|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może tak - jeśli nadal jesteś chętna ![]() Ania do Madzi: 5 ml Jasmin Noir 5 ml Crystal Noir 2.5 ml Herba Fresca Madzia do Ani : 5-7 ml Wanilii sephorowej (mogłaby mi podać pełną nazwę, bo wstyd się przyznać, nie znam ![]() 5 ml Theoremy Esprit d'ete 2 ml próbka T4T (dobrze koncypuję, że to Tea for Two?) Be Delicious bym odpuściła bo jednak zapoluję na jabłuszko we flakoniku ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko próbki mam jedynie w pojemności 1,5ml te ze wspołnych zakupów atomizerkowych, więc jeśli Ci tak pasuje to zapraszam na PW ![]() Aha T4T to Tea for Two ![]() A Wanilia to ta pozdrawiam serdecznie ![]() I odezwę się wieczorkiem bo teraz muszę się zabrać za pracę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście
![]() Również dzisiaj naskrobię do Ciebie PW ![]() To do wieczorka. |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu, uwolniłabym Cię chętnie od zbyt dużej ilości Addicta Fraiche ![]() Jeśli tylko coś w moim wątku znajdziesz... Poza wątkiem mam jeszcze letnią wersję Cinemy YSL, Must Cartiera, Onde Extase Armaniego, Historie d’Eau - Mauboussin, Nirmalę Molinarda... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jak byśmy to zrobiły ilościowo? Na jaką ilość Addicta jesteś chętna? PS Chętnie przyjęłabym (ale dosłownie kapkę na przetestowania) Historii Wody, może coś byś za to wyszperała, hmmm?) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atomków mam z ostatniego rzutu jeszcze sporo, więc żaden problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie śmigajmy na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Guerlain Lover
|
Anka_res, a może byłayś chętna na taką wymiankę:
10ml Black XS za 10 ml Addict Fraiche lub Pradę ?? Mogę zrobić także odlewkę 5ml Flowerparty YR (podobne owocki do Escady, ale moim zdaniem bardziej eleganckie oraz Kelly Caleche edt (również 5 ml) ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2010-04-26 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
Oddam 50ml Ode a l'amour YR
![]()
![]() |
#342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Guerlain Samsara EDT - 3 ml Chyba ze tendre nie potrzebujesz tyle, to z jakichs probek zrezygnuje ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Prady chętnie bym się pozbyła (Addicta wolnego już zagospodarowała Madzikon) ale zaproponowane przez Ciebie zapachy to niestety, nie moje klimaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lempicka Fleur Defendue EDP 1ml Demeter Freesia 1ml Demeter Snow 1ml Dior Poison 2ml Dior Midnight Poison 3ml Halle Berry Halle 1ml L'Artisan Tea For Two 1ml Jeżeli pasuje czekam na prywatną wiadomość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
L'Artisan Parfumeur Dzing! 1 YSL Cinema Festival d`Ete 1 Sephora Paczulowanilia 1 Chanel Coco Mademoiselle 1 Fendi Theorema Esprit d`Ete 1 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam ![]() Równie chętnie podzielę się Max Marą Cashmina Touch ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zona najukochanszego Meza
|
Kto mnie uwolni od Banana Flambee, Snow, Thunderstorm i Poison Ivy Demeter?
