudowne i oczywiscie tez pytam czy do slubu???? przymierzalaam ostatnio menbura w bydgoszczy i sie zakochalam ale mam tak waska stope ze palce mi wystaja przez wyciecia z przodu - nie ma opcji zeby jakies pasowaly, zawsze zjezdzaja w dol

ps. juz widze ze to na slub, puscilysmy posty w tym samym czasie prawie
a mogłam bym wiedzieć ile kosztowała ? i czy masz jakąś foteczkę ?

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 16:19   #308
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
a mogłam bym wiedzieć ile kosztowała ? i czy masz jakąś foteczkę ?
zdjecia nie mam, ale to taka zwykla niska bardotka z odczepianymi ramiaczkami, pamietam ze kupilam biala i cielista plus 4 pary stringow i jeszcze ramiaczka silikonowe i dalam cos okolo 230pln, bardotki chyba byly po 79,00pln jakos tak

booosze dopiero co zauwazylam ze masz w lokalizacji bydgoszcz a moze niedlugo poznan, ja sobie powinnam wpisac poznanianka mieszkajaca w mogilnie, pracujaca w poznaniu i moze niedlugo mieszkajaca znowu w poznaniu

hipka80 jak zobaczylam twoje buty to mysle czy nie kupic sobie kolorowych (chociaz chcialam i jak szukalam to nie znalazlam ladnych z zakrytym czubkiem) a te arte di roma miec na zmiane, zobacze jak sie nie szuka to zawsze cos sie trafi

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-03 o 16:23
Stary 2009-06-03, 18:33   #309
Emi82
Przyczajenie

cześć dziewczyny
a i ja do Was dołączam ślub 02.10.2009
na chwilę obecną mamy załatwione:
- nauki przedmałżeńskie
- poradnię dla nowożeńców
- zaklepana msza w kościele
- sala
- kamerzysta
- fotograf
- orkiestra
- ewentualnie samochód i transport dla gości też mamy zaklepany (bo jak nas będzie stać to może poszalejemy z limuzyną)
- ja mam sukienkę i buty, ale muszę sobie dokupić jeszcze jakieś na zmianę;P zawsze lepiej mieć
- już mam uzgodnione z krawcową że mi uszyje halkę i jakieś bolerko
- poza tym wybraliśmy obrączki, chociaż jeszcze nie zdążyliśmy ich zamówić
- do tego zaklepany fryzjer (jeszcze nie na próbną) i wizażystka
- zaproszenia będzie robić mi siostra (już są w planie, tylko podrukować, poskładać itp)
- nawet mamy karteczki na alkohol
Poza tym rozmyślamy nad świadkami. Chciałam wziąć siostrzyczkę, ale jest ciążata i ma termin jakoś na listopada, więc na ślubie będzie już pewnie ze sporym brzuszkiem, więc się zastanawiam
A że teraz znowu sesja to reszta przygotowań musi pozostać w tyle tak bym chciała już mieć wszystko na gotowo pozałatwiane itp. a nie tylko siedzieć i myśleć co jeszcze musimy załatwić bo już mam taki mętlik w głowie czasami że w ogóle nie wiem.
no dobra to chwilowo na tyle, bo trzeba się brać za naukę trzymajcie kciuki, bo przede mną ciężkie 2,5 tygodnia...
Emi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:58   #310
BEAMI
Raczkowanie

judith8,zlotko855 ciesze sie ze wam sie podobają moje zaproszonka.

fretka82 studjuje w Kielcach

Dziewczynki jestem szcześliwa promotor podpisał mi juz prace jutro oddaje do dziekanatu. Prawdopodobnie obrona za 2 tyg a tu do nauki 101 pytań myslałam ze bedziemy mieli na poczatku lipca a promotor powiedział ze nie ma co odwlekac.
Stary 2009-06-03, 20:13   #311
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

