![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Witam!
Szukam zapachu CdG 5 Sherbet Rhubarb - czy ktoś posiada i mógłby podzielić się próbeczką? Mam dużo próbek, którymi chętnie się podzielę ![]() 'Rabarbar, pora na rabarbar, Rabarbarowa pora, roślina czerwona...' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Samsara EDT Eau de Dolce Vita (próbka firmowa, z atomkiem i kartonikiem) Tendre Poison Dior |
||
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Oddam:
Amarige Mariage Givenchy 4,5 ml Premier Figuier Extreme L'Artisan 5-6 ml Tobacco Vanille Voluspa 9,5 ml Cedre Bleu Yves Rocher 12 ml Musc Maori Parfumerie Generale 3 ml Miss Dior Cherie edp 5 ml Etro Patchouly 5 ml Diptyque L'Autre 10 ml L Lolita Lempicka 10 ml Creed Love in Black 5 ml Demeter New Zealand 15 ml splash Demeter Christmas Tree 15 ml splash Szukam odlewek 5-10 ml m.in.: Ange ou Demon edp, Kenzo Amour edp i Indian Holi, Code edp i Elixir
Wymiana Edytowane przez mettemarit Czas edycji: 2010-04-24 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
pragnę poznać: Satellite Corrida nawet małą kropelkę Poza tym oddam próbki oryginalne i robione w różnym stopniu zużycia (pytać o szczegóły): Chloe edp Givenchy Eaudemoiselle Calvin Klein Conctradiction Hugo Boss Purple Lalique Amethyst Cristobal Balenciaga Bvlgari Jasmin Noir Max Mara Kashmina Touch Cacharel Amor Amor Sunrise Guerlain Shalimar Light Rosselini Manifesto Lacoste (szara) E. Lauder Pleasures Exotic M. Jacobs Daisy Issey Miyake L'eau D'Issey Miss Dior Cherie L'eau Mogę odpsikać: Desnuda Givenchy Hot Couture edp Lalique Tendre Kiss Armani Diamonds Diesel Green Feminine Marc O’Polo Midsummer Liz Clayborne Vintage Soul by Curve (do 3 ml) Aigner Too Feminine YR Bambus (mogę jeszcze dodatkowo czegoś poszukać w swoich zbiorach) Szukam: Azzura Azzaro Bvlgari Au the blanc L'Occitane white Tea La Perla Eclix Caron Miss Rocaille Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic i wszysto co mi wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - Armani - Diamonds odlewka w atomizerze, zostały 2 z 5 ml - L. Lempicka - Fleur defendue 1,2 ml - Demeter - Banana Flambee 2ml - Demeter - Snow ok. 0,7 ml - Guerlain - AA Winter Delice ok. 0,2 ml, kropla na spróbowanie - Cacharel - Noa Perle 0,5 ml - Paris Hilton - Just me 1 ml - Salvator Dali - Purplelips 0,4 ml - Naomi Campbell - Cat deluxe f - Yves Rocher - Ode a l'amour 2 ml - Lacoste - Touch of pink, z atomizerkiem, 1/2 z 1,5 ml, f - Oriflame - Yo! Chic Choc 2 ml, r - Avon - Ch. Lacroix - Absynthe, f - Avon - Bond Girl 007, f - Mexx - XX Wild 1,2 ml, f - Yves Rocher - Pomme (jabłko) 1 ml - Avon - TTA In love 1,5 ml - Oriflame - Cherries 0,7 ml - Oriflame - S8 (męskie) 3 szt. --> 1 ml, 0,7 ml, 0,5 ml - mogę zrobić próbki / małe odlewki: Cacharel - Amor Amor Delight 1 ml Tesori d'Orient - Mak tybetański (do 10 ml) Sephora - Czekolada i Toffe 1 ml Thierry Mugler - Innocent Rock (1 ml), JP Gaultier - Ma Dame (do 2 ml) Yves Rocher - Świąteczny Kasztan (1 ml) Naomi Campbell - Cat deluxe (do 2 ml) Avon - Far away (do 10 ml) Yves Rocher - Pur desir de lilas (Bez) 2 ml Yves Rocher - Mandarine de noel (10 ml)
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zona najukochanszego Meza
|
Oddam rozne Demetery (odlewki)- w szczegolnosci Banana Flambee (do 50 ml) ,Thunderstorm, Poison Ivy, Snow, Bees Wax i L de Lolita
chetnie na kwiatowo-powietrzno-owocowe zapachy Czekam na propozycje
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Konto usunięte
|
Poszukuję:
V&R Flowerbomb EDP Crystal Noir Versace Escada Ocean Lounge Escada Moon Sparkle malych probek po 1-2ml |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge ograniczyć u ciebie liczbę próbek,skoro masz po 2ml. Co ty na to?Wymieniamy się,czy rezygnujesz?
![]() |
#311 |
Konto usunięte
|
mam Innocenta
CK In2U Dark Extacy Pure Poison Hugo Boss Deep Red Chanel Coco Mademoiselle Chanel No.5 Euphoria Blossom CK Glow by J.Lo Molinard Habanita Chanel Allure EDT Kenzo L'eau Black Cashmere Versace Bright Crystal Angel Pivoine Givenchy Organza EDP... Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2010-04-25 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
oddam 50/120ml Cinnamon Bun.
#313 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
Poison,jeśli zechcesz chętnie wymieniłabym te cztery zapachy na :
Black Cashmere Versace Bright Crystal Givenchy Organza EDP Pure Poison Tylko gdybyś mogła podać,po ile tam masz ml.,to ustalimy czy wychodzi mniej więcej po równo,czy coś jeszcze zamieszać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Organzy mam 2ml Black Cashmere ok.1ml Pure poison będę robić mam 1ml fiolki i Bright Crystal kropelke ![]() Interesuje mnie jeszcze addict dior ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Wtajemniczenie
|
Poison,to gdybym Ci do tego psikneła jeszcze z 1ml Addicta,byłoby ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
chetnie wymienie 5 Lolity na 5 Slonia
co bys za nie chciala?
#318 |
Konto usunięte
|
SZUKAM
Chloe 2008 EDP Creed Love in Black Dior Tendre Poison Dior Dune pour Homme EDT Guerlain Samsara EDP / EDT Givenchy Organza Jasmine 2007 Kenzo Jungle Tigre Tom Ford Black Orchid Shiseido Zen Leśny Bursztyn Salvador Dali Purplelips Sensual Yves Rocher Nature Millenaire Yves Rocher Nature EDP / EDT ODDAM PRÓBKI FIRMOWE Davidoff Echo Men EDT 0.80ml Lempicka Fleur Defendue EDP 1ml Thierry Mugler Eau de Star EDT 1ml PRÓBKI ROBIONE Lolita EDP 2ml Z WŁASNYCH FLAKONÓW MOGĘ ZROBIĆ CK One max 5ml Cacharel Noa max 10ml DSquared2 He Wood 1ml Demeter Laundromat max 3ml Demeter Freesia 1ml Demeter Snow 1ml Demeter Brownie 1ml Demeter Mulled Cider 1ml Dior Poison max 3ml Dior Midnight Poison max 3ml Elizabeth Arden Green Tea max 5ml Gabriela Sabatini max 5ml Halle Berry Halle 1ml Hermes Ogródek Monsunowy max 5ml JPG Classique EDP max 3ml Kenzo De Kenzo 1ml Kenzo Jungle Elephant max 5ml Kenzo Pour Homme EDT max 5ml L'Artisan Tea For Two max 3ml Lalique Perles max 5ml Prada Infusion D'Iris max 5ml Van Cleef and Arples Les Saisons Winter max 10ml ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Na razie się wstrzymam z wymianą do wtorku bo jestem w trakcie licytacji flaszki L de Lolita. Jeżeli nie uda mi się wygrać to chętnie się wymienię. |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Posiadam w (za) dużych ilościach
![]() Prada Irysowa Addict Fraiche Jesus del Pozo Halloween Kiss Aqua Allegoria Herba Fresca Poison klasyczny Ange ou Demon Tendre Crystal Noir Versace Beautiful Estee Aromatics Elixir Clinique Promesse Cacharel... Czego szukam? Nie wiem, bo dużo mam ![]() Dysponuję atomkami 10 ml oraz 3 ml (w te wlewam max. 2.5 ml). |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
Jutro pod wieczór przejrzę dokładniej co tam masz i napiszę
![]() ![]()
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
oddam:
