|
|
#331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
Ahoj, mogę się przyłączyć?
![]() W sierpniu wyjeżdżam ze znajomymi na 3 tygodnie nad morze, chciałabym się czuć swobodnie i nie zadręczać kompleksami i myślami na zasadzie 'jestem tu najbrzydsza/najgrubsza, mam najgrubsze uda' etc. Mam 170 cm, ważę ok 55 kg, więc nie jest najgorzej, ale mój brzuch to po prostu tragedia. Tak się go wstydzę, że na chwilę obecną nie wyobrażam sobie paradowania w stroju kąpielowym. Moja koleżanka, która waży 80 kg ma dużo ładniejszy brzuch ode mnie. Nawet moja mama ostatnio mi powiedziała, że mam 'bęben jak stary menel' ![]() Ponadto chciałabym coś zrobić ze skórą - jest wysuszona i niemożliwie blada Mam też nadzieję na znalezienie sposobu na wzmocnienie włosów. Dziś zrobię jakiś sensowny plan, a wcielam go w życie od jutra
|
|
#332 |
|
Przyczajenie
|
A słyszałas o diecie białkowej?
Jest bardzo nietypowa, najlepiej poszukaj ksiązki w empiku i zacznij czytac, ponoć rozchodzi się jak świeże bułeczki, możesz schudnac do 7 kg w 4 tygodnie. |
|
|
|
|
#333 |
|
BAN stały
|
A ja zapraszam do zapoznania się z moją fanastyczną przygodą z odchudzaniem: http://www.odchudzanie-z-glowa.blog.onet.pl . Zmotywujcie się i chudnijcie razem ze mną - wiele porad, przebieg mojej diety ustalonej przez lekarza, rewelacyjne skutki - chudnij powoli lecz zdrowo i na zawsze. Zabłyśnijcie w wakacje nową sylwetką. Przeżyjcie przygodę z dietą, podczas której nigdy nie będziecie głodne. U mnie znajdziecie także przepisy na niskokaloryczne, lecz obfite obiady - fotografie pomogą Was przekonać, że odchudzanie to nie głodówka ale przyjemność. Serdecznie zapraszam wszystkie forumowiczki!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.