Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 11:03   #301
ycnan
Zadomowienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Witam serdecznie w taki piękny dzień ^^
Wczoraj mi się już pisać nie chciało, a dziś nie pamiętam o czym pisałyście Ale tak mniej więcej:

Zdjęcia brzuszków - śliczne rosną w końcu te Nasze maleństwa

Pomi, z pracą się jeszcze ułoży. Trzeba być dobrej myśli
Jak ja przestane pracować (w maju), to też nie będzie ciekawie z finansami, ale już kombinuję jak tu dorobić do pensji męża i wierzę, że będzie dobrze Musi być dobrze Zwłaszcza ze ślicznym dzidziusiem przyssanym do piersi

Historia z psem, idealnie nadaje się na primaaprilisowy żart
A ja jak zwykle zapomniałam... Dopiero jak przeczytałam na internecie jakiś głupi tekst, to sobie przypomniałam

Co do porządków na święta, to okna myłam w zeszłym tygodniu (nie musiałam się wyciągać, więc bezpiecznie było - w pracy robię więcej ryzykownych rzeczy ), w łazience posprzątał ostatnio mąż, żebym nie wdychała chemii (brak okien i kiepska wentylacja). A odkurzanie i zmywanie podłóg to jutro. Jedzonkiem zajmę się dopiero w sobotę (w niedziele idziemy do teściowej, w poniedziałek do moich rodziców, więc ich objemy ), a ciasto piekę jutro. Mazurka dostaniemy od mamci, bo oboje z mężem za nim przepadamy Sałatkę z serem TŻ sobie sam zrobi, bo ja nie mogę (ser = bleee... ).
Ogólnie, to nasze pierwsze samodzielne święta wielkanocne i zapowiadają się fajowo, pomijając fakt, że ze święconką pójdę sama, bo TŻ będzie w pracy do 16:00
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:26   #302
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

lecimy nie wiem na ile cos chyba rok ma byc porod tak wypada mi tam troszkie sie boje ze zwgledu na beriere jezykowa bo sprawnie nie wladam angielskim, chodz juz obcykane mam slownictwo z zakresu ciazy i porodu na plus jest to ze juz rodzilam wiec wiem co do czego i nie bede miec takowego szoku

pocieszam sie tym ze tz juz byl odwiedzic szpital i dowiedziec sie o wszystko i podobno bajka.. wlasna sala z kanpa dla meza ktory moze nocowac ze nami, wszyscy mili, pomocni, mam kupe numerow telefonow jak bym potrzebowala pomocy no podobno robi wrazenie i wizualnie i pod wzgledem fachowym ale co sie dziwic to przeciesz USA hehehe

u nas sliczna pogoda a ja mam kupe roboty, obiad prasowanie, pakowanie ( bo jedziemy na swieta do tesciow) i jeszcze musze sama sie jakos do ladu doprowadzic ale moze uda mi sie na godzine wyjsc z mala bo od rana wola ze ona chce isc "buju"
Stary 2010-04-01, 11:32   #303
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
lecimy nie wiem na ile cos chyba rok ma byc porod tak wypada mi tam troszkie sie boje ze zwgledu na beriere jezykowa bo sprawnie nie wladam angielskim, chodz juz obcykane mam slownictwo z zakresu ciazy i porodu na plus jest to ze juz rodzilam wiec wiem co do czego i nie bede miec takowego szoku

pocieszam sie tym ze tz juz byl odwiedzic szpital i dowiedziec sie o wszystko i podobno bajka.. wlasna sala z kanpa dla meza ktory moze nocowac ze nami, wszyscy mili, pomocni, mam kupe numerow telefonow jak bym potrzebowala pomocy no podobno robi wrazenie i wizualnie i pod wzgledem fachowym ale co sie dziwic to przeciesz USA hehehe

u nas sliczna pogoda a ja mam kupe roboty, obiad prasowanie, pakowanie ( bo jedziemy na swieta do tesciow) i jeszcze musze sama sie jakos do ladu doprowadzic ale moze uda mi sie na godzine wyjsc z mala bo od rana wola ze ona chce isc "buju"
Oj porod w USA to naprawde bajka. Super pokoje, genialna opieka
A co z ubezpieczeniem? Bo bez ubezpieczenia w dobrym szpitalu (przynajmniej w Los Angeles) porod kosztuje nawet $25 000.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:41   #304
Ray
Zakorzenienie

