|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Szczęśliwa, Pomidora - dziękuję za dobre słowo
![]() Pomidora - utrata pracy to jedna z najbardziej stresujących sytuacji życiowych, więc zawsze, ale to zawsze człowiek to przeżywa, zarówno sam zwolniony jak i rodzina, ale myśl pozytywnie i nie denerwuj się, bo najważniejszy jest teraz Skarb, który nosisz pod sercem. Ja tak piszę, nie denerwuj się, a dziś przed usg myślałam, że z nerwów oszaleję i niestety niebardzo umiem w takich nerwowych sytuacjach się uspokoić chociaż się staram
#332 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
![]() Jaga, super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale brzuszek w niej taaaki duży ![]() ![]()
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2010-04-01 o 19:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaga...gratuluję....ale fajniusio mieć taką parke ![]() czarnaelizabet...współczuje...ja tez mam złe wrazenia z porodu i tym razem nie wróce juz do tego szpitala...sam widok budynku mnie dołuje ![]() Ja dzis z tżem i synkiem bylismy pół dnie na zakupkach, musiałm sobie kupic jakies eleganckie spidnie, jeszcze nie ciążówki ale znalazłam takie fajnie elastyczne biodrówki więc troszke mi posłużą ![]() Kupiłam tez pare ciuszków małemu a tż stwierdził że jego ciuchy dziur nie maja więc nic nie potrzebuje....sknera jeden...tylko wyliczał ile trace... ![]() ![]() Lenka ...pochwal sie tuniczkę ![]() Co do święt..to domek juz z grubsza wysprzątany, mamuśka dzis juz zaczeła pieczenie, zrobiła rurki, które jutro będe nadziewała kremem....uwielbiam je.... Poza tym zrobię moją ulubiona sałatke z przyprawą gyros...juz mi slinka cieknie... ![]()
Dominik ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/fc3318da74.png?html Patryk ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/9c622ad2ca.png?html Patryczkowe kły ![]() Edytowane przez aaneczka1984 Czas edycji: 2010-04-01 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Mszu, zdjęcie specjalnie dla ciebie
![]() Majka, ja też chwilę przed usg zawsze czuję serce w gardle ![]() Lenko, pochwal się zakupami! Aaneczko, ty też mogłabyś się zakupami pochwalić ![]() A to mój brzuch w 18tc: |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj z okazji wypłaty zaszalałam i kupiłam sobie 2 staniczki, wreszcie moje piersi nie będą upchnięte do czegoś za małego
![]() ![]() ![]()
#336 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Pomidora - super brzuch! Wczoraj bylam u lekarza i kazal mi wyczekiwac na pierwsze ruchy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sliczny brzusio- i ładna bluzeczka;-) Cytat:
![]() ![]() Jak juz się chwalicie brzuszkami, to ja pokaze swoj, ale zdjątko nie wyraźnie przepraszam ![]() A miałam sie pochwalic, że od wczoraj czuję już ruchy maleństwa, kopniaków nie ma, ale czuje jak sie rusza jak położe ręke na brzuszku. Dzidzia ułożyła się po lewej stronie ![]() ALe wstrętna pogoda dziewuszki... leje i leje Masakra jakaś ![]() SŁONKO WYJDŻ DO NAS BRZUCHATEK ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Mpik82 Czas edycji: 2010-04-02 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
gabisun- gratulacje z okazji Córeczki
![]() ![]() A jakie imiona? Mpik, Pomidorko- cudne brzuszki, po prostu wyjątkowo ciążowe ![]()
#341 |
Zakorzenienie
|
Pomidora sliczny brzuszek... mnie tez duzo rzeczy irytyje ojjj bardzo... czesto "wychodze z siebie" i po 10 minutach jet mi glupio
![]() ![]() gabisun super ze wityta udana.. zaciskam kciuki zeby to byla cora ![]() ![]() xxSHINeexx kolejna wzyta zaliczona.. bosko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mpik82 brzuchol cudooo ![]() ![]()
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do imion,to będę szczera i powiem,że nie są w moim typie,ale jak bym już coś miała wybrać,to podobnie jak większość dziewczyn-Emilkę,a Aleksander ostatecznie,ale poszukałabym czegoś innego Pomi no śliczny brzuszek,ale malutki uważam,coś tak jak u mnie ![]() Lenka,widziałam wczoraj w Kościele dziewczynę tak uderzająco podobną do ciebie,że szok.W dodatku w ciąży-pół mszy się gapiłam ![]()
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() Szokoladko mamy dwa do wyboru: Julia i Blanka ale chyba zostanie Julia, babcia się ucieszy ![]() Martucha he he też mam taką nadzieję, bo różnie to bywa z dziewczynkami, ale moja koleżanka do końca miała mieć chłopaka a urodziła dziewczynkę ![]() ![]() Jeszcze liczylismy paluszki u stóp, bo maleństwo było zwinięte w kłębuszek a jedną nogę sobie wywaliło do przodu i była sópka w całej okazałości ![]() Pomi. Mpik fajne brzusie ![]() Mpik mam nadzieję,że Twoja mała da się podejrzeć 7 kwietnia i nie wypnie do mamusi tyłka ![]() Jaga, gratuluję parki bliźniaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
Pomidora, świetnie sie razem prezentujecie
![]() Gabisun...Ty Szczesciaro! Ja też tak chce! ![]() Mpik... jestes tylko o jeden dzien do przodu, a u mnie cisza...łaaaaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||
Zakorzenienie
|
wielkość wcale nie świadczy o ilosci pokarmu
Cytat:
![]() Cytat:
Fajowy i brzuch i fajowe kolczyki! No proszę, kolejna dziewczynka na liscie, gratuluję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Abz, Mszu
![]() Mszu czyzbyś też polowała na dziewczynkę? z tymi ruchami nie masz co się martwić, bo to naprawdę takie delikatne jest,że można przegapić, ja poczułam już kilka razy. Ostatnio wczoraj, chyba maleństwo wyczuło wizytę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś rano do kawy zjadlam czekolade i tak po 10 min poczułam coś ![]() ![]() ![]() (zapisalam to sobie) najczesciej czuje coś jak leze na plecach wieczokiem lub rano ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
właśnie słyszałam,że przeważnie po słodkim maluszki szaleją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
Pomidora i Mpik - sliczne brzuszki
![]() ![]() ![]() ja bez ciazy miałam 103 w biuście i 73 pod, więc teraz już w ogóle ![]() ja do spzitala, gdzie bedę rodzić mam ponad godzinę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
witam kobitki
![]() byłam wczoraj u gina, 10 tydzien i 1 dzień był ![]() ![]() a dziś znów miałam koszmary w nocy, wstałam o 4 i już nici ze spania... heh...