BEAMI super że ci się udało

A skoro piszemy co już załatwiłyśmy to ja tez wam powiem
-nauki zaliczone
-porada rodzinna zaliczona
-suknia w trakcie robienia,buty,welon,rękaw iczki
-butów na zmianę nie kupuję-można zaszalec na boso
- córcia też już ma wszystko
-termin zaklepany
-sala będzie jutro zaklepana
-wódka jest
-zaproszenia są
-obrączki są
-podwiązka jest
-konfetti jest
-a grosików mam aż za dużo

a zostało mi niewiele

-garnitur (koszula itp)
-buty dla Zorro
- zaświadczenie z USC
-tort
-kosmetyczka-fryzjer
-sexi bielizna
-i ozdoby na alkohol
-a i jeszcze wiązanka i przystrojenie samochodu

i chyba mam wszystko co najważniejsze,bo fotografa i kamerzysty nie potrzebuję bo dobry kumpel się tym zajmuje

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-03, 20:27   #312
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
BEAMI super że ci się udało

-nauki zaliczone
-termin zaklepany
-wódka jest
-zaproszenia są
-obrączki są
-podwiązka jest
-konfetti jest

a zostało mi niewiele

-garnitur (koszula itp)
-buty dla Zorro
- zaświadczenie z USC
-tort
-kosmetyczka-fryzjer
-sexi bielizna
-i ozdoby na alkohol

i chyba mam wszystko co najważniejsze,bo fotografa i kamerzysty nie potrzebuję bo dobry kumpel się tym zajmuje
Dziękuje

Sporo masz załatwione, moje przygortownia pewnie ruszą po obronie
Stary 2009-06-03, 20:32   #313
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Ja ruszyłam sie tak szybko bo chciałam zdążyć przed egzaminami bo uczę się zaocznie,dlatego reszte zostawię tak do połowy lipca,a jak siedzę w domu to wszystko się robi z nudów a nawet córa mi pomaga

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-03, 21:25   #314
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez fretka82 Pokaż wiadomość
wesele mamy na podkarpaciu bo stamtąd pochodzę, będzie to nie w mieście, z którego pochodzę, ale w okolicach. Ślub i wesele mamy w Dębowcu
Fretka Dębowiec to gdzieś koło Dukli tak? A z jakiego miasta pochodzisz, jeśli można spytać? A macie ślub w Sanktuarium?
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny. Ja jestem na etapie szukania bielizny powiedzcie co sądzicie o tym gorsecie :
Emilia ładny gorset, ale tak jak dziewczyny piszą lepiej bardotka do sukienki będziesz się czuła pewniej.
Cytat:
dziewczynki z 3-go pazdziernika......... zostaly nam rowne 4 miesiace : jupi:
Tak cztery miechy, ale ten czas leci
Cytat:
Hej dziewczyny.Mogę się do was przyłączyć? Mój ślub jest 17.10.09.

Powiedzcie mi co ja mam zrobić jak się żle czuje w "sukience ślubnej" bo na taka typową suknie do ślubu to mnie nie stać i mam kupioną ala wieczorową tylko mi mama ją przerabia.Tyle sukien co ja przymierzyłam to w każdej jest coś nie tak. Głupie pytanie zadałam ale doradżcie mi proszę
Cześć A opisz tą swoją wieczorową, krój, kolor?
Cytat:
no z internetu, nie widzialam ich w realu ale kosztuja 115pln to zakladam ze sa porzadne, chociaz chyba sie przelamie i jeszcze ra zposzukam w sklepach
No to niezła cena:/ To może przejdź się rzeczywiście jeszcze raz po sklepach.
Cytat:
SSR bardzo fajna sukieneczka. Gratuluje wkońcu wyboru

Z nowości u mnie nic ciekawego obecnie cały czas mój pochłania praca mgr. Jedynie co ostanio udało mi sie to zamówic zaproszonka, będą za 2 tyg. A w ostateczności zdecydowałam sie na te:

http://www.allegro.pl/item618936795_...uper_cena.html

Ostatecznie lista nam sie zamkneła na 165 osobach.
Dzięki
Zaproszenia ładne, a jaki kolor? No i weselicho będziesz miała jak się patrzy
Cytat:
Napisane przez fretka82 Pokaż wiadomość
ewentualnie są też staniki "samonośne" do przylepiania czy jakoś tak, ale ja bym się chyba na niego nie zdecydowała bo bałabym się , że mi się odkleia z takim czymś już sie spotkałam na ślubie

