![]() |
#332 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: chanel, armani, dior, givenchy i inne górnopółkowce...
Mogę oddać Strivectrin, szminkę Clarins i kredkę Korres (jest normalna, nie jakoś specjalnie miękka), jeśli chodzi o Meteoryty to są w rezerwacji i pewnie polecą.
Przejrzałam jeszcze raz Twój wątek, obejrzałam swatche i ostatecznie byłabym zainteresowana podkładem albo pudrem Christian Breton - mogłabyś porównać kolor podkładu do jakiegoś z innej firmy? I kremem ślimakowym Mizon - jaki to dokładnie krem? W tubce, czy w słoiczku? Bo są różne wersje.
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
I jaki dokładnie jest ten krem Mizon. Także daj znać, czy odpowiada Ci wymiana szminka Clarins + Strivectrin + kredka Korres za puder i Mizon. Tylko jak możesz to daj linka do kremu i do pudru, bo nie wiem, jakie to dokładnie produkty ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Wpadły mi w oko te kremy pod oczy
![]()
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2014-04-20 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
🦄
|
Cześć Becca, niestety nic nie znalazłam, bo ograniczam kosmetyki (aaaaalleee masz wątek ciekawy!), ale zaglądajmy do siebie proszę
![]()
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Jeśli szukasz cienia w kolorze fuksji to mogę zaoferować tester MUFE w odcieniu matowa fuksja
![]()
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
To jest taka po prostu fuksja, soczysta, piękna - matowa.
To jest tester tego cienia pojedynczego - może od razu służyć jako wkład. Coś takiego TU
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2014-04-23 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Chanel Poudre Cristalline
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Becco, domyślam się ze nadal nic nie doszło, zlozylam dziś reklamacje na poczcie, na rozpatrzenie jej jest 14 dni, dam znac, jak sytuacja
![]() ![]() ![]()
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
coś za Chanel Poudre Cristalline, limitowany transparentny puder sypki, została połowa, kod 9305? znajdź u mnie proszę coś super
![]()
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Coś za cristalline?
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Hello,
Pisałaś u mnie w wątku,że jesteś zainteresowana podkładem guerlain https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756542 jestem zainteresowana cieniem Chanel illusion d'ombre Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-04-27 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic...
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
niestety nic... ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- pozostałe wizażanki...odpisałam u Was... ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- pozostałe wizażanki...odpisałam u Was... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie? ;-) Kilka rzeczy mi się podoba.
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
drobnica kosmetyczna (marki selektywne) za jedną przydatną rzecz
Wymienię dwa zestawy drobnicy kosmetycznej (większość po dacie ale świeżo przetestowane i zdatne to użytku)za dwie przydatne rzeczy (lub zestaw drobnicy
![]() wymieniam kosmetyki najchętniej w zestawach...ale jak coś mnie zainteresuje to wymienię także poszczególne kosmetyki... Proszę nie proponować mi ubrań zestaw 1. mini patetka piątek Diora, 970 Stylish move, dwa górne cienie (taupe i blady róż) zużyte, srodkowu beż w połowie, fioletowy-10%, śliwka tylko test Inglot -sypki cień w kolorze ciemnoszarym, tylko testowany Nouba- sypki cień w kolorze 34 spicegold (brazowy z domieszka khaki, mocno iskierkowy), tylko testowany Versace Mono Eye Shadow, cień w kolorze V2013 (turkusowy), tester w plastikowej foremce, kartonik, ubytek 5% NOUBA Rainbow Eye Liner, kolor 56 miedzianozłoty brokatowy, ubytek 10% MAX FACTOR KHOL PENCIL, brązowa kredka do oczu, kilka razy użyta Cień Clarins Mono Reflets Ombre Intense kolor 25 - groovy green (satynowy zielonozłoty), pojemność 2g, tylko testowany Korres Natural Product - Soft Touch Lip Pen, nawilżająca szminka do ust, kolor 27 Dark Purple - ciemna fuksja, nowa, nieużywana, nawet nieotwierana, w kartoniku, kod 329P HR Magic Concealer, korektor, kolor 02 (jasny beż), zostało malutko, tylko tyle co na porządne testy Pout, cien w kremie, kolor Lotus, toupe z domieszka fioletu, ubytek testowy zestaw 2. Estee Lauder Amber Bronze Liquid Bronzer for Face, lekka koloryzująca emulsja do twarzy, kolor 11 Sun kiss (rozświetlający brązik), zostało ok.50% Versace Mono Eye Shadow, cień w kolorze V2009 (czarny matowy, idealny do smoky eyes), tester w plastikowej foremce, kartonik, ubytek 2% Hardy Candy Kiss&Tell Lip Gloss, niebieski błyszczyk do ust (na ustach transparentny z mocnym połyskiem, bez drobinek), używany-raz czy dwa, piękny owocowy zapach Nina Ricci Plush Duo Eyeshadow, podwójne cienie nr 11 - pudrowy satynowy cień w kolorze jasne khaki + cień matowy ciemnoszary -zestaw idealny do smoky, tylko testowane, w kartoniku, sporo po dacie... Pixi, kredka, ciemne khaki, ubytek testowy Gosh -sypki cień w kolorze fioletowym, tylko testowany Givenchy Shadow Show,poj.cień (tester w plastikowej, zamykanej kasetce), kolor 02 Star Diamond- biały z rozświetlajacymi srebrnymi iskierkami, tylko testowany, Calvin Klein, cien w kremie, kolor Vintage Metal, toupe z domieszka fioletu, ubytek testowy, Benefit, Benetint i Posietint, farbki do ust/policzków, wersje mini, zostało po ok.50% każdego Esence, zestaw do modelowania brwi, dwa kolory ciemny i jasny brąz + pędzelek, tylko testowany Edytowane przez becca Czas edycji: 2014-05-04 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
koci świat
|
Dot.: drobnica kosmetyczna (marki selektywne) za jedną przydatną rzecz
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
mimo,że masz same cudowności niestety nic nie znalazłam
![]() za Alieny szukam zapachów z wish listy pozdrawiam serdecznie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Dot.: drobnica kosmetyczna (marki selektywne) za jedną przydatną rzecz
Coś za oba zestawy?
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
Heja, znajdziesz coś u mnie za coś Diora, Chanel lub YSL?
![]()
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
A co bys mogla za to oddać?
![]()
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
mogę oddać cokolwiek...ciężko mi wymieniać wszystko po koleji bo dużo tego mam, łatwiej będzie jak napiszesz co Cię konkretnie interesuje....
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
odpisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.