ubezpieczenie zapewne bedzie a jesli nie to koszt porodu 5 tys $ wiec nie jest to az tak strasznie chodz wiadomo wolalabym miec za free
Stary 2010-04-01, 11:44   #305
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
ubezpieczenie zapewne bedzie a jesli nie to koszt porodu 5 tys $ wiec nie jest to az tak strasznie chodz wiadomo wolalabym miec za free
5 tysiecy to jeszcze nie tak strasznie
Kolezanka mi mowila, ze trzeba uwazac na ubezpieczenie, bo niektore "dzialaja" przy porodach tylko wtedy, jesli zostaly wykupione iles miesiecy przed zajsciem w ciaze.
W kazdym razie zazdroszcze i gratuluje porodu w USA
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:54   #306
Maggie1983
Zakorzenienie

KOCHANE z tej racji, ze nie wiem, czy przed swietami jeszcze do Was zagladne to juz:
skladam Wam zyczenia Zdrowych Wesolych i spokojnych Swiat Wielkanocnych, zeby nasze male kurczaczki zdrowo sobie rosly i kolejne swieta spedzily juz w naszych ramionkach a nie
brzuszkach
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:32   #307
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj a to dziecko bedzie mialo amerykanskie obywatelstwo.. bo tam tak chyba jest.. zostawicie je dacie podwojne czy tylko na polskie zamienicie?
zaciekawilas mnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 14:43   #308
Jaga1111
BAN stały

hejka

Bylam dzis na USG i juz wiadomo ze nosze w sobie Ksiezniczke i Łobuziaka
jestem przeszczesliwa....!!!!!!! !!:jupi :

Mamy juz liste imion...

Felicja i Julian
Matylda i Witold
Matylda i Gustaw
Konstancja i Seweryn

i Aleksander i Emilia

jak ja oceniacie?? te liste....

buzka
Jaga1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:49   #309
kasiasiar
Zakorzenienie

Jaga gratulacje !!!!!!!!!!

mi się najbardziej podoba Aleksander i Emilia

masz fotki z usg?
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:17   #310
ycnan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jaga1111 Pokaż wiadomość
Podwójne gratulacje ^^
Super, że parkę będziecie mieć naraz

Co do imion, to kwestia gustu. Oceniając parami, jestem za Aleksandrem i Emilią, a osobno, za Emilią i Sewerynem.

Jeszcze raz gratuluję

O właśnie, masz zdjęcie jakieś? ^^
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:41   #311
cellaris
Rozeznanie

hej dziewczyny, jakoś wczoraj nie miałam weny,żeby pisać a dzisiaj od rana jakiaś taka zagoniona jestem...no ale już was nadrobiłam

Jaguś przede wszystkim gratulacje super,że będzie parka, a co do imion to z podanych przez ciebie jestem za aleksandrem i emilią.

Pomi, nie martw się na zapas...wiesz faceci są tak niesamowici,że jak trzeba to potrafią się sprężyć do działania więc będzie dobrze, a może za kilka miesięcy zagra koncert życia, będzie wielki i sławny i będzie zarabiał kupę kasy Ja z moim tak się tak drażnię....

Maggie historia z psem super

A tak wogóle dziewczyny brzucholki super...mój się dzisiaj gdzieś schował byam u fryzjera chciałam się brzuszkiem koleżankom pochwalić a one że nic nie widać
No i pochwalę się....wczoraj skończyłam 13tc tak więc wkraczam w II trymestr no i czekam na ten ogromny przypływ energii i mega ochotę na sex

A w ramach przygotowań do świąt....okna umyte, firanki wiszą, mąż na balkoniku sadzi stokrotki , ja już z grubsza posprzatałam, zakupki też już zrobione więc już bliżej końca niż dalej, chociaż prawdę mówiąc 90% tych prac wykonane zostało przez mężusia

Ray mam do ciebie pytanko jakoś tak kiedyś o kosmetykach pisałaś i chciałam podpytać co myślisz o samoopalaczach w ciąży ? Ja jestem już taka blada,że patrzeć na siebie nie mogę, od 3 lat cały rok stosowałam samoopalacz no ale jak w ciążę zaszłam to przestałam...jakies schizy mnie napadły, no ale tak myślę to przecież na zewnątrz działa i żadne tam DHA i inne do krwi nie przechodzą no nie?

Edytowane przez cellaris
Czas edycji: 2010-04-01 o 15:45
cellaris jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 15:55   #312
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

Mamy juz liste imion...