ja nadal czekam na TŻ, żeby podał mi gości od niego. czuję, że w weekend już go z tym ostatecznie przycisnę, żeby te zaproszenia wreszcie zamówić..ehh
Wow i jak to niby na tym ślubie było z tym stanikiem?
A ja też czekam na potwierdzenie listy gości przez teściową, wymyśli jeszcze kogoś czy nie wymyśli
Cytat:
Też tak myślę.W przyszłym tygodniu już będzie wykończona więc Wam pokaże
Czekamy z niecierpliwością
Cytat:
Spadm dziewczynki trzymajcie kciuki bo ide do promotora mam nadzieje ze zatwierdził mi prace i bede mogła sie juz uczyc tych nieszczesnych 101 pytan i robic prezentacje. A późiej mam tesy wewnetrzna na prawojazdy, bym mogła do jazd przystapic. a Jak narzaie to jestem spóźniona.

Buziaki trzymajcie, naprawde super WAS miec
Trzymamy kciuki za pracę i za testy
Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
ja w sobote byłam na łowach obuwniczych i znalazłam piękne butki i chyba skusze sie na nie....
Ciekawe butki, a kolor dokładnie taki?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

Edytowane przez SSR
Czas edycji: 2009-06-03 o 21:43
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 21:43   #315
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Sorki za post pod postem...
Cytat:
Napisane przez ania120kg Pokaż wiadomość
A zaraz idę , do koscioła spytac księdza, o której mamy ślub, bo zapomnielismy na którą jesteśmy zapisani , a zaproszenia musimy zamówić
Jak to zapomnieliście No i na którą w końcu macie ślub?
Cytat:
No ja też mam czasem sny, a raczej koszmary ślubne. Ale najbardziej się boję, że prąd wyłączą/zabraknie go czy coś. Normalnie to mnie prześladuje. Żebym sobie tylko nie wykrakała
Cytat:
Mam w duchu taka nadzieje,moja matka sie ze mnie śmieje,że ja chodze i juz to przeżywam.Też tak macie?Co do zaproszeń to ja robie je ręcznie.Bo miałam robić wesele na sali a okazało się że za trochę mniej kasy mam super wesele w restauracji,a że ja lubia mieć wszystko naszykowane......to teraz musz sama robićbo te co kupiłam są już wypisane...

A pokaż zaproszenia, pochwal się Z sądem nie pomogę, a córeczka na avatarku?
Ile ma i jak ma na imię?
Cytat:
Napisane przez Emi82 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
a i ja do Was dołączam ślub 02.10.2009
na chwilę obecną mamy załatwione:
- nauki przedmałżeńskie
- poradnię dla nowożeńców
- zaklepana msza w kościele
- sala
- kamerzysta
- fotograf
- orkiestra
- ewentualnie samochód i transport dla gości też mamy zaklepany (bo jak nas będzie stać to może poszalejemy z limuzyną)
- ja mam sukienkę i buty, ale muszę sobie dokupić jeszcze jakieś na zmianę;P zawsze lepiej mieć
- już mam uzgodnione z krawcową że mi uszyje halkę i jakieś bolerko
- poza tym wybraliśmy obrączki, chociaż jeszcze nie zdążyliśmy ich zamówić
- do tego zaklepany fryzjer (jeszcze nie na próbną) i wizażystka
- zaproszenia będzie robić mi siostra (już są w planie, tylko podrukować, poskładać itp)
- nawet mamy karteczki na alkohol
Poza tym rozmyślamy nad świadkami. Chciałam wziąć siostrzyczkę, ale jest ciążata i ma termin jakoś na listopada, więc na ślubie będzie już pewnie ze sporym brzuszkiem, więc się zastanawiam
A że teraz znowu sesja to reszta przygotowań musi pozostać w tyle tak bym chciała już mieć wszystko na gotowo pozałatwiane itp. a nie tylko siedzieć i myśleć co jeszcze musimy załatwić bo już mam taki mętlik w głowie czasami że w ogóle nie wiem.
no dobra to chwilowo na tyle, bo trzeba się brać za naukę trzymajcie kciuki, bo przede mną ciężkie 2,5 tygodnia...
Cześć Ślubujesz w piątek?
Pochwal się gdzie masz wesele i jaka sukienka i obrączki i karteczki na alkohol
A siostra jak tylko będzie się dobrze czuła to czemu nie
Trzymamy kciuki za sesję
Cytat:
Dziewczynki jestem szcześliwa promotor podpisał mi juz prace jutro oddaje do dziekanatu. Prawdopodobnie obrona za 2 tyg a tu do nauki 101 pytań myslałam ze bedziemy mieli na poczatku lipca a promotor powiedział ze nie ma co odwlekac.
Beami dasz radę JA wprawdzie miałam tylko 60pytań, ale czas od dowiedzenia się o terminie obrony a obroną był tylko 6dni, więc spokojnie Będziemy trzymać kciuki
Cytat:
-nauki zaliczone
-termin zaklepany
-wódka jest
-zaproszenia są
-obrączki są
-podwiązka jest
-konfetti jest

