|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Talullah Zdjęcia Misshy ale już!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam na zdjeciu widze kopytka sa w cropie? ![]()
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
caate ciesze sie,ze twoj wujek jest juz w domku i czuje sie juz lepiej
![]() ![]() buahhot wedlug mnie cudownie wygladalas w ciemnych wlosach,ale w blond tez jest super,sama kiedys bylam blondynka i kiedy za namowa tz przefarbowalam wlosy na ciemno wszyscy przekonywali mnie,ze w jasnych wlosach wygladam lepiej,ale ja najlepiej czuje sie w ciemnych wloskach i zadna opinia mnie nie przekona,tym bardziej,ze tz kocha czarnulki ![]() Alessandra gratuluje postanowienia,ja chyba nigdy nie zrezygnuje z prostownicy ![]() Kitka ja znowu nie moge zurzyc euphorii ck,dostalam ja na 21 urodziny od tz i mam do dzis,a niedawno obchodzilam 24 urodziny ![]() Wczorajsza wieczorna pielegnacja; *solarium *farbowanie wlosow *mix olejowy na wlosy(kokos,rycyna,migdal y i odrobina balsamu z apteczki babuni)na cala noc *krem poprawiajacy koloryt na buzke *balsam czekoladowy do ciala Dzis rano: *prysznic *piling do stop *szampon do wlosow farbowanych *odzywka nawilzajaca *balsam do wl z apteczki babuni na koncowki *krem nawilzajacy na twarz *balsam nawilz. do ciala
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... ![]() Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-10-12 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Konto usunięte
|
Tallu- a widzialam kiedys takie kompedium, fajna rzecz, babka w przychodni miala, wszystko pogrupowane objawami, np kaszel- lista lekow, kaszel+goraczka- lista, kaszel+goraczka+katar-lista, itd i chyba ceny i czy na recepte czy nie
a inny lekarz, tylko prywatny kasiasty to mial takie cos na kompie |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() zużyłam już prawie całą tubkę Colgate Max White One i różnicy raczej nie widzę. teraz się zastanawiam,czy kupić jeszcze jedną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Wtajemniczenie
|
Obejrzalam fit test z insanity i sie zmeczylam od samego ogladania
![]() Wiec w ramach wciagania sie w cwiczenia zrobilam 8 minut abs i 8 minut legs ![]() Teraz siedze z odzywka nawilzajaca na wlosach ![]() Ałaaaaaa ![]() ![]() Zrobie zrobie, jak bede robic foty ciuchow ktorych chce sie pozbyc, ale musze miec wene... Nienawidze robic zdjec i nie cierpie jak mi ktos robi ![]() Cytat:
![]() ![]() Na studiach i na stazu to nie bylo mi az tak potrzebne, rzadko sie z tego korzystalo, ale teraz bedzie mi potrzebne baaardzo. Aha, na kompa tez takie kompendium mam ![]() Pewna firma farmaceutyczna i wydawnictwo medyczne zasponsorowalo kazdemu absolwentowi ![]() Tyle ze nie kazda przychodnia jest skomputeryzowana a forme ksiazkowa mozna zabrac ze soba wszedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ja właśnie z pracy wróciłam. ![]() caate ciesze się, że jest lepiej. ![]()
![]() |
#339 |
Konto usunięte
|
Bo zadna pasta nie wybiela zebow, taka prawda, tylko paski. Moga sobie pisac biel perlowa, tytanowa, jaka chca, ale pasty do zebow nie robia nic, nie wazne ile kosztuja, zwlaszcza juz na pewno nie colgate i blend-a-med.
