|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
A wiecie że mój Igorek jadł już 2 razy normalny rosołek z makaronikiem i natką
![]() blondynkapoznan - wow ja nawet o takim kleiku nie slyszałam, ale dobrze że juz nie wymiotuje, a to było jednorazowe czy więcej razy zwymiotował? To trzymam kciuczki za wizytę u lekarza. Ewelain - no mamuśki szaleją, nie da sie ukryc ![]() iwciag - a marudzi Ci Iwulek? mój tez marudził ale sie przespał i jest juz ok nawet, zobaczymy jak długo ![]() ![]() anulka anulka - noooo juz nie bardzo, nie pogryzie mnie bo tylko w nocy wysysa ostatki z moich cycusiów a tak to butla zawitała w nasze skromne progi ![]() ![]() ![]() gosikk_s - no to kupuj maseczkę jednoeazowego użytku to może sie nie zarazisz o to nie trudno, no to widze że nocki się wam polepszyły ![]() aguha - przykro mi ale ja nie pomogę, może inna mamusia ![]() kuroikaze - ale fajowo wyglądają te ząbki, tyleeeee ich już posiada i wygląda na o wiele starszego a jest 2 dni młodszy od mojego ![]() ![]() Mell - hej ![]() Zrobiło sie pieknie, czas na spacerek pa, do wieczorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Marika, maseczki to trzeba by zmieniać co 15 minut żeby skutkowały
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Cze lachonki
![]() Butki doszły ![]() ![]() ![]() Blondynka daj znać co lekarz powie,tak mi przykro,że Olivierek się męczy.Oby szpital nie byl konieczny.Trzymam kciuki ![]() Marika no to ubierz choinkę wcześniej,to będzie kolęda z choinką ![]() ![]() Ewelain ![]() Iwciag jakże mogłybyśmy opuscić wizażyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anulka knigę od Haruno przesłałam ci na pocztę,nie ma za co ![]() ![]() ![]() ![]() A o czym w tym śnie pisałas do nas? ![]() Gossik ![]() ![]() Aguha ja ci nie pomogę,ale serdecznie witam,bo się nie znamy ![]() Nie ma ciebie na naszej liście,jeśli chcesz,aby ciebie i Lenkę dopisac to podaj dane i fotke też możesz podesłać.Swoją drogą piękne imię dałaś córce.Moja to Milenka,ale Lenka też brałam pod uwagę. Kuroikaze mi obraz się podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mell nie wyspalaś się sama przez siebie i na nas nie zganiaj ![]() ![]() ![]() Zgłosiłam małej zdjęcie do konkursu (tego co Nyla zarzuciła) i liczę po cichu,że pomozecie mi wygrać czyli oddać swoje głosiki ![]() Oto link: http://happy-pieluszki.interia.pl/ko...zdjecie,459239 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
A plany byly inne
![]() Cytat:
moj Olek do niedawna caly byl w czerwonych plamo-latach... Niektorzy twierdzili, ze to przez mleko, inni - ze to proszek, lekarze powiedzieli, ze samo przejdzie... Kapalam w Oliatum, czasami w krochmalu (zwlaszcza jak sie nasililo na szyi) i pilnowalam, zeby skora byla caly czas nawilzona Plamy zginely, ale nozki sa taki chropowate ![]() ![]() Tamto forum to zenada, a usuniecie naszego watku... takie polskie ... ![]() Blondynka ![]() I do reszty Dzien Dobry Bobole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Eve cześć kochana i co TŻ dojechał? A pzrywiózł coś fajnego z wielkiego miasta? I jak tam badanie,wszystko ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Caro ciebie tam ciągle witają i Franciszkę tez na waszych wątkach przywitaniowych ![]() Cytat:
![]() é O TAKĄ ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Marika odwazna jestes z tym jedzeniem
![]() Ursull no juz mialam napisac, ze nie pomoge Ci wygrac konkursa ![]() ![]() Tz dojechal zmasakrowany, glodny i troche zly, nic mi nie przywiozl, ale nie mam zalu. Dublin jako miasto go rozczarowal, syf, kila i mogila, pelno polskiego dresiarstwa i dziadostwa ... Fajnie, ze mieszkamy w slicznej, czysciutkiej miescinie (swego czasu zdobyla nagrode na najczystsze miasto), nawet jesli to prowincja, to przynajmniej czuje sie tu bezpiecznie. A badania... to raczej konsultacje byly i niczego to nie wnioslo, firma ubezpieczeniowa ich sobie zazyczyla i tyle... Butki... wczoraj ogladalam "miedzy mamami" i mowili, ze dopoki dziecko nie chodzi, to nie powinno nosic butow... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Eve
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
Mell Gosik jak powiedziałam moim, że chcę by Iwo był Iwo to rozpętała się wojna w domu, tylko ja tak chciałam..no i mam
![]() Marika Iwo tez wcinał rosół, oczywiście bez oczek i ja bałam się podać makaron, ze względu na gluten wiec miał rosołek z warzywkami. Tak marudził, ale po spaniu u nas też lepiej, ogólnie to jednak chyba lepszy dzień dziś ma, bo znowu śpi ![]() Ursull no nie dziwię się, że Was tam nie chcą ![]() Głosik oddaję. Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-03 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Ursull glos oddany
![]() ![]() Jak to miekkie butki, to w porzo ![]() ![]() Tz gadal z jakims taksowkarzem - Polacy w Dublinie nie czuja sie obco ![]() A ja sie pytam - jak Polacy zareagowaliby, gdyby to Irlandczycy (czy inni) robiliby taki bajzel i syf w Polsce ??? ![]() Wstyd... Wstyd... Wstyd... |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Eve w ubiegłym roku byliśmy na wczasach w Tunezji, to jak Nas tam rodacy zaprezentowali, to po prostu hańba! Nie wiem co oni pili czy palili, bo trunki serwowane w hotelu na pewno nie były w stanie tak załatwić.