a zostało mi niewiele

-garnitur (koszula itp)
-buty dla Zorro
- zaświadczenie z USC
-tort
-kosmetyczka-fryzjer
-sexi bielizna
-i ozdoby na alkohol

To pochwal się co za sala? Jaka wódka i zaproszenia i obrączki?

Dziewczyny mam problem, bo zapraszam rodzinę z dziećmi (wszystkie bez wyjątku małe i duże), a rodzice mają wybrać sobie czy przyjdą z czy bez. Mi tam wszystko jedno bo za dzieci do 5lat nic nie płacę a do 12 połowę ceny. To wybór rodziców czy chcą się bawić czy niańczyć. Ale zapraszam też znajomych, którzy mają dwie córki (5lat i kilka miesięcy) no i ich bez dzieci (wszystkich znajomych bez dzieci). I teraz pytanie nie obrażą się, że tyle dzieci biega po sali a oni bez?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

Edytowane przez SSR
Czas edycji: 2009-06-03 o 21:47
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 07:27   #316
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

SSR-Sale mam w restautacji i nawet całkiem fajnie wygląda,bo jest niska i piękne ma oświetlenie,co do sukienki to jest w kolorze ecri ale ten kolor nie jest typowy bo troszeczke podchodzi pod kolor żółty.Sukienka jest 2 częściowa.Gorset mam złoty.Krój jest prosty(taki jak w normalnych sukienkach wieczorowych).Do niej mam dokupioną halkę(okazała się za duża) różyczki ozdobne i piórka.Mama mi przerabia sukienke i jak tylko będzie skończona to wstawie zdjęcie.

Wódka-wódkę będę robić sama,kupiłam spirytus od znajomej która pracuje w hurtowni........więc nie mam się co bać bo z tego spirytusu robią wódki sklepowe.ą nie opłaca mi się kupować 0,5l za 16 zł jak mam spirytus 16zł ale litr.

ObrAczki-http://www.allegro.pl/item652165210_klasyczne_p laskie_obraczki_ze_zlota_ nakladka.html

Niestety nie mogę mieć złotych obrączek bo mam uczulenie na nie,ale te obtączki na zdjęciu wyglądają nie ciekawie ale jak zobaczyłam je na żywo to je poprostu musiałam mieć bo są piękne....

A zaproszenia ronie sama z brystolu kolorowego,zakupiłam klej z brokatem i ozdoby.Czekam teraz na te ozdoby i jak przyjdą to zaczne je robić

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Wydaje mi się że nie powinni się obrazić zwłaszcza jak maja małe dziecko.Wiadomo że na weselach jes hałas dzieciaki latają itp,więc takie małe dziecko ciągle by płakało więc to nie była by zabawa....