Felicja i Julian
Matylda i Witold
Matylda i Gustaw
Konstancja i Seweryn

i Aleksander i Emilia

buzka

Jaga, moje gratulacje!!!!! Ale fajnie.. parka za jednym zamachem

A z tych imion pożyej podoba mi się jedynie Emilia, Aleksander i Seweryn. Chociaż Matylda też jest ładne.
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:07   #313
czarnaelizabeth
Raczkowanie

Jaga - gratulacje

mnie siepodobają dwie pary imion

Konstancja i Seweryn

i Aleksander i Emilia

co do płci, ja jednak byłabym mimo wszystko sceptyczna kolezanka z innego forum jest w 28 tygodniu ciązy, od 14 tygodnia miała usg na każdej wizycie, w tym trzy usg 3d, miała być córka, która teraz jajka pokazała i koleżanka w szoku bo jak to, tyle razy nie było jajek, a tu nagle zonk
mając podobną sytuację u siebie, do końca usg nie ufam
Stary 2010-04-01, 16:12   #314
Ray
Zakorzenienie

dziewczyny co do tego porodu w usa, to dziecko ma dwa obywatelstwa mozna sie zrzec jednego ale my nie bedziemy w sumie po co a noz widelec moze kiedys ono bedzie chcialo poznac usa i tam zostac kto wie samo wybierze jak dorosnie czy chce dwa czy jedno

o ubezpieczeniu to wiem ze sa rozne farsy z tym, ale licze ze firma tz zagwarantuje odpowiednie ubezpieczenie a jelsi nie to nie wiem pomyslimy w kazdym razie te 5 tys mnie az tak bardzo nie przeraza.

Jaga !!!!! aaaaaa!!!! rewelacja!!!!!!!!!! normalnie no chyabs obie wymarzyc lepiej nie mozna a to jedno jajowe dzieciaczki czy dwu ??? da sie to ustalic juz na usg ? bo ja nie wiem, moj maz ci zazdrosci jak nic :brawa:

cellaris mozesz smialo uzywc samooplacza sama rowniez uzywam skladniki nie dostaja sie do krwi w zaden sposob napisze dla wyjasnienia ze skladniki barwiace a najczesciej dihydroksyaceton barwi skore poprzez wchodzenie w rekacje z bialkiem skory wiec tam zadnej stycznosci z krwia nie ma jedyne co wiadomo one troche smierdza co nie jest zbyt przyjemne, ale tego sie nie da wyeliminowac bo to skutek uboczny rekacji bialka z tym skladnikiem, firmy proobja to jakos zniwelowac ale chyba zadnej sie jeszcze nie udalo takze jak masz ochote to sie smaruj

a u mnie mala dzis fiknela ze zjezdzalni no i teraz pieknie wyglada na swieta z podrapanym nosem .... ale grunt ze nic sie gorszego nie stalo, zawalu mozna dostac
Stary 2010-04-01, 16:25   #315
Majka232
Zakorzenienie

Już jestem po usg. Maluszek był niesforny i na początku nie chciał się dobrze ułożyć, ale po spacerku i prośbach mamy ułożył się tak, że można było go dokładnie pomierzyć. Przy wielkości CLR - 69 mm przezierność karku NT-1,6 mm, kość nosowa - widoczna i w porządku. Cała reszt także Odetchnęłam, uśmiech nie schodzi mi z twarzy Wyniki badania krwi będą w przyszłym tygodniu.

Jaga - ogromne gratulacje!
Stary 2010-04-01, 16:28   #316
cellaris
Rozeznanie

Ray dziękuję za odpowiedź no to się dzisiaj wypięknię, a co Mam nadzieję,ze mój ulubiony samoopalacz mnie nie zawiedzie. A o zapach się nie martwię bo po tylu latach stosowania już się przyzwyczaiłam.
A tak wogóle to strasznie ci zazdroszczę tych Stanów, szczęściara ty jedna Ale ja też kiedyś do Niujorku pojadę, a co

Majuś no to super,że badania ok, nie musisz się już stresować i teraz nic tylko cieszyć się ciążą.

Edytowane przez cellaris
Czas edycji: 2010-04-01 o 16:30
cellaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:31   #317
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Już jestem po usg. Maluszek był niesforny i na początku nie chciał się dobrze ułożyć, ale po spacerku i prośbach mamy ułożył się tak, że można było go dokładnie pomierzyć. Przy wielkości CLR - 69 mm przezierność karku NT-1,6 mm, kość nosowa - widoczna i w porządku. Cała reszt także Odetchnęłam, uśmiech nie schodzi mi z twarzy Wyniki badania krwi będą w przyszłym tygodniu.

