|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
No widzisz, widzisz, a mówiłaś, że załapałaś
![]() Co do cycków, to już i tak mam zwisy po nieudanym karmieniu małej, więc trudno, trzeba będzie ćwiczeniami podratować a reszta to pusz upy ![]() Dzięki Misiu za informacje, może kiedyś spróbuję, ale pewnie bym poległa bez mięsa ![]() O hej Leticia nie łodświerzyłam sobie i nie widziałam Ciebie
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-12-08 o 23:41 |
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
no to smacznego. Leticia83 ( to Twój rocznik?)
i dobranoc, Wam wszystkim kolorowych snów zabieram mojego różowego przyjaciela i idę spać.
15 wrzesień 80kg - było 15 pażdziernika 72kg-było 15 listopad 68kg -było 8 grudnia - 65kg-jest dla mnie ![]() 15 grudzień 63???? 30 grudnia 59 ?????? Uda się, nie uda, uda się......tak czy siak Edytowane przez misiagdy Czas edycji: 2009-12-08 o 23:41 |
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
tak tak, wyz demograficzny
![]() rozowy przyjaciel powiadasz ![]() ![]()
Edytowane przez leticia83 Czas edycji: 2009-12-08 o 23:43 |
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
mam siostrę w Twoim wieku. mieszkamy w różnych miejscach , a Ona maprzyjechać z mężem i moją 2 siostrą na Święta. Moja córka dni liczy do ich przyjazdu. Cieszę się bardzo że się zobaczymy
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Hmm co to za różowy przyjacie? Hę? Ot i będę miała całą noc o czym myśleć
Dobra, lachony, to i ja uciekam, bo miałam dziś się wcześniej położyć, a tu znów lipa A tak w ogóle, to wasza pijoczka, znaczy się ja, jestem spuchnięta po tym wczorajszym piwie, aż mnie wsio boli, no i mam za swoje...No dobra, to miłej nocki życzę i przyjemnych snów, no i hmm chyba udanej nocy z różowym przyjacielem )Branoc
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
rózowy, ciepły milutki w dotyku .....
mój kochany ...... termofor 1 minus na tej diecie to to że jest mi zimno. Siedzę sobie w chustce na szyi (mam ból gardłą wieczorami od końcówki lata) ,polarze ,spodniach od piżamy i skarpetach. A mój przyjaciel grzeje mi łóżko
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
Absta doczytałam u Ciebie,nie u siebie
Lepiej nie wyjeżdżajcie z wiekiem bo jo żym tu najstarszo ![]() Nie wpędzajcie mnie w deprechę ![]() ![]() Absta biłaś się z tym piwem,że spuchłaś ![]() To ja też ide spać,bo leki mnie poganiają ![]() Miłej nocki i dnia
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-12-08 o 23:54 |
|
|
|
|
#338 |
|
Rozeznanie
|
Absta prześlij mi e-maila to wyślę Ci diete
|
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
hejka no wiec sie pomierzylam tak jak mi sie udalo, nie wiem czy dokladnie w tych samych miejscach ale jak moj TZ wroci z pracy to poprosze go zeby jeszcze raz zmierzyl. On sie lepiej na tym zna. A wy co dziewczynki tak cicho dzis???
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobitki
![]() Jakoś od rana nie mam weny ![]() Piszcie co tam u was. O Leticia to po tygodniu dietki ? bardzo dobry wynik
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-12-09 o 17:23 |
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Ja moge napisac ze od rana sie wkurzam. Najpierw moj mnie obudzil bo zadzwonil przez przypadek do mnie, potem pojechalam do marketu i 3 razy zmienialam kolejke bo chyba jakis nowych niedorobiencow szkolili na kasach ktorzy nie rozpoznawali roznic pomiedzy ogorkami itd. Poza tym zimno i zawieje sniezne. Brrrr. Mam zamiar zrobic ta salatke z kurczaka co wam kiedys o niej pisalam. Ja mozna dodac tez do zwyklej salaty. Mniamm. Podziele sie obserwacjami
.
|
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
Leticia to u Ciebie jest śnieg?
U nas brzydko,ponuro i do
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Taaa sypie wlasnie intensywnie. Akurat wtedy jak mam wolne.
hehehe biednemu zawsze snieg w oczy ![]() Sorki ale sie zaogladalam bo szukam czapki na ebay a ze zachcialo mi sie z kwiatkiem przyszytym to albo kosztuja po 50 wiadomo czego albo jakies dziergane co zamarzne w nich.
Edytowane przez leticia83 Czas edycji: 2009-12-09 o 18:10 |
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny , to na lepszy nastrój
http://www.youtube.com/watch?v=zTvVMKBh0ME
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
hehe lubie ta piosenke, przypomnialy mi sie balety z poczatku studiow
. ahh to byly piekne czasy i ludzie inni. albo ja inna
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() Leticia, bardzo ładne wyniki Oby tak dalej No i zazdroszczę Ci tego śniego, szczerze mówiąc...Misia Stare dobre czasy ![]() Celinko, nie liczy się ile ma się lat, ale na ile człowiek się czuje ja tam cały czas 18 jestem Czy humorek już się polepszył?xxxxx25 dzięki za maila, poczytam na pewno U nas przez pół dnia był tata Na prawdę się stara chłopaczyna, trzeba mu przyznać. Mała jest szczęśliwa
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
witajcie , Absta ytudne zadanie przed Tobą , dużo miłości musisz teraz mieć dla dziecka i takiej dobrej cierpliwości dla męża. Będzie dobrze.
powiedzci mi siemie lniane to białko , a czy jak dosypię trochę to owsianki na wodzie , to już będzie łączone?? pozdrawiam
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
Absta to na prawdę fajnie,że był,przecież najważniejsza jest mała.