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |||
Zadomowienie
|
Hej;*witaj
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj: rozciąganie peeling+ maseczka dotleniająca zimny prysznic i masaż syrenką balsam brązujący pedicure manicure ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Powiem Wam, że jak nałożę revlon colorstay na buźkę to mam twarz jak z photoshopa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie miałam próbkę i tak mi się spodobał że postanowiłam kupić większą wersję ![]() co to za spam ![]() jeszcze wysysaczkatlenu tu wpadnie i w końcu będzie miała dowód na to że wszystkie jesteśmy spod skalpela! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a z Ciebie to na pewno będzie rewelacyjny lekarz; widać że ta medycyna to twoja pasja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja wróciłam z uczelni, zaraz biorę się za ogarnianie jakiś bieżących uczelnianych spraw....nie chce mi sie..... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam sobie maseczkę z perfecty nawilżającą aloesową czy coś takiego i muszę powiedzieć ,że bardzo mi się spodobała
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczęta
![]() ![]() ![]() Jestem strasznie zajęta ostatnio i na nic nie mam czasu oprócz nauki... Jestem na etapie wybierania tematu pracy licencjackiej więc to również pochłania mój ceny czas ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. nie wiedziałam że już 4 część jest otwarta i zostawiłam wpis w starej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
Heeej
![]() Kurczę, wydaje mi się, że uczelnia zajmuje mi całe dnie i na nic nie mam czasu ![]() Ale dbam o siebie jakoś, chociaż tylko podstawowo. Leczę na razie pryszcze, już jest w miarę ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
Ale cichutko... wszystkie się spamują? A ja tęsknię za domem
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Marcelover ♥♥♥
|
Czeeść dziewczyny
![]() właśnie wróciłam z poczty, odebrałam błyszczyki, teraz trochę tu posiedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Konto usunięte
|
pracuje ;/ dlatego cicho
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
trochę mnie nie było, ale nie miałam czasu
dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam sobie 2 prześliczne pary skórzanych kozaków i poszło około 115 euro, ale nie żałuję, muszę dokupić jeszcze jakąś kurteczkę albo płaszczyk i będzie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
|
Nie, kopytka są w TopShopie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kilka godzin temu wróciłam z zakupów, cała padnięta ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buahhot no wlasnie, pokaz blyszczyki ![]() Ojej dziewczyny ja dopiero odpoczywam, o 18 wrocilam z pracy, musialam pojsc wybiegac psa i cos zjesc i dopiero mam chwilke dla siebie ![]() Dzis bedzie baaardzo minimalistycznie, bo padam na twarz, prysznic, balsam brazujacy, krem na dlonie i stopy, manikur z bezowym lakierem, nivea na buzke i wazelina na usta. A teraz siedze i popijam pokrzywe ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Wszystkim
![]() Ja dopiero teraz, bo wcześniej odkąd przyszłam ze szkoły to z Tż'em siedziałam ![]() ![]() ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() caate - ojj to nieciekawie zaczęłaś dzień ![]() ![]() ![]() ![]() I nie masz za co przepraszać - po to jesteśmy ![]() noseknosek - jak tak bardzo Ci przeszkadzają, to ja je mogę z chęcią zaadoptować, naprawdę, wcale się nie obrażę i obiecuję, że będę bardzo starannie Twoim zbiorem się opiekować ![]() Talullah - to jak dojdzie ten numer z dermatologią, to możesz nas tu trochę dokształcić ![]() ![]() Ooo to dobrze wiedzieć, że jednak inni też to mają - i tak, przyznaję, to jest okropne... ![]() tillavanilla - ojj, mój Tż również ubóstwia czarne włosy - do tego długie, proste ahh i jeszcze oliwkowa karnacja to już w ogóle ! ![]() ![]() A dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() Ale dziś w szkole mówiły mi koleżanki, że jak nie wyprostuję włosów, to mam ich tak jakoś więcej, są "żywsze" i nie są takie przyklapnięte i spłaszczone, że tak powiem ![]() ![]() Joantyna - a co to, to forum ma nazwę "darmowe-reklamy.pl" czy jak? No nie przypominam sobie ![]() Shadii - lekcje do 15 , zanim się obejrzę to już 16, bo obiad, przebrać się,zmyć i potem nauka,nauka i raz jeszcze to ![]() ![]() Mam pytanko dziewczyny - które perfumy z Avonu miałyście i możecie polecić? Ja zastanawiam się nad Little Black Dress - jest w promocji ok.45zł i nad Little White Dress - ta wersja black jest taka elegancka,przyciągająca-kojarzy mi się z taką piękną kobietą, obok której nikt nie przejdzie obojętnie ![]() ![]() ![]() O a może Wy macie jakieś propozycje tanich i ślicznych zapachów - byleby nie słodkie ! ![]() ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: będzie: - zielona herbata i pokrzywa do picia Włosy: - zero prostowania - dzień 2 - serum ochronno-wygładzające na 1/4 włosów będzie: - mycie - serum Radical Twarz: - żel peelingujący z rana - filtr 50 będzie: - peeling mikrofibrą - krem nawilżający od derm. - Carmex na usta Ciało: - krem do stóp i rąk będzie: - masaż Syrenką - balsamowanie - krem do stóp i rąk