Jaga - ogromne gratulacje!
oo to super a gdzie do lekarza chodzisz? oczywiście o ile nie tajemnica

Jaga gratuluje

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:38   #318
NIKaP-n
BAN stały

Maggie dzięki, dla Ciebie *dla Was) również najwspanialsze życzenia uśmiechu przez całe Święta

Jaga ogrooomne gratulacje, ha to się nazywa "załatwić" sprawę ;D jak należy super
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:38   #319
Majka232
Zakorzenienie

cellaris, MisQa - dzięki dziewczyny

Do lekarza chodzę do dr. Świąteckiej, ale na usg byłam teraz w innym miejscu (bardziej dokładne + badanie krwi), ale może udam się też na wizytę na parkową, bo chciałabym rodzić poprzez cesarkę, ale najlepiej w PSK, a jak się nie uda to zostanie tylko prywatnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 16:45   #320
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
cellaris, MisQa - dzięki dziewczyny

Do lekarza chodzę do dr. Świąteckiej, ale na usg byłam teraz w innym miejscu (bardziej dokładne + badanie krwi), ale może udam się też na wizytę na parkową, bo chciałabym rodzić poprzez cesarkę, ale najlepiej w PSK, a jak się nie uda to zostanie tylko prywatnie
aha, no własnie sporo pozytywów słyszałam o tej p.doktor
ja na początku na zamenhoffa chodziłam, ale przepisałam się do kobitki z psk i juz tam zostałam

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:48   #321
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
aha, no własnie sporo pozytywów słyszałam o tej p.doktor
ja na początku na zamenhoffa chodziłam, ale przepisałam się do kobitki z psk i juz tam zostałam
Ja chodzę do Niej prywatnie, ale chyba przyjmuje też w psk. Odpowiada mi Jej podejście, wszystko tłumaczy, rozpisuje, jest dokładna i wizyta nie trwa 3 min.
Stary 2010-04-01, 17:18   #322
martucha84
Zakorzenienie

Jaga gartulacje jesli mam stawiac na pare to emilia i olek.. ani reszta meskich mi sie niepodoba... ale jak bym miala z nich cos wybrac pojedynczo to calym seduchem bylabym za matylda takkk matysie mam w przedszkolu uwielbiam ja
wiec ja stawiam Matylda/Emilia a facet Aleksanser no Seweryn jeszcze ostatecznie

Cytat:
Jaga !!!!! aaaaaa!!!! rewelacja!!!!!!!!!! normalnie no chyabs obie wymarzyc lepiej nie mozna a to jedno jajowe dzieciaczki czy dwu ??? da sie to ustalic juz na usg ? bo ja nie wiem, moj maz ci zazdrosci jak nic :brawa:
z tego co mi wiadomo blizniaki roznych plci nie moga by jedno jajowe... wiec jestem pewna ze dwu jajowe
Stary 2010-04-01, 17:19   #323
Szczęśliwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
czesc Mamusie...
jak przygotowania do świąt??? porzadki zrobione???
Ja w tym roku nie robiłam nic tylko zwykłe sprzątanie jak co tydzień wyjeżdżamy na całe święta.

Cytat:
Napisane przez czarnaelizabeth Pokaż wiadomość
wiesz co, mimo upływu 10 lat od tametgo czasu, ja nadal mam uraz do szpitala.
Historia nie do pozazdroszczenia. dobrze, że ogólnie nic się nie stało. tzn. że z synkiem wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
wczoraj bylam na tym usg 3d i widzialam moja dzidzie...byla piekna.
Cytat:
hejka

Cytat:
Już jestem po usg.
Super, że wizyty poszły dobrze i z maleństwami wszystko dobrze.

Jaga gratuluję parki, fajnie że tak się udało. Z imion podoba mi się Aleksander.

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 17:22   #324
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
[
z tego co mi wiadomo blizniaki roznych plci nie moga by jedno jajowe... wiec jestem pewna ze dwu jajowe
dokładnie
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 17:40   #325
elenka1
Rozeznanie

Cytat:
hejka

Mamy juz liste imion...