A jak będzie w wigilie,jeśli można zapytać. A ja wczoraj czułam się na 120 lat ![]() A tak w ogóle to nie przeżywam swojego wieku mam teraz dobry czas
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
Misia, siemię z tego co pamiętam, to raczej sam tłuszcz, więc neutralny jak się nie mylę, zaraz jeszcze poszukam
![]() Celinko, ze świętami, to chyba na Wigilię u mnie, a w 1 dzień ją z rana zaprowadzę do teściów i exa, chociaż teraz mamuśka mi mówiła, żebym exa na Wigilię zaprosiła, ale pewnie nie przyjdzie... O będzie siusiu chyba zaraz wracam, Lena wzywa
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
Absta zaproś,może akurat przyjdzie i mała bedzie zadowolona
![]() Kurcze nie wiem co ze sobą zrobić,chyba przez tą @ się wykończę,cały czas mi się chce jeść,a najgorsze,że wyjadam takie dobre płatki na mleko dzieciom ,a ja całkiem nie powinnam.Nigdy wcześniej nie chciało mi się tak bardzo słodkiego.Jestem na siebie taka zła Widzę,że już nikogo nie ma to do jutra
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-12-09 o 23:19 |
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
witajcie , przerabiała wczoraj fajny przepis na sałatkę. Wg mnie (jestem początkująca) to może być grupa neutralna po małych przeróbkach:
http://puszka.pl/przepis/2756-brokuly_z_tofu-feta.html Ja nie dałam tofu tylko zwykły twaróg pogniotłam z kefirem ,duży ząbek czosnku i kalafior+brokuł ,pozypałam prażonymi płatkami mogdałowymi Tak sobie myślę że właśnie z tofu -będzie wersja białkowa a np. z ziemniaczkami (mam jazdy ostatnio na ziemniaki) ,lub z makaronem,lub z grzankami - fajne danie na kolację . Powidzcie mi robicie kotlety z gotowanej soi , czy z gotowców?? Zastanawiam się jak zagęścić i "zlepić" kotlety z mielonej soi aby były niełoączone. Wiecie jak mogę coś zrobić sama to wolę , niż z gotowych sklepowych Doradżcie coś Pozdrawiam i dużo uśmiechów i mniej kilogramów na dziś
|
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
Misia dla mnie soja to białko roślinne, więc jak już jem kotlety to bez panierki. Ale nie jestem pewna czy tak trzeba.
Absta zaproś exa najwyżej nie przyjdzie. A co tam przecież są święta. Mała będzie szczęśliwa. Celinka ja nie mam @ a cały czas jestem głodna, to przez tą pogodę i zimno, organizm zaczyna magazynować na zimę. Byłam dzisiaj na badaniach wieczorem się dowiem czy jestem zdrowa
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Hej, wczoraj nie było siusiu, było sprawdzanie, czy mama to aby na pewno w domu
więc zajeło to mi o wieeeele dłużej ![]() Misia, ja soję, to w sumie tylko z takich gotowców znam... więc za bardzo nic Ci nie poradzę. xxxxx25 w takim razie trzymam kciuki, żeby badania wyszły pomyślnie. My niedługo wychodzimy na spacer, muszę dla małej kupić maty pod prześcieradło, żeby ją kłaść już bez pampersa ![]() Heeeeeej, haaaaaaaaaaaaaaloooo ![]() A gdzie Wy babeczki? Co to ma być?
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-12-10 o 20:10 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Dzin dybry
![]() No właśnie gdzie wszyscy A nasza Kasia to gdzieś zaginęła.Ja sobie dziś poćwiczyłam porządnie,już czuję mięśnie ![]() Absta zakupy udane ?
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
A zakupów nie było, bo zaszłam do szwagierki, mała się wybawiła z bratem ciotecznym, a my się zagadałyśmy
![]() A ja nic nie ćwiczę... LEŃ ABSTA!!! A tak w ogóle, to Lena znów ze mną śpi... Ale widzę, że już zaczyna wykorzystywać to, że matka tak się nad nią lituje, więc jutro trochę musztry chyba będzie...
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-12-10 o 22:06 |
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
Ja to w domu bym w ogóle nie ćwiczyła.
Absta pewnie,że Cię dziecko wykorzystuje,one to potrafią.
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, czułam że tu coś nie tak... Bo niby z mamą chce spać, ale jak mama wyłączy telewizor i nie ma oglądania w nocy, to krzyk
![]() Co do ćwiczeń to obiecałam sobie od nowego roku. Dziś 1 dzień turbo i na tej turze zakończę ten rok O ile turę do końca dociągnę hihiWidzę, że już nikogo, cisza i pustki, więc i ja się zmywam lulać do mojego krzykacza ![]() Miłej nocki babeczki!!
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-12-10 o 22:50 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziewczynki!
Czytałam Was na razie ale nie mialam czasu odpisać, bo jestem zapracowana, niestety, dziś też cały dzień w pracy a w nocy do kina, bo dzisiaj jest noc kina , więc wrócę ranoJuż muszę lecieć, jutro postaram się nadrobić zaległości ![]() Miłego dnia Chudzinki moje
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
No dobra babeczki, żarty się skończyły...
Kasia, to w pracy, a Wy??? Czemu tu tak pusto
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Cześć piękne
![]() Ja dziś trochę w rozjazdach.Młody znowu chory ![]() Zaraz zmykam spać,jutro mam na 8 rano fryzjera no w sobotę to ja tak wcześnie nie wstaję.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

no w sobotę to ja tak wcześnie nie wstaję.