![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rimmel i ja-duet doskonały?
Aga uwielbiam Ciebie
![]() Śliczny dymek ![]()
#332 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Sobota wieczorem
Czas trwania konkursu powoli dobiega końca wiec czas na moje podsumowanie przygody z kosmetykami Rimmel. Jak to się wszystko zaczęło? Dostałam paczkę lecz byłam sceptycznie nastawiona co do tej marki. Grzebiąc w odległych zakątkach mojej pamięci kojarzyłam ją z młodszymi użytkowniczkami. Moja pierwsza myśl po szybkim przetestowaniu tych produktów była taka że : albo firma z czasem się znacznie polepszyła albo pora na jakieś środki poprawiające pamięć ![]() Ponieważ już jakiś czas je stosuję nadeszła pora na moje wrażenia ![]() Oto one: podkład Lasting Finish-bardzo się polubiliśmy. Podkład nie jest ciężki mimo przedłużonej trwałości, nie tworzy maski i jest praktycznie niewidoczny na twarzy. Należy go rozcierać na skórze w dobrym tempie gdyż raczej szybko zastyga. Jego trwałość po oprószeniu pudrem jest bardzo dobra, 8 godzin w niezmienionym stanie podkład Stay Matte-konsystencja nieco cięższa, kremowa. Trzeba go starannie rozetrzeć gdyż lubi się mazać i zostawiać smugi. Nie zauważyłam efektu matującego. Ma przyjazny skład i ładny zapach. W duecie z pudrem Stay Matte jest lepszy niż solo, tworzą bardzo zgrany związek puder prasowany Stay Matte-drobny, miałki, daje lekkie aksamitne wykończenie. Ma wyraźny zapach, kojarzę go z kremem nawilżającym Nivea. Na twarzy już natomiast nie pachnie co jest plusem. Niestety opakowanie jest dość nieporęczne cienie pojedyncze Colour Rush-021 Alluring to intensywny odcień niebieskiego. Idealny do mocnych akcentów jak np. kreski. Dla odważnych do stosowania na cała powiekę ruchomą. Kolor jest nasycony, nie blednie na oku. Konsystencja dość sucha i pudrowa, jednak ja preferuję cienie miękkie, jakby "wilgotne". 030 Siren to róż. Ma wszechstronne zastosowanie, lądował nie tylko na moich powiekach ale i na policzkach czy ustach ![]() 102 Backstage-mój ulubiony. To metaliczny cień, w kolorze starego złota. Piękny ![]() Wieczka lubią się zacinać, wielokrotnie miałam problem z otworzeniem cienia. Błyszczyki Stay Glossy-są dość gęste ale nie lepiące, dość długo trzymają się warg. Świetny, wyprofilowany aplikator, pozwala na pomalowanie ust w ciemno, zwłaszcza jaśniejszymi odcieniami. 120 Non-Stop Glamour, uwielbiam go. Całkiem się uzależniłam ![]() ![]() 460 Yours Forever, ciemny i nasycony odcień. Nie zawiera drobinek. Na pewno przyciągnie wiele spojrzeń ![]() i na koniec innowacyjna maskara 1-2-3 Looks. Mała i zgrabna szczoteczka dotrze do każdej rzęsy. Jest naprawdę czarny. Na czym polega fenomen tego tuszu? Otóż dzięki obrotowemu pierścieniowi można wybrać sobie efekt . Moje dolne rzesy wreszcie doczekały się pomalowania ![]() ![]() ![]() Niezła maskara, byłam zaskoczona efektami (pozytywnie). Szkoda że szczoteczka nie jest silikonowa gdyż takie uwielbiam. To na tyle jeśli chodzi o moje spostrzeżenia. Jak widać marka Rimmel nie jest tylko dla młodych dziewczyn ale dla tych trochę starszych również ![]() Dziękuję za uwagę ![]() ![]() buziaki Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2010-08-14 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Jeśli melancholia jest taka jak ta którą Ty stworzyłaś to chętnie poddam się temu uczuciu
![]() Dymek jest świetny, fajnie, że zrobiłaś go inaczej - w brązach a nie w szarościach i czerni ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
#334 |
Przyczajenie
|
Hmm.... właściwie o sztuce makijażu wiem bardzo niewiele, a raczej prawie nic....Nie będę więc rozwodzić się o cieniowaniu itp udając, ze wiem o co chodzi...
ale napiszę,że nie miałam pojęcia, że takie cuda można wyczarować. Jestem pod wrażeniem Twojego talentu i klasy ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Ooooooooooooooooooooooooo ooooooooo.......................
![]() ![]() Nic więcej dodać już nie mogę, bo słów brak na oddanie piękna tej stylizacji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też chcę tak umieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |||||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() dziękuję Boszenko ![]() Cytat:
![]() dzięki Ferr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję Edytko ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Melancholicy zawsze kojarzyli mi się z takimi podstarzałymi malarzami o przetłuszczonych przydługich włosach, z miną niekończącego się cierpienia i rozżalenia tym światem
Ty zmieniłaś moje pierwsze skojarzenie ![]() ![]() Dymek, udał Ci się znakomicie! Podoba mi się zwłaszcza ta retro fryzurka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#339 |
okrutnica jakaś... |
Niedziela, dzień ostatni
Dzisiaj jest ostatni dzień konkursu. Czujecie już smutek? ![]() ![]() Mam dobry humor od rana ![]() ![]() ![]() Na sam koniec wrzucam filmik, potraktujcie go z humorem ![]() buziaki Czary mary Rimmel
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]() Absolutnie, niezwykle, cudownie ![]() Skąd Ty taki fartuch dorwałaś??? ![]() Widząc efekty Rimmela na Twoim wątku Aguś ale też w wątkach innych Wizażanek, jestem pod prawdziwym wrażeniem tej marki i profesjonalizmu dziewczyn. Pomysł akcji był super, KAŻDA z Wizażanek biorących udział w Konkursie zasługuje na gorące brawa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
ale masz długaśne włoski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej kreatywności!!
![]() ![]() jak dla mnie - wygrałaś i jesteś godną ambasadorką Rimmel ![]() gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#344 | |||
okrutnica jakaś... |
dziękuję Wam bardzo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gothiko ![]() a kita nie moja ![]() Klodziu, cieszę się że mój wątek spodobał Ci się |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
To już koniec?
![]() Filmik fajny, makijaże piękne, uważam, że powinnaś wygrać. ![]() ![]()
#346 |
Raczkowanie
|
fantastyczny filmik cały czas się śmiałam oglądając go!
![]() ![]() ![]() życzę powodzenia ![]()
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Witaj,
rzadko zagladam na wizaz, ale musze to napisac: jestem pod wrazeniem Twoich makijazy! Dymek jest sliczny, wyprobuje go na dzisiejszy wieczor ![]() Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
hehehe ostatni filmik zaje.....sty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
Wszystko świetne makijaże cudowne, filmiki. A ty po prostu piękna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Agus - uzalezniam sie
![]() USmialam sie do lez ![]() ![]() Najlepsze zyczenia dla Twojej Mamy i udanej imprezy! ![]() Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-08-15 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Aguś, świetny ten ostatni filmik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Ostatni filmik boski
![]() ![]() ![]()
#354 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko filmik zabawny
![]() ![]() ![]() ![]() Sto lat dla Mamy! ![]() ![]()
#355 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko, gdybym miała wyrazić zachwyt nad Twoim talentem, uroda i osobowością..to pewnie pisalabym posta do jutra i nie udaloby mi się go publikować bo zajął by wiecej niż jedna stronę wizazowa
![]() Jesteś genialna! A i strasznie mi się podoba jak w lusterko które trzymasz malujac się odbija się ulica-taki szczegolik ale uśmiecham się widząc to ![]() Edit- widzę ze sierpień do Płocku miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-08-15 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Masz cudowne poczucie humoru Kochanie
![]() chyba z 30 inut mi się to wgrywało, ja tu padnę ![]() ![]()
![]() |
#357 |
Rozeznanie
|
Hahahaha, boski filmik
![]() Nie dość, że pięknie malujesz, robisz świetne zdjęcia to jeszcze z Ciebie niezła aktorka ![]() ![]()
#358 |
Raczkowanie
|
Cały watek świetny , najlepszy z wszystkich odpowiednio oceniony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Ostatni filmik znalazłam na YT i przybiegłam tu, żeby Ci powiedzieć że jest boski
![]() ![]() ![]() Życzę Ci z całego serca głównej wygranej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Czary mary
![]() ![]() Minki jakie robiłaś ogladając kosmetyki boskie ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.