Felicja i Julian
Matylda i Witold
Matylda i Gustaw
Konstancja i Seweryn

i Aleksander i Emilia

buzka
Aleksander i Emilia
gratulacje

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 18:00   #326
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Jaga1111 super wiadomości
a z imion najbardziej ta para mi się podoba -Aleksander i Emilia

Moja kolezanka urodziła rok temu tez parkę i maja na imię Nadia i Ignaś
Stary 2010-04-01, 18:17   #327
szokoladka74
Raczkowanie

Jaga1111- Super, WOW Ale masz szczęście !!!

Osobiście (przyłączając się do większości )- Aleksander i Emilka

http://www.suwaczki.com/tickers/n59yhdgemrlojvrp.png
szokoladka74 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 18:59   #328
Pomidora
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziękuję za słowa pocieszenia Dzięki takim słowom jeszcze bardziej wierzę, że się ułoży - po prostu musi i już Chociaż zawsze szok po takiej informacji jest ogromny.

Maggie, przygoda iście na prima aprilis Tobie też najlepszego kochana w te święta

Czarnaelizabeth, opis twojego pierwszego porodu napawa przerażeniem! Tak mi przykro, że musiałaś coś tak okropnego przeżyć. Dlatego ja nie mam zamiaru rodzić w moim mieście, wolę jechać 40 min. do innego szpitala, bo u nas właśnie tak traktowane są rodzące - jak zwierzęta!

Lisica, gratuluję super wyników dzidzi

Lenko, najlepsze życzenia dla męża No i udanego wieczoru!

Ycnan, ale fajnie, że pierwsze samodzielne świeta przeżywacie właściwie już we trójkę

Jaga, gratulacje Ja się wyłamię, bo mi się najbardziej podoba zestaw Matylda i Gustaw Imię Aleksander nie podoba mi się w ogóle, ale u mnie to zboczenie zawodowe, bo miałam kilku Aleksandrów w klasach i jakoś nie pałałam do nich miłością A o Gustawie sami myśleliśmy

Cellaris, jeszcze się nacieszysz brzucholkiem, jeszcze będzie go widać Gratulacje z powodu wkroczenia w II trymestr

Majka, gratulacje Super, ze z maleństwem wszystko dobrze

Ja zrobiłam dziś pasztet pierwszy raz w życiu. Już wyjęłam z piekarnika, stygnie sobie - ciekawe, jak wyszedł.
Chyba zaczynają mnie dopadać humorki - mam wrażenie, że ostatnio wiele rzeczy mnie irytuje. Mam nadzieję, że szybko to przejdzie
Jutro muszę znaleźć gdzieś kościół, w którym spowiadają. Bo oczywiście się zagapiliśmy z mężem i jeszcze nie byliśmy.

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:01   #329
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Te... Pani Pomidorowa, mialas jakies zdjecia chyba wrzucic, o ile mnie pamiec nie myli.... ;>
mszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:06   #330
Pomidora
Zakorzenienie

Mamusie wrześniowe - jest już 45

Martucha84 (Marta, 25l.)..................tp . 13.08.2010 Patryk
NIKaP-n (Monika,31l.)............ ......... tp. 26.08.2010 Paweł jr Lech
Limeta (?,?).................... .................tp. 30.08.2010 chłopiec
Gabisun (Marzena, 24l.)...................t p. 1.09.2010
JuszkaPietruszka(Justyna, 26l.).......tp. 1.09.2010
Justinak25 (Justyna,28l.)........... ....tp. 1.09.2010
Pandziolka (Ania, 26l.).................... tp. 1.09.2010
Szokoladka74 (Marzena,35l.)........... tp. 2.09.2010 dziewczynka
Anilkadro (Alina,28l.)............. .......tp. 3.09.2010
Madzia_g (Magda,23l.)............. ......tp. 3.09.2010
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń (Ania,23l.).tp. 4.09.2010
_Mariolka_ (Mariola,28l.)........... ...tp. 4.09.2010
Viola211985 (Wioleta, 25l.).............tp. 4.09.2010
Lenka(Magdalena, 25l.).................tp . 4.09.2010
Pomidora(Kasia, 26l.).................... tp. 4.09.2010 Tymoteusz Jędrzej
Ninaad (Nina, 30l.).................... ....tp. 8.09.2010
Mpik82 (Madzia,27l.)............ .........tp. 9.09.2010
Aaannnnnnaaa (Ania,27l.).............t p. 9.09.2010
Bordowa (Natalia, 20l.)..................tp . 9.09.2010
1985ewa (Ewa, 24l.).................... ..tp. 10.09.2010
Mszu (Marta, 27l.).................... .....tp. 10.09.2010
Kasika84 (Kasia,25l.)............. .......tp. 11.09.2010
Blvex (Ania, 28l.).................... ......tp. 11.09.2010
Mi_kado (Dominika, 28l.)...............tp. 11.09.2010
Osobistość (Monika, 23l.)................tp. 12.09.2010
Martynka81 (Marta, 28l.)...............tp. 12.09.2010
NoWaJa (Bernadeta, 24l.)...............tp. 14.09.2010
Kasiasiar (Kasia, 30l.).................... tp. 14.09.2010
Falbana (Basia, 27l.).................... ..tp. 14.09.2010
xxSHINeexx (Paula,19l.)............. ....tp. 14.09.2010
Kasienka1701 (Kasia, 23l.)..............tp. 15.09.2010
Doroteczka75 (Dorota, 28l.)............tp. 16.09.2010
Dra (Daria, 23l.).................... ........tp. 17.09.2010
Dash (Alicja, 24l.).................... .....tp. 18.09.2010