#353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Koleżance(jaj mama pracuje na położnictwie na Żeromskiego) przez cała ciaże wychodził drugi chłopak, mieli dla niego wsyztsko, i matka była przy usg i chłopak był jak byk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mnie w 3 ciazy usg robiło wielu lekarzy, na różnuych sprzętach i wychodziła córka, w 26 tygodni dziewczynka jajka pokazała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
![]()
witam dziewczynki z racji świąt nie wiem czy będę miała czas żeby do Was zajrzeć dlatego już dzisiaj składam Wam życzonka :
Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Pomidora, Mpik cudne brzuszki
![]() czesto sie zdarza, że dziewczynka ma tak ulożoną pepowinkę(między nózkami) i lekarze mylnie ja biorą za penisa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | ||
Zadomowienie
|
Dziewczynki, pokażę Wam zdjęcia po Świętach, bo założę tuniczkę
![]() A co do tuniczki to może któraś z was już widziała, bo szaleliśmy w dziale HM Mama ![]() gabisun, to gratulacje! Ja już się nie mogę doczekać mojego usg.. idę 19.04 ![]() Mpik i Pomidorka, śliczne brzuszki!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() Byliśmy też w Media Markt i kupiłam sobie wreszcie maszynkę do mięsa!!! Wreszcie będę mogła jeść drobiowe mielone i klopsiki... ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, ale dzisiaj pospałam... do 11.30!!! Tak to ja tylko w liceum potrafiłam.. Nie wiem co mi się stało, tak mi szkoda dnia.. dopiero jem śniadanie.
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
wpadłam na chwilę, by się przywitać... zaraz uciekam do miasta, odebrać buty od szewca i zrobić zakupy w Rossmanie. Wczoraj miałam dzień prania - wykorzystałam śliczną pogodę, bo prałam głownie ręcznie i wieszałam ubrania "z wodą". Dziś jest paskudnie na dworze ![]() Pomi, Mpik macie fajne brzuszki. Ja też mam podobnej wielkości. Ale nie mogę się doprosić o foto. Może dziś pomęczę o to męża ![]() znalazłam fajną stronkę z kalendarzem ciąży tydzień po tygodniu: http://www.brzuszek.net/16_tydzien_ciazy.html Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty u lekarza i USG, a ta dopiero za 2 tygodnie. Wczoraj koleżanka (20tc) dowiedziała się, ze będzie miała syna. My tez chcielibyśmy już wiedzieć ![]() Pomi - odnosnie pracy twojego męża - wyobrażam sobie, co czujesz.. mój mąż jest od lutego na wypowiedzeniu. Firma ogłosiła upadłość. Do końca maja musi się tam "męczyć", ale atmosfera niezbyt sprzyjająca. Dopiero 2 dni temu zapłacili zaległe pensje za grudzień, styczeń i luty. Do tej pory żyliśmy z mojej wypłaty. Więc lekko nie było. Ale wierzę, że wszystko się ułoży. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() Też kupiłam tunikę w kratkę w tych odcieniach - róż i niebieski. Ale na rynku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=angelikaw;18305700]
znalazłam fajną stronkę z kalendarzem ciąży tydzień po tygodniu: http://www.brzuszek.net/16_tydzien_ciazy.html [QUOTE] Ja lubie ta stronke, co tydzien sprawdzam jak moja dzidzia wyglada ![]() http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/week/17
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
witajcie nie nadrobie was znów
przeczytałam ta strone tylko dziewczyny śliczne brzuszki ![]() ale wy ciekawski kto mieszka w brzuszku ![]() ![]() ja zaglądam na chwile niestety lezenie plus nospa,teraz juz nawet nawet sie czuje,ale niestety brzuch bolal jak na @ myslałam,ze nie wyrobie i dlatego mam lezec i brac nospe myślałam,ze teraz juz bedzie oki,ale niestety do tego kregoslup i kosc ogonowa boli ze szok jak mnie zlapie to nie moge sie ruszyc zaczełam 17tc a dziś rano miałam porzadne spotkanie z porcelanka,a myslalam,ze to koniec widac,ze to mzoe trzymac mnie do konca na szczescie nie ma tego codziennie kurde tylko jest mi zle bo wyczekaiwana ciaza po 2 latach udaje sie a tu wymioty ok dam rade,teraz lezenie i kregoslup czemu ne naleze do tych co super przechodza ciaze zazdrosze tym osoba i to bardzo pozdrawiam was
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lenka dziękuję ![]() ![]() Misqa gratuluję udanej wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.