Prada Infusion d'Iris odlewka ok. 12ml Nina 10ml Ogródek Nilowy 45/50ml |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czego szukasz w zamian? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Aktualizuję się
![]() Poszukuję: AA Pivoine Magnifica AA Orange Magnifica Les Belles zielone (pomidorki) Very Irresistible i wszelakie wariacje tego Stella Sheer 2007 i 2009 Pur desir de Pivoine YR Pur desir de Rose YR wszystkie zapachy ze starej serii Fleur de Sephora zapachy Parfumerie Generale zapachy Le Labo Prada Winter Kiss i klasyczna Naomi Campbell French Lover Hinoki i na pewno jeszcze wiele, o których zapomniałam w tej chwili Oddam: Gio Gucci EdP Fracas Piguet fabryczna z kartonikiem Perles Lalique (mogę zrobić odlewkę) Summer Kenzo (duża, 3 ml) Midnight Poison L'eau d'issey fabryczna z atomizerem Antiheros kapka Diamonds Kenzo Power fabryczna z atomizerem Eclat d'Arpege Au the rouge Celebration Fendi Kashmina Touch (mogę zrobić odlewkę) Mystery N. Campbell kapka Kelly Caleche EdT (mogę zrobić odlewkę) Mexx Nice fabryczna Metal Jeans Versace fabryczna True Glow Avon fabryczna Flower by Cynthia Rowley Avon fabryczna Indulgence Oriflame fabryczna Giordani Gold Oriflame fabryczna Eclat woman Oriflame fabryczna Hippy Fizz Moschino fabryczna z atomizerem i kartonikiem Into the blue Escada fabryczna z kartonikiem Idole d'Armani fabryczna z atomizerem i kartonikiem Gabriela Sabatini EdP fabryczna z kartonikiem, a raczej pudełkiem ![]() CK In 2 U fabryczna z atomizerem i kartonikiem The vert YR Baby Doll YR Fleurs d'Ombre Rose Brosseau Cedre Bleu YR (mogę odlać więcej) Poison EdT Cabaret Gres (mogę odlać więcej) Au Masculin Lolita Lempicka (mogę oddać całą miniaturę 5 ml z ubytkiem testowym) Oriflame Home Autumn Walk in Tuscany (mogę odlać sporo) Embruns d'ambre S. de Saint Aignan Virgin Island Water Creed za coś specjalnego mogę zrobić próbkę: Mure et Musc L'Artisan Lavender Donna Karan BC stare BC nowe Wenge Tobacco Vanille Tom Ford OI stara Poison esprit de parfum A*men Pure Coffee Jaisalmer L'eau Guerriere
#324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zajenteresowały mnie Sephorowa Wanilia i Be Delicious na początek ![]() Choć wolałabym wymienić przynajmniej (łącznie) 10 ml zamiast wysyłać same próbki ![]() Z poszukiwanych przez Ciebie rzeczy posiadam jeszcze Jasmin Noir, którego do 5 ml mogę oddać (nie więcej, bo rzecz jest ![]() Co Ty na to ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wanilia 12 ml Be Delicious 5 ml za Jasmin Noir - 5ml Crystal Noir - 5 ml Herba Fresca - 2,5ml Co Ty na to ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Jeśli można, poproszę o czas do jutra do namysłu, dobrze?
![]() Muszę się zastanowić, czy się nie zawaniliowię na amen tą ilością wanilii i na pewno dam znać jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Aniu, czego szukasz za powyzsze? Czegos konkretnego? Albo z jakiego gatunku/bajki?
![]()
#329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno coś ubijemy ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Cytat:
Albo Escada Incredible Me....ale rozważę, rzecz jasna, inne propozycje również. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.