Czekooladowaa (Ewelina, 20l.).......tp. 20.09.2010
Ycnan (Ania, 24l.).................... ....tp. 22.09.2010
Angelikaw (Angelika, 28l.)............tp. 22.09.2010
Jaga1111 (Jagoda, 23l.).................tp. 22.09.2010
dziewczynka+chłopiec
Niuniuniau (Agnieszka, 27l.).........tp. 24.09.2010
Astorianka (32l.)................... ......tp. 26.09.2010
Zuzia01 (Agata, 28l.).................... tp. 26.09.2010
Klarissa................. .....................tp. 27.09.2010
Karo08 (Karolina, 25l.)................tp. 30.09.2010
Sławka2 (Kasia, 29l.).................... tp. ?

Naked21 (Ewa, 25l.).................... .tp. ?

Mamusie październikowe - jest już 32

Abz (26l.)................... ....................tp. 1.10.2010 chłopiec
Aaneczka1984 (Anna,25l.).............. tp. 1.10.2010
Szczęśliwa (Ewa, 28l.).................... .tp. 3.10.2010
Agata81 (Agata, 29l.).................... ..tp. 3.10.2010
Rybka2891 (Magda, 27l.).................tp. 4.10.2010
Zajchik (Anastazja, 27)....................tp . 4.10.2010
Starapanna (Ania, 29l.)...................t p. 4.10.2010
chłopiec
Maggie1983 (Magda, 26l.)................tp. 4.10.2010
Elenka1 (Kasia, 24l.).................... ...tp. 5.10.2010
Ewcia811211 (Ewa, 29l.)...................t p. 5.10.2010
Cellaris (Ola, 30l.).................... .......tp. 6.10.2010
malenkaMagda21 (Magda, 25l.)........tp. 7.10.2010
Ania13.03 (Ania, 21l.).................... ..tp. 8.10.2010
Enis84 (Ania, 25l.).................... ......tp. 8.10.2010
Majka232 (Maja, 28l.).................... ..tp. 9.10.2010
Lisica1 (Marta, 26l.).................... .....tp. 10.10.2010
Ray...................... ......................... tp. 11.10.2010
Aniusia82 (Ania, 27l.).................... .tp. 12.10.2010
MisQa (Monika, 23l.).................... ...tp. 13.10.2010
BeataMi (Beata, 34l.).................... ..tp. 14.10.2010
Aniaj27 (Ania, 28l.).................... ....tp. 15.10.2010
Skorpionek19 (Kasia, 28l)...............tp. 16.10.2010
Czarnaelizabeth (Dominika, 28l.)....tp. 17.10.2010
IlonaN2 (Ilona, 27l.).................... ...tp. 18.10.2010
Czita18 (Kinga, 24l.).................... ...tp. 21.10.2010
Kotekk81 (Justyna, 29l.)................tp. 21.10.2010
Kalex (Kamila, 26l.).................... ...tp. 22.10.2010
Asia-23 (Asia, 26l.).................... ....tp. 23.10.2010
Beata_Batumi (Beata, 25l.)............tp. 28.10.2010
JOANNA 16( Joanna, 25l.)..............tp. 28.10.2010
Kaska1980 (Kaśka, 29l.)................tp. 29.10.2010
Weronisia (Weronika, 34l.)............tp. 31.10.2010

Na liście występuje kolor biały

Aga2111 [*]
Kma1982 [*]
Olbka [*]
Agnyska81 [*]
Dizi [*]
Michel82 [*]
Iwa_iw [*]
Ry-bcia [*]

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości