|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: chanel, armani, dior, givenchy i inne górnopółkowce...
Mogę oddać Strivectrin, szminkę Clarins i kredkę Korres (jest normalna, nie jakoś specjalnie miękka), jeśli chodzi o Meteoryty to są w rezerwacji i pewnie polecą.
Przejrzałam jeszcze raz Twój wątek, obejrzałam swatche i ostatecznie byłabym zainteresowana podkładem albo pudrem Christian Breton - mogłabyś porównać kolor podkładu do jakiegoś z innej firmy? I kremem ślimakowym Mizon - jaki to dokładnie krem? W tubce, czy w słoiczku? Bo są różne wersje.
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
I jaki dokładnie jest ten krem Mizon. Także daj znać, czy odpowiada Ci wymiana szminka Clarins + Strivectrin + kredka Korres za puder i Mizon. Tylko jak możesz to daj linka do kremu i do pudru, bo nie wiem, jakie to dokładnie produkty
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadły mi w oko te kremy pod oczy
Max Models W katalogu wizażystek ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2014-04-20 o 18:06 |
|
|
|
|
#339 |
|
🦄
|
Cześć Becca, niestety nic nie znalazłam, bo ograniczam kosmetyki (aaaaalleee masz wątek ciekawy!), ale zaglądajmy do siebie proszę
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli szukasz cienia w kolorze fuksji to mogę zaoferować tester MUFE w odcieniu matowa fuksja
, nowy, pełnowymiarowy w plastikowym etui.
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
To jest taka po prostu fuksja, soczysta, piękna - matowa.
To jest tester tego cienia pojedynczego - może od razu służyć jako wkład. Coś takiego TU
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2014-04-23 o 10:10 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel Poudre Cristalline
coś u mnie? |
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Becco, domyślam się ze nadal nic nie doszło, zlozylam dziś reklamacje na poczcie, na rozpatrzenie jej jest 14 dni, dam znac, jak sytuacja
pozdrawiam i dziekuje za cierpliwość
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
coś za Chanel Poudre Cristalline, limitowany transparentny puder sypki, została połowa, kod 9305? znajdź u mnie proszę coś super
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za cristalline?
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
Pisałaś u mnie w wątku,że jesteś zainteresowana podkładem guerlain https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756542 jestem zainteresowana cieniem Chanel illusion d'ombre Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-04-27 o 21:09 |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic...
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
niestety nic... ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- pozostałe wizażanki...odpisałam u Was... ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- pozostałe wizażanki...odpisałam u Was... |
|
|
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie? ;-) Kilka rzeczy mi się podoba.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
drobnica kosmetyczna (marki selektywne) za jedną przydatną rzecz
Wymienię dwa zestawy drobnicy kosmetycznej (większość po dacie ale świeżo przetestowane i zdatne to użytku)za dwie przydatne rzeczy (lub zestaw drobnicy
)wymieniam kosmetyki najchętniej w zestawach...ale jak coś mnie zainteresuje to wymienię także poszczególne kosmetyki... Proszę nie proponować mi ubrań zestaw 1. mini patetka piątek Diora, 970 Stylish move, dwa górne cienie (taupe i blady róż) zużyte, srodkowu beż w połowie, fioletowy-10%, śliwka tylko test Inglot -sypki cień w kolorze ciemnoszarym, tylko testowany Nouba- sypki cień w kolorze 34 spicegold (brazowy z domieszka khaki, mocno iskierkowy), tylko testowany Versace Mono Eye Shadow, cień w kolorze V2013 (turkusowy), tester w plastikowej foremce, kartonik, ubytek 5% NOUBA Rainbow Eye Liner, kolor 56 miedzianozłoty brokatowy, ubytek 10% MAX FACTOR KHOL PENCIL, brązowa kredka do oczu, kilka razy użyta Cień Clarins Mono Reflets Ombre Intense kolor 25 - groovy green (satynowy zielonozłoty), pojemność 2g, tylko testowany Korres Natural Product - Soft Touch Lip Pen, nawilżająca szminka do ust, kolor 27 Dark Purple - ciemna fuksja, nowa, nieużywana, nawet nieotwierana, w kartoniku, kod 329P HR Magic Concealer, korektor, kolor 02 (jasny beż), zostało malutko, tylko tyle co na porządne testy Pout, cien w kremie, kolor Lotus, toupe z domieszka fioletu, ubytek testowy zestaw 2. Estee Lauder Amber Bronze Liquid Bronzer for Face, lekka koloryzująca emulsja do twarzy, kolor 11 Sun kiss (rozświetlający brązik), zostało ok.50% Versace Mono Eye Shadow, cień w kolorze V2009 (czarny matowy, idealny do smoky eyes), tester w plastikowej foremce, kartonik, ubytek 2% Hardy Candy Kiss&Tell Lip Gloss, niebieski błyszczyk do ust (na ustach transparentny z mocnym połyskiem, bez drobinek), używany-raz czy dwa, piękny owocowy zapach Nina Ricci Plush Duo Eyeshadow, podwójne cienie nr 11 - pudrowy satynowy cień w kolorze jasne khaki + cień matowy ciemnoszary -zestaw idealny do smoky, tylko testowane, w kartoniku, sporo po dacie... Pixi, kredka, ciemne khaki, ubytek testowy Gosh -sypki cień w kolorze fioletowym, tylko testowany Givenchy Shadow Show,poj.cień (tester w plastikowej, zamykanej kasetce), kolor 02 Star Diamond- biały z rozświetlajacymi srebrnymi iskierkami, tylko testowany, Calvin Klein, cien w kremie, kolor Vintage Metal, toupe z domieszka fioletu, ubytek testowy, Benefit, Benetint i Posietint, farbki do ust/policzków, wersje mini, zostało po ok.50% każdego Esence, zestaw do modelowania brwi, dwa kolory ciemny i jasny brąz + pędzelek, tylko testowany Edytowane przez becca Czas edycji: 2014-05-04 o 19:20 |
|
|
|
|
#352 |
|
koci świat
|
Dot.: drobnica kosmetyczna (marki selektywne) za jedną przydatną rzecz
hej
|
|
|
|
|
#353 |
|
Wtajemniczenie
|
mimo,że masz same cudowności niestety nic nie znalazłam
za Alieny szukam zapachów z wish listy pozdrawiam serdecznie
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: drobnica kosmetyczna (marki selektywne) za jedną przydatną rzecz
Coś za oba zestawy?
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
Heja, znajdziesz coś u mnie za coś Diora, Chanel lub YSL?
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cavalli Aqua za SJP Twilight niestety nie oddam, a Angel La Rose mogę oddać max. 10 ml, bo sama mam już niedużo, tak, że chyba nie uda nam się ta wymiana... Chyba że wybierzesz jeszcze coś innego jako dodatek do Angela? |
|
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
A co bys mogla za to oddać?
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać cokolwiek...ciężko mi wymieniać wszystko po koleji bo dużo tego mam, łatwiej będzie jak napiszesz co Cię konkretnie interesuje....
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
odpisane |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

przejrze dokladnie jsk wroce z pracy, pozdrawiam cieplo

)