Ludzie którzy ich obserwowali, kręcili głowami i słyszeliśmy tylko POLSKA WÓDKA z różnym akcentem Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-03 o 12:18 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ta zadyma to pomysł ursull to to taki nasz zadymiacz ![]() Cytat:
![]() 2. Anula chyba nie da sie tu sciągnąć, bo sie zżyła z nimi. 3. pisałam ze was bardz bardzo bardzo....czyli to co zwykle- wazelina. Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-12-03 o 12:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
Ursull głos oddany
![]() no to dziewczyny teraz czekamy na jakies profity ![]()
#345 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję za głosiki
![]() ![]() Eve http://ursullowy.blog.onet.pl/tu znajdziesz moje zdanie o polakach w UK ![]() ![]() Iwciag niestety ale opinię na świecie ma straszną ![]() ![]() Anulka a może zarejestrujmy się TAM jeszcze raz,ale pod innymi nickami i zróby znowu zadymę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Nad tym pracuję teraz i jak skończę to będzie dla was w ramach podziękowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
ursull jak dostaniesz najwiecej punktow to wygrasz konkurs?
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- OK zarejestrujmy sie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Ursull tylko uwazaj,...ja teraz kawe pije, a po kawie to ja jestem WARIAT....wiec jak tam teraz wparujemy, moze byc gorrrrąco ![]()
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możemy im tam jeszcze nabałaganić ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
ok
![]() gosikk widze, ze sie zaraziłaś ![]()
#351 |
Wtajemniczenie
|
Gosikk ty tez zdradzasz?
![]() Iwciag musze dzisiaj wybrac krzeselko i mam 2 typy, jeden z nich masz Ty doradz mi ktore polecasz... To Twoje ma regulacje wyciagniecia tacki? Tylko tacka nie jest wyjmowana i trudniej ja umyc..? http://www.allegro.pl/item828291430_...k_2l_gwar.html http://www.allegro.pl/item812197232_...enie_nowe.html
#352 |
Zadomowienie
|
![]() ja znowu cały dzien przed kompem... sie zastanawiam kto za mnie zajmie sie w koncu dziećmi, płyty nagra ze zdjeciami, jakis obiad zrobi mojemu mężowi no i w koncu jakis deser na deser, bo od kilkunastu dni biore sie do zrobienia kulek Caro. No pytam sie KTO? za mnie to wwszystko zrobi ![]() nie ma chętnych? znaczy, ze sama muszę? ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Ursull te punkty jakos sie nie odświerzają...klknęłam JA we słasnej osobie oraz dwie namówione osoby a głosów ciągle 11 ![]()
#353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Które wybrać, ciężko mi powiedzieć, bo mam tylko jedno i je polecam. Zapomniałam, jest lekkie i ma zabezpieczenia na nogach plastikowe, więc w razie przesuwania nie przenoszenia nie powinno porysować parkietu Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-03 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Mell ja mam Chicco tylko trochę inne i tacka jest wyciągana to co chcesz kupić wydaje mi się ze ma wyciągana.Trzeba te pomarańczowe wcisnąć.
Bardzo szybko się składa to krzesełko i łatwo pasy wyciąga do prania. takie ma Olivierek http://www.allegro.pl/item808928055_...ek_gratis.html ps.ale ono staniało u lekarza nie byłam bo mały wymęczony po nocy śpi ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-12-03 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
Blondi a my tu czekamy na wiesci...w kulki se lecisz?
![]() Ursull punkty sie odswierzyły ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Jaki jest dobry program do nagrywania płyt, bo nero mi nie działa jak trzeba!?
#357 |
Wtajemniczenie
|
Kurde Aleks cos dzisiaj marudzi od 14 do 15 siedzialam przy nim zeby zasnal no i zasnal na 20 min
![]() Ja dzisiaj ledwo zywa jestem, i jakas do ![]() Iwciag a masz jakies zdjecie na ktorym dobrze widac krzeselko? ![]() A wysokosc siedziska da sie regulowac?
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-12-03 o 14:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawdzilam, ze dziala. Ale to oszustwo wiec jak tam chcesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- A nie posadzą jej za to za kratki?
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam kilka tematów ale tam za bardzo rozrzucone wszystko. Nie miałabym zresztą czasu na kolejne forum.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.