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-04, 08:45   #317
hipka80
Raczkowanie

Cytat:

hipka80 jak zobaczylam twoje buty to mysle czy nie kupic sobie kolorowych (chociaz chcialam i jak szukalam to nie znalazlam ladnych z zakrytym czubkiem) a te arte di roma miec na zmiane, zobacze jak sie nie szuka to zawsze cos sie trafi

judith, niestety nie widziałam póki co żadnych fajnych z zakrytym czubkiem, ja sie tak wlaśnie zatsnawiam czy mi nie bedzie za chłodno w tych bucikach, no ale ważne że dobrze wyglądają
Stary 2009-06-04, 10:41   #318
judith8
Rozeznanie

Cytat:
judith, niestety nie widziałam póki co żadnych fajnych z zakrytym czubkiem, ja sie tak wlaśnie zatsnawiam czy mi nie bedzie za chłodno w tych bucikach, no ale ważne że dobrze wyglądają

to mnie pocieszylas
poprostu nie moge przezyc tych twoich butow takie sa piekne i naprawde chcialabym miec szersza stope, qrcze jak pech to pech
ale twoje sa cuuuuuuuuuuuuuuuuudowne

Emi82 dodalam cie do kalendarza i trzymamy kciuki

BEAMI gratulacje

SSR poszukam, poszukam

dziewczyny co do tych samonosnych to one nie podnosza z tego co wiem i nie beda dobrze trzymac normalnego i wiekszego biustu
ja prawdopodobnie nie bede miala stanika bo mam suknei tak dopasowana

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-04 o 10:48
Stary 2009-06-04, 10:48   #319
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
to mnie pocieszylas
poprostu nie moge przezyc tych twoich butow takie sa piekne i naprawde chcialabym miec szersza stope, qrcze jak pech to pech
ale twoje sa cuuuuuuuuuuuuuuuuudowne

no chyba, ze znajdziesz taki, gdzie szerokość w śródstopiu jest regulowana, wiem, ze zdarzają sie takie, przewaznie maja sprzączke na górze, albo z satyny jakies z kokardką albo supełkiem na górze.
Mam nadzieje, ze te bedą dobrze wygladały z sukienką.
judith, jakiego koloru butów szukasz?
poza tym moim zdaniem miec waską stope niż płetwe;-))
mam na mysli takie rozwiązanie:
http://www.fleq.pl/fleq/product/view...ązowe-satynowe

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-06-04 o 10:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 10:53   #320
judith8
Rozeznanie

no ok pletwy to bym nie chciala

zielone, fiolety - o takich kolorach myslalam bo bukiet bede miala w filoetach [taki plan]
Stary 2009-06-04, 10:59   #321
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
no ok pletwy to bym nie chciala

zielone, fiolety - o takich kolorach myslalam bo bukiet bede miala w filoetach [taki plan]

coś takiego znalazłam,chociaz to fuksja a nie fiolet
http://www.butyk.pl/towar.1007.Sanda...ssy_72986.html
ale są tez w zieleni, ale nie wiem czy akurat ten odcień by Ci odpowiadał, musisz sprawdzić.

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-06-04 o 11:02
Stary 2009-06-04, 11:06   #322
zlotko855
Rozeznanie

witajcie dziewczyny
zaczne od tego, ze wczoraj odebralismy obraczki zdjecie w zalaczniku - TZ ma chyba jakis ukryty talent bardzo mi sie podobaja. grawer "Semper Fidelis" - TZ wymyslil, oczywiscie mialam 20 innych pomyslow przygotowanych, a on przyjechal z pracy z tym jednym i zdecydowalismy sie na jego pomysl, bo bardzo mi sie spodobal. znaczy to "zawsze wierny/wierna" a dla nas obojga jeszcze wiecej

BEAMI z cena mile nas zaskoczyli.

gabryna gratuluje corci niestety z poroblemem, o ktory pytasz nie umiem pomoc. a na zdjecie sukni bedziemy czekac mam nadzieje, ze bedzie Ci sie podobac. i wlasnie pochwal sie tym co macie - wklej zdjecia

hipka super, ze te buty to na slub
ja wczoraj znalazlam taki pudrowy roz, ale cale zakryte i sie jeszcze zastanawiam.

czesc Emi, dolanczam sie do prosby SSR - wklej fotki sukni, obraczek, butow itp.