Chetnie na inne Demetery, ktorych nie znam - lub cos innego - Banana Flambee moge oddac do 60ml, reszty pomiedzy 5-10ml
#351 |
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=312
tutaj, zalezy czy cos wybierzesz to napisze ile mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zainteresowały mnie La Perla Dark Extacy, Black Cashmere oraz Aniołek Piwoniowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
----- Przy okazji przypomnę: Lista poszukiwanych (po kropli dosłownie) Demeter - Incense, Patchouli i Amber Parfum d'Empire - Wazamba Norma Kamali - Incense i Ceremony Tauer - Incense Extreme J. Statkus R. Piquet - Bandit Ginestet - Le Boise CDG - Hinoki Costes Costes LesNez Let Me Play The Lion L'Artisan – Dzongkha A.Goutal – Ambre Fetiche F. Malle - Musc Ravageur Profumum - Fumidus w zamian oddam: Celine Oriental Summer - odlewka 5 ml. M.Williamson Incense - odlewka 5 ml. CDG Kyoto - odlewka 5 ml. Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune- odlewka 5 ml. Byblos Sandalo - odlewka 5 ml. J. Heeley – Cardinal – odlewka 2 ml 10 Corso Como – odlewka 2 ml próbki: L'Artisan Dzing (firmowa) Parfum d'Empire Ambre Russe (firmowa) CdG Kyoto (robiona) Nina Rici Les Belles zielone (robiona) Nina Rici Belle de minuit (firmowa) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) NU EDP (robiona) CdG Avignion (robiona) Idole de Lubin (robiona) S.Lutens Fleur's d'Oranger (firmowa) Kenzo Jungle Elephant (robiona) Kenneth Cole New York (firmowa) M.Williamson Incense (robiona) CDG Kyoto (robiona) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) Byblos Sandalo (robiona) Donna Karan Wenge (robiona) Etro - Messe de Minuit (robiona) M. Micallef – Gaiac (robiona) Parfumerie Generale – Coze (z Lucky) Satellite Padparadscha (robiona) Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2010-04-28 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania czerwonego Diesla Zero Plus
![]() Ktoś chętny? ![]()
#356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#357 |
Konto usunięte
|
SZUKAM
Chloe 2008 EDP Creed Love in Black Dior Tendre Poison Dior Dune pour Homme EDT Guerlain Samsara EDP / EDT Givenchy Organza Jasmine 2007 Kenzo Jungle Tigre Tom Ford Black Orchid Shiseido Zen Leśny Bursztyn Salvador Dali Purplelips Sensual Yves Rocher Nature Millenaire Yves Rocher Nature EDP / EDT ODDAM PRÓBKI FIRMOWE Davidoff Echo Men EDT 0.80ml Lempicka Fleur Defendue EDP 1ml Thierry Mugler Eau de Star EDT 1ml PRÓBKI ROBIONE Lolita EDP 2ml Z WŁASNYCH FLAKONÓW MOGĘ ZROBIĆ CK One max 5ml Cacharel Noa max 10ml DSquared2 He Wood 1ml Demeter Laundromat max 3ml Demeter Freesia 1ml Demeter Snow 1ml Demeter Brownie 1ml Demeter Mulled Cider 1ml Dior Poison max 3ml Dior Midnight Poison max 3ml Elizabeth Arden Green Tea max 5ml Gabriela Sabatini max 5ml Halle Berry Halle 1ml Hermes Ogródek Monsunowy max 5ml JPG Classique EDP max 3ml Kenzo De Kenzo 1ml Kenzo Jungle Elephant max 5ml Kenzo Pour Homme EDT max 5ml L'Artisan Tea For Two max 3ml Lalique Perles max 5ml Prada Infusion D'Iris max 5ml Van Cleef and Arples Les Saisons Winter max 10ml |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję próbek lub niewielkich odlewek:
- Donna Karan Gold - Anais Anais - J. del Pozo - In White, Duende, Esencia de Duende - E. Arden - Mediterranean, True Love, Blue Grass W zamian oferuję próbki o różnych pojemnościach (oceniam "na oko", dla zainteresowanych mogę wkleić fotki): - Oriflame Freja, Enigma, Radiant Lights - pojemność 0,5-1 ml - Avon LWD, Aromadisiac dla niej - ok. 1 ml - Lacoste Touch of Sun - ok. 2 ml (fabryczna, bez kartonika) - J. del Pozo Halloween- ok. 1-1,5 ml (robiona) Mogę zrobić próbki o pojemności 1-2 ml z następujących zapachów: - VC&A First Love - Sonia Rykiel Woman - Lalique Le Parfum - Chopard Wish - Prada Infusion D'Iris - Kelly Caleche - Max Mara Kashmina Touch - Hugo Boss Pure Purple - Niki de Saint Phalle - J. del Pozo In Black - L de LL - Liz Claiborne Spark - Habanita - YR Ode a'lamoure - Revlon Jean Nate - Oriflame Giordani White Gold - CK Obsession Oddam ponadto odlewki: - Amour de Cacao ok.5-6 ml - Kenzo Amour ok. 5 ml - Aquolina Blue Sugar ok. 9 ml oraz Oriflame Precious w złotym atomizerku - zostało ok.5 ml z 8 ![]()
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A nie masz jakiejś większej fiolki? Bo nie musi być koniecznie w atomizerze. Ja mam ich sporo i bym sobie przelała. Jak nic nie znajdziesz może być 5 ml Tendre Poison i 1ml Samsara. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.