![]() |
#356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do usług ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tez jestem padnieta. Wujek ma dziwne humory, babcia zla chodzi ze ciagle lezy, no a jak ma chodzic jak zbytnio nie moze i po co ![]() Co do TZta, to przyjechal, zjadl ze mna sniadanie. Zrobil mi masaz i opowiadal co u niego, ze nie rozumie moim pretensji, po rozmowie jak wywalilam co lezy mi na sercu on i tak stwierdzil,ze nie widzi innego rozwiazania niz walczyc o nas, bo on jest szczesliwy, ja mowie ze srednio szczesliwa jestem, na co on ze postara sie mnie uszczesliwic, no to zobaczymy... ogolnie widzialam jak sie meczy, ani go nie przytulilam, ani buziaka, a on to juz nie wiedzial co z rekami zrobic. Powiedzialam, ze nie przejdzie mi to szybko, ze sie zawiodlam, ze nawet jak uwaza ze histeryzuje ma byc przy mnie bo ja potrzebuje. On sie tlumaczy, ze nie chcial byc wtedy, bo wiedzial ze moja mama bedzie i nie chcial robic dodatkowego zamieszania. Powiedzial, ze gdybym ja miala wypadek, to on juz przed karetka by na mnie czekal w szpitalu ![]() ![]() Powtarzal setki razy ze przeprasza, ze on nie moze stracic tak pieknej,madrej kobiety, mimo jego czulosci, slow i tak go kwitowalam 'zebys sie nei przeliczyl, piekna,madra kobieta to nie jest tylko od parady, on tez potrzebuje szczescia i bezpieczenstwa i bedzie tam i z tym ktory jej to da'. Jednak i tak troche nie jestem zadowolona, bo wiem ze on nie rozumie zbytnio problemu, broni siebie, a ja siebie i tak walczymy o te swoje racje. Klocilismy sie prawie 4h, wymeczylo mnie to psychicznie i jego tez, ale nawet zabral mnie na pizze i czaruje mnie swoimi oczami ciagle,smsami,telefonami. Powiem szczerze, ze dawno go tak zawzietego nei widzialam, no zobaczymy co ta rozmowa da, on wie juz, ze dla mnie licza sie czyny i to jest prirytet a slowa, to nawet jak ksiazke dla mnie napisze to dla mnie nic. Mnie tez dzisiaj glowa boli i tez mnie mdli, tak jak ktoras z Was ostatnio sie o to pytala. Nienawidze tego bolu ![]() ja dzisiaj podstawa twarzy+intensywne balsamowanie ciala+mikrofibra ![]() jak mi wpadnie kasy troche, bo narazie w aucie musze troche rzecyz na zime pozmieniac, to kupie sobie ta paletke cieni sama i TZ mam gdzies, bo do gwiazdki nie chce mi sie czekac ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
Ech a mnie nadal glowa boli
![]() Nowy punkt dbania o siebie - codziennie MINIMUM 6 szklanek. Wody, nie kawy ![]() I moje wlosy wolaja o pomste do nieba - cos jest z nimi nie tak, sa jakies takie, hmm... bez zycia. Smetne, oklapniete i nie kreca sie tak jak kiedys ![]() No nic, bardzo licze na ten alpecin a dzis zrobilam sobie domowe serum do wlosow i popsikalam, bede psikac codziennie i nie ma zmiluj ze mi sie nie chce albo cos tam ![]() Zamowilam sobie tez na doz banki, pewnie beda jutro albo pojutrze do odbioru - bede masowac uda ![]() W ogole wiecie co - ja jestem pracoholiczka ![]() ![]() Caate - no kup kup bo ja juz mam i na razie sama kombinuje makijaze ![]() ![]() Wiecie ze ja nie lubie chodzic sama na zakupy tylko z TZ? On wrecz uwielbia, a jak on cos sobie kupuje to tez sie mnie wczesniej zawsze pyta o zdanie ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-10-12 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet nie stoilam sie dla Tzta, niepomalowana, jedynie proste wlosy mialam, zeby go nie kusic a i tak czasami gubil jezyk, za co sie wkurzalam, bo mowie do niego, ze rozmawiamy o waznych tematach a ten w oblokach, na co on ze on nie moze tak siedziec bezczynnie i patrzec sie tylko na mnie, wiec znowu klotnia, bo ja juz tak fixowalam mu, ze tylko od jednego jestem, bo w tej kwestii nie trzeba slow ![]() ja z nim nie planuje rozstania, ale czasami wkurzy mi tak grubo, ze tak jak teraz, jak on nie stanie na glowie, to szybko mi nie przejdzie ![]() zjadlabym cos dobrego ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() co do wody pilnuj tego! nie wiem czy czytalas, ale ja tu pisalam jak sie odwodnilam to 4dni z rzedu mialam wielki bol,placz i wymioty. Pij,pij jak najwiecej. Jak ja sie pozniej dowiedzialam, ze to odwodnienie to pilam 4-5l dziennie i jak reka odjal ![]() ja tez wole z TZ, bo on mnie namowi do kupna czego, a ja marudze, ze tu odstaje,tu cos zle, a sama to nigdy sobie nie kupie nic, nie lubie. Ja musze znac czyjes zdanie, z kolezankami tez ciuchow nie lubie tak kupowac, tylko bluzki i buty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.