SSR ja bym dziecmi znajomych sie nie przejmowala. zdecydowaliscie, ze zaproszacie dzieciaczki z rodziny i juz, mysle ze jak znajomi zobacza te biegajace dzieci to domysla sie, ze to rodzina. z drugiej strony jak od tych znajomych nie ma az tak duzo dzieci to moze je tez zaproscie? bo z tego co zrozumialam to tylko 2 dzieci by doszlo?
obraczki.jpg

Stary 2009-06-04, 11:43   #323
czaszka_
Zakorzenienie

dopisuje sie do Was październikowe wizażanki jeszcze nie znam dokladnej daty juz niedlugo do was do konca dołacze

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 12:31   #324
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Dziewczyny powstawiałam zdjęcia w moim albumie

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-04, 12:34   #325
zlotko855
Rozeznanie

gabryna nie otwieraja mi sie te linki
jak mam wejsc na Twoj album, bo nie umiem i nie wiem jak:/

Stary 2009-06-04, 12:35   #326
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
witajcie dziewczyny
zaczne od tego, ze wczoraj odebralismy obraczki zdjecie w zalaczniku - TZ ma chyba jakis ukryty talent bardzo mi sie podobaja. grawer "Semper Fidelis" - TZ wymyslil, oczywiscie mialam 20 innych pomyslow przygotowanych, a on przyjechal z pracy z tym jednym i zdecydowalismy sie na jego pomysl, bo bardzo mi sie spodobal. znaczy to "zawsze wierny/wierna" a dla nas obojga jeszcze wiecej

Załącznik 2288817

złotko, śliczne obrączki my też chcemy kombinacje białego i zółtego złota, no i grawer bardzo wymowny

gabryna, nie otwierają mi sie linki;-(
Stary 2009-06-04, 12:44   #327
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
złotko, śliczne obrączki my też chcemy kombinacje białego i zółtego złota, no i grawer bardzo wymowny

gabryna, nie otwierają mi sie linki;-(
dziekuje hipka
obraczki zamowilismy w red rubin i jestesmy bardzo zadowoleni, same plusy jak dla mnie. piszesz, ze tez chcecie laczone zloto a wlasnie w tym sklepie powiedzieli, ze bez problemu takie obraczki pomniejszaja i powiekszaja (gratis), a wiem ze nie wszedzie jest to mozliwe przy kombinacji bialego i zoltego zlota.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 12:49   #328
hipka80
Raczkowanie

własnie w weekend jedziemy do red rubin oglądać. Podobaja nam sie z kolekcji drzewo D-509
i z tego co słyszałam cenowo są ok, zresztą Ty tez mówilaś, ze cena Cie miło zaskoczyła. Muszę zmobilizować TZ. Mieliśmy jechać w niedziele, ale wszytskie centra zamkniete były
Stary 2009-06-04, 13:04   #329
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

zobaczcie teraz

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-04, 13:07   #330
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
własnie w weekend jedziemy do red rubin oglądać. Podobaja nam sie z kolekcji drzewo D-509
i z tego co słyszałam cenowo są ok, zresztą Ty tez mówilaś, ze cena Cie miło zaskoczyła. Muszę zmobilizować TZ. Mieliśmy jechać w niedziele, ale wszytskie centra zamkniete były
wow sprawdzilam piekne sa, te ktore Wam sie podobaja jesli zalezy Ci, by mozna bylo zmienic rozmiar to pytaj przy kazdej obraczce, zeby nie bylo niespodzianki, ale chyba problem jest tylko z tymi, ktore maja kamyczki wokol obraczki.
mozna wymysliac, wprowadzac duzo metamorfoz w obraczkach.
cena milo mnie zaskoczyla, bo pierwotnie mialy byc drozsze o prawie 500 zl, wiec tyle zostalo w kieszeni + niespodzianka za zloto + rabat z targow slubnych = sporo zaoszczedzone jesli masz jakies stare zloto to tez skupuja po cenie zlomowej, ale warto (my tak tez zrobilismy) i w sumie za obraczki z 2900 wyszlo 1300 zl bylam w szoku normalnie, bo przyszykowani szlismy zaplacic duzo wieksza kwote i do tego ta dozywotnia gwarancja na szlifowanie, matowienie, polerowanie. dla mnie same plusy.
BEAMI tez tam zamowila
czeka sie 6 tygodni, wiec juz doczekac sie nie moglam na nie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości